Коментари - Кадиров: Френските власти носят отговорността за парижкия терорист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтрити са всичките ми коментари. Няма го дори предишното "йоконе е по темата, нецензурно и т. н." Трият. Затова България е на 130 мято по свобода на словото. А че " имало свобода" в Интернет и мрежите" са приказки за наивници и глупаци, за каквито големите ЦЕНЗОРИ ни мислят.

"Той бил ликвидиран от служители на общинската полиция преди да убие един човек и да рани четирима души." Бил е убит преди да направи каквото и да било, значи нищо не е станало. Само си го е помислил, но са го ликвидирали преди да го извърши.

разбира се, че френските власти са виновни. Виновни са за това, че са им дали гражданство и са им разрешили да живеят там За какво? Един българин и с две висши образования да е, и пет чужди езика да говори, и добър специалист да е - няма да го пуснат във Франция. А с такива като тия чеченци е пълно - родителите нищо не работят, децата са като нашите циганета в училище, не знам дали са тъпи или във Франция изпростяват окончателно и лесно стават терористи и убийци. за всичко си е виновна 'La belle France"

Кадиров-изпълнителя на мокри поръчки.това че паспорта е невалиден не прави атентатора французин.

Напротив - прави го. Точно по закон паспортът те прави гражданин с абсолутни равни права на местнит

Давайки паспорт - ти докарваш нов гражданин на същата страна. Понеже обаче са супер корумпирани във визовия, както и немците приемат всякакви отрепки с пари. В държавите си може и последен главорез да е - щом си плаща....така създават хаос и притесняват по-бедното местно население.

В германия например е пълно с военни или копелета на военни от развиващите страни. Тези хора там смазват населението оргабват го и после на запад си карат кефа.

Мьй в Москве очень добре знаем все за чуждата отговорност! Някога да сме жьили отговорни за нещо?

Украинче научи се да пишеш на български!

Само на Бог ли ни остава да се молим а??? Кой ще носи отговорност за НЕБЛАГОРАЗУМИЕТО и на нашата "съдебна система", когато утре и нашият освободен Ахмед Муса извърши нещо подобно??? Каква е ползата от тези глупаци, които САМО НАБЛЮДАВАТ, ОСВОБОЖДАВАТ ЯВНИ УБИЙЦИ вместо да се ОБЕСВАТ..........а после "кой носи отговорност"..? ТОВА Е БЕЗХАБЕРИЕТО на властите, които УЖ отговарят и пазят държава и народ ??? И наистина ли са безсилни пред мюсулманите-УБИЙЦИ? ДО КОГА така бе..?

гонете ги от Европа, там в кочината

Този и други подобни "човешки бомби" са дело на западните специални служби. Както знаем нерядко това са граждани на Франция, Белгия и пр., често пъти родени там. Подбрани и нахъсвани, тъпкани с разни медикаменти, готвени за атентатори някъде по света или за "бунтовнически лидери". Просто тази конкретно "човешка бомба" е гръмнала предварително, объркали са му дозата на "лекарството".

Този терорист бил познат на френските служби. Хващам бас, че и следващия терорист ще бъде познат на същите служби!!!

По камням струится Терек, Плещет мутный вал; Злой чечен ползёт на берег, ‎Точит свой кинжал;

Той бил ликвидиран от служители на общинската полиция преди да убие един човек и да рани четирима души. !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? е това е нивото на дирниците- пълно безумие , неграмотниците са главните кадри на дирниците , а и новия сайт е пълна боза

Ха-ха, Чък Норис и батбоко пасти да ядат :):):)

А за атентатите, пожарите и убийствата в Русия кой носи отговорност? Сорос естествено.

Тъй де, тоз който дава кинтите.

А за руските джихадисти в Сирия, кой носи вината? Путин или Асад?

