Коментари - Кабинет на малцинството не събира мнозинство, и "Възраждане", и БСП поискаха третия мандат | Днес.dir.bg

Коментари - Кабинет на малцинството не събира мнозинство, и "Възраждане", и БСП поискаха третия мандат | Днес.dir.bg

Коментари

Язък ви за декларациите първия ден. Всички се бичуваха , посипаха си главите с пепел, заклеха се да работят за народа и........... дотук. Сега са като орел, рак и щука пак.Ами, да разкараме тези клетвопрестъпници , те просто не работят за хората , а си имат свои тънки сметчици.

В България се раждат много лидери с много голямо ЕГО. Всеки иска да се докопа до баницата! Народа гласува и избра! Изборният кодекс трябва да бъде усъвършенстван!

Браво, Коце ти досега се кълнеше че не се плашиш от избори и това бил демократичният начин на промяната. Ама усети на къде духа вятъра, при нови избори май и вас ще ви отвее и обърна палачинката. Да се съюзиш с ПП-ДБ то е същото като с ГЕРБ и ДПС. Честито , продължаваш по пътя на АТАКА дето се оака и Възраждане ще стане на Израждане. Да предадеш избирателите като се съюзиш с Кирчо и Кокорчо немам думи. Къде останаха 5 те ти принципа дето ги дъвкаше досега, ПП-тата с радост ще ги прегърнат. Явно да се намърдаш в парламента и европарламента е нещо дето не е за изпускане.Продължавай в същия дух , дотука беше.

Възраждане винаги са казвали, че са готови с кабинет, ако Президента им връчи мандата. И който иска да ги подкрепи. Това беше така и в предните народни събрания. Кое е различното сега? Защо всявате отново смут в избирателите, при положение, че това е единствената последователна в действията си партия. Винаги гласуват така, както аз бих гласувал. Нека избирателите на Величие видят какво направиха с патриотичния вот. Разцепиха ги и омаловажиха влиянието му в парламента.

Мераци да управляват с правителство на малцинството, което и да е. Депутатите им по- малко от министрите и зам-министрите.

тия тумбаци не моат се разберат и отиваме пак на избори май

Голямо плюене плюхте по ПП- ДБ и ко стана ся - пак им се молите за кабинет. Смешници.

молбите се пущат от ТВ екраните бе шушумиго!! А на кога са ТВ екраните в БГ-тона американците!! народа му е все тая и за това не ходи да гласува щот 35 години лъжи стигат

Помъчете се да отидете на избори през септември. Мобилизирате малко хората сред електората, за да може ДПС да се изтика от втората позиция към трета или четвърта. Така пак може да се помисли за Денков-Герб, ако посъберат и ПП малко гласове.

ама ти не разбрали че това става със съгласие на герб бе? ИТН и ПП-ДБ бутнаха едно рамо и в конституцията и в изборните закони за да се стигне до това положение. Това е отдавна заложено иначе ДПС постепенно изчезваше и избор след избор му падаха резултатите!!

Гласуване*негласуване напук водят до това нищо откак се появи жълтопаветното ПП. Изборите струват милиони, а негласуването даде например ДПС да стане втора сила в България. Ако наесен пак простаците гласуват срещу тъпаците, тогава е нормално да сме прост народ.

Доказано си взел и от двете, за да си третото ;)

може да струват милиони ама бая хора взимат по едно 300 лв. за 1 ден и то си е като помощ която така е ни получават

Да ни назначат правителство от Брюксел и в Европарламента да се приемат законите ни. Само така ще се отървем от тия.

Радев - президент!

На лудите!

Герп и дуписе са малцинство. Ходи пеш бе. Боуко и шиши губят тренинг. Остаряха миличките. Какво ще правят на дърти години. На мезета!

Ама що квичите толкова срещу Възраждане?? Нали не ставали за нищо.....що ви е толкова страх..а???

Подиграваме им се. То не е хубаво човек да се смее на такива хора, ама нали сме в интернет, тук правилата са по-различни :–)

Това не е първата авария, при която има изтичане на такава радиоактивна вода https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/valentin-nikolov-tova-ne-e-parvata-avarija-pri-kojato-ima-iztichane-na-takava-radioaktivna-voda.html

Така ще напишете за единствената пробългарска партия, мутри пеперасови! Нямате изгода от силно Възраждане и си измисляте величия и мечове.

