Качински: Полякините нямат достатъчно деца, защото пият прекалено много

Раждаемостта в Полша намалява от няколко години и председателят на управляващата партия обикаля из градовете предизборно, за да я насърчи

Обратно в новината

Коментари - Качински: Полякините нямат достатъчно деца, защото пият прекалено много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете им бурки и ги пуснете за разплод, Деа и тъпата ви нация.

Да си гледаме нашия двор,че нашите момичета на вред се прочуха,че сега до полякините допряхме да обсъждаме...

2022-11-07 07:58:18 Опаа! (нерегистриран) Аз пък не познавам жена, която да не работи. Повече от половината пък изкарват повече от мъжете си и пак като се приберат - чисти, готви, гледай децата. И в това им е грешката, затова не са и уважавани, защото се бъхторят и издържат мъжете. Затова няма и раждаемост, защото жените са под икономическа принуда да работят. Това променя и отношението към тях, много ганювци смятат, че жената е комбайн, който трябва да бъхтори от сутрин до вечер наравно с мъжа и да гледа домакинство и деца. Погледнете и сегашната ситуация, искат от една жена 38 години стаж за да и дадат някаква пенсия, а в много случаи да не и дадат изобщо. Ааа, и да им роди и отгледа деца да им робуват, на такива "елитковци" като ей тоя дръвник Качински и нашите са същите, че и по-зле. Да, АМА НЕ както казваше Петко Бочаров Бог да го прости, един наистина умен човек. Деца няма, НЯМА И ДА ИМА.

В Полша, Чехословакия, Унгария, че и частично в Югославия(до 100 дка).....червените терористи НЕ ПОСМЯХА ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗЕМЯТА. Тази земя изхрани и даде работа и начален капитал през "Прехода" на Полша, Чехия, Словакия и Унгария. По този път върви Украйна и затова е войната в Украйна- украинците са ЧАСТНИЦИ. Волното казачество. Докато в Русия ГЕНЕТИЧНО СТЕ УВРЕДЕНИ И НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ДА ИМАШ СВОЯ СОБСТВЕНОСТ! Масово полякините, за които говори Качински, имат някакви дялове в земя, градска и промишлена собственост. Полякините не са ТОВАРОШУТКИ работещи на 3 смени в ритъм : Пет работни и два потни! Двата "потни" дни са ЛЕНИНСЩИ СЪБОТНИЦИ за Партията, блядь!

Не защото пият, а защото е моден аналния секс.

Пият, с надеждата поляците да останат трезви и да могат да правят секс. Само че украинките сбъркаха дестинацията. Вярната е Турция.

Полски пияндурки! Смърдят на водка та се не траят! :)

Руси монголци?

Като си казал А кажи и Б. Пияните полякини не искат да се плющят, а само да свирят на флейта. Е, как да се раждат тия деца като матр'ялът отива в грешната дупка

Според мен нямат достатъчно деца, защото не пият достатъчно.

айде и тоя обикаля села и паланки да прави деца на младите булки.. подобно на нашия бойко дето без малко не е6а майките на България.

Абе направо си й ева майката на държавата това бедствие

Повече от рускините пият само украинки и полякини.

Незнаех, че алкохола е''виновен'' за нароилите се фженджъри които колкото и да го спират няма как дете да родят с тази си промита идентичност... Тоя май от обиколките си така и не е спял да разбере кой е жена кой мъж ама седнал за деца да им говори..

Българските жени пият, пушат, друсат се, слушат чалга и се мандръсат от ученички - затова вместо деца имат силиконови джуки и гърди...

Като изключим чалгата и пушенето, какво лошо има в това?

Всички ни убеждаваха , че са в БГ има проблем с раждаемостта ! Провала на капитализма е повече от видим !

Дай да се върнем към неандерталите тогава

Ако трябва ще се върнем, а вие си драпайте към светлото еврогейско бъдеще, но не тук

пеше

Пиячката едно на ръка,ами как се оправя лакомията,проклетията и курва,,лъка- само със шамарената фабрика!

