17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме народ а мърша! Има калинки с 60 бона месечна заплата

Това са толкова много пари.... 1/20 от депутатската заплата. Жива подигравка!

Първо да намерят , кой запали пожарите и дали всичко това не се прави, за да се дестабилизира държавата. Всичко изглежда доста подозрително, бедни народе!

Как си долна руска подлого? Дрънкат ли копейките в джоба?

Боли, ли? Май улучих право в десятката?

Браво!! "Силен " кабинет!!! 375 лв е подигравка с трагедията на хората. За торнадото в с. Губеш преди няколко седмици лошия Борисов отпусна по 10000лв на разрушен покрив на къща.

Той може всичко, видяхме медийните му изяви! Нашият властелин!

при г-н Борисов не беше така президентската мафия е много алчна

375 лв. даже за хладилник не стигат.... В Чехия дават по 100 хиляди евро за разрушена къща от тайфуна..... С 6 изгорели къщи и двама умрели се стискате, скапаняци, продънени!

И за погребение не стигат. В тая държава и да умреш не е добре....

подиграете с хората ли е, или просто сте си такива свърканяци, а?

това е гавра с паметта на хората и подигравка с имуществото на хората мамицата ви, мръсна

Току що платих 560лв за два електронни фиша за последния месец. Как така по 540лв ще дадат за жертвал се служител, тез тотално изпращяха. Те за погребение няма да им стигнат. Да знаех да им ги бях дал на роднините и да пишем, че някой друг ми е карал колата . А тез дори заплатата не си намалиха!!! Сега 240 броя да направят дарение на близките призовавам. Някаква подписка се организира

При наводненията раздаваха едвам по едни 200 лева(при отпуснати средства от ЕС за няколко десетки милиона евро), а сега при напълно изгоряла до основи къща ще дават по едва 375 лева!? А на загинали близки колкото да могат да ги прогребат. Но иначе сега на гласуването за заплатите в НС всички са "ЗА" запазване на всичките видове привилегии от които най-малките са по 3000 лева за дрехи. И няма как да се организират и с свой средства да помогнат на хората, ако ще и да правят събиране на пари от доброволци. НЕ, ето ви едни има няма 1000 лева и се оправяйте!

Оставка на хунтата на Мунчо Шпаклата! Стига подигравки с хората!

Хайде, изречетв гордо назованата сума за вдовиците на момчетата, после, вечерта, я изхарчете с любовницата в някой ресторант! Не ви е срам! И да не забравите да си увеличите джобните, защото е ясно, че няма да ги намалите!

Ей бре бре бре, ко ше ги праят толкоз много бе? Я им сложете малко такси и данъци сега да не се побъркват хорота с толко МНОГООО пари. Баси и боклуците сте.

Вие се гаврите с хората, бе изроди долни!

Трябва да имат застраховка "Живот" и от нея ще получат повече. Тези 540 са по норматив от МС.

Това е подигравка с хората. Как не ги е срам тези нещастници от служебното правителство, 540 лв. е пълна излагация, толкова ли струва един човешки живот, боклуци. Само една гума на BMW на някой министър струва 1000 лв. - срам , как ни е им е неудобно да го кажат. Неащастници.

Това е по закон,приет от ГЕРБ.

540лв. толкова струва един човешки живот, сега поне официално има цена за всеки от нас... по-низшите........

Лозунга с който щяха да бъдат изритани на момента от мин. съвет щеше да е " Сами си го изпросихте". Къде са "протестърите"?

Смятаме,че това правителство е най-доброто ,което сме имали. Тези 540 лв.при смърт и 375 лв. при бедствия са обнародвани от ГЕРБ. Съвсем друг е въпросът,че Правителството ще отпусне допълнително средства .

педераясткия дир трие мнения които не хвалят щедроста на шайката управляващи

Гавра с хората от слугинажното правителство

След наводненията Община Костинброд беше подпомогната с 1 155 000 лева. на 11 .01 20201 От правителството на Борисов .!!!!!

Може и с милиард да е подпомогната, яъпроса е къде са отишли тези пари и има ли нещо останало след тях.

Подигравката не са парите, а безхаберието на републикански и местни ръководител и

нещастниците разбрахме колко струваме , е не че не се досещахме ама сега разбрахме точната цена 540 лева .

Кабинетът нищо не дава, това са пари от нашите данъци. В тоя парламент, ако бяха събрали по 5 лева от всеки, щяха повече пари да дадат на хората. Статистиката показва, че хората, които нямат много пари, обикновено са най-щедри при подобни трагедии - в тоя парламент всички са с дебели банкови сметки, дреме им на оная работа, че някой загинал или на някой му е изпепелена къщата. Все пак, да се отчетат, може да пуснат за малко кранчето от данъците на хората... поне да го бяха отворили още малко, то направо срамота!