Имаме само експерти по кражби .

Кабинет на малцинството, защото сме циганска държава ли ?

Бългрия няма време за губене в ЕС. Китай и Русия са огромни пазари, които имат нужда от страшно много ресурси. А ний мойм най-добре произвеждаме зеленчуци и кисело мляко. Затуй едно бъдеще правителство на Възраждане трябва да забрани всякакви лентяйски професии, да се отворят нанов ТКЗС-та и АПК-та и всички ученици, младежи, студенти да ходят пак по бригади. Така хем за ръководители ще има евтина работна ръка, хем ще влиза валута в страната и в същото време младежта ще се научи на труд. Особено разните му ИТ специалисти, банкери, и всякаки бюроджии трябва да се изпратят на полето - в името на България и на народа български! Възрждане - Победа!

Ха ха ха - само така. "А навън работници, с червени потници копаеха канал"

бат Бойко ви каза още преди години - айтитата да стават чобани Що го не земете във вазражданьие да се доокомплектовате Земете и Сидер Ага + другия генерал РадеФ и Полковника ли Поручик ли беше Марков

Спасението за народ и Родина е "Възраждане". Ако сте съгласни гласувайте на този пост с плюсче.

Ха хаа, Възраждане! Фалшива партия, лансирана от фатмака с юмрука и Херо Мустафа срещу ББ още откогато ги наместиха в НС чрез измамата с мъдуровките. Използват русофилските чувства на народа и отвличат гласове за да пречат на формирането на нормално правителство и подготвят условия за президентска република, начело с този или някой друг превъзпитан в САЩ фатмак и антибългарин. Даже и Волгин отмъкнаха, който щеше да е много по-полезен за България като журналист, отколкото като 9-та дупка на кавала в ЕП! Кой е кьорав да им слуша приказките и им ръкопляска, аз не! За мен единствената партия в защита интересите на българския народ, доколкото това е възможно под настоящата ни краварска робия е ГЕРБ на ББ, което е и причина за яростните нападки срещу нея от всички медии и тролове, за февруарските протести през 2013 г., за фатмашките през 2020 г., за лансирането на чалгата изчегъртвач, харвардските идиоти, джендърите и всите шорошки уруспии във властта. Т’ва е положението, факт!

Герб, имат 68 депутата , ДПС имат 47 и като СИ ...прибавят 13 депутата от Величие.. и сметката е точна !;) Бойко и Делян създадоха и я извадиха в последният момент от ръкава си партията Величие ..точно за такава ситуация ! Не ги слушайте ...Мазната врътка е тяхна ! Приказките им са бля, бля ..за Мат.Ряла !;) Дано не съм прав НО,..натам вървят нещата !;)

Абе избори - какво го мислите - докато народа не избере партия с 50% + 1. Стига с тези екзотични идеи

Възраждане идва. Вони на евроатлантически и еврогейски страх. Ес колко нови урнаови мини и фабрики ще построим с помоща на еврогейските безделници

Само правителство и парламент с абсолютно мнозинство на Възраждане са изгодни за България. Или сега президента съставя правителство единствено от Възраждане или избори до дупката, доката ние от Възраждане имаме абсолютно мнозинство. Няма друг път за България, освен напускане на ЕС и НАТО и сближаване с Русия и Китай!

с 300 000 души гласували за възраШдане (5% от населението на Р. България) какво мнозинство искаш ти бе Мнозинство може да имате само ако стане схемата със зелените човечета на Путин ама докато сме в НАТО това няма как да стане Ето затова напирате толкова много да извадите България от НАТО

Във възраШдане има доста мъжелюбиви мъже

Кой и как сертифицира експертите в България? Рядко гледам българска телевизия, защото във всички телевизии ръсят бисери всякакви говномети, накичени с титлата "ЕКСПЕРТ" по какво и как е станал експерт вероятно е държавна тайна? Какъв експерт е фалшивият евреин Сюлейман Пусси, неговата лична крадла Ленчето с кремчетата, Надежда дето беше даже и посланик в Турция, Харизанов който дори не е разбрал, че диплома от 2-3 годишен колеж не е диплома за висше образование, разни партийни секретари които сега са видни евроатлантици ... Читав човек за политик не се натиска!!!

