Коментари - Кабинет с краткосрочен хоризонт, премиер експерт и много компромиси: Васил Тончев пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Кабинет с краткосрочен хоризонт, премиер експерт и много компромиси: Васил Тончев пред Dir.bg

БСП паднаха толкова ниско, че са съгласни да подкрепят всичко - и правителство на "Има такъв народ", и втори мандат на президента Радев

Обратно в новината

Коментари - Кабинет с краткосрочен хоризонт, премиер експерт и много компромиси: Васил Тончев пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Коментари

Къде ги виждаш тези експерти брато? Славуца ли, Костинбродската ли, Сланинова ли,Ицо от Росенец ли или може би Тошко Африкански???? Оп, пропуснах Татянчето от Мулти груп!??Те са просто перфектни!! Хак да е матряла!

Към герберите - Вие не осъзнавате още какво ви се случи на тия избори и продължавате да се перите- като петел на бунище, само,че няма кокошки около вас. Ще се перите още 2 седмици и като почнат да ви махат калинките ще спрете да кукургате .свиквайте ха

Василе, василе, ти ако имаше много акъл щеше да си станал инженер или др.п. а не социолог нещастнико.

Въпрос: Не сме ли избрали НИЕ, кои партии да влязат в Парламента? Защо всички “мастити” анализатори коментират така сякаш в Парламента на нашата Държава има някаква грешка?? То стана ясно - с протести грешки се не оправят ! Сега след избори - нали това е демократичния начин (?) , започна корекцията. Големи Грешки обаче не се оправят от веднъж и не от първия път. Хайде нека в парламента да оставим да се поборят малко от наше име ... и тогава да се промени статуквото, след като не може вече с протести... А криза си има със и без стария Парламент, ама и това ще преборим ! Накрая винаги ние плащаме сметката - ама като сме повече, няма да ни тежи. Така е по-добре както е сега..както и да изглежда! Защото преди 21.04 по-добре ли беше...

ДА! Беше много по добре при ГЕРБ!

ръгай чушки в боба и гледай шоуто на Слави и Тошко африкански в парламента....а скоро и в президентсвото

При законодатебство с далечен хоризонт няма да има суялбсидии за партиите, защото ще се наложи друга система на политическа организация или както каза Слави-стабилно Народно Събрание. Пове„че не бива да се допускат прелетни пеперудки като НФСБ, Атака,Новото време, и куп други алибализми. Няма да има нито БСП нито СДС!!

А пък аз мисля, дори съм убеден, че и чалгата и `сичкото анти ГЕРБ са проект на резидента и БСП, които пък са един друг, чужд на България външен проект. Започнаха с явно финансирани отвън анти ГЕРБ протести и яростно настояваха за въвеждане на отдавна отхвърленото в Европа поради възможности за манипулации машинно гласуване, без което това антибългарско котило нямаше как да се пръкне. Що се отнася до програмите им, тя се свежда до една единствена, т.е. да бъде отстранен твърде неудобния за мощни чужди интереси ББ с изграждането на т.нар. Балкански поток, по който няма как да не тече руски газ. И по-нататък лапане, разбира се. Същото беше и през 2013 г. с февруарските протести, съставянето на правителство на БСП и спирането на ЮП от премиера Орешарски. А при нови избори, но без машинно гласуване, тия грабливи лапачи и слуговници на чужди антибългарски интереси нямат никакъв шанс.

Добър анализ , но си смени НИКА. Не отговаря на написаното и не ти отива!

Традициите не са това, което бяха. Празните приказки свършиха. Не Ви ли омръзна? Иди свърши някаква работа. Стига с тези празни философии...

А защо парламента и приетия от него кабинет , трябва да са с краткосрочен хоризонт? Аман от политолози и анализатори от 1900и балканската война. Ако се намери партия извън статуквото да предложи реалистична програма за управление , водеща към стабилност и просперитет и обезпечи кабинета с министри с визия и морал , какъв е проблема за пълен мандат при това мнозинство.

Проблемът е в "ако-то"

Парадоксалното е, че тези хапченца не ти действат.

У нас назряват условоя за Гражданска война, катализатора е метежника руски пРезидент, който успя да раздели народа и да го насъска едни срещу други... това беше задачата спусната от Кремъл, която предателя изпълни. Тежко ни и горко.

А дали е руски? Руски, в окупирана от нечии други войски в България?

У нас назряват условоя за Гражданска война, катализатора е метежника руски пРезидент, който успя да раздели народа и да го насъска едни срещу други... това беше задачата спусната от Кремъл, която предателя изпълни. Тежко ни и горко.

