Как се събират законно "подаръци" в ДАИ

Схемата работи от години, а служителите са прости пионки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата е схемата и в полицията,какво се правят на луди че не знаят?това е общесъвена тайна всичкия знаят...

Структура от служители,оплетени като черва. Корупция в ДАИ,корупция в ремоинтите и поръчките в БДЖ,люта корупция при шофьорските курсове и вземането на книжки......и това,не от вчера.Колко още ще трябва да се изпише и види,за да си подаде Московски оставката!?

Българинът е такова нещо, което е доказало. че не може да изгради нормална държава. Поради възпитаваната от другарите- комунисти , безбожност, крадливост, подлост и безхаберие..Всичко що е държавно е една софра за влачене..Както летище София..Там крадат от поръчки, но в Бургас и Варна- тц, не става. И защо ? Ами защото, едното е държавно..А кой иска най-много да е държавно и скача ? Точно така, все същите другари-комунисти от БСП(к)

Тука е момента някой да се изцепи за многото лицензионни режими... но бих припомнил на всички, че като стане беля с някое транспортно средство ВСИЧКИ викат по държавата защо е позволила трагедията. А държавата превантивно може да направи само едно нещо - лицензиране и сертифициране на компаниите, които се занимават с транспортна дейност. И като държавният орган не си свърши работата като хората се случват неща като катастрофата в Хитрино.

Явно не само БЕЛ Ви е куцал: 6000 фирми - 10 инспектора - 250 раб. дни Грубо по 2.4 фирми на инспектор на ден, което е различно от 24.

И КАК КОМЕНТАРЪТ МИ, ЧЕ ФИРМИТЕ ЗА ПРОВЕРКА НА 1 ИНСПЕКТОР НЕ СА 24 (КАКТО ПИШЕ В НОВИНАТА) А 2.4 НЕ Е ПО ТЕМАТА?!

Напоследък цензурата в този сайт удари дъното. Всеки коментар, в който дори бегло се намеква за неграмотността на джурналята от Дир-а или пък че нещо си недоволен от сегашната власт бива смъкван почти мигновено. Как да е Dir-а скоро ще ме загубите като посетител, тъй като обективността ви и толерантността ви към градивна критика удариха дъното.

Решението е следното: за да няма недостиг на кадри-да се увеличи щата на служителите в ДАИ, след това да им се увеличат заплатите на поне 1100-1200 лв! Много важно е да се промени закона в частта за административните нарушения и глобите за корупция в това звено да станат по 100 000 лв, а присъдите да са затвор за 20 години при доказано престъпление!! Много бързо може да бъде решен проблема-само да има желание!!

Сега обаче, съдът, който 100% също е получавал парици, няма да намери нарушения и така всичко ще си продължи по старому. Та нали за това е тая такса спокойствие, за да стигне до всички етажи на властта. После МВР и Данс отчитат дейност знаейки че нищо няма да се промени. Със сигурност част от париците отиват и за тях. Затова никаква еврозона за България. На нас ни трябва постоянен контрол и мониторинг

Ами, по 20 хиляди да им ги направим направо. Какво ще си играем ? А размерът на глоби и присъди е без значение, защото тези, които би трябвало да ги налагат, също събират подаръци..Абе, ти що прочетеш, колко получава един полицай в Германия ? Да не мислиш, че е 5000 хиляди евро ? Хич даже не са богаташи..Ама, като му извадиш 100 евро, що не ги взима, а? Къ мислиш ?

И ко праим ся, кой ша пълни партийната каса? Явно тези глупаци са започнали да спират за себе си по-голям процент, а към касата на любимата партия потока е намалял. Правилно ги хакнаха, идват избори, трябват много пари. Освен това, как си позволяват тези от дълбоката провинция да правят толкова много пари, без този паричен поток да минава през софийската мафия. Това е направо нахалство. Държавата трябва да се вземе в ръце и веднага да промени законите и всички тези гръцки фирми да се махат от милата ни родина. Както си заминават един по един всички чуждестранни инвеститори.

За какво спокойствие става дума, кое е това нещо което ДАЙ може да направи неспокойни фирмите, транспортните

ботев е написал: лошия с ножа по главата. то наглостта и безочието на депутетата е безгранична, те са си предвидили и затвора, сигурно имат връзки и в затворите за да бъдат съхранени там, нещо като в инкубатор за стари и млади разбойници .....

