Въпросът за пенсиите препънал преговорите за правителство

Истинската причина да не успеят преговорите за кабинет с мандата на РБ била неотстъпчивостта на ГЕРБ за увеличение на пенсиите, предложено от патриотите.

Обратно в новината

Коментари - Въпросът за пенсиите препънал преговорите за правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са ми коментарите ? Пенсионери къде са децата ви,поне тези, които са останали в България да ви подкрепят.да гласуват заонези, които ще осигурят необходимите за оцеляване доходи.

Защо ли не се учудвам за реакцията на ГЕРБ. Не се забравя това, че за 27 години "преход" единствено хората на Бойко Борисов обрекоха за 4 години без индексация всички пенсии. Като, че ли е замислен геноцид над част от населението. Но от партия съставена почти от бивши комунисти какво ли може да се очаква....

НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ, ПО-ДОБРЕ ЧЕТИ И МИСЛИ! Заради такива като тебе казват, че българите са прости! Съединението прави силата от Уикипедия, свободната енциклопедия Девизът на бурите Eendragt maakt magt Съединението прави силата е национален девиз (мото) на България, Грузия, Белгия и Хаити, а в исторически план - на Акадия и южноафриканската бурска Република Трансваал Произход Изразът е с латинска етимология - Concordia res parvae crescunt или Ex unitate vires, като е девиз и на графство Пембрукшър в Уелс, канадската провинция Квебек и на студентската асоциация на вюрцбургските възпитаници "Тевтония" в Бавария, провеждаща сбирките си в замъка Кобург. България Националният девиз се появява малко след освобождението на България през 1878 г. Върху първите пробни монети, отсечени през 1880 г. е изобразен герб наподобяващ белгийския с буквален превод на белгийския девиз L'Union fait la force ("Съединението прави силата"). Това става по силата на "Закон за правото за резание монети в Княжеството" от 1880 г., където в чл. 8 е записано: "На другата страна на опакото те (монетите) ще показват стойността на монетата [...] и отдолу една лента, на която ще бъде написано: Съединението прави силата". Девизът е резултат от заимстване на девиза на Белгия, като е следвана аналогия с белгийската конституция, по чийто модел е създадена Търновската. Въпреки, че девизът се среща в различни проекти на герба на страната в след освобожденските години, официално той става част от него едва през 1927 г.

Дали ще бъде мажоритарен или пропорционален вота, на ГЕРБ им е все едно-те дори ще спечелят от въвеждането на мажоритарен такъв. Важно беше тихомълком да се гласува оставането на 11 лева субсидия за глас. И точно това се случи - гласуването мина преди около 2 седмици. А с желанието за промяната на отчитането на гласовете при избори само замазаха очите на хората.

от спряганите име за премиер е най-подходяща тази на министъра на здравеопазването петър москов зад който не стои официално никоя партия и той представлява единствено своята персона или може би на кабинета в оставка ТОВА Е ПОЗОР И НАГЛОСТ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Сгреших граматически, посипвам си главата с пепел. Само, че в момента във фикса има 16 милиарда, макар, че платиха единия от шлемовете на Гоце. Изгониха ви, като мръсни кутрета от властта или с песни за Пацо и Волен, което приемеш за по миловидно. И какво сега синьо-зачервената ли ще ни оправя? Опазил ни Бог.

Ако 0пира до 220 000 000 лв на година,то 1 000 000 000 лв стига за 4 поредни години увеличение.И дете да си, се замисляш за това има ли далавера, за ГЕРБЕРИТЕ от санирането или е чист алтуризъм.Аллах да им наспори годините с още 1000.Тогава със сигурност нито един българин няма та е останал в майка България.(Аллах,защото се оказа ,че Винету познава само корана,може би)

Тоз братчед на снимката, кво се попипва? Ех, горкото същество - откак се осъзна, му е голем мерака за власт. Дано е ползва по човешки, а не по политически! Но как да му дадеш зелена линия? Ако се окаже като черния иван?? ...

Какви ястреби, та в Герб са основно кокошки, които кудкудякат около петела.

Ако се вярва на злите езици петела май е женски.

