17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък, бих политал: защо трябва да бъде спрян ? толкова ли сте назор еврогйчета? че се чудите с всички средства и маниипулации, как да "внушите" на хората колко лош е брекзит? ама не,. не за ЕС (великия съветски есссср, НЕ!) за британците колко е лошо ! Колко лошо е да имаш суверенитет, да решаваш сам колко краставици да продаваш на кого, и с какво мито, колко риба да лошиш в соствените си води, с кого да сключваш търговски договори! колко е лошо да си суверенен! УЖАС !!! горките британци, глупави.... суверенитет искат.. а ЕС не че не дава, неееее, ама просто е загрижен..... от загриженост го прави :)

Много ли ти се иска ЕС да се разпадне? Няма да стане :D Като измрат английските пенсии дето живеят в Испания, ама гласуваха за Брекзит - младите пак ще вкарат Англия в ЕС. Англия, защото Шотландия ще излезе от Великобритания преди това и ще влезе в ЕС по-рано. Ирландия ще се обедини след 900 години английско иго. Англичаните пък ще разберат, че вече не са пиратската империя от 17-ти век и Индия не им снася злато, а Канада и Австралия са независими държави.

да си суверенен не е ужас. Ужас е когато едните решат, че другите от другата страна на границата им дължат нещо. Тогава започват да гърмят бомбите. ИРА вече суче фитилите... Сделката беше, за да се избегне този сценарий.

Каквото щете правете, но бойкотирайте всичко произведено в Британия.

да се спира бволята на народа и кой има от това изгода?

Аз не съм привърженик на "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ", какъвто е девизът на РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ" от UK и USA. Обаче 10-те божи заповеди тях ги устройват, особено: ДЕСЕТАТА БОЖИЯ ЗАПОВЕД И С НЕЯ "Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито РОБЪТ му, нито РОБИНЯТА му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти." Аз, като автентичен демагог-манипулатор, би следвал да се радвам на Иван Вазовия въпрос: " О, Английо, защо ли днес бездушен жид (TYRKEJ) те управлява? " Обаче аз съм и българин, който се прекланя пред мъдростта вградена в българския ген: И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С ПОМОЩТА НА БОГ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО и ЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ. Затова желая английската нация да се сеферяса и много ясно да разбере, че силата на Човечеството е отхвърляне на ИГОТО НА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ /ПОД ИГОТО*/.

аз да си кажа понеже сте ме изтрили. 5 стотинки не давам за брекзит. англия нищо не ми е дала нищо няма и да ми даде.

Но UK ти е взела, чрез "Дънди Прешърс метъис", (1,44 %) за концесията за добив на злато в Крумовград.

И не само това. Четете за договора подписан след ВСВ. Последица от което, днес сме в това положение, благодарение на Чърчил.

да беше само Чърчил - с мед да го намажеш. Прочее ако не беше Дънди онези миньори щяха да бъдат съкратени, а мината затворена. щото сега устите на "патреотите" са големи, ама те никога не са управлявали подобно предприятие. две министерства им дадоха и в двете си оставиха ръцете. Особено това на Околната среда.

е, има и друг начин. Убийство на кралицата, кървъв преврат, обявяване на република, която моментално решева да остане в ЕС. ИДИОТЧЕТА, БРЕКСИТ Е КОНСТРУКЦИЯ НА КРАЛИЦАТА И КУКЛОВОДИТЕ В САЩ. ДЪРЖЪТ ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ И МНОГО КЪСА КАИШКА. ТОЕСТ, БРЕКСИТ БЕЗ СДЕЛКА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН БЕЗ ДА БЪДАТ ИЗКЛАНИ ПЕРОВЕТЕ И СВАЛЕНА МОНАРХИАТА. АНАДЪМНУ?

Защо не си прибереш вересиите от сатанинския център The City of London.

Нямам търпения тези от UK най-накрая да напуснат ЕС. НЯМАМ търпение, не мога да ги понасям тези циркове !!! А ако не дай си Боже стане нещо и вземат да останат, просто не знам с какви очи ще гледат Европа после. Смешници са , много ми паднаха в очите последните години/месеци

И там като тук! Ще излезнат. Ще минат 20-тина години, ще измрат изкуфелите пенсии и младите пак ще върнат страната в ЕС.

ЕС не иска да бъде спиран Брекзит без сделка. Ние искаме тотално Англия вън, искаме Ситито в ЕС.

