Къде ще е следващият африкански преврат?

Окуражените генерали в няколко държави осъзнават, че вероятно няма да срещнат ефективна съпротива срещу опитите за пуч

Обратно в новината

Коментари - Къде ще е следващият африкански преврат? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук трябва да стане същото ако изобщо изчакаме свободен и демократичен свят.СЛЕД3Г ФАШИСТКИЯ ЗАПАД ЩЕ ВИ СЕ ИСКА ДА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА НЕГО!ГОТВЯТ НИ НОВИ ПЛАНОВЕ И ПЛАНДЕМИИ!!! И ОБЩА ЕЛ ВАЛУТА С КОЯТО ЩЕ НИ СКОПЯТ ТОТАЛНО.ИМА ЛИ ПОПИТАН ЕДИН БЪЛГАРИН,ЧЕ ЕВРОТО ВЕЧЕ ПРИЕТО?ОТ 25 ЧЕСТИТО ДА НИ Е НОВИЯ ФАШИСТКИ КАПИТАЛИЗЪМ.ЗАПАДА Е ПЪЛНА ОТВРАТ ТОВА ГО РАЗБРАХ СЛЕД ЛЪЖИТЕ ИМ С КОВИД И МАСОВАТА ФАКСИНАЦИЯ!!!ВСЕ ОЩЕ НЯМА ОСЪДЕНИ,А ТРЯБВА ОВЧИ БУСТЕРИЗИРАН НАРОД ТРЯБВА СТИГА СПАХТЕ!

Дано да е в България

КАК Е КОМПЛЕКСИРАНО ОТ ТАЗИ ОГРОМНА НЕГЪРКА, КОЯТО САМО С ПРИЧЕСКАТА, КОЯТО Я ПРАВИ ОЩЕ ПО-ГРАМАДНА, ГО Е НАКАРАЛА НАПРАВО ДА СЕ ИЗЧЕРВИ ! И АКОТО МУ СЕ Е СПЕКЛО !

е офейкало с 200 ,даже го няма на снимката.

Тебе те комплексира голям африканскиПарлак, налиПендел ?

и кво се оказа, освен, че африканските държави са още колонии, техните правителства управляват от 20-30 та дори и 40 години, най-вероятно западни марионетки сложени там преди години, а САЩ и ЕС не спират да повтарят, че те били 'демокрации", а в същото време реват, че Путин, Ши и др. управлявали "прекалено дълго" и това не било демократично, няма такива лицемери с двойни стандарти

Как можеш да твърдиш че Сенегал и Кот д'Ивоар са ... сравнително стабилни западноафрикански демокрации?! Сенегал през 2020 година си спретна кратка гражданска война защото тогавашния президент реши да се кандидатира за трети мандат, и почна да отстрелва опозицията, а през 2022 управляващата партия заяви че е спечелила изборите за парламент... при изключително честни избори. А Кот д`Ивоар чак през 2020 година, на фона на тлеещата на моменти и разгарящата се в други моменти гражданска война в страната, някак си успя да проведе президентски избори .. а колко честни са били изборите, ми ето това заявиха от ЕС:"ЕС изразява съжаление по повод на насилието и сблъсъците от последните седмици, които доведоха до редица жертви, и призовава властите да проведат разследване с цел наказателно преследване на извършителите. Освен това ЕС призовава за зачитане на гражданските свободи, включително правото на всеки гражданин да демонстрира мирно, в рамките на закона, без да бъде притесняван, и да изразява политически възгледи без да бъде арестуван или задържан";)

Във ВАШИОТ ктон

в кремъл?

Ще е следващия африкански преврат ! И пак ще тръгне от Вагнер.

Африканците са в краваристан бре троле .... тежко ти

там кадето африканците не искат вече да са колония

Иии как се подредиха, вече няма да бъдат пускани в ЕС бахаха

В момента в света единствемноте мислещи политици са Путин и Орбан. Всичко друго е нео-либерален боклук.

