Как реагираха бившите партньори на ИТН на искането на Трифонов за президентски референдум

Оценките им варират от "Отчаян ход", през "Прави услуга на Румен Радев", до "Хората отново ще бъдат употребени"

Обратно в новината

Коментари - Как реагираха бившите партньори на ИТН на искането на Трифонов за президентски референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, разбрахме. Всички политици са умни , а народът е прост и няма право да решава. Правилно ли съм ви разбрал бре , юнаци ? После да не мрънкате защо има пак Народен съд ?

Ама много ги е страх тези от народния вот. Нали сме демокрация, глас народен - глас божи. Или не сме ?

Дългия е последователен вредител, нито едно от предложенията му не е в интерес на нормалните хора. От самото начало това л-но подкопава устоите на демокрацията. Същата тъпа мутра като Магарешки, патерица на основните крадци и мафиоти. Имаме нужда от разширяване на представителността на демокрацията, не обратното.

Референдумите не са за първобитни народи като българския или руския, а за германци, англичани, французи, американци.

За швейцарци.

Знаех си на кого служи. Поне за Слави не съм се лъгала никога. И предупредих.

Направете референдум страхливи партийки и без това народа не ви трае и на парламентарни избори гласува 1/3 от населението, а на президентски 2/3. Никой не вижда смисъл от съществуването на 240 малаумника, клито защитават своите собстсвени интереси и тези на турското, американското, руското и немското посолство.

Смотният инвалид ще одтане в историята с тъпунгерските си предложения за референдуми!!! В Бг и темите предложени за референдуми са извращение, щото разни селяци си мислят , че сме швейцарци!!!

Ти си изключително глупав плазмозий.

Тоя инвалиден отпадък да вземе да иска референдум да станем република на пРоссийската пеДерация!! Сакат швестер смотан, продажно гАвно-сега вече е ясно, че работи за онзи пендел в бункера с несменяемият памперс!!! Нищо чудно да се окаже, че с Ушатия пеДраз си бъркат в дупките ..

то убаво, ама ако просто киро стане президент на президентската република ко праим, бе славчо??

Славчо нищо не прави, правим го ние - гласуващите.

Прочетох в друг форум това определение за Кирил Петков и много ми хареса.

Съгласен съм но при условие Тошко Уругвайски да е президент а Слави Учиндолския да е вице

Прочетох в друг форум това определение за Слави Трифонов и много ми хареса.

то убаво, ама ако бойко борисов стане президент на президентската република ко праим, бе славчо??

Като начало - вкарваме еди умно красиви идиоти в затвора, за безстопанственост и разхищение.

Соросоидчета, любимият САЩ от където ви идват грантовете е президентска република. Друг е въпроса, че примерно с президент като Мунчо ще сме същата гола вода. Трябва да се внимава.

А Слави защо не предложи референдум за "комунистическа диктатура"? Нали "народът решава"?

Е вид диктатура. Референдум обаче трябва, но за пряка демокрация.

Соросоидчета, любимият САЩ от където ви идват грантовете е президентска република. Друг е въпроса ,че примерно с президент като Плевню ще сме същата гола вода. Трябва да се внимава.

Дя бяха откликнали така и на вчерашното питане за Парапета и Ленка.

АМА НИЕ В МОМЕНТА СМЕ ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА! И КАТО ГЛЕДАМ, НИКОЙ ОСВЕН ТЕБ НЕ Е ОЧАРОВАН...

Партийната система в България си работеше идеално допреди 2 години. Но тогава едни хора с обвърности към червената мафия решиха да излязат на жълтите павета и да искат "изчегъртване" на най-голямата демократично избрана партия в България (ГЕРБ), "отстраняване на Гешев" и "смяна на модела". Това го направиха, за да отърват една шепа червени олигарси от затвора - заради кражбите им и неплатените данъци. След като успяха да счупят държавата, сега искат президенска република с удобен президент, защото един човек е по-лесен за контролиране отколкото няколко стотин народни представители. България е тръгнала към диктатура, затова мислете с главите си за кого гласувате през октомври!