Френското правителство и по-специално подчинените му полиция и разузнавателни служби, носят пълната вина за всички атентати във Франция през последните години. Всички терористични актове са извършени от френски граждани, повечето от които - второ поколение. Тоест те дори не знаят "майчиния" си език. Родени в предградията на Париж. Израстнали там. Образовали се във френски училища... а френските служби дори не подозират за тяхното съществуване, докато въпросните ФРЕНСКИ ГРАЖДАНИ не се взривят насред центъра на Париж. Или пък не извадят десет автомата и не изпозастрелят публиката на концерт. И за това им били виновни Либия, Китай, Северна Корея, Афганистан, Русия или Бряг на слоновата кост!

Не знам за отговорността, ама гледам, че американците ги обучават и снабдяват, а руснаците и сирийците ги трепят.

Имаш грешка пич.Знаят си езика и се раждат и живеят в един затворен свят:почти винаги се женят помежду си или отиват да си вземат жена от родината майка.По специално от магреба най опасни са алжирци и мароканци и те са най многобройни.Освен това те автоматично имат паспорт от родината си-Мароко или Алжир.Досега с изключение на 5-6 човека всички атентатори са мароканци.Ти очевидно не си бил в Париж или Брюксел.Париж квартал Сен дени е пълно с араби-все едно си в Казабланка.А в Брюксел е още по зле.Не познаваш въпроса.

Той Путин си го каза, че тези е по-добре да ги трепат в Сирия, отколкото да се върнат такива в Русия. Ако на теория Чечня се бе отделила, по света щеше да е пълно с тяхни терористични атаки, стил свалянето на кулите близнаци. На запада бе по-изгодно да остави да се бият с руснаците преди. Че иначе щеше да има нов Афганистан в когото са затънали те и нови Бин-Ладен-овци. Не като някогашната им пропагнада тип филми "Рамбо 3" с "братският афганистански народ", където Силвестър Сталоун се прегръща с Бин-Ладен-овци. Както си го каза Хилърито, САЩ днес се бие с тези които създаде. А запада също е зле и има много техни граждани в ИДИЛ - Джон Джихадиста и подобни. А чеченците са от най-гадните. В тези региони се режат части от тела.

А сега чечения като е руска не се ли взривяват?

"Той бил ликвидиран от служители на общинската полиция преди да убие един човек и да рани четирима души." Вие редакторите сте невероятно смотани :-))))

Виновни са всички, освен скапаната ви религия.Знаем вече, тия работи ги слушаме след всяко джихадистко зверство.

ЗАЩОТО ТОЗИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ВЪОБЩЕ НЯМАТ РАБОТА В ЕВРОПА, КАМО ЛИ ДА ГИ НАГРАЖДАВАТ С ГРАЖДАНСТВО !!!

Ти му потвърждаваш думите, че за това да получи гражданство е виновна Франция.

Хамзат Азимов е бил "наблюдаван" от френските специални служби. Иначе казано подготвян за терорист! Дали за атентати в Русия или другаде не е ясно. Е, малко са прекалили с психотропните медикаменти и е "изгърмял" предварително.

френските служби не са КГБ ....да взривяват свои жилищни блокове за да предизвикат чеченска война!!!!!

за антентати в Русия, Сирия или където нареди задкулисието. Само че е превъртял предварително.

Русия-инкубатор на терористи.Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС. Сутормина уточни, че съобщените по-рано от Мариана Кочубей от Националния антитерористичен комитет данни, че в Сирия на страната на джихадистите се бият от 800 до 1,5 хиляди руски граждани, 170 от които са загинали, са за 2014 г. Хората, които вербуват бойци за ИД, се насочват по-специално към отдалечени "села и аули, където младежите нямат перспективи", каза Елена Сутормина.l

Хората на Кадиров вършат мръсните поръчки на Кремъл-подстрекаване за атентати в Европа. Дребна работа за империята на злото.

Нещо е в грешка този. Вина носи самият терорист и онези ислямисти, които са го учили, че Аллах е Велик. Е, оказа се, че са го използвали тъпия селчо и после като го е гръмнала общинска полиция всичко свършва. Самият селчо е инфантилен и има постоянна нужда от подкрепа и наставление. Вина за това няма френското либерално общество, а самият той и родителите му. Отличителна черта на либерализма е, че не отглежда инфантили, както феодализма и комунизма.