Като най-висша раса сред останалите раси на Земята, изглежда има атака срещу БЕЛИТЕ жени и мъже - фактите го говорят - проблема е много, много, много сериозен във всички държави! Катастрофално намаляващата раждаемост сред БЯЛАТА раса, иска сериозно задълбочено научно проучване - къде е причината. Приказките за кариера, стрес, издръжка са приказки на неприятелите. Извън конспирацията - фактите сочат пълна незаинтересованост на новите демокрации от Източна Европа, а и на старите от Западна Европа към генетични изследвания на собствените си народи от бялата раса. И към ЗАБРАНА на ГМО храните. Ето сега зърното от Украйна едва ли не целенасочено се праща из Европа, а чужди източници твърдят, че земята на Украйна е изкупена от най-голямата в света ам.фирма за препарати в земеделието и яко фраш гмо-зърно и прочие.. Преди години имаше скандал в Дания/Холандия със замърсени яйца с диоксин, който съдържа вещества "отблъскващи" привличането между мъжете и жените. Не никаква фантасмагория, ами си заслужава ОТГОВОРНО държавно разследване на причините за ниската раждаемост сред държавите с БЯЛАТА раса!

Байерн ....най-голямата фирма в света за "п.епарати" е изкупила Украина?! А кой е собственика на БУЛГАРТАБАК от Девети 1944г? Ответ - Кремъл. А кой е собственика на устието на Камчия? Ответ: град Москва. А кой създаде мутрите в България за да няма БЪЛГАРСКИ ЧАСТНИ СОБСТВЕНИЦИ? Германският "Байер" ли бе, пизда Эбанутая? Или Сената на САЩ? Те или генералите на ДС създадоха Мултигруп, СИК, или ТИМ не е кремълска банда владееща Варна? Кауна Тиквоний, капитан от запаса на ПОЖАРНАТА кой и как го назначи на ГЕНЕРАЛСКА длъжност - главен комисар? За да стане после кмет и премиер. Ответ: Генералите на ДС чрез СИК. Ахмед Доган чий рродукт е, бе? На Турция, на "Байер", на САЩ? Ответ: КРЕМЪЛСКИ ПРОЕКТ е Доган и ДПС. Както и Атака и Възраждане.

Къде да е проблема? - "най - лесно се цапа бялото". После и "Ариел" не може го изпра...

Бре! Значи жените в ЦЯЛА Европа са се ПРОПИЛИ. :)

масовите поляци са чисти руснаци - пияни бели цигани. Имам съседи-поляци в САЩ. През лятото, събота и неделя се събира катуна, напиват се и вадят ножове син на баща а полякините пищят. Идва полицията, арестува някого и след 2 седмици - отново катуна е събран и отново се стига до арест. Научих полски език, подобно на руския е много лесен....всяка втора дума е КУРВА.

Трябва да се раздели обучението на мъжко и женско. Трябва жените да се стремят към създаване на дом и семейство, а не към кариера. Трябва държавата да подпомага семейството.

Та те самите не могат да се осъзнаят мъжко ли са женско ли са при тия изкривени ценности, вие искате и да ги разделяте при обучението....

Е нали през 50- и 60-те в демократичния САЩ масово са били обучавани за ...домакини. А в тоталитарна България са си работели наравно с мъжете, имало си е и жени бригадири, нач. цехове и т.н. Сега тепърва ни учат как жените трябва да са наравно с мъжете.

Па аз си мислех, че българките нямат конкуренция както в пиенето, така и в курвалъка.....

100 Евро надбавка. Това подигравка ли е?

и тези 100 евро може да са им голям бонус!

Човек като мине една възраст не трябва да управлява държава, а да дундурка внуци има си за всичко време!

Защото Качински е на годините за син на Путин.