А ,,ескперта'' по национална сигурност Николай Марков, уволнен от Национална сигурност преди над 10 години но все още наричащ себе си експерт по национална сигурност, експерт ли е или не??

Защо той да е по-различен? Той е от хората които са в състояние да закъснеят за собственото си погребение! Какво има да го коментираме? За сега само пърди, но не сере, не се различава от останалите. Марков поне не се натрапва от телевизиите и неговите хора си го гледат в Интернет, което доста по-етично и приемливо. Прочети последното изречение от поста ми за експертите, за да не задаваш повече реторични въпроси.

Комунистът М,Баце Винету разтури действаща правителство.Ха сега да го видим пожарникарчето какво ще направи?

Абе, тия от възраждане, защо винаги са като прясно ... нащипани? Имат някакви поведенчески отклонения явно.

един там на снимката демопстративно е скръстил ръце в знак на това, че отказва да преговаря с присъстващите а ще отговаря само и единствено пред Митрофанова ли, лично пред Путин ли,как да го разбираме това?

един там на снимката демопстративно е скръстил ръце в знак на това, че отказва да преговаря с присъстващите а ще отговаря само и единствено пред Митрофанова ли, лично пред Путин ли,как да го разбираме това?

Чудесни снимки: един се лези, друг се разчекнал, трети гледа като олигофрен..... Кьораво и сакато драпа за власт ! Народът повръща от всички взети заедно и не гласува !

Време е за промяна. Време е за президентска република - всяка велика сила е такава. Един човек носи отговорност, а не като колективната безотговорност на "Скупщината", както казват македонците.

Не е време за президентска република. Ние не сме велика сила. Освен това във всяка велика сила има сериозни гаранти за това, че президентът няма да се самозабрави. Тук такива няма. Изодът е в промяна на някои правила: 1. първата партия съставя правителство и поне 6 месеца няма право да се иска вот на недоверие срещу нея. 2. Така назначеното правителство остава на власт, до избора на ново. 3. Новите избори се провеждат от ЦИК, а не от служебен кабинет. 4. За да са валидни резултатите от изборите, трябва да има гласували над 40% от избирателите. Така няма да сме в положение без правителство; ще управлява винаги първият, както е логично; няма да трябва да се правят безпринципни коалиции и да се ухажват пропаднали хора с 5ма депутати в парламента като златен пръст; хората, ако искат да махнат едно правителство, ще трябва да излязат и да гласуват.

Ама ти сериозно ли?Напротив -служебни правителства до дупка е най-доброто за България в настоящия момент!

ГЕРБ-ДПС ще фалшифицират избори, останалите няма да ги искат и така ще си правим избори всяка година по два пъти, докато не затрием окончателно тази утрепана държава.

Какво е "експертен кабинет" и има ли почва у нас?

Фирмата за кражба на евросредства (ГЕРБ) вече не може да краде на корем, крадливият от Банкя не е щастлив.

Да бе само ГЕРБ крадял.А парите от заемите на Коморестия къде са.Заеми,заеми а камък върху камък не сложиха за тези години

Трябва да те коригирам , казва се УСВОЯВАТ , а не крадат ! Най важното е че бяхаме мнооого "стабилни" по Бацево време. Стабилно бяхме закотвени на дъното по всички показатели. Сега му е мъчно за хората , а забрави че 1 милион българи напуснаха държавата по време на неговото управление.Страннорто за мен е че кокорчовци вдигнаха пенсиите на хората, но въпреки това вървят стремоглаво към изхода. Коцето се сили с референдумите , а се прави на разсеян че учиндолския диван събра 600 К подписа , но референдум нЕма. ДПС са ясни, там се работи корпоративно и винаги на печалба. БКСП са упорити , нищо че вървят по грешния коловоз, отказване няма. Негово величество генералисимуса от Величие ще го коментираме по натам. Ще изчакаме да видим действията и тогава ще коментираме. На думи отдавна не вЕрвам !

Въобще не четох стаията! НАШИТЕ ТИКВИ СИ ГИ ЗНАЕМ :( Обаче поздравления за снимките :)))) Идеално сте ги подбрали някои...

не си сам, никой не чете статиите на ДИРниците, заглавията са достатъчни.

