Семерджиев: Не съм направил нищо нередно, работя смело

Вицепремиерът и здравен министър Илко Семерджиев излезе с ново изявление, в което отрече да е заплашвал подчинета, че ще я уволни, ако не назначи негов човек.

Обратно в новината

Коментари - Семерджиев: Не съм направил нищо нередно, работя смело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потвърждава думите, които отрича да е казал. Много развихрено момче, знае, че е ден до пладне, но има задача. Чак смени управителните съвети и директорите на болници. В съда трябва да докаже като служебен министър, част от правителство с единствена задача подготовка на избори защо се втурна в други дейности. Кое наложи тази чистка, вероятно избиване на комплекси или партийна задача.

Нали служебното правителство беше само за изборите, а те не спряха да уволняват и да назначават!

И нека новите му проверят основно дейноста, защото за два месеца толкова хора се назначиха неправомерно в МЗ и толкова пари се раздадоха на близки хора и любовници под форма на договори за консултански услуги че ви е бедна фантазията. От 12 год. работя в тази система такова чудо не съм виждал.

Най отвратителното сужебно правителство.Събраха ви от кол и въже и изпълнихте всички желания на бсп.Най гадните сте вие,и ти преди време източи яко здравната каса алчен нещастник

установяването на наличие на конфликт на интереси не е от компетенциите на директора на ИАЛ - това се установява от Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси

и безотговорно ли Илко ???

Всякакви шумове за заблуда на противника. Не ни занимавайте с очевидно несериозни обвинения. Кажете как стои въпроса с предизборните обещания, защо мълчите за скока на цените?! Честито на идиотите, които отново гласуваха за лъжливи престъпници, този път ще изпълнят и преизпълнят обещанията си, още няма правителство и започнаха с вдигане на цените. Е вярно, не на пенсиите и заплатите, ама то не може всичко наведнъж, сега цените, а за пенсиите и заплатите при следващите избори. Гласувайте роби и чакайте мафията да си направи харакири!

ВЯРНО Е ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО НАЗНАЧИХТЕ ВСЕ ЕДНО ГО НЯМА-ЗАТОВА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО

Много грешки си направил в миналото и сега ,че моля те спри да работиш! Направи участьковите лекари еднолични тьрговци и за един ден ги пусна в дьлбокото - които оцелее... Направи болниците бакалий ,кьдето не се ходи на лекар , ана пазар сега обезглави големите болници и настани и там свои хора ! Е , стигна ни до гушата твоята работа!

и аз мисля така - всички са долни педе расти

П е дераст

Радев няма ли да му излезе с прословутото "Остават ви две седмици"?

До ikoottova В грешка си приятелю.Фатмака управлява това правителство.Всичките уволнения и новите назначения са негово дело и на неговите съветници.

Колко занапред? Новото правителство чука на вратата, и очевидно в него няма да има място за Вас.