ГЕРБ може да върне мандата и да не внесе проектокабинета си в Народното събрание (видео)

Томислав Дончев потвърди готовността на парламентарната група да помогне "с двама или трима депутати" за съставяне на правителство от "Има такъв народ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вожда да предложи състава на МС с който е играл футбол докато е на работа.Нали все още претендира да е министър председател.Тъкмо 11 ритнитопковци ще ни оправят положението.Може и да ритат успешно където трябва.Няма ли болница Лозенец да се погрижи за психическото състояние на БМБ.Все още и психодиспансера на Екзарх Йосиф работи.Много луди са на свобода и това страшното.Скоро всеки ще отиде там където му е мястото.Политически трупове не ни трябват.

СДС-арска му работа. Едно време така сами свалиха Фил Димитров. Човека влезе да им поиска подкрепа и те му гласуваха оставката. Сега още не влезли в Парламента и са готови със старите номера - няма па внесем кабинета! Имаме готов кабинет, но няма да го внесем, пукайти съ! седерастите не донесоха нищо добро на България! Най-срамните гологъ.ници в най-новата ни история! Прав беше Корумбашев едно време за клипчето с брадвата! Днес се потвърждава това - комунистическата гюбендия борисов с шефовете си от едно време!

Добре де! Нали искахте президента да ви поздрави с победата. Що тогава ще връщате мандата?! А и казвате, че сте отговорна партия. Ами поемете риска да управлявате и с малцинство. Ако политиката ви е правилна и в полза на народа, защо да нямате подкрепа от другите партии? А ако те просто напук ви саботират, само ще си подлеят вода за следващите избори.

Бог да пази България! Тя е била и ще я бъде и без сегашните партиийки и без вас малоумници, дето пишете тези срамни думи по интернет!

Да

Фтт Ттт

ГЕРБ-приключила история....Да идват прокурорите, ама не тези...

Натрапената ни Конституция, съчинена някъде в чужбина е съчиненя така, че при нейната реализация да се формира престъпна мафия, обслужваща чуждите интереси. Още в Чл. 1 е противоречието и откриван на пътя към диктатура на мафията: БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Републиката е с НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ. То в Конституцията по никакъв начин не е осигуруно законово. И трябва ясно да се знае – България е държава с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Но то се изроди в еднолична диктатура установяваща НЕОГРАНИЕНО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. За това има достатъчно доказателства, включително и за формиране на мрежа от Правителствено общински организирани престъпни групи за местно беззаконие, обслужващо за печелени на изборите както местната мафия, така е Герб. За връзка между тях са използвани Облостните управители. На върха на тази система е самият ББ, който е началник на областните. Така е налице престъпна негова дейност по Чл-321 НК и Народното събрание може да вземе незабоавно решениие за досъдебно производство срещу ББ и задържането му под стража, защото има опасност да се укрие и извърши други престъпления.

Крадливи боклуци!

герб трябва да бъдат по силни защо отстъпват мнозинството е зад тях,

Защото мнозинството ви е прекалено малко, а ГРОБ успешно си заработиха всички да ги мразят, герберастчета. Даже бившите им избиратели.

имате ли и бегла представа, като колко души наистина са гласували за вас? Подчертавам НАИСТИНА гласували за вас? Ако махнем купените гласове.... Ако махнем мъртвите души.... Ако махнем съкмистиката.... Колко мислите, че е реалната бройка на верните ви поклонници?

Как да нямат? Цялата държавна администрация с обещаното ударно 30% вдигане на заплатките и ченгесарите, на които им вдигаха заплатките всеки път като се съберяха да пият кафенце (включително два пъти за една година по-миналата година), за кого мислиш са гласували?

скрънза! Тоя да не е от Габруу? Шефа му дава 10 калпака тоя 2-3!

бит-бит биип-бибиш

са класа над останалите!

Вярно е! Не можем да стугнем класата на апартаментите, спестяванията, луксозните им почивки и т.н.

от ИТН, ИМВ и ДБ, подкрепен от БСП и ДПС в парламента, е гаранция за провал! Но поне ще има отрезвяване след няколко месеца! Аз съм - ЗА! Ще ги изтърпим, за да се видят какви леваци са!

Не бе, никой друг освен ГЕРБ не става!Нали?Никой... Бойко пожизнено да управлява, а после и посмъртно! Абе да ви...

Не се притеснявайте за Бойко Методиев Борисов.Той си е опекъл нащата и е осигурил не само себе си ,но внуците и правнуците.Той може бързо да се покрие ,като Младжо шефа му от СИК ,защото парата го бие.На българите ще остане спомена от Борисов ,а това са огромните кредити и заеми ,като вътрешни така и външни,които ще връщат децата им вкл.внуци и правнуци, ако имат нещастието да останат в България.Не се надайте на т.н. Фискален резерв той не е реален , защото онзи злощастник Ананиев крие ,че това е ,,Сребърния фонд"и др.фондове.Историята се повтаря като при Б1 ,когато с лека ръка Борисов потроши 2.5 милиарда на ,,Здравната каса "натрупани от правителствата преди неговото и разрушителната му дейност.