Чудели се,... как да спрат Борис Джонсън???????;) Aми, да му направят "кур-капан" бе: ... да му извадят в медиите... Kолко квадрата му е тераската,има ли барбекю.... има ли "Вип асансьор" като наш Цецу и е готов сготвен!!!;)) Вижте Боцето, каk скри Цецу и го отърва от панделата : "Вълкът сит.. и.. агнето цяло" !! БГ-модел , ама работи перфектно!;)) хахаха

След Хелоуин, идва Бонфайър нощ, и да видим кой ще спре новия Гай Фоукс със експлоозиви.

Може би трябва и ЕС да се промени и да стане по- честен и открит към членките си и така да няма причини да го напуска Англия, а то сега такива като България просто нямат избор от бедност, но по- богатите имат чувство за достойнство и няма да търпят доминация и то ясно изразена.

отвратителния ви Ротшилдки кибук се разпада гадове мерзки !!! а вие гнусно лихварско племе ще си платите за всичко !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Идва Видовден, когато $-олърът ще струва 5 цента.

И пак ще е с 5 цента по-скъп от рублата!

''Британският закон гласи, че страната ще приключи членството си в ЕС на 31 октомври'' - ха ха ха ха. Стига с тоз латиносериал бе........

Да бъде спрян!?! Защо!?! Нека дори бъде поущрен!

Не мога да разбера - тия в крайна сметка ще излизат, или няма да излизат? Що не вземат решение накрая, ами разиграват постоянно......

решението е взето, ама гейовете не пущат

123 и после. Без връзки нищо не дават и един чувал пари да имаш пет пари. Поне да дадат на гражданите земя, а не на мързеливите, дето не ги бива за земеделие. Всичко е не така, но мълчиш, че виж са ти пратили някой мажо, маргин и.. Са ти направили живот черен. Отмъстителни и мързеливи и много крадливи, но има хора с пушки и на живо паляка стреля, работохолик, изнервени, че земята.. Я дали негова на турчин, а на него гол охлюв

Като си спрете телевизора/компютъра

Освен Бойко Ставри, 18:59.той оправи България, може да у с ее да им помогне. Нали е най умен и велик. Колко млади души по на 24,а сега след 10,12,унищожи. Наглодт за чуждото, безочие, а и в бг с българските момчета не семейни, ела и се увери, кой от малцинства луд да взема, политиката е шизофрения, психо болна от некадърници, предатели, обирджии

Сега тук, все умници, мислят за Великобритания....Включително и автора на статията....Ами те са го измислили, преди векове- драма голяма...Чичо Сам/Тръмп? така каза, евреите са ОК също...Къде е проблема?

Ми пробема явно е в британците. Нещо не искат много много да излизат от ЕС и все умуват как хем да не излязат хем да се съобразят с оня референдум. Затова и много ги е страх, че това куко Борис може да звеме и да ги извади от ЕС.

Те вече са излезли- въпроса е защо не им харесва на Меркел/ Макарон?

Все тая

"Ми пробема явно е в британците. Нещо не искат много много да излизат от ЕС...". А? Гласували на референдум, който е дал ясни и категорични резултати, че по-голямата част иска страната им да напусне ЕС, ама не им се излизало?! Не им се излиза на една част от политиците и сганта, която манипулират, защото им е добре да са под диктата на ЕС. ЕС е диктатура. Някой да ме обори, ако може! ЕС обезличава нациите, а ся си представете, че не всички сме навити! И като толкова плачете за ЕС, какво по-точно добро сме видели от него? Практически имам предвид. Пари? Колко от отпуснатото се оползотворява за хората, за които е предназначено? Колко ограничения търпим заради прищявките на тоя и оня европейски чиновник? Къде е ЕС, когато България е газена от мигранти? Къде е ЕС, когато България е отрязана от изгодни проекти, които са заклеймявани като договори с врага, в същото време Германия се договаря със същия тоя "враг"? Ми, там си е и ни прави на маймуни и ни мачка. Ни ми пука за Русия, ни ми дреме за ФАЩ, още по-малко ще седна да се тръшкам да Великобритания. Всичките тези държави са вредили на България и продължават да го правят. Ако влагахте 1/10 от усилията, с които защитавате ЕС и страстта, с която се вълнувате за Великобритания, в посока на България, нямаше да сме посмешището на Европа, с премиер, който е горд, че е маал филии с мас, а щяхме да сме нормална държава, заела мястото си сред равни, а не подритвана като куче, от същите тия, по които ви текат лигите.

А защо трябва да ги спират от Брекзита. Иска мнозинството, гласували са на референдум, всичко си е по закон. Косово се отцепи без референдум, а тогава либерастите не ронеха крокодилски сълзи. Истината е, че плачат, че най-големият донор в Еврогейския съюз си отива.