Що за подигравка са тези суми бе алоу

Ако премахнат разхищенията за ковид фобията, ще има пари. Но след тази изкуствено създадена криза, явно пестят. Само за началният момент да имат някакви пари.

Да си бяха мълчалив по-добре. Погребение не може да си платят даже с това.

Браво бе радев, баси щедрия.

С удоволствие ще платя на жена му тези джобни пари.

Каква срамота!! Как може да дават тези пари за загиналите хора които работих и умряха за България. Те трябва да им дават поне милион лева за тяхната заслуга!!

Това е ПОДИГРАВКА!

Господин Вицепремиер, надявам се и Вас да Ви сполети такова нещастие, и да Ви дадат същата сума помощ, за да видим как ще се оправите. Успех

Министрите спазват закона. Да дадат по-голяма помощ и да ги съдят? За самия закон се питат депутатите от предните парламенти защо не са предвидили повече пари.

И по кой точно закон им се ограничава възможността? Хайде да ми го цитираш а??

Това е гавра жестока, срам за кабинета и за Радев

Аз викам по-добре да се спестят тея пари и да се дадат за заплати на 240те гладни прасета, които ще стават все повече и по-гладни...

Един живот 540 лв, на толкова ли ни оценяте? Кога ще спрете да се гаврите с народа ....? Всички сте от едно котило!

Браво де, как не ви е срам! Хайде сега госпожа Манолова и госпожа Дончева да дарят пари за по една чанта поне. Нали сами се хвалят, че са платежоспособни. И милеят за хората в нужда. Хайде да видим!

Идете пред президетството и подпъхнете тези огризки под вратата. Обяснете на гвардейците отвън, че сте се родили с достойнсство! Да му предадат....

Такова правителство. Нормален човек не може да го направи това.

Докато изчегъртвате България изгоря и хора умряха. Гадове

Депутати, министри, президент-по 1000 лв еднократно от заплатите им. Лесно и полезно.

Как ви се откъснаха толкова много пари от сърцето на хунтата

Много пари, много средства.

Вие...подигравате ли се?! Може ли имената на подписалия тази гавра? И от коя партия е!

Това е решение на служебния кабинет

Леле колко сте щедри!!! Кой боклук разправя, че над половината българи искали служебното правителство?

Изчегъртването на корупцията одобрявам, но това с пожарите и ваксините са безмерна наглост!

Да, по цял ден слушаме за борбата с корупцията, и какъв е резултата? Само празни приказки, уволнения и т. Н., нещо реално? Някой осъден? Само празни приказки, само харчене на готови пари. И ако не си забелязал, провери с колко се е повишил цената на живота за 2 месеца сл. кабинет! Да ти е честито!

За вдигането на цените обвинявам корона-мерките и заемите на Баце. Това затваряне на икономиката, тези заеми всяка втора седмица, тези милиони за ваксини - е някой трябва да плати. А на всичко отгоре идва ЕС и заради климата вдига цените на горивата. Аз не исках нищо от това - още от самото начало!

България гори онези хвърлят стотинки! Хората губят имота и живота си, онези правят реклама на ваксините. За безмислени ненужни ваксини хвърляте милиони. Не ви пука че народа измира, ако не е от корона! Че и с ваксини ще помогнете да измре по-бързо!

Много давате, бе, ще фалира държавата ? Я се стегнете малко. Дайте им по десетина лева, за по една тройка кебапчета с бира, и толкова.

ДЕПМ !

Ей, това си е цяло богатство ве. Трябваше да дойде такова социално правителство начело с Радев, което да мисли за хората и при бедствие да им дава помощи, с които биха ще си посторят нови къщи. Това правителство трябва да управлява докато съществува Земята, да им бъде забранено да се возят на коли, защото народа ще ги носи на ръце, и няма да ги остави да си изтъркат кондурите.

375 стигат за палатка, 3 дюшека и 3 възглавници от декатлон. Но така е, когато държавата не може да регулира застрахователния сектор, мнозинството просто не застрахова.

Гавра на Резидента и неговите подлоги с мъката на хората

"Откъм близките на загиналите горски служители - те имат право да получат еднократна финансова помощ по Кодекса за социално осигуряване от 540 лв." Този кодекс за социално подпомагане служебното правителство ли го е приело?! Иначе - да, тази сума е абсолютна подигравка с близките на загиналите! А и с паметта на момчетата! Но вярвам, че ще бъде намерен начин и въпреки тъпия кодекс (закон), който е от години, паричната помощ ще е по-голяма - поне близките им да погребат момчетата достойно!

Това не е социално подпомагане. Това са починали хора в изпълнение на дълга си. Ама такива като тебе как да го знаят??? Я си спомни взрива на цистерните???? Там по 300 лв на къща ли дадоха? Аман от тъпаци.