Коментари - Кабинет на малцинството не събира мнозинство, и "Възраждане", и БСП поискаха третия мандат | Днес.dir.bg

Коментари - Кабинет на малцинството не събира мнозинство, и "Възраждане", и БСП поискаха третия мандат | Днес.dir.bg

Коментари

Язък ви за декларациите първия ден. Всички се бичуваха , посипаха си главите с пепел, заклеха се да работят за народа и........... дотук. Сега са като орел, рак и щука пак.Ами, да разкараме тези клетвопрестъпници , те просто не работят за хората , а си имат свои тънки сметчици.

В България се раждат много лидери с много голямо ЕГО. Всеки иска да се докопа до баницата! Народа гласува и избра! Изборният кодекс трябва да бъде усъвършенстван!

Браво, Коце ти досега се кълнеше че не се плашиш от избори и това бил демократичният начин на промяната. Ама усети на къде духа вятъра, при нови избори май и вас ще ви отвее и обърна палачинката. Да се съюзиш с ПП-ДБ то е същото като с ГЕРБ и ДПС. Честито , продължаваш по пътя на АТАКА дето се оака и Възраждане ще стане на Израждане. Да предадеш избирателите като се съюзиш с Кирчо и Кокорчо немам думи. Къде останаха 5 те ти принципа дето ги дъвкаше досега, ПП-тата с радост ще ги прегърнат. Явно да се намърдаш в парламента и европарламента е нещо дето не е за изпускане.Продължавай в същия дух , дотука беше.

Възраждане винаги са казвали, че са готови с кабинет, ако Президента им връчи мандата. И който иска да ги подкрепи. Това беше така и в предните народни събрания. Кое е различното сега? Защо всявате отново смут в избирателите, при положение, че това е единствената последователна в действията си партия. Винаги гласуват така, както аз бих гласувал. Нека избирателите на Величие видят какво направиха с патриотичния вот. Разцепиха ги и омаловажиха влиянието му в парламента.

Мераци да управляват с правителство на малцинството, което и да е. Депутатите им по- малко от министрите и зам-министрите.

тия тумбаци не моат се разберат и отиваме пак на избори май

Голямо плюене плюхте по ПП- ДБ и ко стана ся - пак им се молите за кабинет. Смешници.

молбите се пущат от ТВ екраните бе шушумиго!! А на кога са ТВ екраните в БГ-тона американците!! народа му е все тая и за това не ходи да гласува щот 35 години лъжи стигат

Помъчете се да отидете на избори през септември. Мобилизирате малко хората сред електората, за да може ДПС да се изтика от втората позиция към трета или четвърта. Така пак може да се помисли за Денков-Герб, ако посъберат и ПП малко гласове.

ама ти не разбрали че това става със съгласие на герб бе? ИТН и ПП-ДБ бутнаха едно рамо и в конституцията и в изборните закони за да се стигне до това положение. Това е отдавна заложено иначе ДПС постепенно изчезваше и избор след избор му падаха резултатите!!

Гласуване*негласуване напук водят до това нищо откак се появи жълтопаветното ПП. Изборите струват милиони, а негласуването даде например ДПС да стане втора сила в България. Ако наесен пак простаците гласуват срещу тъпаците, тогава е нормално да сме прост народ.

Доказано си взел и от двете, за да си третото ;)

може да струват милиони ама бая хора взимат по едно 300 лв. за 1 ден и то си е като помощ която така е ни получават

Да ни назначат правителство от Брюксел и в Европарламента да се приемат законите ни. Само така ще се отървем от тия.

Радев - президент!

На лудите!

Герп и дуписе са малцинство. Ходи пеш бе. Боуко и шиши губят тренинг. Остаряха миличките. Какво ще правят на дърти години. На мезета!

Ама що квичите толкова срещу Възраждане?? Нали не ставали за нищо.....що ви е толкова страх..а???

Подиграваме им се. То не е хубаво човек да се смее на такива хора, ама нали сме в интернет, тук правилата са по-различни :–)

Това не е първата авария, при която има изтичане на такава радиоактивна вода https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/valentin-nikolov-tova-ne-e-parvata-avarija-pri-kojato-ima-iztichane-na-takava-radioaktivna-voda.html

Така ще напишете за единствената пробългарска партия, мутри пеперасови! Нямате изгода от силно Възраждане и си измисляте величия и мечове.

