Правителството: България ще гласува "въздаржал се" за Пакта за миграция

Страната ни няма да участва със свои официални представители в Междуправителствената конференция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страх ги е да кажат "не" на Сорос, ама ги е страх да кажат и "да", защото знаят, че хората ще скочат срещу тях, както при джендьрската конвенция.

Оправете си текста накрая на статията.Къде набутахте в ЕС -САЩ, Австралия и Израел?

Не мога да се „въздАржа“ да коментирам, че заглавието е неграмотно написано. Както и много други статии и заглавия на сайта. Назначете коректор, щом журналистите не се оправят с родния си език.

Не правителсъвото, а парламентът трябва да реши как представителят да гласува. В утвърдените демокрации има комисия в парламента по вземане на решения по международни проблеми. В тази комисия са представени всички партии от парламента пропорционално на броя на депутатите си. Правителството би следвало винаги, когато се отнася до подобни въпроси, да се допитва до тази комисия, и, въз основа на това, да гласува за/против или вуздуржал се.

Интересно ми е как като няма да има представители как ще ''гласува въздържал се''????? Някаква ''иновация'' по боковски ще да е май:))))))

Ама то нали няма да има представители???? Освен това ''въздържал се'' там е като не се притеснявайте ще ви подкрепяме в начинанието:((((

Я се научете да пишете правилно!

БГ народ иска да гласувате ПРОТИВ. Нааучете се ,че представялвате бг народ,а не герб или ББ. Въздържал се по такава важна тема е к----ска позиция.

Ще се въздАржа да коментирам неграмотниците в дир.

Правителството би трябвало да защитава интересите на народа, но съвременният световен ред е на друго мнение. Например Пакистан си остава пакистан, но като имигрират пакистанци при нас например, това вече не е България. Имаме си достатъчно проблеми с циганите.

Цял ден медиите ни съобщават, че правителството е взело решение ПРОТИВ пакта, а сега излиза, че са въздържали се. Секретарката с рокли на цветенца ходеше като изоглавено да ФАЩ да договори позиция и то бЕЛКИМ е ЗА. СЕГА да не изсипва огън срещу БСП - ТУК НЯМА основание. Единствено Нинова еПЪТНО срещу Истанбулската конвенция и пакта за миграция. НИКОЙ ДРУТ в БГ. Дори Станишев и Борисов се разбраха на тази тема, плюс неприязън срещу Орбан. Снощи се чудят, че Вишеградската четворка ни били |"предали"???!!!Нещо да са ни обещавали, като ни гледат как си въртим задниците.

Интересното е, че има също така и НПО-та в България, които лобират за тези неща. Няма да е лошо да ги затворят. Няма смисъл от НПО-та.

Да се въздържиш е като Пилат, който си измил ръцете с тълпата... И разпънал Спасителя. -Да минава ли кервана през България? -Пас

И ти ли си въздържал се?

Толкова ли не ви стиска да кажете, че сте против–...от името на народа си!!!!!

"Журналистите" им са със сини Венци, затова нивото им е разбираемо...

са гласували против а са им резнали джобните от фондациите "Аденауер" и "Зайдел"... и после ГЕРБ какво ще прави със субсидия от само с 11 лева на гласувал за тях , а кажете де?

"Правителството: България ще гласува "въздаржал се" за Пакта за миграция" Няма да се унижавам да чета статията, но с Тиква и Пъпеш начело - всичкйо е въможно.

Пълни простотии ;))) Безкрайно не ме интересува позицията на случайно управляващите с гласовете на индоприматите . България гласува ПРОТИВ !!! Капиш , шломке очиларке ?!@!!!!

Аде стига простотии. Ако беше наща обична партия на власт даже нямаше да се сетим за това гласуване. Защото щяхме да сме в поредния сървайвър на оцеляващи в глад. Капиш???

Прав си! То не че не е противозаконно политически партии да получават каквато и да било помощ от организации в чужбина, ама ГЪРБавите от мангизи Цацаратура, дори и специална не ги лови!

Държа, въздържам, въздържал се..лесно е, а и задължително поне заглавията да са без правописни грешки

Абе, те тия всякакси щяха да гласуват "ЗА" - с двете ръце, ако можеше! Ама дип че ги е страх, зер избори идат и електората ще ги отсвири! Особено ония измекяри от ОП. А кокал лесно не се пуска! Не че с това половичато, "Не" ще постигнатнещо, ама карай! Ся са като щипани госпожици - хем боли, хем сърби, хем драго ми е!

Точно! Не напразно викат на Лондон Малкия Пакистан - нали заради такива културно обогатяващи, инженери, архитекти, лекари, професори...

Тези безгръбначни не могат да кажт НЕ на пакта.Трябва да са политически коректни-хем народа да не ги линчува,хем от фондация "Аденауер"да не им се карат много.

Това е много добра новина

Представа нямам коя е твоята обична партия ... Хората , за кото аз гласувах останаха извън парламата , само поради фалшификациите на каунъ ушев .... За сега ;))

Категорично ПРОТИВ !!!!

Ако не смятаме да подписваме Пакта, ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ! Защото при "въздържал се" ще го приемат другите, и тогава той ще стане задължителен и за нас!

е на което се надява правителството ни;)

ако бяхме под ръковоството на БКП и ДС и ние щя

да коментирам правописа.

Пише се въздЪржал се, бе! Кви хора взимате на работа!

1) Абе, момче рИдакторе Брандийски, ти ходил ли си в школо в седми клас или си се възд-А-ржал да ходиш? Поне си оправи заглавието, че срамотиш Дира. 2) ДИР, наемете си коректор да ви оправя редакторите, че не е за пРъви път. Забележка: "оправя"- моля, да не се тълкува в ОНЯ смисъл!

Сигурно от страх да не обидят големите европейци и да не бъдем очернени като расисти и ксенофоби от левите са решили да гласуват с "въздЪржал се" от колкото "против"!Е поне нашенците имат малко акъл да не приемат тъпотията измислена от Меркел и нейните хора когато отвори вратите на Европа!

беше замислена и сега се насърчава от двете големи световни сили, за които ЕС е съперник по отношение на тяхното величие. Съответно, ЕС започва да бъде по-твърд и загрижен за своите хора.

Оставка,мишоци

В центъра се движи един трамвай изрисуван пъстро с тематика за дружба и светли бъднини между БГ и Пакистан, и тук ни работят здраво разни НПО-та

През юли глобалният договор беше подкрепен от всичките 193 страни членки на ООН, освен САЩ, които го отхвърлиха още миналата година. Очаква се той да бъде ратифициран официално през декември. Добре че Корнелия вдигна пушилка, та променихме позицията си. Захариеева да си подава оставката както това направи словашкия външен министър Мирослав Лайчак.