а омерзения народ отдавна ви има "мерак"

Още в заглавието става ясно, че този "социолог" остава предан на фатмака в Президентството. Негово право е но не трябва да го налага по същия просташки начин, както го прави обитателя на Дондуков 2.Анти ГЕРБ коалицията я крепи не само примитивната омраза към Борисов, а и жаждата за пари и власт на т.н. лидери на тези партийки. Особено смешни са тези от БСП с провалената си, но нагла и безскрупулна лидерка Нинова. Да, отдръпването на по възрастните избиратели е факт от който загуби и ГЕРБ, но повече загуби БСП. Виновника за това е отново фатмака, който сякаш не вижда че сме в пандемия и насрочи изборите за началото на април, вместо да ги отложи за по късна дата. В крайна сметка май само той би спечелил от това при определен случай. Оказа се, че на по младите селяндури и галфони им харесва да ги управляват такива като чалгаря, Манолова и възкръсналите политически трупове като гнома, мякащата Дончева и ДеБъ. Падението е факт и засега няма спасение от простотията и некомпетентноста.

Разбрахме, че простаците са много и победиха, вкараха чалгаджийското шоу в Парламента, но за да е пълна картината трябва да вкарат и балерините, ку ку бенда, отеца Нафърфории, менте актьорите циници, начело с Радков....всъщност Радков е подходящ за министър на КОЛ тура та, а отец Нафърфорий за министър на Образованието, плезещия се татуиран евнух да стане министър на чалгата.. В Народното Събрание да монтират пилони, на който балерините и дупепатките ще изпълняват еротични танци. Шоуто в НС да се предава денонощно по телепиздия 7/8 и да се излъчва по сателит за света да види колко е весело в страната на идиотите.

В наш квартал за последните 10 години се водят на отчен 2 убийства , въднеж малолетна както и веднъж възрастна . И в двата случая , доколкото известно от обществената инфорчация : лицата извън семейните съотношения . Тоест чужди лица с мотиви извън онова каквото се посреща често при домакинските свади .

Гвоздей ми отмъкнаха

В България ли ? Да.

Гледаме например случката на ДЯДО МРАЗ от Благоевград . Струвала Република България пред Европейският Съд за Човешките Права в Страсбург една сума от около 2500 Евро . Станало въпрос за един сак и една чапка , червени . Окачени към някой монумент . Изникнали спорове не именно заради сака и чапката , а поради това че самият монумент вече било засегнато с вояджиската украса от други лица . Едните глобяват и хващат , а другите не . Послетък цялата процедура , глобена от Р.С. на ония град с около 55 Евро глоба се превръща в полит-скандално юридическата занимавка : право на свободен израз ! Стига се да Страсбург и прочее , прочее .

Понеже не вкарахте и Китодар в парламента! Така ви се пада. Няма го и Мамалев, няма я и "баба Тонка", липсват Неве и Маца......Затова опитайте пак за ново шоу в по-разгърнат план. "Билетите" ни излизат малко скъпичко, но да не мислим само за материалното, важното е да има веселие и усмивки, а забавата и културата цена нямат.

що е то ? Скуря , нещо ръждясано , прочее . Например : днес четем че в НРК има скок от цели 18.4 % в икономиката им ! Браво , брависимо , Da Kapo ! Ама ако ти си имащ спад от 50% последната година , а сега имаш ръст от цели 18,5% , тогава къде ти си ? Нирваната (индийската) ли ? Сигурно .

Новите депутати да започнат да лижат парламента, та да го изчистят от доматите и яйцата, които хвърляха лятото! Най-много да лижат Мая, Хаджигенчо и Барбикянчо! Защото вече са вътре в поруганата институция! И имам въпрос! Може ли собственик на медия да бъде депутат?!

Вотът отмина. Замириса на власт. Болшевиките гладни зинаха паст. Конспиратори тихо в един ресторант подреждат кабинет с пионки, с план. 3-те фалита помниш ли на бюджета? Червените пак ще повторят сюжета. Луди в парламента с ОФ шоу завера. Мика, Тошко, Мая чупят тъпомера. Рамо до рамо хулигани, партизани, ОПГ русофили, кръчмари, наркомани, чейнчаджии, комарджии, нихилисти, пияни, комунисти. Накратко пучисти! На сериозно се взели шайка водачи. Дубайското трио, чалгари, рогачи... Бленуват за постове, пари, кариери. За министри поне, ако не премиери. Безкрупулно смесени там в тълпата червени и сини без разум в главата, отломки с провал от минали страсти разкъсват, раздират народа на части. Медийни групи творят денонощно. Внушават, промиват мозъци мощно. Лъжите повтарят радиото, екрана. Да плюеш анархично мода настана. Целта са парите, медиите, съдът... Диктат едноличен е замислил кръгът. Фиксиран, кат' алчен античен циклоп. Властта вече падна. Иде потоп! Родината в риск е! Това е метеж! Хазната е пълна. Пак искат грабеж! Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Тласкат страната към пълна анархия, порочния блян на червената партия и Мунчо Фърчилото на щат диверсант очакван в затвора любим арестант. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Стига държавни банкрути повторно! Стига търпяли безчинства покорно! Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ! Баста! И никога БСП вече на власт! Дом трудно строи се, а изгаря за час. Вълка е в кошарата. Бог да е с нас! Събудете се хора! Не сме им обяда! 90-те възкресяват! Зове ни площада!

