17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоуу, на български език не се казва "почти не загубва", а "почти загубва" или "едва не загубва". Къде сте учили български език, бе пишман редактори и журналисти. Кой ви е учил? Къде сте учили?

ВСЕКИ ТРЯБВА ДА РАБОТИ ТОВА ЗА КОЕТО Е УЧИЛ ИНАЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА ТОВА КОЕТО Е У БГ-ТО

И струва колкото останалите ни 17.

въпросът е друг, как от висшистка, завършила история във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" е станала чистачка. И защо работи като чистачка в Гърция - за да събере пари за лечението на сина си.

Завършването на Вуз не значи Дипломиране, което е важното първо и второ да си учител се изискват качества като търпение и умение. Трето никой не знае кой какво работи в чужбина, като се казва чистач ми звучи доста оптимистично на фона на реалностите.

Костадинка беше куха лейка скандалджийка. След това стана жертва, медийна звезда и политиците се възползваха от историята. Иначе пак си е куха лейка.

като всяко друго нещо в този абсурден евросъюз по абсурден и от съветския съюз

И В СТАРИЯ СТРОЙ КОМУНИЗМА РАЗНИ ТЪКАЧКИ И КРАВАРКИ СТАВАХА ГЕРОИ НА СОЦИАЛиСТИЧЕСКИЯ ТРУД И НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛКИ

Но нищо не зависеше от тях.

Ми сигурно по същият начин по който и ББ и ЦЦ и т. н. станаха ,,политици,,. А чистачките са най- търсените...

кой е този начин

Жалко че няма как да гласувам за нея . Едни ги заливат с киселина , на други им правят постановка с пари в багажника ! Едни са почнали като чистачки и фризьорки , други са се родили със сребърни лъжички в устата и петолъчки на челото ! Едните са се бъхтили цял живот за едната мизерна заплата , другите смятат офшорките , къщите за гости , имотите в Панчарево и къщите за няколко милиона в Бояна за нещо нормално ! "Да" за Кунева и Иванчева ! "К.Р" за МилиЙончева !

Не че имам нещо против чистачките - всеки трудещ се човек заслужава уважение. Но ЕП е място, в което се изработва законодателството на ЕС. А какви експертни знания по икономика, геополитика, парламентаризъм, юрисдикция и пр., и пр. има тази жена? Та тя цели 2 години не може да научи кое къде е в ЕП и ходи с ПРИДРУЖИТЕЛ!?!?

Най-обичам такива дървени философи дето не знаят за какво иде реч, не са чели статията но смело си дават "компетентното" мнение. Тя е по-подходяща за евродепутат от 99% от попадналите в еурогей палрламента. Причината да ходи с придружител е, защото заради обществено полезната й дейност я заляха с киселина и почти ослепя.

си е малко проЗД. Вие една статия не можете да прочетете и разберете, ама сте с претенции. С придружител е била, защото от киселината се е увредило зрението й, а са я залели с киселина, защото са се страхували, че твърде добре даже ще се справи - по-добре от нашите 17 калинки с купени дипломи, разбиращи от слугинаж и майцепродавство.

В Гърция хората избират личности за евродепутати,а в България избираме по партии,не се гледат личностите!! Тук борбата ще е между БСП и ГЕРБ,а не трябва да е така! Трябва хората да се научат да избират личности,стига с тия партии,видяхме колко струват всичките досега управлявали държавата!

ама тук няма да е само киселина, та никой не се кандидатира. Е, русенската журналистка как свърши - отнеха й дори правото на героизъм. Но има реванш - все пак го уволниха.

Браво на дамата. Гърците са абсолютни шовинисти. И това, че е успяла не просто да намери място в листите, но и да я изберат, е огромно постижение.

Защо пишете ,че тази жена е била ...."ЧИСТАЧКА" ? Защо не напишете , КАКВА Е БИЛА ПРЕДИ ДА ЗАМИНЕ ЗА ГЪРЦИЯ И СТАНЕ ....ЧИСТАЧКА ? Защо не коментирате ....ЗАЩО Е СТАНАЛА ЧИСТАЧКА ? Отговорът е ...ЗАЩОТО ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА НЕ ПИШЕТЕ ,КАКЪВ Е БИЛ МНОГОАПАРТАМЕНТОВИЯТ ,АСАНСЬОРЕН ,ПОПАДНАЛ НА ЗАМОЖНА ТЪЩА - ХОДЕЩИЯТ ПО ЗАКУСКИ В ЩАТИТЕ! ...И да е само ...той....

Беше дългогодишна чистачка в метрото. Там работя само емигранти и яко ги ебават с парите. Решила е да им го начука и иго начукаха. Сега пак ебават чистачите с парите. Няма промяна.

Ясно е едно! С бачкане от сутрин до вечер не се постига нищо. Еле па ако си на заплата. Виж с политика и шмекерство се върви напред. Много била натоварена работата на евродепутатите. Дрън-дрън та пляс. Кой се натега да тегли хомота е така в днешно време. Кой!?! Що ли се натискат всички за тези местенца, а!?!

Абе, ей! Вземете се научете да пишете на нормален български език, бе! Какво означава това "преминава през много операции и почти не изгубва зрението си"?

Кефете се чистачки, шивачки, баячки и т.н. Ше се оправите.....Или най-малко ще ви оправят....За пореден път.

пукат душманите, хем и" троловете им

"Кефим се" на истински хора, без значение какви са. За сведение - Костадинка Кунева е с висше образование - завършила е история във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Работи като чистачка в Гърция, за да събере пари за лечението на сина си.

учителските заплати у нас вече са доста прилични а живота е по евтин