Ако се вярва на последните разкрития, че Путин е на 72 години то Качински му е батко с една година той е на 73!

Кофти, няма кой да воюва срещу руснаците ли? Еее, не знам, може би не трябваше да правите война срещу тях, знам ли.....

Те самите руснаци НАПРАВИХА ВОЙНАТА, ако не си разбрал.

Обаче не са нападали Полша. За нея става въпрос

Я погледни кой воювал от страна на руснаците, които направиха войната пияни идиоти тъй наречените Гмобики

То няма 18+ филм без полякини

Първия и втория "Дънди Крокодилът".

А бе като удариш три-четири ракии и застаряващата леля ще ти се вижда като млада кинозвезда.

"Качински: Полякините нямат достатъчно деца, защото пият прекалено много" Ами нормално е! Поляците ги е страх от руснаците и всеки ден изтрезняват до обяд. Примерите за това са много. Автобусите МАН, трамваите Песа, влакчетата Сименс, все некачествена полска изработка.

Поляци и полякини пият повече от Руснаци, след тях са украинките. Магазините по морето едвам смогва да зарежда с водка.

Те руснаците са световно известни въздържатели. Те алкохол не близват, ама никога!

Да прати няколко хиляди ненаситни полякини в България като емигрантки и готово ще ги обслужим перфектно и няма нужда от луксозни хотели и държавата да се охарчи

демографска криза не ги интересува. Интересуват ги грантовете от Козяк

Сега с това Триморие -не само Слънчака, ще сложим всички гларуси от соца ...в джоба.

Ми, да! Ще ви ,,опъват,, и от Север и от Запад.

Аз като не пих и отгледах три деца какво? Мъжа ми пияница... Е и? Сама ги гледам напрактика, и на него слугувам , той все пиян, недоволен, крещи , даже и по децата... Абе Бай Ганьо , хем с дипломи и на висока позиция, уж млад човек. Ама пияница, подобно на повечето мъже в България. Прираст има, и какво? Деца тормозени от баща си. Айде Я.Качински да се заеме първом с мъжете пияници... После да обяснява на жените дали и кога да раждат и колко деца. Защото децата са общ ангажимент, на двамата родители 50%-50 % и това ако не се разбере, такива старци като Качински ще плещят още глупости. Да не сме в Средновековието?

Вини себе си. Има добри мъже, но ти си избрала пияница.

Не мисля че има за какво да се вини, избора и е съвсем добър, но просто мърмори на принципа "чуждата морава по-зелена". Навиквал бил децата и нея - че то така си трябва. Моята понякога мрънка че я навиквам, вика "ако аз почна да те навиквам как ще ти е", отговарям и "заповядай, ще се радвам". И не се ебавам, навикването значи че ти пука, бих се радвал ако жена ми ме навика "тоя шкаф от два месеца е счупен, защо не си го оправил", но тя не го прави, което е минус за нея, не е плюс.

Най-хубавите ми съученички някак си стана така че нямат мъж и деца (аз съм на 50). Но иначе са "успели", ти заменяш ли си децата срещу техния "успех в живота"?

Аз рбота имам, жилище си купих, винаги съм работила и ще работя. Професия имам и то хубава. Не става дума за пари. Живот не заменям. Искам бащата на децата да е този за който се ожених, а той се превърна в пияница. Защо? Ей Така от липса на мисъл и муньовщина. Лоши компании, лош пример. Абе кукувска работа

Сега разбираш какво им е на мъжете жената като качи 20 кила след второто дете

Има един лаф "на сватбата мъжа се надява жената да остане същата, а жената се надява мъжа да се промени".

Качински, на чис български ще ти кажа само едно - на крив шнур, шутката му виновна.

Инсинуации! Полякините са евроатлантички и не пият.

Ама това ценност ли е? Отказваме се !

Ниската раждаемост е следствие на това, че се налага и майката и бащата да работят на пълен работен ден за да поддържат някакъв стандарт на живот.

