Как изглежда едно от скривалищата на беглеца Зайков

До мястото се стига по тясна горска пътека и вкопани в земята стъпала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сачмите от различни производители и през различни години са с различен състав. Ама аз съм глупав и не знам как да използвам това.

Гледал съм навремето ,някакъв американски сериал ли бе ,филм ли...забравих...Казваше се ...."Беглецът".... А,дано се намери някой кадърен сценарист да напише и от тази сага нещо със заглавие ...."Заекът-беглец"...Материял ще има за няколко серии,вече десетина дена ...продължава ....преследването.

Хубава българска дума, иначе колиба, ама нали се поАмериканчихме,..

Ех, ако целият този ресурс беше задействан срещу битовата престъпност ...

На снимката: Ама как пък една табела няма, която да не е крива...

Той беглецът ги е разместил и органите сега тъпчат в кръг ...

st-ivan

ЦЕЛАТА ПОЛИЦИЯ СЕ Е СКРИЛА ОКОЛО Костенец :D :D

Къде видя нещо общо между ранчо и колиба не разбрах

Как изглежда едно от скривалищата на беглеца Зайков Само не знам,след десет дни в гората как ли изглежда Зайков,може би един горски Робинзон Крузо.

Добре е псевдоексперти да не дават акъл, защото това най-напред е направено, но нали знаеш, че в едни незаконни боеприпаси от 10 броя - 10 са от различни места и дори производители.

След като организираната престъпност управлява,остава само битовата такава.

Зайчето е вече на Слънчев Бряг. Имало глад за Спасители

Най обичам съчинение по картина. В случая четем това, не факти. :))

Само не разбрах защо според полицията Зайков още е в района на издирването? Всеки разумен човек отдавна да е духнал на накъде...

"В село Горна Василица и района отново има гориста местност." Е па търсете го кога гористата местност я нема. :)

щот този, самоубиецъ в нови искър бил в раьона и дакрадваха пълно разкритие. та, въз основа на тва - не може заяков да е напуснал къщата си дори. а и да е там: пуска начи брада и мустаци, порасва му косата и вече е неразпознаваем. требва се пише нещо в отчета, дет началството ше го одобри, приветцтва и хареса. човека има въображението да убие двама, ама нема фантазията да избега по-далече от съседната улица? да не говорим, че е имало ЧАСОВЕ, В КОИТО НИКОЙ НЕ Е ЗНАЕЛ ЗА ДЕЯНИЕТО. ФАЩА ТИ НАЧИ, ВЛАКА МЮНХЕН ИСТАМБУЛ, СЛИЗА ОКОЛО МАКАЗА ИВЕЧЕ Е У ГРЪЧКО. къдет дори не го издирват.....

До кога ще ни заливате с тази простотея ?

в youtube има клипове със залавяне на престъпници бягащи от полицията в USA. В момента в който спре автомобила и хукне да бяга, полицията веднага пуска куче след него. Тука случайно да използват кучета? или и такива си нямаме?

Абе, тия криминалисти в България май не са чували и учили угока за DNA ? Май все още са на фърляне на брашно и боб ?

А кат гледаш филми Рабмо гледал ли си - кучетата не са факири - като изгубят следата и край

абе не знам за филмите, ама доста държави използват кучета. В нашия случай никъде не се споменава да се използват. Така че, малко съмнително става цялата работа, както и в Нови Искър.

Значи щом до сега не са го фанали залагам хилядарка, че няма да успеят - психопат или не, този изглежда е доста хитър и кой го знае вече къде е - може и да се разхожда из софия с шапка и брада

Демек искаш да кажеш, че полицаите не искат да го хванат?

Докато не спрат роднинските назначения в МВР- така ще е! Много от т. нар. " отрицателни герои" стават Робинхудовци за масите по две причини- липса на нормално правосъдие и неадекватната реакция на правоохранителната система!

ееее айде сега! за тия неудобни въпроси ще ми спрат фейсбука! Моля ви се!