Няма смисъл ! Няма ги вашите патерици ! Магарешки , Шкембе Войвода и Волен Сидеров !

"Съзнавайки, че дължим знак на всички хора, които са ни подкрепили, ще преценим дали предложението ни за нов кабинет да бъде внасяно в Народното събрание" Вие Дончев няма да прецените, ще прецени вожда ви!

Няма да я бъде вече с ГЕРБ, балона се спука !!!

Дойде време за естествения самозавършек на ГЕРБ !!!

Герберите вече ми се виждат уморени коне, и нямат вече криле, които развяваше Борисов. Стига толкоз, баста, бактисах от приказки, уж работа, работа, работа, а пък ехото отговорило - приказки, приказки, приказки.

Наистина са токсична, деградирала партия, която трябва да изчезне. Свикнали да пазаруват политически прост..утки, те прилагат мутренския метод по всеки повод. Но всеки, който им полегне е обречен на презрение и бързотечно изчезване от хоризонта. Дават даже депутати под аренда, това вероятно е световен феномен. Сякаш те не са пратениците на народа за нормотворчество, а собственост на частна партия. Копаем дъното.

Тъпи и нагли и безхаберно ГЕРбаджии. Саниране и площадки за спорт ,зали за ритнитопковци и разни други проекти който нищо няма да допринесат за просперитета на България. Малоумници. Крадци и нищожества. безхаберници. Час по скоро тези никаквци трябва да се разкарат от всички постове на Държавата и да се назначат Умни,мислещи,гледащи в бъдещето хора. Трябва ни Индустрия, Ноу-хау,Електроника,високо технологични предприятия. Трябват ни евтин ток,заводи за изработване на сложни инструменти. Незабавно преобразуване на Образователната система. Премахване на Платените Болници и има болен има Пари. Всякакви патели доктори милионери .Боклуци. трябва спешно да се реорганизира Държавата и да се насърчи раждаемостта .Аман от Апартаментаджий,Поцинковани Кофи,Курнелийки,и идиоти. И от една дузина гавази дето само пазят крадците .

Къде е Джипко? Техните го търсят да го бият.

крие се, но като го намерят ще му посинят гъза от бой

българопитек... преди ГЕРБ все едно беше ебати кефа, че имаше неведнъж многохилядни протести а не 2 палатки и 1 спален чувал... и апропо България е зел от 1944та наса... но с приемането на демокрация по руски образец, въководен от руски агенти и подкрепян от новата класа МУТРИТЕ.... еми какво очквате да стане... и ако мислите че сте избрали нещо ново и различно...

Пропусна Орещарски, тъпако. И Путин, и Путин. Потресно прости хора, някои от тях платени, макар че са с айкю под 20, населяват земята ни.И късопишковци, които тук си избиват комплексите.

Не мога да ти сложа графика на ръста на БВП. Там се вижда, че преди ГЕРБ икономиката расте два пъти по-бързо, отколкото сега. Също така преките чуждестранни инвестиции през 2007-ма са 13,9 милиарда USD, откакто тиквите са на власт едва докарват по 2. Тогава влезнахме в ЕС, сега гледаме Шенген през крив макарон.

Герберизацията в България стигна естествено до фазата на карамелизация, и оттук нататък процеса е невъзвратим - финализация и капитулация !

Ей ще ревете за боко, както ревахте за тато. Сега ще видите мутри вътре.

Много ви се иска някой да приреве за Боко, ама след като със злобата, наглостта и некомпетентността си накарахте всички да ви мразят, шансовете са нулеви.

Видима липса на стъписаните герберастки привърженици в коментарите. Явно още не могат да се съвземат и да почнат да бълват обичайните си простотии, злоба и биене в гърдите как били спечелили.

Ами тренират ги - отнема време, поради интелектуалното ниво на обучаващите и също така това на обучаваните !

В смисъл нещо ви плаши ли - нали сте подготвени ? Нали "усвоихте" 7 милиарда за два месеца - още тогава си знаехте, че няма да ви бъде нали ? И сега ще се правите на "ощипани моми" - ето без нас няма пари в хазната, няма НОЩ, няма средства ... А това, че България е най-бедната държава в ЕС, с най-висока смъртност и най-ниско качество на живот не е от два месеца, а от 11 години управление на мутрите и олигарсите около групировката герП ! Защото нещо трудно се забравя негласната коалиция между борисов-пеевски и доган, с която изтърбушихте един беден, но доверчив народ и направихте от едни прости мутренски цървули велики "бизнесмени" с комисионните и измамите с ДДС ! Горди ли сте с това - че унижихте Българите, които са свикнали да ги мачкат и турци, и европейци и американци ? Горди ли сте, че вместо да ги вдигнете, вие си гледахте келепира и оставихте десетки хиляди да измрат по стълбите на болниците или в тях или вкъщи, чакайки с часове линейки, отчаяни и отвратени от вашата некадърност ? Марш на скамейките и чакайте присъдите си !

_stankow

А още по-добре, ако на следващите избори целият ГЕРБ не стигне до народното събрание !