с Тошко да си пикаят взаимно по главите,за друго не стават

България има нужда от референдум за членството ни в ВАТО + ЕС!

Вата

Ах, тавариш Ш.М.Ъкски…

Провеждай го.

О, не, само това остава. Цялата власт в ръцете на един? Не сме узрели за това. Нито типичното българско напредване с лакти за да сме отпред пред другите е подходящото качество за такъв пост. САМО ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА Е МОДЕЛЪТ за българина, който при заплаха се снишава, а при похвала се тупа в гърдите. Прагматизмът и хладният ум не са ни присъщни, за да дадем власта в ръцете на един.

Да разбира се ! - НЕ е важна Формата ! …Е важно да Работи !, и то НадеждноУстойчиво/Дълготрайно. …а очевидно Формата виа партии - Е ЦелевоОсвинена ! ..Завладяна/Манипулирана/Фейкната… - т.е.ако Запазим виа Партии - НЕ можем да си позволим да Продължаваме това идимидойдими… …ерго - НЕ партии ! ..,а нещо Аналогично но на Друг Принцип/Основа ! ….по моитеЛични Очаквания - по Насоки/Сфери ЗА Управление.

Българина....хммм българина е коварен и винаги първо удря по познатите си оттам по приятелите и ако му остане време..по враговете....

щом видя настимирчо ирландски веднага ми се приисква президентска република!

Ананиевия ли ? ..защо Ирландски ? …не е ли СегаТам калфиния ?

Със същия успех би бил и референдум - Съгласни ли сте на Слави да му поникне коса?

Славчоу, един съвет-приятелски: "Гледай си здравето и не се бъркай повече в политиката на България, че много зле изглеждаш от екрана......" Съвсем приятелски ти го казвам, после да не се чудиш от къде ти е дошло.......Той забавя, но не ЗАБРАВЯ и страшен е Неговият съд.......

Да, даааа…всъщност - Е 1966 набор !

Преди референдум трябва задължително да опитаме с последната алтернатива - Възраждане.

Баба си.Най-много още една къща за Коцко.

Зевзек кага ще сипм ?

Аз ще си сипя още сега. Наздраве!

(Описателно) …когат Човек - Започва нещо - ясно че Има Проблеми ! ..гълта вода ЗА плуването…люпи колена ЗА колоезда или кънки .. ..НО ! - НиеВсички Н,В.Данъкоплатецът при Опита Да Започнем Демокрация - Сме Нонстоп БлъсканиВстрани/Капичвани/Притискани от Ясно#Кой ! …отделно че Същият Ясно#Кой - Систематично Ни Отнема нещата Чрез които Да Започнем ! …и какво Тогава Трябва Изначално ? - Елементарно ! - Отстраняване на Ясно#Кой ! ..и то Окончателно&НЕобратимо. …а Как - предполагам НЕ е нужно Отново&Отново да поподсказвам,

Гледам Франция и си казвам - президентска република е хубаво. Гледам Хаити и си казвам - президентска република е лошо. Гледам Германия и си казвам - парламентарна република е хубаво. Гледам България и си казвам - парламентарна република е лошо. Гледам Япония и си казвам - монархия е хубаво. Гледам Свазиленд и си казвам - монархия е лошо. Гледам Сингапур и си казвам - тирания е хубаво. Гледам КНДР и си казвам - тирания е лошо. Гледам Швейцария и си казвам - а бо то ако няма централна власт е хубаво. Гледам Сомалия и си казвам - ако няма централна власт е лошо. А сега да ви кажа истината - формата на управление не е важна. Важно е да има такава правосъдна система, че законите винаги да се прилагат за всекиго и с еднаква сила. А то как е в България: ако откраднеш един лев ти удрят 100 тояги, ако откраднеш 100 ти удрят една тояга, ако откраднеш десет хиляди, те наказват с мумрене.