Полския стандартна живот е по-висок от българския. Пък по времето на социализма беше задължително жените да работят.

Така е, не може с една заплата "нормален живот". Трябва да се драпа, повишение, кариера, добри доходи. Само така може да се постигне "нормален живот". Шарани, който се хване на тая соросоидна кука наречена "нормален живот", свършва в 50 квадрата ипотечна кибритена кутийка нейде в Манастирски ливади, работейки "перспективна" работа в бизнеспарка , с много "колове" и "мийтинги". А дядовата къща на два етажа с по 6 стаи на всеки етаж и 3 декара двор седи празна и буренясва, защото там "нормален живот" не може да се води. Какво ще правиш там, на село няма магазини за "качествена храна", няма "културен живот", няма "перспективни училища" как после детеТО ще успее в живота (демек ще постигне същия жялък живот като мама и тате) ако учи със селянчета?

Проблемът не е, че детето ще учи със селянчета, а че в селото НЯМА селянчета, само баби, дядовци и пияници на средна възраст. И училището е празно и буренясало като дядовата къща. От лични наблюдения го казвам.

Да, от един момент нататък процеса се самозасилва. Но осъзнаване да има, гангрената ще спре, по един или друг начин. Първата стъпка е да се спре това драпане за "нормален живот" и "успяване" , а другото ще се нареди само. И селата ще се напълнят, и деца ще се появят. Важното е хората да осъзнаят че не "успяването" е цел в живота, а децата. И не само не ти трябват "нормални доходи", а точно обратното - искаш ли качествени деца, не трябва да имат всичко каквото им кефне. "Искам да МУ осигуря най-доброто" е философията на тъпите кокошки , дето децата им са залепени за таблета, щото нямат брат или сестра за нормална игра . Всичко им осигуряват мама и тате, и таблет, и гъзарско колело, и екскурзии 3 пъти в годината, и уроци по английски и градина монтесори, но най-важното - брат и сестра - няма, парите не стигали

Значи мъжете може още да пият... Само жените трябва да намалят алкохола.

Пиеш и ..започва все повече да ти харесва ,,каката,,. Само трябва да прецениш кога да бутнеш настрани чашката, щото... иначе ще е било сън !?

Полякиня си е професия!

Преувеличаваш!

Ниската раждаемост е фундамент на "западните ценности", не става "искаме да сме европейци, ама ако може без гей бракове" . Яжте дървото, не ми е жал.

Циганите изповядват твоите ценности.

Всъщност да, без да искаш в нескопосания опит за остроумие си се доближил до истината. Циганите, амишите, религиозните евреи те държат ключа на демографията, а не наивните глупаците "нямам деца щото нямам пари"

Това е още от времето на Соца , много полячета направихме по Черноморието ! Беше много хубаво полякините бяха ненаситни и всеотдайни ! Ще ги помня винаги !

Малко расист падаш! Не споменаваш чехкини, германки, рускини,... Добре си беше с интернационализма и ....СИВ.

Рускините идват в България с една-единствена цел.

Спирам да пия, започвам да го дробя

Я си пийте! Пиенето отпуска. ...И може да влезе по-дълбоко, за по-сигурно.

Зденка, още я помня.... изпитвам огромно уважение към полякиите и им благодаря за всичко !

Па, кой казва, че са лоши?

Я, пан Качински направил откритие, просто плаче за Нобел за медицина. Само че, пане Качински, появата на едно дете не зависи само от жената. Природата е направила така, че половината от тази работа трябва да я свърши мъжът. А къде са вашите мъже? Знайно е къде - в Украйна. Вярно, сперматозоидите се движат, ама още не могат да летят или да се телепортират.

С такива простотии по поръчка какво очакваш да постигнеш?