В какъв случай този цирк който се разграва тези дни може въобще да бъде разиграван.Ми в случай в който зрителите са идиоти.Тази "драма"-за "антагонизма" между герб и бсп(това е през последните години),или "антагонизма" между бсп и сдс или появата на нищожеството симеон,или фалшивите "избори" от 1990 които дадоха възможност на КУКЛОВОДИТЕ на "прехода" да си вържат гащите с ТЕХНАТА КОНСТИТУЦИЯ.Всичкото това требва да ни убеди че ЗАД ТОЗИ "ПРЕХОД" НЕ СЕДИ КРЪГА ОКОЛО ЖИВКОВ ОТ 1980-89Г.Кръга който организира и осъществи този маскарад наречен "преход".С единствената цел ЗАГРАБВАНЕТО НА СОБСТВЕНОСТА В БГ ОТ ТОЗИ КРЪГ.Дали този номер може да мине пред един цивилизован народ.Разбира се че не.Ми то именно минаванете или неминаването на номера е критерия за цивилизованоста на БГ.И днес с пълна увереност можем да кажем че БГ са един примитивен,духовно изостанал прост народ.Жалко но е така.

А това дето се случи преди месец-когато БГ ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТА ДА КАЖАТ СТИГА-АКО БЕХА ИЗБРАЛИ КВАДРАТЧЕТО...- това наистина е върха на човешкото НИЩОЖЕСТВО. Само 170000-СТО ИСЕДЕМДЕСЕ хиляди да са нормални хора...ТРИ ПРОЦЕНТА ХОРА. Останалите добитък,мърша...Вече неколко пъти задавам тук хубавия въпрос:КВО ЛИ СА ВИ ПРИГОТВИЛИ ЗА ДОГОДИНА... Миналата беше ктб,таа-беленето. Нема нужда да се връщам на зад във времето...И после кажете че не сте нищожества...Сега ше ви направат "избори".И теа същите дето ги прогонихте преди 2 или 3г-пак ше си ги "изберете". Същите бе -дето преди 2г не ги харесвахте.Ми как не -те са се поправили и вече не са същите копелета дето ви изчукаха преди.Не че личната мутра на свинара от правец не ви изчукваше както теа дето пак ше изберете.Вие БГ сте толкова тъпи че не можете да проумеете че всъщност ви изчукват тези дето са отзад-куловодите, собствениците на БГ.А вие сте говедата на БГ-97% от БГ са говеда.Лоша работа.Но едно говедо за това е говедо -за да не разбира разликата между добро и зло.Не му е работа на говедото да разбира. Неговата работа е да бъде ръчкано с остена.То това заслужава.Остен и нищо друго

ГЕРБ СИ ОТИВА . ВИЖДА СЕ ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ГОРАНОВ.

Наисина е крайно време бг пенсионери да осъзнаят ,че им се промиват мозъците ,първо от БСП,после от ГЕРБ,и др. от "прехода"Патриотите биха се борили,за доходите на възраст ните хора, което е важно за оцветяването им.

Как ще я стигнем...Македония, където пенсията е в пъти над българската, а лекарствата на пенсионерите и други екстри са базплатни? Май имат право македонците да ни се присмиват?

Надявам се на всички е ясно, че справедливост на този свят няма?! Животът е битка, за която от младостта си трябва да се готвиш - да получиш солидно образование, отлична езикова подготовка (два, че и три езика!), компютърни умения и т.н. и т.н. Тези, които не разберат това през живота си, стават аутсайдери - и те и семействата им търпят лишенияа някои и откровено гладуват...Така е устроен светът! Живеят добре умните, работливите, учинолюбивите, тези, надарени с повече умения и дарби! Богатите общества могат да си позволят да толерират и подпомагат и мързеливите и по-скудоумните по природа люде. Само че България не е от тях и всяко пънене да се толерират и подпомагат само хайлязите и необразованите, както и циганите, настройва съвсем негативно умните, образованите и кадърните. За тях пътищата са два - или напускат тази бананова държава, или плюят на това управление. Не че имат кой знае какъв друг читав избор, но поне тези ще изгони. За тяхно съжаление....

Мога да кажа само БРАВО!

пари за самолетен билет.

Точно така. Но за екскурзии!

егати мафията ,източват бг злато за трилиони € годишно ,а суверена е "принуден" да джебчийства у нас и по света ,няма по-смотана и изгубена нация ,няма !иначе всеки е тарикат на дребно ,мижиТУРКИ и срам .