Мдаа, ама днес подготвената и успяла от Дулово (десито александрова от герП), заедно с мозъка томиславчо се оплакали, че подобно желание било престъпление - демек само те могат, само те знаят, само те заслужават и затова само те трябвало да управляват ! Независимо, че имат само 70 депутата, избрани ог цигани и чиновници !Без тях било край на света и всеки, който не ги искал биз безотговорен и мразел България ! Все едно гласувалите за тях цигани и чиновници я обичат ...

Мястото на кабинета на ГЕРБ е в СЦЗ и Сливенския, но без самостоятелни килии, а с един зъл катил на главата на всеки министър!

Митоооввв, ти 840 000 няма да изчезнат, за разлика от едни други към 840 000, дето са безвъзвратно изчезнали. Кои ли ? Ами населението на България през 2009 г. е приблизително 7 467 000, а сега, в началото на 2021 сме 6 948 000. Т.е. вече сме загубили над 500 000 души. Същото е и с раждаемостта - през 2009 тя е около 81000 деца, а през 2020 е около 59000. Та за 11 години спокойно можем да заложим на едни приблизително 120 000 деца, които са "пропуснали" да се родят. Общата бройка можеш и сам да си я сметнеш, но тя гони около 600 000 души загубено население. Та когато тези сегашни ваши 840 000 разберат как заради вашите действия за изчезнали едни към 600 000 българи (или не са се появили въобще), то част от тези 840 000 силно ще се замисли за съдбата си, и после силно ще намалее.... я останат 500 000 я не.

Желая им скорошно стигане при бай Ставри!

каталог за "дадените" депутати ще има ли?

А безплатни презервативи?

Хахаха, ще умра от смях! Нямам търпение да видя кого ще предложат за кандидат-президент гърбавите, хахахахахаха!

до тогава, ще са се разпаднали/разбягали...

Ааа, Бочко обещаваше 10! Иди си, Дончев, Боко се навежда повече от теб!

Къде е страхливият банкянски заек ! Избяга най-позорно и остави другите да му берат срама !

гробарски и дуписарски депутати като подарък не трябват на никой. ако разчита някой на тях е кръгъл глупак. ще му извиват ръцете и в момента, в който не им играе по свирката ще си дръпнат черджето. по-добре нови избори ако гербдпс ще крепят стабилност...

Батальона се строява за последен път, джипката на трупчета, тролове реват....

Абе Да стигне при Бай Ставри. другото е без значение

Пипончев, да видим сега дали Ти можеш да вървиш по острието на бръснача братиньо.

“да приемем мандата и да направим честен, открит и прозрачен опит да съставим кабинет,” Вашето разбиране за честност и прозрачност го видяхме с предложената кандидатура на Караянчева за Председател на Парламента! Хората казват “ Не го слушай какво говори, гледай го какво прави”

да разбера герберските гугутки , защо се натискат толкова да бъдат продадени и препродадени? Седнали тук и пяна им излиза от устата а не знаят за кого са гласували , или само далавера да става .

Биков понастоящем от ГРОБ се оказа леката жена на политиката, ГРОБ се оказа леката партия! Боце обещаваше 10 държанки на Трифонов?!

Избирателите на герб са роми и държавни служители.

Калинките да си стягат багажа! Пълна проверка на образование, дипломи, конкурси, професионализъм и т.н !

Не мога да разбра, журналистите ли ни са неграмотни или се правят на интересни. "Защо сте още тук , какви функции изпълнявате след като ви гласуваха оставката". "Как юридически изпълнявате нещо". Дами и господа журналисти, това първата смяна на правителство ли е ? От Соца до сега сме минали през тази процедура не 1 път. Тя си е язно разписана и е много проста. На първото заседание на новият парламент старото правителство си подава оставката и тя се приема , но то продължава да изъплнява функциите си докато парламента или президента не излъчат ново правителство. Властта е непрекъсната , не може министрите да си тръгнат и влака да е без машинист докато парламента си играе игри 2 месеца и направи ново правителство. Властта се предава от министър на минисър , не от празно кресло на министър (освен ако не е ново министерство).

Вие оставете журналистите, вижте Бойко какво рече - че щом бил подал оставка, значи вече е редови гражданин и никой не може да го привиква в НС. Уж 3 мандата премиер, а не знае основни правила!

Супер популиски изказвания на Дончев както винеги.

До админите на Дир-а. Вкарайте вече условие за коментар - регистриран потребител. аман от тролове...особенно герберските 2-3 души нацвъкаха 200 коментара вече

Дали пък ГЕРБ не бяха естественото продължение на Живковизма в България ?

ГЕРБ вече са на финалната права, нека да ги поздравим за участието им , но дойде Видовден !!!

Сашко Кадиев Евров си го каза в прав текст - този път всички се борят сакън как да не изберат друг, а не тях да изберат. Парадокс - не парадокс, това е положението. А колегата му от "Нова" си го нарече миш-маш още вечерта на грандиозния "успех". Те хората така не си боядисват стените, камо ли друго. Това не е да следваш модните тенденции за кухнята и банята. А най-гадното е, че доста "майстори" са подготвеле от всички разцветки кутии с /не/трайна блажна боя колкото за временно "освежаване" на интериора и...паметта.