Имаме само експерти по кражби .

Кабинет на малцинството, защото сме циганска държава ли ?

Бългрия няма време за губене в ЕС. Китай и Русия са огромни пазари, които имат нужда от страшно много ресурси. А ний мойм най-добре произвеждаме зеленчуци и кисело мляко. Затуй едно бъдеще правителство на Възраждане трябва да забрани всякакви лентяйски професии, да се отворят нанов ТКЗС-та и АПК-та и всички ученици, младежи, студенти да ходят пак по бригади. Така хем за ръководители ще има евтина работна ръка, хем ще влиза валута в страната и в същото време младежта ще се научи на труд. Особено разните му ИТ специалисти, банкери, и всякаки бюроджии трябва да се изпратят на полето - в името на България и на народа български! Възрждане - Победа!

Ха ха ха - само така. "А навън работници, с червени потници копаеха канал"

бат Бойко ви каза още преди години - айтитата да стават чобани Що го не земете във вазражданьие да се доокомплектовате Земете и Сидер Ага + другия генерал РадеФ и Полковника ли Поручик ли беше Марков

Спасението за народ и Родина е "Възраждане". Ако сте съгласни гласувайте на този пост с плюсче.

Ха хаа, Възраждане! Фалшива партия, лансирана от фатмака с юмрука и Херо Мустафа срещу ББ още откогато ги наместиха в НС чрез измамата с мъдуровките. Използват русофилските чувства на народа и отвличат гласове за да пречат на формирането на нормално правителство и подготвят условия за президентска република, начело с този или някой друг превъзпитан в САЩ фатмак и антибългарин. Даже и Волгин отмъкнаха, който щеше да е много по-полезен за България като журналист, отколкото като 9-та дупка на кавала в ЕП! Кой е кьорав да им слуша приказките и им ръкопляска, аз не! За мен единствената партия в защита интересите на българския народ, доколкото това е възможно под настоящата ни краварска робия е ГЕРБ на ББ, което е и причина за яростните нападки срещу нея от всички медии и тролове, за февруарските протести през 2013 г., за фатмашките през 2020 г., за лансирането на чалгата изчегъртвач, харвардските идиоти, джендърите и всите шорошки уруспии във властта. Т’ва е положението, факт!

Герб, имат 68 депутата , ДПС имат 47 и като СИ ...прибавят 13 депутата от Величие.. и сметката е точна !;) Бойко и Делян създадоха и я извадиха в последният момент от ръкава си партията Величие ..точно за такава ситуация ! Не ги слушайте ...Мазната врътка е тяхна ! Приказките им са бля, бля ..за Мат.Ряла !;) Дано не съм прав НО,..натам вървят нещата !;)

Абе избори - какво го мислите - докато народа не избере партия с 50% + 1. Стига с тези екзотични идеи

Възраждане идва. Вони на евроатлантически и еврогейски страх. Ес колко нови урнаови мини и фабрики ще построим с помоща на еврогейските безделници

Само правителство и парламент с абсолютно мнозинство на Възраждане са изгодни за България. Или сега президента съставя правителство единствено от Възраждане или избори до дупката, доката ние от Възраждане имаме абсолютно мнозинство. Няма друг път за България, освен напускане на ЕС и НАТО и сближаване с Русия и Китай!

с 300 000 души гласували за възраШдане (5% от населението на Р. България) какво мнозинство искаш ти бе Мнозинство може да имате само ако стане схемата със зелените човечета на Путин ама докато сме в НАТО това няма как да стане Ето затова напирате толкова много да извадите България от НАТО

Във възраШдане има доста мъжелюбиви мъже

Кой и как сертифицира експертите в България? Рядко гледам българска телевизия, защото във всички телевизии ръсят бисери всякакви говномети, накичени с титлата "ЕКСПЕРТ" по какво и как е станал експерт вероятно е държавна тайна? Какъв експерт е фалшивият евреин Сюлейман Пусси, неговата лична крадла Ленчето с кремчетата, Надежда дето беше даже и посланик в Турция, Харизанов който дори не е разбрал, че диплома от 2-3 годишен колеж не е диплома за висше образование, разни партийни секретари които сега са видни евроатлантици ... Читав човек за политик не се натиска!!!