От граматика разбираш, ама математиката ти е блато.

Нищо не разбираш...

Борбата с кражбите е работа на икономическа полиция, ОЛАФ, прокуратурата. Дай да нямаме хубави пътища, защото някой краде? Царят и после тройната коалиция сумарно 7 години протакаха строежа на магистралите, за да се разберат кой колко да открадне. Това ли добрият пример?

Е, хубава работа! Давай да крадат колкото могат, ама да оставят за някоя магистрала.

това е бягството на ГЕРБ от властта само и само да не прави реформи и да не се скара с монополите ,това е ку....а политика на Борисов ,който с тази лабилност и лъкатушене си подписа смъртната присъда на политик ! В следващия парламент ще бъде маргинал !

Повишаването на минималната пенсия не е реформа, а популистки акт. Точно герб направиха пенсионната реформа преди година, но явно не ги следиш тези работи. Щеше да знаеш и за другите реформи.

Пълен "батак" в полицията и армията ,а за съдебна реформа да не говорим ,а този нещастник се самозабрави и помисли ,че София е България и всеки получава минимум 1000 лв. заплата !!!! СМЯХ ,В МАКЕДОНИЯ ,СЪРБИЯ И Т.Н МИН .ПЕНСИЯ Е ...2 И3 ПЪТИ ПО -ГОЛЯМА ,УГОВОРИМ ЗА ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН МИНИЗМУМ ,НЕЩАСТНИЦИ !!!!!!!!!

Вопиюща идиотщина е и това т.нар. саниране, за което от всички нас, работещи и пенсионери, се отделят цели 2 милиарда! Ще се дадат на тези, които са нехаели за качеството на жилището си. Защото другите, умните, кадърните, образованите, имат други критерии и са си оправили жилището според съвремените критерии. Значи аз ще спонсорирам някой нехранимайко, без образование и поради това с ниски доходи, за да му се оправи жилището за има-няма 10-15 хиляди лева! И колко ще бъдат ощасливените - 30-40 хиляди домакинства! Останалите духат супата отново. А не е ли по-справедливо да се дадат тези пари за увеличение на ВСИЧКИ ПЕНСИИ - и високи и ниски. Така е справедливо. Защото тези с високите пенсии имат най-голям принос за това, с което разполага НОИ, и имат най-голям принос за развитието на страната. С подобно поклонничество към посредствеността, хайлазлъка и ниското образование ще се изгонят и последните читави и умни българи и тогава и цигани, и нискообразоване просто ще изпукат от глад. Защото няма да има балами да им заработват помощи и пенсии. Това скудоумните политици не разбират ли? Аман от идиоти в политиката!!!! Първостепенна задача на всеки политик, на всяко правителство е ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА НАРОДА!!! Коя политическа сила, точеща лиги към властта, е направила това през последния четвърт век??? Или народът е тъп, че не вижда?

Някой нехранимайко може да се чувства комфортно и без изолация, друг може да си е направил "слънчева" сграда, трети може да е накрая на жизнените си сили и да няма средства... Аз например наблегнах първо на изолация на таваните, щото топлината у дома не отива към мазето.

Но защо мислиш е редно другите да плащат за санирането на твоята къща или апартамент? Тва си е див соц, съпроводен с типичното гербаво крадене.

Размисли,ако можеш.По времето на соца лекари, учители,мед.сестри,счетоводители и ред други образовани хора получаваха ниски заплати и съответно сега получават ниски пенсии.По- голямата част от тях живеят или живяха панелните жилища,които сега подлежат на саниране.Тези жилища са купени със заеми от някогашната ДСК и изплащани дълги години.Според теб всички тези които живеят в панелките са некадърни,необразовани,хайлази и т.н.Така ли?А в същото време соц.държавата даваше жилища на милиционери,старшини и военни,които наистина нямаха необходимото образование за това,но пък бяха верни на БКП и тогавашната власт разчиташе на тях,като им даваше добри заплати.Сега те имат и хубави пенсии.Примерите са хиляди.Един тогавашен офицер,без да е учил във военно училище,сега взема около 700 лв.пенсия.Попитай колко взема един учител на същата възраст.И кой има по.голям принос в развитието на страната.Между другото не съм чул някой да е санирал цигански къщи с твоите пари.

