Кабинетът одобри проектно споразумение „Съвместно възлагане на поръчки за боеприпаси“

В друго свое решение Министерският съвет одобри проект на Решение за пописване на Споразумение на участващите съдружници към Фонда на НАТО за иновации

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът одобри проектно споразумение „Съвместно възлагане на поръчки за боеприпаси“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре , народе. За тези гласува. Начи сте доволни

Гилотина, бесило, куршум, хладна стомана. Това ще е края за вас. А има и много други начини. За национално предателство има само едно наказние

НАТО и иновации ! Тези отново счупиха тъпомера !

До русоробието дето носталгично тачи до ден днешен военно промишлената ни икономика от преди 89 та кига не се е кАзвАло за кой кале..... Спокойно! Пилоня е готов, Знамето сЪ вей над цел свет....ш победим злото!

Само не разбрах, за кой точно ще са "изгодните условия"! :-)

ЕС - малкото НАТО. БулЕКЗИТ!

А за народа какво ще правите?

За военните групировки войните са,като въздуха за живите същества! Когато има затишие в продължение на години човечеството започва да живее по нормално, по охолно,живота е цветен.Онези са се свили в черупките си- измислени генерали с лъскави униформи и пожълтели долни гащи можещи само да дундуркат внучета и когато големите производители на смърт за хората подготвят преврат, цветна революция, арабска пролет и т.н. всичките тези боклуци се оживяват, начервяват си бузките, търчат по ТВ, врага отдело, врага отгоре... и към тях се прилепят роболепните журналисти и агенти за влияние, започват да пропагандират убииствата на хора...... Обикновени мръсници! Вижте цените на лекарствата у нас и си направете сметка за здравните грижи, вижте храната- ядем боклуци, в църквата на Централни не може да се хване ред от покойници, младите избягаха навън и вече раждат деца,които не знаят български и няма да се върнат .... какво им пука на дембелите- нали си имат имения далеч от вертепа в който превърнаха Родината ни!

Сега ще ги платят като злато, толкова ще е надценката.

За българите ядец

Учтивото на курец.

Нищо не разбрах от проекта за одобрение на проект за проектиране на проекти с некви съдружници. Но щом прочетох "фонд" и "иновации", веднага ми се изясни, че става въпрос за някакво източване на пари. Ей, хора, не си взехме поука от царските юпита и повтаряме същите грешки. За първи път съм съгласен с Тошко Йорданов, че в сравнение с тези, Бойко е дребен измамник.

Това ли ви е най-важния въпрос, който трябва да решавате като правителство? Няма ли да сложите в приоритетите и проблемите на бедния и болен български народ?

Кабинета не е народа много ми се иска народа да се вдигне и да измрете със тях площада.

Командирът на 58-а армия от ЮВО Иван Попов съобщи, че е отстранен от служба след негов доклад за проблеми в армията. Призивът му беше публикуван от депутата от Държавната дума и бивш заместник-командващ Южния военен окръг (2016-2019) Андрей Гурулев. В публикуваното обръщение Попов се обръща към своите подчинени и казва, че е докладвал на военното ръководство за основните проблеми в руската армия „в бойната работа, в поддръжката“.

Швеция, заедно с други скандинавски страни, се присъедини към заключителната декларация на страните от Г-7 в подкрепа на Украйна. „Швеция подкрепя декларацията и се присъединява към нея заедно с други скандинавски страни“, се казва в изявление на правителствената служба на своя уебсайт. В последния ден от срещата на върха на НАТО във Вилнюс страните от Г-7 публикуваха декларация в подкрепа на Украйна, която предвижда сключване на двустранни споразумения за военна подкрепа за Киев, както и планове в случай на нов конфликт с Русия. Колко време ще отнеме изпълнението на тези рамкови споразумения не се посочва в документа. Киев се надява, че „гаранциите за сигурност“ ще проработят преди срещата на върха на НАТО във Вашингтон през 2024 г.

Генерал Суровикин е в ареста, твърдят източници на The Wall Street Journal. Според изданието освен него са задържани за разпит още 13 висши офицери, а 15 са уволнени или отстранени от служба. Те бяха задържани няколко часа след началото на бунта. Източници на WSJ твърдят, че Суровикин е знаел за плановете на Пригожин, но не е участвал в тях. Все още няма повдигнати обвинения срещу него.

