Кабинетът: Позицията на България за Република Северна Македония остава непроменена

Страната ни предприема стъпки за укрепване на доверието и завръщане към прагматичен и конструктивен диалог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж ти, виж ти! Ама всички посочени документи са от времето на управлението на ГЕРБ! Значи имало и нещо добро, което от ГЕРБ са свършили, щом и служебните креатури на Радев се придържат към него. Това в рамките на шегата. А сериозно - тази позиция трябва да се отстоява. Макар че досега видяхме, че македонците преговарят, подписват, но на практика нищо не изпълняват. Само крещят: "Македонският език, македонската идентичност!". Ами да си я вземат и идентичността, и езика. Никой не им ги иска. Това дебелите им глави не могат да разберат. Днес са отделна държава, какво ще им стане да признаят, че някога са били част от българската. Чехия и Словакия векове наред са били една държава, векове наред са имали обща история. И какво от това - днес всяка върви по свой път, всяка говори на своя си език , всяка създава собствена идентичност и имидж. И не огласят цялото европейско пространство със спорове и ежби кой на кого какво дължи. Разбраха се, разделиха се и тихо и мирно съжителстват една до друга. Ама какво да се прави. Пустият им балкански инат на макетата.

Няма да им клекнем! -Ало -Жозефин..

Татари,цигани и фашисти,а ние ще сядам на една маса с тях! Просто е ясно,че Блинкен и Байден са надърпали ушите на това правителство и на президента и ще клекнат. После ще поискат и част от България и ще я получат.....помнете ми думата.

Зайо като чу, че в "Татарстан" (според него ) се е сменило правителсвото, то ще се смени и позицията на БЪЛГАРИЯ и веднага доприпка до София. Абее , ей мишок, ти за бугарски пасош ли си тука бре??? Я марш у Северната ти "земя".

БРАВО!

Служебният министър председател вчера в БНТ1 каза, че позицията им остава същата защото по закон не могат да направят нищо зашото има решение на парламента, но ще подготвят нов документ който при следващо народно събрание да приеме ново решение. Какво Ви говори това а ? Че смятат да ни предадат националния интерес и засега ни спасява само решението на предходният парламент.

кабинет и Мунчо,се готвят да предадат историята ни на измислените шиптеромакедонци! За 2 месеца,тия нещастници съсипаха държавата!

Цицероне, Цицероне, Цицероне ....

"Съпредседателят на комисията със Северна Македония: Колегите отказаха да водим разговор." Ами тогава и ние да откажем да водим разговор. Ние нищо не искаме. Те да му мислят.

И толкова зле, че дори не осъзнават как сами се закопаха толкова дълбоко, че няма да им стигнат 30 години да се откопат. Ей затова народа е казал - "Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи".

Бързо вика, приемайте Македона в ЕС, че ще се разпадне без античките! ... ха-ха-ха ... Тия са по зле и от Байдън!

Не знам България що прави проблем с влизането на Македония в ЕС - те след това няма да имат никаква идентичност-

Българи, Братя! Да на Македония в ЕС! Нека македонският език, култура и история не ми притесняват! ЕС, САЩ и Русия отричат българските претенции,. Да няма после не исках и не разбрах!

Да на Македония! Не на България!

Брей усетиха се, че Спецов може да го преживеем за 2- 3 месеца, ама ако бяха ни предали за Македония и 2-3 дена нямаше да изкарат!

ПУСНЕМ ЛИ МАКЕДОНИЯ, БУНКЕРА УВИСВА НА БАЛКНИТЕ САМО С ЕДНА "СРЪБСКА ПЛЕСКАВИЦА", КОЯТО СМЕ Я БИЛИ МНОГО ПЪТИ ....И Е В ОБКРЪЖЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ!

Ако дядо ти знаеше какво ще се пръкне, щеше да се обърше в пясъка!

