Дишаме ли чист въздух?

Чуйте Podcast новините по обяд, 16 юни 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, не дишаме чист въздух ! Само по някога , то много- рядко !! Винаги има какво да замърси въдуха поне в София . Или явтомобилите или по -често изгаряне на нещо, което пречи за спокойния сън през нощта ! Крайно време е да се направят необходимите дейстнвия и това да приключи- все пек е Европа , а не Африка.... Общините би трябвало да знаят каде и какво се изгаря.

пръдните на боко, пеефски, божков, костов, курнела, ахмет, съсело

Хора, да се смирим! Пред Бог сме еднакви! Не говоря за религия (вид, начин) на възприемане на Бог! А за тълкуването - няма да споменавам нищо! Да дирим Общото между нас, човеците и Него, Нашият Отец! Другото не е наша работа! Сполай ви! :)

отвори багажника, задушаам са

С маските да! Чист въздух, свободен от ковид....

Защо се хвърлят на вятъра средства за градски транспорт, с 5-10 % натовареност? Защо всеки пенсионер или пълнолетен вече е с таралясник? Защо не се спират от движение, неотговарящите на нормите МПС? Защо преминават технически преглед успешно горните? Защото строителството е МАФИОТСКО! Защото, стреснати от вируса бабички и старци изпонакупиха боклуците на ЕС! Защото всеки безделник трябва да е "моторизиран", та да не мисли колко е "онеправдан"! Защото ако някой спре пушещо МПС, ще настане "народно недоволство" и брожение! Защото има един ЕКО ФИЛТЪР, измислен от демократичните общества, наречен ДАНЪЦИ!