Що за идиотщина грижата да е насочена единствено и само към най-ниските пенсии, най-ниските заплати, най-бедните и т.н. и т.н. Значи се толерират хората, които през живота си не са положили никакви усилия да се образоват, да добият сериозна квалификация и умения..Щракали са с пръсти, ракийка, винце, компанийки и т.н. И сега - бедни били. А тези, които са се образовали, не са спали стотици нощи, заемали са отговорни длъжности, внасяли са големи осигуровки, те ще духат супата. Те са доведените деца на тази държава! Да толерираме и изхранваме циганите и хайлязите в тази страна, а да загърбим учителите, лекарите, инженерите, университетските преподаватели и другите образовани кадри в страната. Да, ниски са пенсиите на всички, но дали трябва единствено и само посредствеността да се толерира и оцелява в тази страна. А кой ще измъкне страната от блатото? Тези с ниските доходии без образование ли? Циганите ли? Сбъркани, малоумни политици! В нормалните дължава залагат на умните, образованите и можещите, а останалите - да се стараят, а не да чакат наготово!!!! И ГЕРБ не са цвете, но патриотите с тези популистки инати, насочени към най-скудоумната част на населението, далеч не са истински патриоти!

Защото от измислени пенсии по болест маса средства от бюджета отиват не за редовните пенсионери. И политиците като сиромахомили дават на ниските пансии и не закачат тези по "болест" щото често правят избори.

Корумпираната мутра да се маха от управлението на държавата час по-скоро! Никакъв 22 Януари! Ако Плевнелиев не е в състояние да назначи служебно правителство, да подава и той оставка и да се маха предсрочно. В тази игра няма законен дабъл овъртайм. Радев да встъпва в длъжност и да прави служебно правителство след като няма кой друг. Не може страната да посреща най-светлия християнски празник с мутри на власт, които дори официално са отказали да носят отговорност за действията си!

Правилно! Да идва "некорумпираната" К. Нинова барабар със гладните скакалци от БСП и ДПС да опоскат събраното от ГЕРБ.

Ще им скачат на воля в спортните зали и няма да си плащат!

Искаш да кажеш обраното от ГЕРБ?! Освен заеми друго оставят ли? А и мигриращи мангусти за отглеждане с нашите..

нек се маха..ще скъсаме датата 22 януари и вместо нея ще сложим 26 март...да видим по-топло ли ще стане.

европа мисли за нас и как на мангал от афганостан 1200лв на българин пенсионер 200 е това е браво на меркел браво на европа

не ви е виновна за вътрешната Управия, Управете си Управлението.

Там има само калинки, кокошки и лешояди. Отгоре им престарял и затлъстял СИК-аджия кокошкар. Квото им е наредил това са изквакали пернатите.

тея хора станаха малко по-смешни от клоуна в цирка ... ама кой ли вярва на клоуни

Цирк Борисов III живя само 3 дни, но пък сътвори майтап за 3 години.

Предлагам в следващия Парламент депутатите да получават средната за страната заплата. Имайки предвид, че техните ваканции са по-дълги от ученическите, че по-голямата част от работното време им минава в кафенето на НС, а в петък никакви ги няма на работа и че повечето изобщо не ги познаваме, защото с нищо не са показали присъствие, това е логично. Така "ястребите" може да се превърнат в гълъбчета на мира и да се сетят, че избирателите не живеят на фотосинтеза, а имат същите жизнени нужди като тях.

съгласен ама как да стане като не си внеса дедесето ли

ТАКА Е!НЕ МОЖЕ ЕДИН ТАНГАНАЕЦ ДА ВЗЕМА 1200ЛВ.,А ТОЗИ,КОЙТО Е РАБОТИЛ 30-40-45Г.ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ 300ЛВ.?!?!?!?

За субсидии на партиите пари има, а за пенсионерите няма. Партиите какво работят, а пенсионерите работили ли са на тази държава,внасяли ли са данъци за да има какво да ядат тези хрантутници?. Срам за тези политици които смята, че с тези пенсии човек може да преживява. Но явно са тъпи след като не могат да смятат правилно колко пари трябват за отопление,ток,вода,телефон,лекарства и ако останат за храна, за облекло и не говорим.Много често стоим на студено,не се дохранваме, а после се чудат защо разходите на болниците се увеличават. Как не се намери един умен политик, да смята правилно, защото тези макар и тъпи знака за по голямо винаги сочи към тях. Но дано има господ на тази наша земя и да им раздаде правосъдие.