ДА КОНТИРА МАКЕДОНИЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ПОДКОПАВА ЦЯЛА ЕВРОПА Е ДОЛЕН, ШИБАН МОСКАЛ - БЪЛГАРОУБИЕЦ ! КВО КАТО САМУИЛ Е БИЛ БГ.ЦАР ?! КВО МЕ ТОПЛИ МЕН ТАЯ РАБОТА? ИЛИ КВО КАТО 300 ГОДИНИ /ПРИ ТОВА ОСНОВНО В СРЕДНИТЕ 9-10 ВЕК/ МАКЕДОНИЯ Е БИЛА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ! КВО МЕ ГРЕЕ ТОВА МЕН - ДНЕС И СЕГА , КОГАТО ЗЕЛИЯТ СВЯТ МИ Е НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ ! ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, КОИТО ОБАЧЕ ВЛИЯЯЯТ И ЩЕ ВЛИЯЯТ ОТРИЦАТЕЛНВО ДНЕС И СЕГА НА МЕН ! ГРЪМНЕТЕ СЕ БЕ С ТАЯ "ИСТОРИЯ" ОТ ПРЕДИ 10 ВЕКА ! ВИЙ СТЕ ЛУДИ БЕ !

А мен пък мен не ме грее нищо от това да пускам некакви лапачи дето ме мразат да са част от съюз който и без това едвам се крепи да не се разпадне от бездарие и лицемерие. Не виждам причина да ги пускам ей така, и то не за друго ами щото гледам че те се натискат. А щом се натискат, нещо требва да дадат.

Какви северни македони ти се присънват в средновековието, бре? Няма да намериш нито едно историческо доказателство, което дори малка да загатва подобна фантасмагория. Няма! До началото на 20 век, вероятно и преди 1944 няма да откриеш. Един ерудиран историк го каза преди няколко месрца, даже с леко раздразнение,защото явно често го питат за историческите каменописи и ръкописи, каза го "за македонци никой никъде не е споменавал!". Оди си лай във фиромските сайтове, тук антибългари не са желани! Браво на правителството! Засега!

2021-06-16 22:25:35 kl (нерегистриран) Само вето до дупка за тия идиоти! --- ЧЕ СКОРО ДА НЯМА ЗА ЧЛЕНСТВОТО В КОЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ДА НАЛАГАШ ВЕТО, ЩОТО ОРГАНИЗАЦИЯТА НЯМА ДА Я ИМА, ЗАРАДИ ТВОЕТО ВЕТО ! СИРЕЧ - ДА СЕ ПРОСТРЕЛЯШ САМ ! ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ПОСЛЕДВА КЪМ МАСКВА , ЛИ ?!? В ГОЛЯМА, В ОГРОМНА ЗАБЛУДА СИ ! ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ОТ ТАЯ МАСКВА -, ДА ЗНАЙШ ! ПИСНА НИ НА КУРА 143 ГОДИНИ ! ОТ МАЛКИ НИ НАБИВАТ ОБРЪЧИ ЗА ТАЯ "ВЕЛИКА МАСКВА" ... ДО ГУША НИ ДОЙДЕ .... СЪРБА ЛИ СМЕ И ПОПАРАТА ЦЯЛ ВЕК И ПОЛОВИНА!

К'ва, Москва, бе, защитнико чокалийски !? След 30г. от добронамереност до раздаване на паспорти (без ангажименти) от наша страна, какво имаме от тяхна? Само лошотия и в най-добрия случай НИЩО. Това са фактите! Че, ако останат северо-макетата извън Европа е добре за Моска, не ще и дума. Ма, те и сега са на практика южно-сръбска (чети моасковска) бановина. Никой обаче не им дава право да рушат паметници и да се подигрват с живите и мъртви българи! Никой - нито Москва, нито Вашингтон! Вето !!!

Засега добре удържат на натиска. Надяваме се, че и следващите ще продължат така.