Да разбира се, Колега ! …но след като Цялата Система на Държавата - Е Освинена (т.е. Е “държава”) - ясно че Само Чадтично/Парциално РеИнженериране - НЕ стига. …т.е. Трябва - РеИнженерингЪТ ! ..ерго - на АбсолютноВсичко изОснови. …и да - Конкретната Форма на Управление - НЕ е от важност !..просто Теябва да Е Решение. - отделно че Днес и у Нас - ясно че Е Очакваемо да се Наложи да Създадем ПринципноНова.

ПЪРВО ПРОМЯНА НА ЗАКОНИТЕ ! ВТОРО ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ С АКТИВИ НАД 50 ХИЛ.ЛВ. ГЛОБИ , ЗАТВОР И НАЦИОНАЛИЗИРАНЕ ! ТРЕТО ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ САМОТО НАЧАЛО !!!!!

Като не искате с Русия отивате към Турция! Решено е.

Абсолютно вярно. Решено е още 2005 год.

Гласят Радев за новия Лукашенко. Да си диктаторства още много мандати. После не можею да се отървем от него, а и ще ни пратинв лапите на азиатската империя и ще ни противопостави на свободния свят.

Кратко&Ясно. ..Да.

…и да НЕ се офлянкваме ! - защото Дори Пенсионните фондове - Ясно#Кой ДъСъ разврътква из Руски и Белоруски “борси” !! ….т.е. Всяка НаноСекунда Е важна !

Не трябва да се занимаваме с референдуми! Рано или късно ставаме турска провинция. Неизбежно! Така че направо султанат.

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ВРЕЩЯТ ВСИЧКИ :)) КАК СЕ ИЗПУСКА КОКАЛА ?!

Гнъсен плешив плъх

То хубаво де, ама Плювню услужливито келнерче помните ли го? Даже жена му се чукаше и зачеваше с който и падне, щото не можеше да го гледа какво мекотело е.

Тоз пък Иже многоженец - отде Ви хрумва, Колега ? …ама то - ей го И тов.Радив…Гошко..оня”банкерина”..Маямата …пидеравия..

…и да Сме Наясно ако обичате … - НЕ Цар Ни трябва ! …а - цЯр ! , защото Заразата Е Ужасна. ——— НЕ съм ни Знахар, ни Свещенник… …ПредложениетоМи обаче - Е Обещаващо Изцеление ! …и да НЕ забравите да Проверявате ! ..Редовно !

Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането Имаме пълната подкрепа и на българските педерасти Преди гласувахме за атакс

Педеразите ви знаем за кого гласувате - за всички различни от Възраждане - ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП

3евзек

Педерастите са около 5-6%, гласуващите за Възраждане - също. Слочаенос?

Прост педал....че и гласовете ти говорят...."НИЕ" ....ахахаххах..... :)

Може да се опита следното. Президента да назначава всички свързани със съдебната система и армията. Ако съдебната система е на президента, изпълнителната власт ще крадне по-трудно.

Звучи. …но Зависи що Е Президентът (респ. Съответното Конкретно лице), Колега…

Рублев гадев... няма да е президента на президентска република... но рашъните имат много готови подлоги да го сменят... така че не благодаря...

ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПОМИЯРИ - ГОЛЯМ РЕВ РЕВАТ. ОБЪРКАХА ИМА СХЕМАТА ДА СИ МЕНКАТ ВЛАСТТА И ДА ЛАПАТ И С Г..Ъ...ЗА.

Бившите партньори на ИТН реагират както със субсисдията от един лев, ако нещо ги застраши ще правят всичко възможно за да го провалят. За това референдуми трябва да има и те да не зависят от политиците у нас. За мен парламентарната демокрация у нас е изчерпала напълно своите възможности, напълно компроментирана е и няма никакво доверие в обществото.