Докато ги има партиите ще е така.В парламента трябва да влязат личности,а не партийни другари.

Принципно си прав, но само ако се кандидатират ангелите небесни. В нашите условия само мога със страх в сърцето да мисля какви ще са тези "личности". Гласувах "не" на мажоритарния избор, обаче заинтересованите броят всички участвали в референдума за дали положителен отговор. Така им отърва!

Аз също гласувах с "не" за мажоритарен избор,разбира се. Едва ли съществува разумен човек,който да подкрепя мажоритарната система. Но бедата е,че като гледам,онези и моят глас го броят,като "подкрепил",щом съм гласувал изобщо. Защото гласувах с "да" на другите два въпроса.Казват "народа" иска това и това-:) А са гласували 2.5 млн на референдума ,и не всички са "да". Имащите право на глас са 6.5 млн. Излиза,че за онези сценаристи ,останалите 4 млн. гласоподаватели не са "народа". Само 2.5 млн са "народа" -:) Наистина са комици. Но тъжни комици-:(

Комуниста, ченге Иван Костов ликвидира истинските десни партии, окраде държавата, като подари на комунистите и отрочетата им държавното имущество. Този изверг продължава разрушителната си дейност, като използва маши, като Радан и Москов, чиято задача е да не допуснат хора с дясно мислене в политиката, подменяйки ги с псевдодесни комунистически формации като ГЕРБ!

ПОдставени на власт не МОГАТ ДА КрАДАТ МИЛИАРДИ ОТ ПЕНСИИ>ОТ АЕц белене крадат.ОТ оперативните програмки също

ГЕРБ/ГРОБ/ е новата фашизоидна партия в РБ, чиято цел е поставена от глобалното правителство и включва: 1.Разграбване и унищожаване на българската икономика и конценриране на оставащата работеша част под контрола на нейни подставени лица 2. Унищожаване на голяма част от населението/ваксини, мизерни пенсии, глад, липса на здравоопазване и образование/, в това число и натиск върху българското население чрез скрито стимулиране на циганите спонсорирано от външни сили/наричат го "интегриране"/ 3.Зачистване на територията на РБ с цел подготовка за заселването Й с лица от близкия изток . Няма политическа организация в най-новата история на България, която да е предавала националните ни интереси тотално и открито. Ако Бог е българин, той ще накаже предателите до девето коляно!!! Но това не означава , че всички, които милеят за Отечеството ще продължават да спят. Много скоро наричащите себе си ЕЛ-ита/иврит/ ще усетят как Баалканският лъв се готви за скок. Времето изтича и никакви тикви, зелки, картофи и прочие отрепки могат да го спрат! А платените драскачи мнооого добре да си помислят какво ще им се случва когато се обърне палачинката! Никой не може да се скрие от гнева на хората!!!

Само в България, хора с еднакъв коефициент, еднакъв трудов стаж, но пенсионирани по различно време получават различни пенсии. Трябва да има преизчисляване на пенсиите съобразно осигурителния доход от предходната година. Махнете максималния праг за осигуряване и ще има пари за пенсии - но в НС ще плащат повече - затова не го махат. И защо хора без доходи трябва да се осигуряват здравно, а циганите и бежанците ги осигурява държавата?

Както каза Бойко вчера ще се борим докрай, т.е. докато останат само наши хора в България. Всичко друго дето не харесва Цачева, не харесва и мен, значи да мре

каквото и да ни кажат все ще е лъжа

Истинските причини са 2: 1)Бойкото не може да допусни някой друг да му седне на стола. 2)Ако се състави служебно правителство ще трябва да се промени избирателната система, която ако стане по подобие на тази която си я представя оня с телевизионното предаване за простаци, ще бъде катастрофална за българската демокрация.

ГЕРБ се опита да прекара гладните за власт идиоти реаниматори и лъжепатриоти като има даде по едно малко кокалче и в замяна те да се самоубият като гласуват за мажоритарната система! Номера можеше и да мине и за Бойко опита си струваше!