Само вето до дупка за тия идиоти! До оня ден ни играят долни игрички, като си мислеха, че тукашните им бр'аатчеди, ще замазват безкрайно мизериите им пред българското общество. Да, ама не. Сега трябва да изкараме от нашите преговарящи и участници в комисии всички с македонски корен или свързани с Македония, вклуйчително от Пиринско. До един! След две сесии без глупости за родове, баби и бр'аатчеди, тая сган е с набити обръчи и то до кокъл - гаранция!

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б.Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСАК маска, както Евнух, Педдерази, РОби в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се дъбират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция..САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

След като позицията на България остава непроменена,за какво идва Зоран Заев.Какво е обещал Радев на Пендаровски когато ходиха до Рим.Казва ли ни всичко президента.Или ГЕРБ са прави ,че след важни срещи не ни информира за нищо,например за срещата с Байдън.

Лято е, македонците обичат да обикалят света, докато търсят начин да измамят нас.. нищо ново под слънцето

Тук разни кретеноиди пишеха,че ще клекнем. Е не познахте .

това контриращата позициа на кремъл, чрез която отдалечавайки македония от европа, разцепве ес, разцева и българия ! абе от ъкде се извъдиха толкова блядфили бе ? те дават ли си сметка, че ИМЕННО ТЕЗИ които ги докараха сега да просешка тояга, същите бяха едно време първи "другари", а сега са първи "братя", дали омерт на масква за "вечна" благодарност и вечна васалност ! защото без масква, ТЕ /другарите/ сега бихи били едно НИЩО а вие овце, щяхте да сте на тяпно мядсто ... ако не беше масква ! в българия кремъл насъсква: "велика бълХария4, "бълХария на три морета", "за нами масква", "да живее шипка" м македония, същия кремъл, насъсква макетата: "вий сте антични! " вий сте автентични!, "вие сте наследници на ал. македонски", "самуил е македонски цар", , "азбуката е македонска" и така проклетиян москал забива дълбок клин на разцепления, а значи на разрушение на целият полуостров и на цяла европа ... защото ГИ Е ЯД, ЧЕ СЕ СЕ СЕ РЕ САМО СЕ РАЗПАДНА, И ПРЕВНА МОСКАЛА В ЕДНО ОГРОМНО "НИЩО" С ЕДНИ ГОЛИ УРАНОВИ КЮНЦИ В ШАХТИТЕ! ДОКАТО НЕ СЕ ИЗЧЕГЪРКА МАСКВА ОТ БАЛКАНИТЕ - ТУК ЩЕ ЦАРИ ПЪЛЕН ХАОС, РАЗКОЛ И ВСЕ ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ ! КАК СИ ПРЕСТАВЯТЕ ВИЕ ОВЦЕ, МАСКВА ДА ДОПУСНЕ ВЧЕРАШНАТА "КУРИЦА НЕ ПТИЦА" ДА ДРЪПНЕ НАПРЕД ИКОНОМИЧЕСКИ И ДЕМОКРАТИЧНО ... Е ПА ЗНАЧИ С НЕЯ Е СВЪРШЕНО ИДЕЙНО, ЩОМ ДАЖЕ И "БЪЛГАРИЯ СЕ ОПРАВИ" ... А СЕГА ИМАТ НАГЛЕДЕН "ЛОШ ПРИМЕР" ЗА "ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА ЗАПАД"! ПРОКЛЕТ ДА БЪДЕ ТРИ ПЪТИ ШИБАНИЯТ 3 МАРТ ! АМИН !

Македония да влезе в ЕС, за целта е необходимо да прояви елементарно уважение към нас,като не ни краде историята и не насажда антицългаризъм .

Точно Русия има интерес РСМ да влезне в ЕС като троянски кон и съответно да отслаби България като нанесе брутален удар по историята, езика и културата ни.

Лекувай се!

гледайте да не ни продадете ...

ЧЕ "ПАРИТЕ" ВИНАГИ СА ТИ "НА УСТА" .... ЛЕСЕН СИ ЗНАЧИ ... ТВЪРДЕ ЛЕСЕН !