Правилно сте подбрали ник-а си. Сачмите от различни производители са различни, но те не произвеждат една шепа от тях, а вероятно един тон годишно, и това количество сачми е разпределено в боеприпасите на поне 1000 ловци. Техническите параметри на тези произведени сачми са общи признаци, т.е само стесняват кръга на заподозрените, но не позволяват категорично заключение. Ако на местопроизшествието е открита и гилза, тогава е възможно категорично заключение. Така, че, в това отношение проф.Радулов е прав.

Тези започнаха да стават досадни с некадърността си.

ТРАГИКОМЕДИЯ..........ОСТАВКА!!!!!!!!

Стига сте ни писали глупости.

Важно е какви скривалища дава Артекс с асансъор или без,дали има заклинания или няма.

сигурни ли са, че той е убиецът? Десети ден няма официално изявление. Какво става с експертизите. Поне от първото убийство трябва да разполагат с ДНК и други улики, достатъчни да заключат.

и за барут и тапи се сетих... Ако помисля още малко, кръгът заподозрени ще се свие доста. Ама аз мразим да мислим.

- Най-добре танковете да дойдат в Костенец! Да, и двата! Ако трябва, някой трактор да ги изтегли дотук! Положението е сложно - Зайков има числено преимущество и успя да ни обсади! Чакаме премиера с гранатомета, за да го самоубие!

Оня от Нови Искър си отиде зян след незабавното ДНК направено от човека на ГЕРБ

ще хванат на босия цървулите

Зайков - шеф на МВР !

се скатал в някое софийско мазе при някой приятел от затвора, пие си ракията и гледа сеира на полюцията

от Нови Искър си го самоубиха, ДНК експертизи едва ли са правили. Това също започва да става съмнително, май човекът не е кандидат-самоубиец и бяга, за да се спаси

И стопа - и той е крив !

Криминалин филм без край и режисьор.Повнече взе да прилича на трагикомедия.Това е само дрънкане на оръжение и хабене парите на данъкоплатците.Този трябва да е изтрещял за да не види толкова полиция,жандармерия и техника която хаби бензин и нафта.Пази божое да не дойде някои истински терорист , че тогава ни е е..но положението.Счетам ,че представлението трябва да свърши а не да се хаби излишен ресурс.

Някой ако търси полиция тя е 10 ден на занятия в Костенец за повишаване на бойната и строева подготовка.

То цяла България е едно слабо обитавано място, тъй че не е проблем да се е скрил навсякъде из територията!

Имам чувството, че след година в ""100-те национални обекта" ще бъде включено скривалището на Зайков!

Ко ма интересува скривалището бе?! Тия некадърници няма ли да намерят убиеца най-накрая?

Вие да не сте намерили моето скривалище ? Досущ като моето е.

Европа (да не говорим за С. Ам, Азия и т. н.) 110 х. кв. км. се обитават от 12-3 и повече млн. Ние в 1000 кв. км. 2-3 млн., останалите 4 се гонят из шубраците, запустели земи, изоставени села, все едно мор, чума или квото там навремето е имало, ни е поразило. Гърция е не съвсем западна държава с близка територия и е 11 млн. Това е с повече от 50% повече от нас, пълен резил, дето навсякъде по офиц. данни се пишем 7 млн., а скоро ще започваме и със 6, колкото голям, ама европейски град, не случайно ни казват в прав текст съседите кво езици да учим.

Абе изобщо искат да го хванат,ама нямат желание нещо.

За милиард и половина бюджет на мвр-толкоз.като искате повече,плащайте си!

Гладно куче хоро не играе. МВР дават пари само на връзкарите шкембенлии но за кучетата няма пари. Въобще нещата са умрели в това така наречено семейство МВР. Семесйство защото всички са от един род. :)))

Само шефовете и министъра искат да го хванат че Винетко ще им резне зелките, обикновения полицай връзкар му е все тая. От тая слуба може да го махнат чах когато почне си слага памперс.