Ами очаква се че това е истината Когато има войни и несигурност, никой ме иска деца. Поляците са едни от най големите "ястреби" на САЩ в Европа. Ние сме следващите след поляците по войственост към Русия, но сме много по глупави от поляците

Ти май не си чувал нищо за Прибалтика , Румъния , а може би Чехия и Словакия. Учете се по-качествено , че сме заникъде.

Дали това че поляците мразят русия има нещо общо с военните престъпления извършени от червената армия на полска територия? Само вие българските русофили обичате русия защото е избивала българи.

Поляците берат малинки във Великобритания. Ама, гроздето ме кисело, а?

Поляците работят най-вече електротехници, водопроводчици и други подобни.

То пиенето -едно на ръка. И друго има- не идват вече на Слънчака. А тука в тази насока помагахме много ...при соца.

СИВ , бате!

Като бях е Полша ебех по 4 на вечер за една бутилка "слънчев бряг". Излиза по около 175 млн на полякиня. Бутилката струваше 3.80 лв. Така че цената на дупка беше около 0.95 лв.

Нищо не е! А тук ме черпеха за да го направя.

Това по времето на соца ли?

Питай дядо си, не тука!

Много ясно. Иначе кога е евал тоя?

И защо да питам дядо си като лично знам много по-добре от тебе, как рускините се интересуваха само да имаш нещо твърдо между краката и дори бяха готови да те черпят само и само.......

кое не е така...

Да се ,,изръсиш,, с водката , бе.

И украинките така. Особено тези от Западна Украйна. Водката я лочат като вода. Живял съм 8 години в Лвов и знам

Ето още един, който не може да вкара жена в кревата, но тръгнал да обяснява. Аз пък не познавам жена, която да не работи. Повече от половината пък изкарват повече от мъжете си и пак като се приберат - чисти, готви, гледай децата. Кой кого дундурка, бе , сдухльо инсеклски? Ходи се жалвай на Андрю Тейт. Той умира за дебилчета като теб.

....там , полските циганки.

Само ще кажа, че преди тази статия има друга със заглавие "Съвременни методи за възстановяване на мъжката импотентност"...

Даа, бе! Ша я възстановяваме да се мъчим. ....И в кръчмата сме си добре.

Визираш себе си и жена ти, нали? В Америка си има специален термин за вас - бял боклук.

Най-силните и пропаднали курви в Европа са полякините у украинките. Особено тези от Западна Украйна.

Бъркаш полякини с рускини. Ама нормално за такъв като тебе дето единствената рускиня дето е виждал е митрофанова.

Пияна жена. Пък който както иска да го разбира.

То, заспал тюлен ,,таковал,, ли си?

Айде, стига сте хвърляли вината само върху жените. Мъжете масово са импотентни. Половината случаи на инвитро се налагат, понеже мъжът има репрофдуктирни проблеми.

Това не е вярно! Сверете си информацията в НСИ. Жените и без това не слагате нищо на масата и трябва да ви дондуркаме цял живот, а вие да сте свободни и независими, пък и повечето стават ялови, заради субстанциите които приемат между 15 и 25 годишни. Съжалявам мъжете, които не могат да перат, готвят и простират сами и са принудени да си вземат скъп, мултифункционален уред.

Ето още един, който не може да вкара жена в кревата, но тръгнал да обяснява. Аз пък не познавам жена, която да не работи. Повече от половината пък изкарват повече от мъжете си и пак като се приберат - чисти, готви, гледай децата. Кой кого дундурка, бе , сдухльо инсеклски? Ходи се жалвай на Андрю Тейт. Той умира за дебилчета като теб.

Много лично приемаш нещата. Теб не бих те вкарал, имаш PPD

Полякините са просто алкохолизирани курви. Също като украинките.

И като майка ти.

Като си гледаш роднините.

Прав е дядката. Само забрави до коже и за противозачатъчните, които пият жените от 13 г. възраст!

Каже*

Всяка жена, дето не започне да ражда непрекъснато като циганите не е жена нали?