ясно, е властта е отговорна за всички престъпления! проблемът е че засега никой не я наказва! я вижте! европата утрепа над 10 милиона на балканите у и украдна поне 2 трилиона! и кво?

Как кво? Плаща от тия пари на Щеревци, Гуми и други разни тролове.

ама разбира се Франция е виновна. Ислямист роден 1997ма. До 2010та е живял в пРоссия. Какво могат да очакват от тази комбинация???? Вагнерчо в Европа. Нормално.

Много просто, заминал е 2010 година, при своите създатели.

е верно си много прост и без грам мозък. видя ли се какво си написало бе детенце. я бягай да караш колело.

кадирович е прав! френските власти са единствените виновни! вината им е , че са приютили един гражданин на рф, а всички знаят от опит, че това животно си остава животно при всички обстоятелства!

Бандеровче, още едно шоколадче?

Путин е виновен

"Той бил ликвидиран от служители на общинската полиция преди да убие един човек и да рани четирима души. " Имате ли редактор?

гузен негонен бяга.. точно Путя Акбар и неговият слуга Рамзан Кадиров умело разиграват ЕС, постоянно пращайки техни кадри, умело радикализирани и обучени за диверсия в школите на ГРУ. Същите тези идиоти играха основна роля в театъра СЛУЧАЙНО събрани доброволци 'руски граждани в Украйна' опълценци един вид, а всъщност бяха частната армия Вагнер и ислямски боклуци под командването на Рамзан Кадиров. Света досега не беше виждал случайно събрани доброволци които още първия ден бяха с еднакви униформи, еднакви радиостанции, канали и честоти, командване, подчинение в строга йерархия, обучени да действат в екипи по военна тактика и т.н. Цирк за наивници !

Време е да спреш, каскадите в Цирка. Постоянно падаш на главата.

Като се е раждал е паднал в тоалетната...???

отговорността е на Аллаха, Путин Кадиров и Макрон нямат вина ..

И, от кога, според теб Аллах изповяда англо - саксонските "ЦЕННОСТИ"? За никой, не е тайна, кой създаде Ислямската държава.

И какво да каже Кадиров? Няма да признае че убиеца е заплашен от КГБ/ГРУ че ще убият всичките му роднини в Чечня ако не осъществи атентата??

Какви глупости драскаш? Те всичките му роднини, след 2000 година, заминаха за западналата "цивилизация".

И от къде имаш тази информация? Или това бе по Поаро?

Прав е Кадиров! Отишъл е във Франция на 13г. и там, в ЕС е станал "терорист"... А задържането на другарчето му е ярко пропагандна акция: бил "облечен в черна тениска с надпис "Грозни" - столицата на Чечения и изобразен автомат "Калашников". 1. Черният цвят е цвета на ДАЕШ 2. Грозни-препраща към РФ 3."Калашников" - оръжие, нападение, атака Мощното психологическо внушение при ареста е още един признак, че "атаката" е била под пълния контрол на френските служби...

тъпо, тъпо че чак az #ПутинПрезидент !!! Ти нормален ли си?

Тъпо, тъпо, но на промитите кратуни от западналото блато напълно ще подейства!

ако бандата на сорос е доволна и щастлива ,останалото е без особено значение .

Вижте какво са написали в статията -"Той бил ликвидиран от служители на общинската полиция преди да убие един човек и да рани четирима души." И като е бил ликвидиран преди да ги убие и рани, как тогава го е направил? Всеки прави грешки, особено ако пише и сам си го проверява набързо после - ама поне втори човек да чете внимателно написаното от колегата му, така се виждат лесно грешките.

Разбира се, че така ще кажеш, че иначе ще ти спрат дотациите.

Много точно написано, БРЕЙ. Англо - саксонците до 2000 година рушиха, Русия трябва да изгради разрушеното.

...а след това бил арестуван :))

Вчера в Париж, днес в Лондон... Политиците подпалиха света...

"Той бил ликвидиран от служители на общинската полиция преди да убие един човек и да рани четирима души." :))