Какво ги спира парите естествено!!! Вместо да дадат пари бонуси, да увеличат пенсийте, не избори до кога ще плащаме на тия некадърни депутати които ще се хранят на наш гръб и то не само от едно място ако може от сто места да краднат да лавират да лъжат и тоя глупав народ да им вярва и пак да ходи да гласува!!! Като гласуваха 2/3 от гласувалите да си спрат собсидийте какво правят чудат се как да не се случи!!! Защото едни сигурни пари ще изчезнат от джобовете им! Какво му се вика на това долни мръсници!!!

Е толкова ли няма пари за мин. 200 лв пенсия ... ама милиарди за "усвояване" през проформа техническите паспорти на сградите и санирането - може?! Също и за "чистата мажоритерна система" - ами това е абсурд на абсурдите и аз лично никога не бих отишъл на избори. Ами прави са били патриотите. Малко от малко е нужна глътка въздух на пенсионерите, особено на най-бедните. Герб вече твърдо върви стремглаво надолу

За пенсиите, ама на куково лято. Това звучи точно като "жертвоготовността" им да управляват! Ако са толкова тъпи, за да мислят, че им вярваме, ние не сме толкова тъпи, за да им вярваме.

ГЕРЪП не позволява да се наливат пари на места от които не могат да КРАДЪТ после.

Аха просто чака да се понатрупат повече и ги прехвърля по друго перо от бюджета. За справка резерва 1,4 млрд лв. на Здравната каса

Ако мислите, че ще се дадем?! Направо Тройни пенции и заплати ще обещем на публиката! Вервайте ни!

Бе Бойко че е популист е, но не по евтиния начин на останалата - много по-вреслива - част от полит-театъра в БГ.

Селският тарикат Боко ще се сърди на електората, ще ни цитира Библията и Корана, ще ни вика "Нема добро ненаказано", "Вие сте прости и аз съм прост, за това се разбираме"...С 2 думи гласувайте за ГРОБа си, защото ще ви спра и слънцето да свети!

Гласувайте за ГЕРБ, това е сигурна гаранция простите ви задници да хванат паяжина. Такива будали няма никъде другаде като тук и не случайно съдбата им е на изчезващо чобанско племе.

Ако обещания и празен популизъм хранеха пенсионерите в БГ да са умрели от затлъстяване демек, дааа.

Отговора е прос, като самия БХ, много народ се опита да се качи на клона и той горкия се счупи.

Няма воля и подготовка от реформаторите за съставяне на правителство в рамките на 43 -то НС, което беше най-добрия вариант.Предсрочните парламентарни избори не се знае какво ще донесат.Каква ще бъде съдбата на ГЕРБ- силна или като тази на НДСВ.БСП колкото пъти да вземаше властта я даваше на турците.Неясно бъдеще.Плевнелиев не трябва да съставя служебен кабинет.Това ще го направи Радев, който трябва да встъпи в длъжност не от 22.01./ защото е неработен ден/ , а от 23.01.2017г

Твърд противник съм на ГЕРБ но в случая са прави. Искането просто така да се увеличи минималната пенсия са си чист популизъм. Едно такова увеличение, за да бъде справедливо трябва да засегне всички пенсионери. Иначе може да стигнем до парадокса хора работили по 40-50 години да взимат същите пенсии като хора без един ден трудов стаж

Може би слагащите минуси ще обяснят защо учител работил 40 години и цветнокож получаващ социална помощ трябва да взимат едно и също.

Питай Боко! Явно може за да гласуват циганята за бокоизбраните! Аз лично съм за справедливи пенсии и заплати на всички, а не ние от 3-тата категория под жизнения минимум, а некадърните, крадливи политици със 100 пъти по-големи заплати!

Има ли заплати и пенсии под соц. минимум за масата българи?! Боко с ГРОБарската дружина, другите политици, уж бизнесът, които управляват мафиотски БГ-то на какъв максимум живеят?! Не бананова република, ами бананова република на куб сме!

Не си наясно. Има много хора пенсионери от преди 2000 година, работили цял живот и имат под 200лв пенсия.

Ако наистина има 2 млн. пенсионери и поне половината от тях получават пенсия под 300 лв. то питам Аз, защо има още такива между тях, които гласуват за Герб...? нима не виждат, че ГЕРб е за зяпазване на статуквото, а това значи МИЗЕРИЯ!