....най-,ама най- мислещият политик е Си,там на върха на Поднебесната империя,нищата отдавна са решени,скроени,предначертани измислени Честито и честито бъдеще от Си... От урал до ню йорк и владивосток...кнр...

ще е в Русия.

Взривяването на северен поток от лявата американска партия само отвори вратите на руснаците. Да ! Марксизмът в ЕС ще бъде спрян за сметка на загубата на запада на Африка.

Не са преврати, дир! "Африканска пролет" е, нали така ?

"Бившите", могат да приемат, че са минало.......!!!!!!

украйна, със все обеднелия уран !

МВР И МО се състои от 7200 пенсионера на двойна хранилка, пенсийка 1400 лв+ заплата 2200лв+ извънреден труд 450 лв+ празнични. Накрая по 4000лв чиста пара на месец. 50000 на година ,1 милион за 20 години чиста пара. ДОБРЕ ЛИЕ , ПИТАМ?

Много тънка пропаганда, ДИР. Защо на снимката е Путин - намек, че той организира превратите в изконните френски бивши колонии? И така да е, това проблем ли е?

Проблем е естествено ,как пък все във бивши френски колонии се случва това ,а макрон рапортуваше като кученце на путьо? Меркел,комсомолката, и тя така ,ама се усети навреме и си би камшика . После ,що ги подслушвали американците ... Ами явно има за какво.

Следващия е в София

Следващият преврат е в Северна Монголия и завършва с обесване на джуджето с име на женски полов орган.

Ще бесят Зеленски в Монголия

В Нигерия със сняг. Да ме извинява тази без, но такъв е лафа.

Уточни се за коя снежна Нигерия говориш. Зеленски и по-вероятният арестуван

Да ви имах езика. В Либия, в Сирия, в Афганистан бяха "нежни революции", а сега са "преврати", въпреки, че протичат значително по-безкръвно.

Дори американците (по напредналите с матеруала) вече признават, че където мине америка, оставя разсипия, хаос и смърт...

Да се готви МАСКВА !

Следващият африкански преврат ще е в Северна Нигерия със столица Москва.

Олигофренчето решило да се направи на интересно.

Ние сме се освободили от руско крепостничество. Вече сме в НАТО и ЕС. Скоро ще влезнем в еврозоната и Шенген. За Вапцаров не знам, но Левски би бил доволен.

Във Франция гласувай с + В САЩ гласувай с -

Къде ли? Ами където още остатъците на Европа имат колонии. Франсетата губят Колониите си в Африка, затова си заформят вътрешни европейски колонии. България е една от тях. Не напразно макрон проповядва Ес на две скорости. Ние сме отново от губещата скорост. Ще ни доят докато пускаме. После, после у детето, като ненужен материал.

"демократично избрани президенти", разбирай, тези, които продават народа и страната си на "запада", а в замяна са получили от "запада" карт бланш да крадат на второ ниво колкото могат. Като "нашите", тука.

Пример от Нигер. Богата на уран държава, но живееща под нулата. Франсетата са купували килограм уран за 80 евроцента. Сегашната цена, определена от новите власти на Нигер е 200 евро за килограм. Някой още чуди ли се за "богатствата" на някои западни държави? Крадене му е майката. Това е.

"ех лошо, ех лошо светът е устроен. А може, по иначе може" Никола Йонков вапцаров.демократите го убиха преди 81 години, в България, не в Африка. За да не знаят хората, че може и "по иначе". В Африка не са го чели, но го разбраха. Очаквайте скоро и в "цивилизования свят. Да го разберат, онова иначе

Тук от 80 години управляват псевдо партизани и ятаците им, след тях синовете им от ДС, вече и внуци и правнуци нуспели комсомолци/псевдо демократи. Деполитизираните армия и полиция се управляват от същата сволоч ...

Вони също като DW.

вижте как кафявите Гитлерови фашета и червените сталинови фашета ..си правят съвместен военен парад след като са нападнали Полша от две страни и си я поделят ..вижте как слагат съветски граничен стълб на вече немско-съвестската граница ..дет се каZва братя по оръжие датата е 23 септември 1939 г https://www.youtube.com/watch?v=kqTSkwkwLFM

Те четат Жуков и са фенове на Сталин и Путин.