Събрахме основните изявления на Владимир Путин в ефира на телевизионния канал "Россия-24": Членството на Украйна в НАТО ще представлява заплаха за сигурността на Русия; Членството в НАТО няма да увеличи сигурността на самата Украйна; Възможното влизане на Украйна в НАТО беше една от причините за специалната операция; Доставените на Киев ракети нанасят щети на Руската федерация, но нищо критично; Русия е унищожила 311 украински танка само от 4 юни, от които поне една трета са западни; Новите доставки на оръжие за Украйна само ще разпалят още повече конфликта; Путин каза, че самите украинци не искат да влизат в западни танкове, тъй като те горят повече от съветските; Украйна има право да гарантира сигурността, но не за сметка на създаването на заплахи за Руската федерация; В проекта на Истанбулското споразумение гаранциите за сигурност на Украйна бяха посочени много подробно; Руската федерация не е против обсъждането на гаранции за сигурност на Украйна, но не в ущърб на собствената си сигурност; Руската федерация счита проекта за Истанбулско споразумение с Украйна като цяло приемлив; Икономическата политика на Запада по време на пандемията е грешна; Санкциите срещу Руската федерация влошиха ситуацията на глобалните хранителни и енергийни пазари; Много европейски страни започнаха да отказват украинското зърно и да го дискриминират; Само малко повече от 3% от храната по зърнената сделка отиде в най-бедните страни, останалата част отиде в "добре нахранената Европа"; Не са изпълнени гаранции към Руската федерация по сделката със зърно; Сделката със зърното е едностранна игра; Руската федерация тепърва ще мисли как да действа по въпроса за удължаване на сделката за зърно; Руската федерация може да спре участието си в сделката за зърно до изпълнение на обещанията да се вземат предвид нейните изисквания; Путин каза, че все още не е видял новото писмо на генералния секретар на ООН относно сделката за зърно; Руската федерация ще удължи зърнената сделка "точно в момента", тъй като задълженията към нея по тези споразумения са изпълнени. t.me/tass_agency

118 броя неизползвани БМП - 60 заминаха за украйна с влак

Кадировците са безполезни като войници е Украинската оценка след поражение на чеченците. Вчера разпуснаха Вагнер, а днес арестува 13 руски генерали. Гиркин очаква катастрофата на руската армия до седмици. Джо Байдън каза че Русия загуби тази война!

Байдън младши останал без бели прахчета. Срамота сорософчета!

Това не е българско правителство.

Решение за одобрение на проект за проект "Съвместно възлагане"... Фондът на участващите съдружници... И всички тези глупотевини /къде са неучастващите съдружници?/, за да прикрият едно - ще произвеждаме и изнасяме за Украйна оръжия и боеприпаси. При това яко. Докато на руснаците в един момент не им писне и заводите ни започнат да гърмят при инциденти.

С Чужда пита Помен правят тези от Посолството ! Вчера дойдоха на власт и давай бос през лука !

де жмуй, де!

Ало,кабинете,българският народ ви избра да работите за благото на България,не на Украйна.

Чуждогъзолизци

Руският президент Владимир Путин вече загуби войната в Украйна. Това каза американският държавен глава Джо Байдън, който е на посещение във Финландия, предаде DW. Американският президент каза, че очаква украинската контраофанзива да тласне Москва към преговори. „Путин вече загуби войната“, изтъкна Байдън на пресконференция във финландската столица Хелзинки. „Не съществува възможност той да спечели войната в Украйна“, подчерта Байдън. Още новини от Украйна Той добави, че Украйна "ще се присъедини към НАТО" и Путин в крайна сметка ще реши, че не е в интерес на Русия да продължава войната. „Никой не може да се присъедини към НАТО, докато се води война“, каза все пак Байдън. САЩ към момента са против присъединяването на Украйна към НАТО, докато на украинска земя още се води война. Президентът на САЩ обеща да защитава всеки сантиметър от територията на НАТО, включително Финландия. „Съединените щати са ангажирани с Финландия, ангажирани с НАТО и тези ангажименти са непоколебими“, ясно заяви американският лидер. Украйна обяви часове по-рано, че е получила касетъчни боеприпаси. Това се случва по-малко от седмица след като САЩ обявиха, че ще предадат такива боеприпаси на украинските сили. Говорителят на таврийското военно командване Валерий Шершен потвърди информация на Си Ен Ен, в която се цитира командира на силите на Таврия, според когото Украйна току-що е получила касетъчни боеприпаси, но още не ги е използвала. Касетъчните боеприпаси са "в ръцете на нашите отбранителни сили", заяви Шершен пред украинската телевизия, без да съобщава подробности.