Каквито и закони, промени и лица да променят, просто нямаме правилните хора в парламента. Интересно ми е дали Слави ще от свири ГЕРБ и БСП ако си държи на думата.

ше е най-правилно да се гласува и избере Борисов, защото той е най-отраканият и способен експерт по кражбите, отклоненията на средства от евро-фондовете и експерт по личното облагодетелстване от властта, така че новите в парламента могат да научат много от него.

Новите са умрели от глад, всичко ще очушкат. Стариия/оялия поне нещо оставяше.

Сега всичко ще ви се върне всичко метежници, тая работа не е като оная, да хвърляте яйца, домати,риби , да палите ,да псувате. Сега трябва да поемете отговорност и да решавате проблемите , ама то не става само с говорене, става с действие, Борисов вече го няма, правителството го няма, по навик продължавате да крякате срещу него, ваш ред е да оправите държавата дето беше толкова загнила. Българския народ ще види колко сте неспособни и няма да ви търпи, бъдете сигурни, волът рие а пръстта пада на гърба му- хубава българска погворка много вярна в случая.

Новото поколение ще повтори грешките на старото. Староро: "СДС, СДС, БСП - мафия" - преди 30г Новото: "Промяна, нови лица, нова стратегия, пооо-малко грабеж". И двете ще го дууухат в мечтите си.

debora55 По тъп и долен парламент, откакто съществува България, не сме имали! Изпълнен с хулигани, вероятно хвърлящи домати и яйца по площади и по обществени сгради, и сега застанали на трибуната на най-висшата институция: НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! Вижте кого сте избрали да ви представляват господа протестиращи? Обиждат по най долен и гаменски начин, министър председателя на България? Ако имат съмнения и документи, доказващи престъпления--има си прокуратура и съд! Къде остана девиза: ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО? Как е възможно, едно нищо и никакво сценаристче на Слави, по най долен начин да обижда премиера на България? Такава ли промяна искате? За това ли пикахте по площади и кръстовища и ги окупирахте, пречейки да се придвижваме свободно? ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ВАС,И ВИ ПРЕЗИРАМ!!!! НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТАКАВА БЪЛГАРИЯ,В КОЯТО ВЛАСТВА ЗЛОБАТА, ЛАКОМИЯТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО!!! Лъжата, с която бе създадена партрия ИТН, лъсна още на първия пленарен ден! Видите ли,мажоритарен вот ще има само при стабилен парламент? Каква повече стабилност от ГЕРБ 75 депутати+ИТН 51, което прави 126 депутата? Или иска чалгаря да се върне СОЦА с 100% сигурност? ЖАЛКИ СТЕ!! НА ЛЪЖАТА, КРАКАТА СА КЪСИ, А В СЛУЧАЯ И ЗА МНОГО КРАТКО!!!! чАо

100 % мерси подкрепям Ви

много добре казано!!!! Мъчно ми е за страната в каква простащина се озова, каквъв боклук изплува, не е за вярване.

Емигрантите, които гласуваха за Чалгата да си стоят там, където са. Ще имаме по- малко кючекчии.

промяната - озъбена, съскаща и нехаеща за вас, гласоподавателите....О, неразумний юроде....

новите лица нещо да са се замислили за вас, за вашето дередже? Да чувате някакви переспективи за крачки в тази посока? А? Няма-а-а-а! Е, шоуто, което си поръчахте, го имате вече. Пак си бройте стотинките и грас(д)увайте за чалгаря!

умни, красиви, възпитани, интелигентни, с едничката мисъл - добруването на народа...Освен див реваншизъм, вопиюща злаба, ниска култура и отсъствие на каквато и да е дипломатичност и уважение, да забелязахте нещо друго??? И тези "мутри" ли чакате да оправят дереджено ви? Младите "нови" лица - ММ, ТД, МК, КН, МЗ, РГ, направлявани от чалгаря-политик и Тошко Африкански?....Разбрахте ли сега как си го нафърфорихте, както казва чалга-месията? Ха честито!

Това ли са новите лица и промяната? По просташки парламент и мафиотски не сме имали!

Честит 9 септември ! Честито Народно ......Народен съд!!!

В “Панорама” при Бойко Василев не можах да повярвам на очите и ушите си как Христо Иванов от “Демократична България” и Вигенин от БСП заявиха, че ще гласуват заедно за смяна на Главния прокурор. Всичко лъсна за секунди. Щом гласуват заедно комунисти и “демократи” значи работата е ясна! Христо Иванов защитава олигарха от клана Прокопиев, а Вигенин клана на Черепа, Баневи, Арабаджиеви, Стайкови. Та въпросните господа искат да овладеят прокуратурата и да я поставят под контрол. Мафията завладя следствието, гнилите ябълки в съда, сега иска да подчини и прокуратурата. Отделно ще бъде внесен законопроект за подчинение на ЦИК на Президента, за да фалшифицират евентуално бъдещи избори. Излизаме на протест много скоро! Майка им жална, мафиотска! Бий Гешев, олигарсите и предателите в Президентството! Народа е с теб!

на Баце макарите! ДеБъ и Червените Боклуци!!!