Театралната пиеса "Вагнер" на режисьора Путин ще има още много постановки.

Да не си го и помисля. Сега му се е..м...

"..които отстраниха ... демократично избрани президенти..." Под "демократично" ФТ какво разбира? Както беше избран Байдън ли?

Следващият преврат ще е в рашката африканска педерация пРассия ! Ще смаже въжето клутин :)

Ще смажеш кочана на поредният афро-краварин. Тва ще стане. Нали ти харесва, Ко ся?

Ще разберат, че са бездарници.

Руснаците ще разберат нещо което коронарните сили разбраха по трудния начин. Африка пари не връща

РУСИЯ опрости МИЛИАРДИ ДЪЛГ НА АФРИКА. Тва не са ти краварите, дето ти дават 2 лева да ти вземат 200 000. Не вярваш? Я ходи да се повозиш на два пъти платените чертежи на Ф16.

Имал си дал си, ще дадеш още. Докато има тарикати ще има и балъци

ВУКРАИНЕ!!!!!! там вече гробищата са краен предел от перемоги

В раZZия подобен проблем няма , само където сапуна от рашки салдати срина цената на обикновеният сапун !

Африка се бунтува и освобождава, а ние се наатискаме да сме роби на запада !!!

Верно ли русоробе ?

Африканците осъзнаха, че могат и без колонизаторите си от забогателия на техен гръб колективен запад, когато имат подкрепата на Русия.

Freedom for Africa !!!! Fuck off USA and NATO !!!

Африка не е интересна, по важното е кога и къде ще се случи първият европейски преврат. Защото в Европа тиранията също стана нетърпима. Макар, че на всеки 4 години сменяме демократично избраните диктатори

Абсолютно вярно човек!

Днес на педала буданов му прожектираха Филм за перемогата Само дохлие хохли на всякакъв от неговите диверсионни операции

Но се вижда разликата. Професионална работа. Не изродщините на Бандерският боклук. Това, че Русия не ползва информационната война да тероризира Украинците е признак на ниво и сила. Има конвенции. Иначе става клане. Е изпросиха си клипчето.ЧРД на Мамината Поничка Буданков.

Споко Лайнета Хамерикански Ще Си Живеете С мангалите Който са 2 милона в Бг След 10 лета Ще сте под Мангалски Контрол !!!

В русия. Нещо подобно ще е като в Либия.

На един мъртво роден

Така ли те роди майка ти брежнев вата ?

АФРИКАНСКА пролет; ЕВРОПЕЙСКА пролет.

В хохландия !!!!! Столти проговори че вече 500 000 хохли са при бендера

А ГРУЗ 200 не спира рашкая сволоч да транспортира , а вата ?

Как на твоята ли бе вата ? Мечтай си :)

САЩ Тероризъм, Отнемане на суверенитет и Кражби - ЦИВИЛИЗАЦИЯ и ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ. ОПЪЛЧЕНИЕ СРЕЩУ ТЯХ - ТЕРОРИСТИ. Вей то го, Хабиб. Вей то го. Свърши се тая. Или си прибират парцалите в родната си кочина, която има нужда от поправяне тотално, или всичко свършва с едно голямо БАДАБУМБАМ. Толкова е просто. Тия номерца със Световната Банка, Сорос, ЮЕСЕЙД, Давос, ПРИКЛЮЧИХА.

в България русофилите точат лиги за преврат. Надяват се да дойде терористичната групировка Вагнер да ги ,,освободи'' от ЕС и да ги сложи за шефове както през 1945.

Точат щото го поемат до корен русоробите :)

Козяк каза

Верно ли вата ? Тегаво е в пасоль казваш ?

викате на желанието за независимост преврат?

Викаш независимост ама с руски знамена, а?

Щом 4 САЩ БАЗИ СА СУВЕРЕНИТЕТ?

Сега с 4 руски бази ша са тотално ,,независими'