Как ще затъмним слънцето според учените

Геоинженерството - да декорираме нашия дом Земята, както си искаме

Обратно в новината

Коментари - Как ще затъмним слънцето според учените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем превратно и едностранно журналистите са представили изказването на доц. д-р Елисавета Пенева. На интересуващите се препоръчван да изслушат звуковия файл. P.S. Журналистите дори не са схванали, че в началото доц. Пенева казва "гео инженерство", а не - "генно инженерство".

В момента, в който започнат с простотиите за затъмняване на Слънцето ще дойде краят...

Усещате ли как ония балъци със соларките ги прецакахме яко. Набиха си парите в соларни инсталации, сега ние затъмнихме Слънцето и инвестицията им увяхна.

И кво? Изведнъж като не може вече да се отрича очевидното престанахме да го наричаме конспирация. Като с магическа пръчка започнаха да го възхваляват като поредното добро нещо. Обаче то не е добро. Да се бъзикаш с природата заради фанатичните си безумия не е добре.

Такова глобално затопляне, че запалих печката, а чувам, че и на съседа климатикът работи с пълна сила. Да не говоря за зимното яке, че и то е в стил "катр сезон";)

Тая е идиотка, а не учен.

Расисти гадни, ще прецакат африканците да си сложат парно.

Много са загубени тея учени. Ако всички хора си оставят хладилниците отворени, слънцето ще се заскрежи направо.

зад всяка такава гадна простотия и зло стоят едни и същи хора - Гейтс, Сорос и Шваб

психопати ,какво глобално затопляне ние мръзнем ,,сивота ,всички политици,учени са подменени без човешко съзнание това ли транХуманизма на КЛАУС ШВАБ,БЕЗДУШЕБН СВЯТ

Няма ли кой да каже че прекалено много хора живеят на земята Някой страни са пренаселени но нищо не се прави да се ограничи населението Представете си Бангладеш - територия колкото България а население 160 милиона

в името на популацията отделният индивид може да бъде лишен от всичко, единственото важно нещо е човечеството да оцелее като цяло

Това е кемтрейлс Линиите в небето

Геоинженеринг.

А тази тъпа патица дали е чувала за засаждане на дървета?

Аз предлагам по-елементарен метод. Да закараме цистерни с вода и да поливаме слънцето. Така ще му намалим температурата на греене.

Аз ли нещо не разбрах? Борим се за нулев въглероден отпечатък и глобалното затопляне като пръскаме химикали в атмосферата?! Има ли точно изчисление колко вещество ще бъде необходимо за слънчевото затъмняване и какъв ефект ще окаже то върху качеството на въздуха, който дишаме? Логично следва да си зададем и въпроса това мерки срещу климатичните промени ли са или мерки срещу глобалния свръхдемографски прираст? И накрая аз не просто като биологична единица, но като такава от човешки произход и имаща право на мнение бих казал, че на мен слънцето не ми пречи и съм доволен как си ме топли принципно.

Щом ти си доволен - какво му плащаш??!?! Карай, тумбака ди ресервоара да са пълни, на другото майната му - нали все пак това е най-важното в живота?

Стискам палци и ние да участваме в този страхотен проект. Днес е доста мрачно. Бил , вече дискретно ни пази с огледалото.

Няма ли кой да ги спре тези алчни американски дебили бе?

Масови, НЕлекувани психични заболявания! Всичките джендъри, трансове, еколози и такива като тази са абсолютно луди за болница!

Пълни ненормалници. Няма как да предвидят, какво ще стане и как ще бъде засегнат живота на планетката, след подобо "затъмняване"

Живеем във време на съвременен Содом и Гомор, налагани от определен властващ кръг от свръхбогати социопати, основно населяващи англосаксонския свят. Това, което правят е в разрез на Божиите норми и ще завърши зле за самите тях. Техния свят е извън човешката реалност в сферата на техния бит - бит на ежедневни кошмари.

С такива доктори бързо ще баялдисаме !

Всъщност в последните столетия сме в най-нискуите темпратуи на земята от стотици хиляди години. Цялото това нещо е една голяма кражба на обществен ресурс.

Човек -> Проблем -> Решение -> По-голям проблем -> Решение -> Още по-голям проблем ...

Тая Елисавета нормална ли е.? Топенето на ледниците шяло да освибиди повече земя за хората. Нямам думи за тази въпиюща глупост и идиотизъм, неграмотност ,издигнала се в ,,наука,, и за това и плащат

Сутринта беше 9 градуса, максималните днес са 15. Средата на Май е почти, и до сега сме имали 10-тина топли дни от началото на годината. Нивото на океана не се повишило и със сантиметър, а на южния полюс има повече лед отвсякога: https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2216238/Now-theres-ice-South-Pole-So-global-warming-thawing-Antarctica.html Хайде сега да затъмним слънцето.

На душевноболни , като автора на статията не трябва да се дава трибуна !!

2025 година се очаква пик на слънчевите изригвания, в комплект с намаляващата сила на магнитното поле на земята, това ще доведе до глобални климатични катастрофи под формата на всакакви природни катаклизми, така че не става дума за глобалното затопляне, богаташите искат да си съхранят късче земя за да не се крият по дупките.

Човешкото иго е по-голямо от слънцето. Истината е,че на скалата земя/слънце ние сме нищожни, единственото което можем да направим е да се застреляме в кракът, проблема е че не останаха крака в които да стреляме :)

А така, напръскайте с аерозоли, та да стане ледников перид.

Първо, че ви пуснем еболата. После, че ви земем земята и водата, а след тва ще ви спрем слънцето. Така, че ядете само от моите синтетични лайна и че умирате масово. В името на Давос, Златната пирамида и Соломоновото царство.