Дончев, Ангелов и бюджетаря на всички правителства и вие ги прогонихте, дейбъ и червените боклуци!

Тия тъпанари изчегъртаха държавата начело с Мая сливопутката!

простотия влезна в парламента - такава низост в поведение, изказ, персонажи, скудоумие и в най-лошите сънища не сме си представяли....Ето, наслаждавайте се на умните, красивите, одухотворените, ведрите, лъчезарните лица, които ще оправят страната...Освен злобен реваншизъм, ниска култура и вопиюща некомпетентност, друго не демонстрират "новите лица"....

Теглете си парите от банките и ги обърнете в ЕВРО ! СЕШНО !

ще ти скъсам гъза народе прост като гласува за мене ама сега наистина ще ти го скъсам

Всъщност на тези избори спечели само Путин.

Днес парламентът отнесе ефира. Познавам телевизионни продуценти, които дават мило и драго за подобен рейтинг. Зрелището беше особено. Нямаше хвърчащи сополи, кръв и скъсани ревери. Напротив, беше някак възпитано, с лек хумор, ненатрапчив тон и с порядъчна доза уважение към институцията. Все неща, които липсваха на парламента прекалено дълго. Началото беше обещаващо. Не видях противното нискочелие на Пеевски, нито пък просташкото джобноръчие на Борисов. Окънтялата с празнокухието си председателка беше понижена в заместник, а целият фалшиводушен хор на ГЕРБ бе оставен да пее псалми на безсилието. Чух словосмислен президент, какъвто не вярвах да имаме. Видях една гръмовно умна жена на преклонна възраст, която води заседанието с лекотата на жизнерадостно хлапе, но и с твърдостта на мъдрец. Чух смислени, дълго очаквани думи, като приятно препрочетени книги. И на фона на цялото това разцъфнало усещане за промяна, не спрях и за миг да си представям какво се случва далече от моя телевизор. В онази България, която не трака нокти по фейсбука. Там, където джипката отиваше не на гости, а на оглед – да си види земите и хората. Тази България е феодална собственост на една клика, която от днес влиза в нова фаза на битка с нормалността. Започва партизанщината, която ще се води на много нива – в местните управи, администрации, комисии, комитети, агенции. Ще чуваме малко от тези шумкарски акции, защото другото бойно поле на новата партизанщина ще бъдат медиите, закупени и опаковани предвидливо още преди тези избори. Освобождението на духа ни може би сякаш започна днес. Но държавата е все още в плен, а ние изплащаме откуп в размер на най-ценното си: Времето, което имаме на тая земя. На мен лично не ми се чака повече. Радослав Бимбалов,

Ти си просто БСП тулуп.

А бе Тончев, на теб може и да ти се иска да се получат “разломи”, но ще имаш много здраве от арменския поп. Защо ли? Защото няма разумна причина едно антигербовско правителство, едно правителство против престъпността и авторитаризма, да има кратък живот. Ако тези, които го направят имат волята, могат да изкарат и пълен мандат. Можеш ли да кажеш, кой примерно ще ги спре, ако политиката им е социална? Айде бегай, че ми омръзна от баячки.

Е сега видяхте ли на Дългия късия?

БСП-то от горда партия се превърна в политическа проститутка-предлага се на всеки.

Беше тя хубава жена, беше тя цялата крака, а пък аз, кротко жънех си тука с комбайна. Само гръб ми обърна, тя, ни ме чу, нито ме видя не разбра, че за нея бе мойта бибитка. Tука в житата, удобна, задна седалка имам аз, мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ! Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Но веднъж взех на заем аз Беларус и с пълна газ, като звяр през житата аз лудо те гоних. Возих 100 хубави жени. Страшен бях в техните очи, и без страх подминавах села и палатки. Tука в житата, удобна, задна седалка имам аз, мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ! Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Tука в житата, удобна, задна седалка имам аз. Мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ! Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на.

пред бисера ПКП!

Само още малко да ви видим наглоста и тогава ще видите какво значат протести! Свят ще ви се извие! И Делян Пеевски няма да ви спаси. А Мая Галева ще я замерят пак с камъни.

Съвсем скоро ще е.Ще видим какво са замислили на Борисов на 21.04. и скачаме.

Чакаме по едно червено ферари отпред! Боклук долен! Кой ти дава право мутро чалгарска да наричаш партия за която са гласували 840 000 българи и печели пет поредни пъти парламентарни избори да говориш за токсичност, заличаване и изчезване. Ние свободните независими граждани на България решаваме това, а не марионетка като теб, гнидо мутренска!

Иво Сиромахов: Човек харесва мажоритарната система само докато влезе в парламента. Каза им го.Браво на Иво.Поне един човек от тях говори истината

Слави е една продажна БСП к -ва излъга 2.3 милиона българи

първи ще му го спретнат на Славчо избирателите в от "Левски - Г", това не са хора дето ще му търпят лъжите а и на близо му е офиса на телевизията.