Аз нямах мнение по въпроса обаче, ако от ДБ, ПП и БСП са против значи е добра идеята на Трифонов.

(Пример) ..НезабавноСлед Окупацията - ходи Човек по улицата и Търси за Вкъщи (дрехи, хляб..щото Нищо Няма) - на Един ъгъл - Окупатор с одеало (примерно) го пита: - Пакупаеш ? …купува Човекът и хуква към вкъщи НО ! - Йощ на Следващия ъгъл го Пресреща друг Окупатор ! … и : - Акуда ета ? Ну, давАй-давАй ! …та И тазСега частушка с “референдум” от Такъв тип - Същотооо… —— …т.е. Първо - Отстрани Окупаторите, Човеко !

Бат, СлаФчо изпусна КОКАЛА и сега прави всичко възможно да попречи и на другите. Не че т са цвете за мирисане АМА ТОЙ ДРЪПНА МНОГО ЯКО!

Бат' Славчо е в завера с президента за да му подари вечна власт.

БАТЕ ТИ СЛАВЧО САМ СЕ ОТКАЗА ОТ ПОЛИТИКАТА И И БЪРКА В Г... ЗА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТУТИТУТКИ С ТОВА ИСКАНЕ. НАПРАВО ВСИЧКИТЕ ГИ ХВАНА ТОКА.

Можем да сме роби и в президентска и в парламентарна република, можем да сме свободни и независими и в президентска и в парламентарна република. Зависи от нас!

Вярно е. Но виждам , че парламентарната система се изчерпа за България. Като не върви нещо, пробваш друго.

Г-н Куче, А вярно ли е, че само президент като К. Костадинов или само парламант с над 50% депутати от възраждане ще ни направи свободни, а при всички останали ще бъдем роби?

Ех Зевзек, приятелю, недей да виждащ зад всеки храст Костадинов, т.нар. Копейкин. Ако не се беше появил той, друг щеше да се появи. Една гпляма част от народа се нуждае от това. Какава точно - изборите ще покажат. Една друга част се мисли за умна и красива, няма нищо лошо в това. Лошото е, когато се опитва да наложи на обществото, че само тя има право на мнение, големият брат е зад нея и Nothing Else Matter (ако използвам любима песен). Колко е голяма тази част - също изборите ще покажат. Това е демокрацията, в която всички се кълнем :)

3евзек

Г-н Куче, Не съм си позволявал да те отъждествявам с всеки храст, поправи ме ако греша. Просто г-н Копейкин понякога наднича иззад теб, затова питам. Той ли е единственият, който ще ни освободи от американското и европейското робство?

Тюх, толкова дълги писания изписах и накрая софтварето ме прецака и се изгубиха, през това време, пак си станал Мушморок :) Поне едно копи да пях щракнал :) Значи, нито наднича Костадинов зад мен, нито твърдя, че ЕС е робство, макар деликатно да ме подозираш. Не е сериозно, ако някой говори за свобода и демокрация, да го оборваш с думити - ама ти си за Костадинов. Не е сериозно, ако критикуваш ЕС за неща, които меко казано са за критика, да те оборват с думите - ти си за Путин. Ако искаш да запазиш българския лев или, поне да има референдум - ти си за рублата. Последните две неща не си ги казал, поне не сега, говоря по принцип.

…но Единствено&Само Ако - Воистине СЕ Управлява виа/по/Съобразно Нашата Воля/Мнение !

Политиците могат точно толкова колкото и хората гласували за тях. А дали президент или премиер, разликата е никаква

Госпожо Нинова, уж искате да минете за много умна и интелегентна, а говорите глупости. Вярно е, че Великото народно събрание решава този въпрос, но то е длъжно да се съобразява с мнението на народа. Ако народа поиска да се смени формата на управление на държавата, Великото народно събрание е длъжно да обсъди и реши този въпрос.