А ,,ескперта'' по национална сигурност Николай Марков, уволнен от Национална сигурност преди над 10 години но все още наричащ себе си експерт по национална сигурност, експерт ли е или не??

Защо той да е по-различен? Той е от хората които са в състояние да закъснеят за собственото си погребение! Какво има да го коментираме? За сега само пърди, но не сере, не се различава от останалите. Марков поне не се натрапва от телевизиите и неговите хора си го гледат в Интернет, което доста по-етично и приемливо. Прочети последното изречение от поста ми за експертите, за да не задаваш повече реторични въпроси.

Комунистът М,Баце Винету разтури действаща правителство.Ха сега да го видим пожарникарчето какво ще направи?

Абе, тия от възраждане, защо винаги са като прясно ... нащипани? Имат някакви поведенчески отклонения явно.

един там на снимката демопстративно е скръстил ръце в знак на това, че отказва да преговаря с присъстващите а ще отговаря само и единствено пред Митрофанова ли, лично пред Путин ли,как да го разбираме това?

един там на снимката демопстративно е скръстил ръце в знак на това, че отказва да преговаря с присъстващите а ще отговаря само и единствено пред Митрофанова ли, лично пред Путин ли,как да го разбираме това?

Чудесни снимки: един се лези, друг се разчекнал, трети гледа като олигофрен..... Кьораво и сакато драпа за власт ! Народът повръща от всички взети заедно и не гласува !

Време е за промяна. Време е за президентска република - всяка велика сила е такава. Един човек носи отговорност, а не като колективната безотговорност на "Скупщината", както казват македонците.

Не е време за президентска република. Ние не сме велика сила. Освен това във всяка велика сила има сериозни гаранти за това, че президентът няма да се самозабрави. Тук такива няма. Изодът е в промяна на някои правила: 1. първата партия съставя правителство и поне 6 месеца няма право да се иска вот на недоверие срещу нея. 2. Така назначеното правителство остава на власт, до избора на ново. 3. Новите избори се провеждат от ЦИК, а не от служебен кабинет. 4. За да са валидни резултатите от изборите, трябва да има гласували над 40% от избирателите. Така няма да сме в положение без правителство; ще управлява винаги първият, както е логично; няма да трябва да се правят безпринципни коалиции и да се ухажват пропаднали хора с 5ма депутати в парламента като златен пръст; хората, ако искат да махнат едно правителство, ще трябва да излязат и да гласуват.

Ама ти сериозно ли?Напротив -служебни правителства до дупка е най-доброто за България в настоящия момент!

ГЕРБ-ДПС ще фалшифицират избори, останалите няма да ги искат и така ще си правим избори всяка година по два пъти, докато не затрием окончателно тази утрепана държава.

Какво е "експертен кабинет" и има ли почва у нас?

Фирмата за кражба на евросредства (ГЕРБ) вече не може да краде на корем, крадливият от Банкя не е щастлив.

Да бе само ГЕРБ крадял.А парите от заемите на Коморестия къде са.Заеми,заеми а камък върху камък не сложиха за тези години

Трябва да те коригирам , казва се УСВОЯВАТ , а не крадат ! Най важното е че бяхаме мнооого "стабилни" по Бацево време. Стабилно бяхме закотвени на дъното по всички показатели. Сега му е мъчно за хората , а забрави че 1 милион българи напуснаха държавата по време на неговото управление.Страннорто за мен е че кокорчовци вдигнаха пенсиите на хората, но въпреки това вървят стремоглаво към изхода. Коцето се сили с референдумите , а се прави на разсеян че учиндолския диван събра 600 К подписа , но референдум нЕма. ДПС са ясни, там се работи корпоративно и винаги на печалба. БКСП са упорити , нищо че вървят по грешния коловоз, отказване няма. Негово величество генералисимуса от Величие ще го коментираме по натам. Ще изчакаме да видим действията и тогава ще коментираме. На думи отдавна не вЕрвам !

Въобще не четох стаията! НАШИТЕ ТИКВИ СИ ГИ ЗНАЕМ :( Обаче поздравления за снимките :)))) Идеално сте ги подбрали някои...

не си сам, никой не чете статиите на ДИРниците, заглавията са достатъчни.