Коментари - Кабинет с краткосрочен хоризонт, премиер експерт и много компромиси: Васил Тончев пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Кабинет с краткосрочен хоризонт, премиер експерт и много компромиси: Васил Тончев пред Dir.bg

БСП паднаха толкова ниско, че са съгласни да подкрепят всичко - и правителство на "Има такъв народ", и втори мандат на президента Радев

Обратно в новината

Коментари - Кабинет с краткосрочен хоризонт, премиер експерт и много компромиси: Васил Тончев пред Dir.bg | Днес.dir.bg

Коментари

Къде ги виждаш тези експерти брато? Славуца ли, Костинбродската ли, Сланинова ли,Ицо от Росенец ли или може би Тошко Африкански???? Оп, пропуснах Татянчето от Мулти груп!??Те са просто перфектни!! Хак да е матряла!

Към герберите - Вие не осъзнавате още какво ви се случи на тия избори и продължавате да се перите- като петел на бунище, само,че няма кокошки около вас. Ще се перите още 2 седмици и като почнат да ви махат калинките ще спрете да кукургате .свиквайте ха

Василе, василе, ти ако имаше много акъл щеше да си станал инженер или др.п. а не социолог нещастнико.

Въпрос: Не сме ли избрали НИЕ, кои партии да влязат в Парламента? Защо всички “мастити” анализатори коментират така сякаш в Парламента на нашата Държава има някаква грешка?? То стана ясно - с протести грешки се не оправят ! Сега след избори - нали това е демократичния начин (?) , започна корекцията. Големи Грешки обаче не се оправят от веднъж и не от първия път. Хайде нека в парламента да оставим да се поборят малко от наше име ... и тогава да се промени статуквото, след като не може вече с протести... А криза си има със и без стария Парламент, ама и това ще преборим ! Накрая винаги ние плащаме сметката - ама като сме повече, няма да ни тежи. Така е по-добре както е сега..както и да изглежда! Защото преди 21.04 по-добре ли беше...

ДА! Беше много по добре при ГЕРБ!

ръгай чушки в боба и гледай шоуто на Слави и Тошко африкански в парламента....а скоро и в президентсвото

При законодатебство с далечен хоризонт няма да има суялбсидии за партиите, защото ще се наложи друга система на политическа организация или както каза Слави-стабилно Народно Събрание. Пове„че не бива да се допускат прелетни пеперудки като НФСБ, Атака,Новото време, и куп други алибализми. Няма да има нито БСП нито СДС!!

А пък аз мисля, дори съм убеден, че и чалгата и `сичкото анти ГЕРБ са проект на резидента и БСП, които пък са един друг, чужд на България външен проект. Започнаха с явно финансирани отвън анти ГЕРБ протести и яростно настояваха за въвеждане на отдавна отхвърленото в Европа поради възможности за манипулации машинно гласуване, без което това антибългарско котило нямаше как да се пръкне. Що се отнася до програмите им, тя се свежда до една единствена, т.е. да бъде отстранен твърде неудобния за мощни чужди интереси ББ с изграждането на т.нар. Балкански поток, по който няма как да не тече руски газ. И по-нататък лапане, разбира се. Същото беше и през 2013 г. с февруарските протести, съставянето на правителство на БСП и спирането на ЮП от премиера Орешарски. А при нови избори, но без машинно гласуване, тия грабливи лапачи и слуговници на чужди антибългарски интереси нямат никакъв шанс.

Добър анализ , но си смени НИКА. Не отговаря на написаното и не ти отива!

Традициите не са това, което бяха. Празните приказки свършиха. Не Ви ли омръзна? Иди свърши някаква работа. Стига с тези празни философии...

А защо парламента и приетия от него кабинет , трябва да са с краткосрочен хоризонт? Аман от политолози и анализатори от 1900и балканската война. Ако се намери партия извън статуквото да предложи реалистична програма за управление , водеща към стабилност и просперитет и обезпечи кабинета с министри с визия и морал , какъв е проблема за пълен мандат при това мнозинство.

Проблемът е в "ако-то"

Парадоксалното е, че тези хапченца не ти действат.

У нас назряват условоя за Гражданска война, катализатора е метежника руски пРезидент, който успя да раздели народа и да го насъска едни срещу други... това беше задачата спусната от Кремъл, която предателя изпълни. Тежко ни и горко.

А дали е руски? Руски, в окупирана от нечии други войски в България?

У нас назряват условоя за Гражданска война, катализатора е метежника руски пРезидент, който успя да раздели народа и да го насъска едни срещу други... това беше задачата спусната от Кремъл, която предателя изпълни. Тежко ни и горко.