много иска Британия да остане в ЕС-то. И този някой не са средностатистическите британци. Надявам се въпреки истеричните напъни на умните и красивите, британците да успеят да бият шута на Смешния съюз.

Както казваше Ники Кънчев, каквото и да ти говорят, да знаеш винаги става дума за пари. ОК внася в бюджета на общността нетно поне около £6,000,000,000 годишно. Освен това се мотаят едни около €30,000,000,000 - така наречената 'сметка развод'. Това не са двайсет лева - цялата борба е за тия пари.

" ... ако правителството загуби вот на недоверие, това може да доведе до избори, с които да дойде на власт ново правителство със стратегия или да отложи Брекзит, или да отмени решението за напускане на ЕС.". Гладни ройтерци негатив вот сънуват, а и фантасмагории за отмяна на решението за напускане. Как точно ще стане това и дали ще се намери някой още по-гламав от сегашния премиер да се опита да го направи ройтерци не казват. Поредната препечатка за промивка на мозъци в стил "да живее европската уния" и върли заклинания за всички друговерци. Само със цвилене и закани няма да стане на вашто. европската уния няма реален инструмент нито да спре Обединеното кралство, нито да извади изпълнителен лист за пет паунда. "Аргументите" за мита, визи и прочие са от репертоара на баба Яга, за справка Норвегия и Швейцария не са членки на ес, но има едно европейско икономическо пространство (договор) и там членуват без обвързаност с ес. Та така драги ми Смехурко...

"но има едно европейско икономическо пространство (договор) и там членуват без обвързаност с ес." "Гаринча" това са правилата чети (https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=853&langId=bg) и после провери думичката "обвързаност" Европейско икономическо пространство (ЕИП) и Швейцария Норвегия, Исландия, Лихтенщайн (страни от ЕИП) Швейцария Pегламенти № 883/2004 и № 987/2009 се прилагат за Швейцария от 1 април 2012 г. и за Норвегия, Исландия и Лихтенщайн от 1 юни 2012 г. Регламент № 465/2012 се прилага също за Норвегия, Исландия и Лихтенщайн от 2 февруари 2013 г. Моля, имайте предвид, че Регламенти 883/2004 и 987/2009 не се прилагат между Хърватия и Швейцария. Протоколът за участието на Хърватия в Споразумението за свободното движение на хора между Швейцария и ЕС все още не е влязъл в сила. Запознайте се с правата си във всяка отделна страна

"Валери" може би слагаш знак на равенство и автоматизъм между напускане на ЕС и дерогацията на споразумението за ЕИП от 1994г. по отношение на Обединеното кралство. То е отделен договор от ДФЕС и ДЕС и ОК е самостоятелна страна по него, отделно от ЕИО (предишно име на ЕС), но и като член на ЕИО. Това имам предвид като говоря за баба Яга, митата и визите. Това би трябвало да е ясно на всички които заклинателстват. Ако ОК се оттегли от това споразумение от 1994 г. действително заклинанията ще се сбъднат, но засега те не го афишират и никой няма интерес от това. Та това беше една малка консултация по правни въпроси, благодаря за препратките на вторичното право на ЕС.

Единствено ми пука за българите там - иначе да потъва осрова! Или от Брюксел да им подарят по едно гребло и да им кажат да гребат с острова си към USA!

row, row, row the boat...

Вече почвам да се питам, наистина ли е толкова сериозно за британците напускането. Ако е възможно да е такава драма с проблеми, защо не са си ги разгледали преди да си задействат въпросния член 50 за напускането? Зарад едно излизане от ЕС ще се съсипят политически.

Една цветуща държава си клати лодката сама. Какъв им беше проблема, какво лошо видяха и лошо ли си живееха в ЕС. Не ми е ясно. Нека някой, който разбира повече, ми помогне, да разбера и аз.

Всички империи са се саморазрушавали !!! Когато имаш нещо наготово, спираш да се бориш за него !!! Истината е , че този референдум беше някаква политическа игра на консерваторите, той не беше замислен като сериозна стратегия за напускане !!! Всичко в момента е хаос, защото изобщо не е имало стратегия за напускане !!! Единствените печеливши са вашингтонската перука и кремълския гном , които играят тандем за разрушаване на Европейския съюз !!! Те, затова и путлеровите тролове са толкова загрижени за демокрацията във Великобритания и "справедливия народен избор" !!! Парадоксално е , но точно тези реднеци с бирени коремчета, които са гласували за брексит, ще го усетят най-бързо :((( Но, на путлеровия трол не му пука за хората , важното е да се "защити демокрацията" !!!:(((

простите ингилизи Путин и Тръмп са им е виновни! Вземи си лекарствата Божо!