да така е, даже би било най-добре всички да ни вкаратр в затворите превантивно, изправително, а от вън да останат само новородените с майките си и няколко вериги магазини с детски храни с палмово масло и това е като първа мярка, по-лека

играта е по голяма от представите ви ... затова няма никакви промени в законите ...някои от тях са от 1956та ...и на даи работата им е да те дерат .... няма ... няма ..не съществува редовна транспортна фирма ... още с регистрацията на фирмата и си станал престъпник .. какво ще кажете за договора с медицинско лице и прегледа на шофьора преди всеки курс ...или договора с механик при положение че парка ти е нов ..или лизингов, което значи че работиш с оторизирани сервизи , или ...или.. хиляди законови идиотщини които няма как да изпълниш без измама

"В тъги, в неволи младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! ..." БОтйов

Те парите със сигурност са минавали през СОФИЯ!!!! Проблемът е. когато групичката започне да крие "обороти" и да не отчита някаква част. Тогава я наказват за назидание на всички останали схеми дето могат да си помислят и те да го пряват.

Има едно свободно място за заемане на много отговорна позиция за Кмет на Район Младост във София,кандидата трябва да честнен и доверчив,да подписва документи без да ги чете,на доверие,който има интерес нека пише,пък по натам,ако стане работата,ще ми се отблагодари със 5/10 общински жилища.

Нещо си се объркАл - от 2009 сичкото куманист вече е у гербо! За бисипиту не останаа, ама ич!

Дир, уточнете къде отиват парите (повечето) - в София или в Банкя? Второто е доста по-вероятно!

кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... спомени тежки .... злобна памет ги често повтаря ....."

stankow

Политиците били корумпирани ? Политиците ?

с какво ДАЙ притиска фирмите та се налага да плащат, кажете не знам, неправомерно ли са в българия, какво! ?

stankow

Да, и дойчевелето така казва. Иска Германия да управлява България. А ако може, изобщо да няма България. Е, не са познали !

ха ха ха ха ха ха ха ха ха , те са най-честните хора ... още през първите години след раждането си.

ейййййй ейййййййй, .... присра ми се! яд ме дере! мамка му и прасе! аааах нещастна Родино, за тебе умряха хиляди, за тебе тук живеят и те бранят от турско все още много млади българи! Защо така правите с народа си, изврятеняци, защо така правите с вашите деца! Децата на тази държава виждат какви са бащите им, ... и не знаят да се срамуват ли, да злобеят ли, какво ли .... да се махат ли!!!

ДИР, возвратите /предишния/ стария вид на сайта си! Видно е вече от немалко време че сега никой не пише, или ако пишат то е за малко

Ние пишем, те го трият;))

Борисов Тоя малоумник е на нивото на лозунга на военното училище по негово време : Всяка шестица - на Рейгън плесница. Рядко тъп пич с претенции- белег за простотия без дъно, свойсъвена на соц шапкарите. С безхарактерност , достйна за джендър студия- червените Каки го ожениха за изборите като безгласна селска пастарма. И досега на летящата парцалеса не и е ясно даже кой я издигна , кво се и се случва и къде я водят. Пълна пълна червена повлекана с мундир , мъжка кукла без ум, мнение и характер. Най-големият резил и тъпак , издиган на политически пост у нас , който съм виждал.

Как, ами питайте Енис Ченгел собственика на ЕНТУРТРАНС! Нали го бяхте взели на отчет, докато Юнион Ивкони не взе и офиса му на Булаир в Бургас

Май репликата ми е към бившият нячялник на ДА"Й" Бургас Атанас Желязков. Ама не може да ме убеди че "ЦАРЯТ" не знае какво правят "пионките". Няма такъв исторически факт митничар да взема и шефа на митницата да не знае (и не получи дял) катаджията да взема , ашефа на КАТ да не знае (и да не получи), финансов ревизор да не вземе (и шефа на надзора да не вземе), проверяващия ХЕИ да вземе и шефа в ХЕИ да не знае (и да не получи) --- Да продължавам ли!? Исторически факт е че незнаещият ръководител напуска ръководеният от него ресор -защото къса веригата

drkskwlkr

Някой запознат ще ми припомни ли обществено полезните функции, изпълнявани от ДАИ? Т.е. за какво го издържаме тоя цирей, освен за да борим скритата безработица сред "тъпите пионки" в страната?

Че такива пари отиват при ресорния министр, при управляваща партия, без тяхното покровителство няма да има ГОДИНИ наред такова мутренско прибиране на кинти...

И не два са проклетисвали онзи, дето е отрепал малкото си дете... защото гробарите нямат страх от Бог, ама ще платят всичките - един по един, ще видите...

Къде изчезна новината за убития в ареста пиян в ТРОН- МВР ?