а омерзения народ отдавна ви има "мерак"

Още в заглавието става ясно, че този "социолог" остава предан на фатмака в Президентството. Негово право е но не трябва да го налага по същия просташки начин, както го прави обитателя на Дондуков 2.Анти ГЕРБ коалицията я крепи не само примитивната омраза към Борисов, а и жаждата за пари и власт на т.н. лидери на тези партийки. Особено смешни са тези от БСП с провалената си, но нагла и безскрупулна лидерка Нинова. Да, отдръпването на по възрастните избиратели е факт от който загуби и ГЕРБ, но повече загуби БСП. Виновника за това е отново фатмака, който сякаш не вижда че сме в пандемия и насрочи изборите за началото на април, вместо да ги отложи за по късна дата. В крайна сметка май само той би спечелил от това при определен случай. Оказа се, че на по младите селяндури и галфони им харесва да ги управляват такива като чалгаря, Манолова и възкръсналите политически трупове като гнома, мякащата Дончева и ДеБъ. Падението е факт и засега няма спасение от простотията и некомпетентноста.

Разбрахме, че простаците са много и победиха, вкараха чалгаджийското шоу в Парламента, но за да е пълна картината трябва да вкарат и балерините, ку ку бенда, отеца Нафърфории, менте актьорите циници, начело с Радков....всъщност Радков е подходящ за министър на КОЛ тура та, а отец Нафърфорий за министър на Образованието, плезещия се татуиран евнух да стане министър на чалгата.. В Народното Събрание да монтират пилони, на който балерините и дупепатките ще изпълняват еротични танци. Шоуто в НС да се предава денонощно по телепиздия 7/8 и да се излъчва по сателит за света да види колко е весело в страната на идиотите.

В наш квартал за последните 10 години се водят на отчен 2 убийства , въднеж малолетна както и веднъж възрастна . И в двата случая , доколкото известно от обществената инфорчация : лицата извън семейните съотношения . Тоест чужди лица с мотиви извън онова каквото се посреща често при домакинските свади .

Гвоздей ми отмъкнаха

В България ли ? Да.

Гледаме например случката на ДЯДО МРАЗ от Благоевград . Струвала Република България пред Европейският Съд за Човешките Права в Страсбург една сума от около 2500 Евро . Станало въпрос за един сак и една чапка , червени . Окачени към някой монумент . Изникнали спорове не именно заради сака и чапката , а поради това че самият монумент вече било засегнато с вояджиската украса от други лица . Едните глобяват и хващат , а другите не . Послетък цялата процедура , глобена от Р.С. на ония град с около 55 Евро глоба се превръща в полит-скандално юридическата занимавка : право на свободен израз ! Стига се да Страсбург и прочее , прочее .

Понеже не вкарахте и Китодар в парламента! Така ви се пада. Няма го и Мамалев, няма я и "баба Тонка", липсват Неве и Маца......Затова опитайте пак за ново шоу в по-разгърнат план. "Билетите" ни излизат малко скъпичко, но да не мислим само за материалното, важното е да има веселие и усмивки, а забавата и културата цена нямат.

що е то ? Скуря , нещо ръждясано , прочее . Например : днес четем че в НРК има скок от цели 18.4 % в икономиката им ! Браво , брависимо , Da Kapo ! Ама ако ти си имащ спад от 50% последната година , а сега имаш ръст от цели 18,5% , тогава къде ти си ? Нирваната (индийската) ли ? Сигурно .

Новите депутати да започнат да лижат парламента, та да го изчистят от доматите и яйцата, които хвърляха лятото! Най-много да лижат Мая, Хаджигенчо и Барбикянчо! Защото вече са вътре в поруганата институция! И имам въпрос! Може ли собственик на медия да бъде депутат?!

Вотът отмина. Замириса на власт. Болшевиките гладни зинаха паст. Конспиратори тихо в един ресторант подреждат кабинет с пионки, с план. 3-те фалита помниш ли на бюджета? Червените пак ще повторят сюжета. Луди в парламента с ОФ шоу завера. Мика, Тошко, Мая чупят тъпомера. Рамо до рамо хулигани, партизани, ОПГ русофили, кръчмари, наркомани, чейнчаджии, комарджии, нихилисти, пияни, комунисти. Накратко пучисти! На сериозно се взели шайка водачи. Дубайското трио, чалгари, рогачи... Бленуват за постове, пари, кариери. За министри поне, ако не премиери. Безкрупулно смесени там в тълпата червени и сини без разум в главата, отломки с провал от минали страсти разкъсват, раздират народа на части. Медийни групи творят денонощно. Внушават, промиват мозъци мощно. Лъжите повтарят радиото, екрана. Да плюеш анархично мода настана. Целта са парите, медиите, съдът... Диктат едноличен е замислил кръгът. Фиксиран, кат' алчен античен циклоп. Властта вече падна. Иде потоп! Родината в риск е! Това е метеж! Хазната е пълна. Пак искат грабеж! Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Тласкат страната към пълна анархия, порочния блян на червената партия и Мунчо Фърчилото на щат диверсант очакван в затвора любим арестант. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Стига държавни банкрути повторно! Стига търпяли безчинства покорно! Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ! Баста! И никога БСП вече на власт! Дом трудно строи се, а изгаря за час. Вълка е в кошарата. Бог да е с нас! Събудете се хора! Не сме им обяда! 90-те възкресяват! Зове ни площада!

Каквито и закони, промени и лица да променят, просто нямаме правилните хора в парламента. Интересно ми е дали Слави ще от свири ГЕРБ и БСП ако си държи на думата.