Ами защото тръгнат ли подир популистите няма да имат и това, което имат сега.

А ЗАЩО ПОСТОЯННО ИЗХВЪРЛЯТ ПАРИ ОТ БАЛКОНИТЕ

Да се съберат всички пенсионери и да си изхвърлят всичките си пари през балконите няма да направи и една стохилядна от това, което Лилето и Боко усвояват за саниране и магистралки дане говорим за останалите! Ей така ТЕ станаха милиардери, а ние живеем под соц. минимум!

ГЕРБ се показаха като човеконенавистни, през своя мандат на управление. Правителството на ГЕРБ работи, като колониална администрация, известна от миналият век в страните от Черна Африка. Те, се грижат за максимална печалба на задграничните инвеститори - работодатели и за своите комисиони. Народа, кучета го яли! Особено пенсионерите. Те са им последна грижа! Въпроса е на културно ниво, образование и морал на избраните да ни управляват. Забележете, в ГЕРБ няма средно-срочна или даже дългосрочна програма, за преодоляване на все още ежегодно нарастващата разлика в реалното икономическо развитие на страната и жизненото равнище на хората в сравнение със страните от ЕС и повечето от останалите Европейски държави! В ГЕРБ няма Етична комисия, която да разглежда отклонения от нормалното поведение на членовете и ръководството на ГЕРБ. ГЕРБ се разви, като еднолична партия на лицето Бойко Методиев Борисов, обграден от активни клакьори, повечето паразитно съществуващи като негови Аватари в разните министерства или в ръководството на партията и парламента! Няма отърване! Изоставането на България под това ръководство ще продължи! А, то май, ни се налага от големите ни съюзници и партньори. Медиите ни убеждават, чрез фаворизиране на Лицето Бойко Борисов и неговото правителство, че това е много добре, това са постижения и трябва да се върви в тази посока. Нямам думи! Но, няма сила в робска България, която да промени статуквото.

Всъщност не знам,не ми е ясно,какво провали пазарлъка,наречен преговори.Цецо много искал,ама Боко не дал.....версия.Е,защо тогава беше целият цирк!?Постановка ли беше всичкото? Деформаторите бодро изпълзяха от дупките си,начело с д-р Носков,с огромни амбиции и надежди за спасителната Власт.3 дни бяха на върха на щастието си.Както и по публични изяви и интерес.После.....пак в шахтата. Кой и какви карти изигра в последния момент?Едва ли ще получим истинска информация от кухнята-лъжат всичките участници в театрото,като за последно.

всичко е тооолкове просто.....( ББ рекетираше и изнудваше избирателите по време на изборите за презицент и в ефир. Не се уплашиха, не дадоха рекета наврама и съгъ ше видат ТЕ! СИЧКИТЕ МУ ПОДОПЕЧНИ В АДМИНИСТРЕЙШОНА ГИ ПРАВИ НА ЛУДИ КАУЕНКИ, И ВЧЕРА ГИ РАЗИГРАВАШЕ.... Обаче, целта е да се заметът ени 20 милиарда заем, да се обезценът парите и масовиа потребител/избирател да се ошашави ДОТАМ, ЧЕ БОКО ТИ КАЗАВА АФ И СИЧКИ ВИКАТ ДАФ. Борисов иска да е могъщ колкото в мечтите си. и затва ше заколи сичко на пътя му. как така ти ше гласуваш антисистемно и антистабилно бе?

Да , ама си имаме аутобани по 1 млн. лв, метъра.

На изпроводяк Станишев им индексира пенсиите, после оня ББ рева дълго време, че са му заложили мина

МУТРИЗАЦИЯТА ХХХ МАМАТА НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ .... А МАГИСТРАЛИЗАЦИЯТА И ОСИГУРИ ПЪТ КЪМ ГРОБИЩАТА :))

ХА ХА ХА Нещо не става от вас комунистите Само кражби алкохол и мързел За това ви харесва социализма ТЪПАЦИ

9 ДУШИ УМРЯХА В КАНАДСКИЯ ВАНКУВЪР ЗА 1 ДЕН / ОТ 36 СВРЪХДОЗИРАНИ ... КОЕТО СИ Е СЕВЕРНОАМЕРИКАНСКИ РЕКОРД :) overdose deaths in vancouver