Коментари - Как ЕС печели от това да държи страните кандидатки извън съюза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задници, но има една поговорка за хитрата сврака...

Разбирам правилно че броят на мюсюлманите на балканите ще се увеличи?

Това с Руанда хич не е лоша идея - правят им едни хубави лагери, ЕС да прати войски да ги охранява и всичкото навлек там. Който наистина бяга от война ще го оцени, който се присети откъде е, билет в едната посока за родината. Ако някой много държи да е в Европа може да им направят лагери и в Грендландия

И Ко вика дир.ру-да"да пуснем някоя хибридка,че вече ни е забранено да пишем за войната в Украйна

Добре им го каза на човекоподобните тук.

няма смисъл да се влиза с съюза. той без това се разпада ... само ще напълни и другите държави с маймуни

Резняка Рама е известен дебил, който се има за много умен и остроумен, но това е малко встрани от темата. ЕС, като всяка империя се опитва да печели както от тези около нея, които още не са в империята, така и от тези които са, но са в периферията. Т.е. от такива като нас. Проблемите на една империя обаче, започват когато няма на къде да се разширява. А ЕС след като приобщи и боклуците като Албания, северните макета, Босна, и Черна Гора, няма вече на къде. Спират на руската граница, а там бият яко за подобни намерения.

Бегат яко през границата за да не могилизират...

Ама не ги пускат Русия пуска всички, които искат да се присъединят към нея, даже прави опити да ги завладее, но и в двата случая удря на камък Извод: Никой не иска да има нищо обща с Русия

Западните членки печелят и от това че принуждават по-новите и малки страни членки да си закриват собствените предприятия за да се намърдат техни фирми и да ползват евтина работна ръка. Принуждават се да се закриват значими предприятия в замяна на трохи по европрограми.

Бедно ми кречетало

какво общо имат албанците с ЕС, те дори не са от същата култура. Там все още се практикува кръвно отмъщение, а манталитета е на ниво 15 век.

Освен робовладелското чувство

Колкото по-бързо излезем от ЕС, толкова по-добре за България! Нямае нужда от пореднито "заробване"!

И няма и да те заплюем даже Ама не си луд, само си тъп

Чакат те да те могилизират

на разходка.

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -----> https://tyny.to/suex

се казва "Извиване на ръце" :)

Бии да те уважават!

яка пропутинова бълвоч, с типичните опорки на комунягите.... и на мен не ми харесват някои неща на ЕС, ама тоя тип безогледно плюене е много характерно за едни платени мърши... сега този автор трябва да бъде маркиран като "чужд агент" и никъде да не бъде публикуван.. прави впечатление, че дир.бг като известен стар комунистически сайт, публикува без да се замисля всякакви дребни авторчета и заяждания, стига те да вършат работа на Путиновата пропаганда... може би и дир-а трябва да бъде маркиран като чужд агент и да бъде спрян? или глобен?

А редактора да бъде пратен в Белене...като едно време ги пращаше дедо ти!? Кръвта вода не става аа!? За кмет насСофия другите избори нема ли да се кандидатираш!?

тъпойнер, това беше ирония горе с това което правят в Путинова Русия, щото много били лоши от ЕС... а аз кръвен роднина член на БКП нямам, ти можеш ли да се похвалиш с това, цървул? и нещо не ми е ясно от кои си - хем плюеш с аргумента "едно време", хем защитаваш пропутинова статия... въобще знаеш ли на кой свят се намираш или си гласоподавател на ДБ?

ЕС с една ръка ни дава с пет ни взима, така че да сме абсолютно контролируеми за всичко по всяко време. Защо мислите, че с другите страни е различно?

ЕС е колониализъм с други форми.Щом ги желаем може.

тази Мелони прилича на изоставена проститутка на миланската магистрала.

Елементарно Уотсън. Печели лост за изнудване. И ги краде, та пушек се вдига.