ше е най-правилно да се гласува и избере Борисов, защото той е най-отраканият и способен експерт по кражбите, отклоненията на средства от евро-фондовете и експерт по личното облагодетелстване от властта, така че новите в парламента могат да научат много от него.

Новите са умрели от глад, всичко ще очушкат. Стариия/оялия поне нещо оставяше.

Сега всичко ще ви се върне всичко метежници, тая работа не е като оная, да хвърляте яйца, домати,риби , да палите ,да псувате. Сега трябва да поемете отговорност и да решавате проблемите , ама то не става само с говорене, става с действие, Борисов вече го няма, правителството го няма, по навик продължавате да крякате срещу него, ваш ред е да оправите държавата дето беше толкова загнила. Българския народ ще види колко сте неспособни и няма да ви търпи, бъдете сигурни, волът рие а пръстта пада на гърба му- хубава българска погворка много вярна в случая.

Новото поколение ще повтори грешките на старото. Староро: "СДС, СДС, БСП - мафия" - преди 30г Новото: "Промяна, нови лица, нова стратегия, пооо-малко грабеж". И двете ще го дууухат в мечтите си.

debora55 По тъп и долен парламент, откакто съществува България, не сме имали! Изпълнен с хулигани, вероятно хвърлящи домати и яйца по площади и по обществени сгради, и сега застанали на трибуната на най-висшата институция: НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! Вижте кого сте избрали да ви представляват господа протестиращи? Обиждат по най долен и гаменски начин, министър председателя на България? Ако имат съмнения и документи, доказващи престъпления--има си прокуратура и съд! Къде остана девиза: ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО? Как е възможно, едно нищо и никакво сценаристче на Слави, по най долен начин да обижда премиера на България? Такава ли промяна искате? За това ли пикахте по площади и кръстовища и ги окупирахте, пречейки да се придвижваме свободно? ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ВАС,И ВИ ПРЕЗИРАМ!!!! НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТАКАВА БЪЛГАРИЯ,В КОЯТО ВЛАСТВА ЗЛОБАТА, ЛАКОМИЯТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО!!! Лъжата, с която бе създадена партрия ИТН, лъсна още на първия пленарен ден! Видите ли,мажоритарен вот ще има само при стабилен парламент? Каква повече стабилност от ГЕРБ 75 депутати+ИТН 51, което прави 126 депутата? Или иска чалгаря да се върне СОЦА с 100% сигурност? ЖАЛКИ СТЕ!! НА ЛЪЖАТА, КРАКАТА СА КЪСИ, А В СЛУЧАЯ И ЗА МНОГО КРАТКО!!!! чАо

100 % мерси подкрепям Ви

много добре казано!!!! Мъчно ми е за страната в каква простащина се озова, каквъв боклук изплува, не е за вярване.

Емигрантите, които гласуваха за Чалгата да си стоят там, където са. Ще имаме по- малко кючекчии.

промяната - озъбена, съскаща и нехаеща за вас, гласоподавателите....О, неразумний юроде....

новите лица нещо да са се замислили за вас, за вашето дередже? Да чувате някакви переспективи за крачки в тази посока? А? Няма-а-а-а! Е, шоуто, което си поръчахте, го имате вече. Пак си бройте стотинките и грас(д)увайте за чалгаря!

умни, красиви, възпитани, интелигентни, с едничката мисъл - добруването на народа...Освен див реваншизъм, вопиюща злаба, ниска култура и отсъствие на каквато и да е дипломатичност и уважение, да забелязахте нещо друго??? И тези "мутри" ли чакате да оправят дереджено ви? Младите "нови" лица - ММ, ТД, МК, КН, МЗ, РГ, направлявани от чалгаря-политик и Тошко Африкански?....Разбрахте ли сега как си го нафърфорихте, както казва чалга-месията? Ха честито!

Това ли са новите лица и промяната? По просташки парламент и мафиотски не сме имали!

Честит 9 септември ! Честито Народно ......Народен съд!!!

В “Панорама” при Бойко Василев не можах да повярвам на очите и ушите си как Христо Иванов от “Демократична България” и Вигенин от БСП заявиха, че ще гласуват заедно за смяна на Главния прокурор. Всичко лъсна за секунди. Щом гласуват заедно комунисти и “демократи” значи работата е ясна! Христо Иванов защитава олигарха от клана Прокопиев, а Вигенин клана на Черепа, Баневи, Арабаджиеви, Стайкови. Та въпросните господа искат да овладеят прокуратурата и да я поставят под контрол. Мафията завладя следствието, гнилите ябълки в съда, сега иска да подчини и прокуратурата. Отделно ще бъде внесен законопроект за подчинение на ЦИК на Президента, за да фалшифицират евентуално бъдещи избори. Излизаме на протест много скоро! Майка им жална, мафиотска! Бий Гешев, олигарсите и предателите в Президентството! Народа е с теб!

на Баце макарите! ДеБъ и Червените Боклуци!!!

Дончев, Ангелов и бюджетаря на всички правителства и вие ги прогонихте, дейбъ и червените боклуци!

Тия тъпанари изчегъртаха държавата начело с Мая сливопутката!

простотия влезна в парламента - такава низост в поведение, изказ, персонажи, скудоумие и в най-лошите сънища не сме си представяли....Ето, наслаждавайте се на умните, красивите, одухотворените, ведрите, лъчезарните лица, които ще оправят страната...Освен злобен реваншизъм, ниска култура и вопиюща некомпетентност, друго не демонстрират "новите лица"....

Теглете си парите от банките и ги обърнете в ЕВРО ! СЕШНО !

ще ти скъсам гъза народе прост като гласува за мене ама сега наистина ще ти го скъсам

Всъщност на тези избори спечели само Путин.

Днес парламентът отнесе ефира. Познавам телевизионни продуценти, които дават мило и драго за подобен рейтинг. Зрелището беше особено. Нямаше хвърчащи сополи, кръв и скъсани ревери. Напротив, беше някак възпитано, с лек хумор, ненатрапчив тон и с порядъчна доза уважение към институцията. Все неща, които липсваха на парламента прекалено дълго. Началото беше обещаващо. Не видях противното нискочелие на Пеевски, нито пък просташкото джобноръчие на Борисов. Окънтялата с празнокухието си председателка беше понижена в заместник, а целият фалшиводушен хор на ГЕРБ бе оставен да пее псалми на безсилието. Чух словосмислен президент, какъвто не вярвах да имаме. Видях една гръмовно умна жена на преклонна възраст, която води заседанието с лекотата на жизнерадостно хлапе, но и с твърдостта на мъдрец. Чух смислени, дълго очаквани думи, като приятно препрочетени книги. И на фона на цялото това разцъфнало усещане за промяна, не спрях и за миг да си представям какво се случва далече от моя телевизор. В онази България, която не трака нокти по фейсбука. Там, където джипката отиваше не на гости, а на оглед – да си види земите и хората. Тази България е феодална собственост на една клика, която от днес влиза в нова фаза на битка с нормалността. Започва партизанщината, която ще се води на много нива – в местните управи, администрации, комисии, комитети, агенции. Ще чуваме малко от тези шумкарски акции, защото другото бойно поле на новата партизанщина ще бъдат медиите, закупени и опаковани предвидливо още преди тези избори. Освобождението на духа ни може би сякаш започна днес. Но държавата е все още в плен, а ние изплащаме откуп в размер на най-ценното си: Времето, което имаме на тая земя. На мен лично не ми се чака повече. Радослав Бимбалов,

Ти си просто БСП тулуп.

А бе Тончев, на теб може и да ти се иска да се получат “разломи”, но ще имаш много здраве от арменския поп. Защо ли? Защото няма разумна причина едно антигербовско правителство, едно правителство против престъпността и авторитаризма, да има кратък живот. Ако тези, които го направят имат волята, могат да изкарат и пълен мандат. Можеш ли да кажеш, кой примерно ще ги спре, ако политиката им е социална? Айде бегай, че ми омръзна от баячки.

Е сега видяхте ли на Дългия късия?

БСП-то от горда партия се превърна в политическа проститутка-предлага се на всеки.

Беше тя хубава жена, беше тя цялата крака, а пък аз, кротко жънех си тука с комбайна. Само гръб ми обърна, тя, ни ме чу, нито ме видя не разбра, че за нея бе мойта бибитка. Tука в житата, удобна, задна седалка имам аз, мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ! Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Но веднъж взех на заем аз Беларус и с пълна газ, като звяр през житата аз лудо те гоних. Возих 100 хубави жени. Страшен бях в техните очи, и без страх подминавах села и палатки. Tука в житата, удобна, задна седалка имам аз, мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ! Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Tука в житата, удобна, задна седалка имам аз. Мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ! Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на. Няма да те питам на на най-на, искаш ли да правим на на най-на. Тука в комбайна на на найна, двама ще изпълним плана на на най-на.

пред бисера ПКП!

Само още малко да ви видим наглоста и тогава ще видите какво значат протести! Свят ще ви се извие! И Делян Пеевски няма да ви спаси. А Мая Галева ще я замерят пак с камъни.

Съвсем скоро ще е.Ще видим какво са замислили на Борисов на 21.04. и скачаме.

Чакаме по едно червено ферари отпред! Боклук долен! Кой ти дава право мутро чалгарска да наричаш партия за която са гласували 840 000 българи и печели пет поредни пъти парламентарни избори да говориш за токсичност, заличаване и изчезване. Ние свободните независими граждани на България решаваме това, а не марионетка като теб, гнидо мутренска!

Иво Сиромахов: Човек харесва мажоритарната система само докато влезе в парламента. Каза им го.Браво на Иво.Поне един човек от тях говори истината

Слави е една продажна БСП к -ва излъга 2.3 милиона българи

първи ще му го спретнат на Славчо избирателите в от "Левски - Г", това не са хора дето ще му търпят лъжите а и на близо му е офиса на телевизията.