Кирил Петков: Ще има Министерство на държавните предприятия, вицепремиерите ще са 4-ма

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" не посочи точното разпределение на министерствата по партии, изчаква останалите партньори да го обсъдят на вътрешна дискусия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли да се намери някой разумен от другите партии, който да каже на ППодмяната че не са съгласни бандита Дамаджаната да бъде вътрешен министър. Ако той стане такъв, те се оттеглят от споразуманието за правителство. Ха да видим има ли такъв!

Тези няма да изкарат зимата!!!

Типично по комунделски. Явно предстои национализация...

С ще има ли министерство на министерствата?

А къде сте солидарните колеги в сектор журналистика, драги дир.бг? В момента не позволяват на медия да си взлезе по работните месста и да вържи работата да осведомява нацията, защото служители на Бойко Чашков не позволяват достъп до сградата. Защо не сте го отразили? Защо не сте гръмки? Къде е свободата на словото? Защо не афиширате сега 112 място по свобода на словото (Журналисти без граница)? СБЖ също мълчи? За подобни действия при предните управляващи се тиражираше бълвоч от мрънкане от сутрин до вечер, а сега мълчите? Жалки сте и нямате правото да се наричате журналисти. И 112 място ви е малко.

кой е казал, че този хибриден сайт има нещо общо със журналистиката?

Това е! Защото няма никаква промяна, а е комунизъм, затова!

Кирил на плаж корал с младеж се запзнал и пост голям му дал (плажа е нудистки и там пили уиски)

Нинова най-доволна, разби партията, но седна на министерско кресло...

е да спре европейските санкции към Русия. Всичко друго няма значение.

Ще ни управляват само леви партии-БСП и техните производни.Очаквам пълен погром в държавата,обедняване на българина до такива размери,че да разбере,че комунистите са пълни боклуци.Следва вълната на народното недоволство да помете харвардските измамници,президента с кифлата му и всички комунистически герои-Рашков,Гечев,Масларова,Нинова и т.н.

То ще е за малко... БСП ще получи МВР и както е тръгнало ще управлява сама. От днес полицаите и данъчни станаха...

Куче влачи камион

Гласувахте за Кирчо Ментата, за да получите Румен Гечев.

А също и подскачат, че който не бил гласувал, бягал от отговорност - ха, ха. И като гласувахте какво стана в крайна сметка? Същото, каквото и последните над 30 години вече. Кучетата си гласуват, керванът си върви...

Ако всички гласуваха, купените гласове щяха да са пренебрежимо малко. Щом не са гласували, сега да не реват.

Кой реве, бе? Подигравам ви се на електората, които смятате че проблемът е в някакви купени гласове, а не е фундаментален за системата. Толкова сте прости, че не можете да разберете простата истина - гласовете ви нямат никакво значение, освен казионно, т.е. кой ще е по-близо да на хляба мекото и нищо повече. Не виждаш ли, че реално има петорна коалиция, щото и ДПС са вътре чрез проекта им с чалгарите? Вие си гласувайте както искате, те пък ще правят те каквото си искат.

Кирчо, а пък Славчо пита какво ще го правите македонския космонавт. В кое министерство ще го сложите

В Министерството на Космонавтиката.

Стига с тоя Бойко бе хора, мислите с главите си, не става въпрос за ГЕРБ, БСП, ПП...., говорим за това, дали хората в тая държава някога ще имат стойност и права или ще бъдат стадо, вечно на ръба на пропастта..... Разберете Американски щат няма как да станем, имаме национални интереси и идентичност и трябва да ги отстояваме, или сме суверенна държава, или васална, решете най- накрая искате ли да живеете като свободни хора, защото говорим единствено и само за едно- за свобода!

Оти при Президенто, седнали на маса без маски бе ... ами супер, дупер, страшния, смъртоносен вирус ... ааа той по политици, богати и известни не ходи, само при нази оФцете е опасен оти сме оФце!

За вас няма дори парцели в гробищата.

Радостен съм за промените, които се случват днес в България. Много от придворните социолози, професорки, доценти, гадатели, мислители, баячи, очертават мрачна картина за България, но разбираемо е, че те още се намират в долината на мрачната сянка. Същите тези не можаха да познаят на 21.11.2021 г че партия "Възраждане" ще влезе в парламента, и че партията "Продължаваме промяната" ще бъдат първа политическа сила. Тези факти позна единствено и предварително, Първата Виртуална социологическа агенция "Гама Пръч" . със управител Кабадан Бюлбюлев. Защо "Гама Пръч" ???? - защото всяка социологическа агенция се пъне и пърчи по медиите за точни прогнози, но само "Гама Пръч" познава точните и истинни резултати. Днес тези професорки, доценти и прочие всякаква топлама, като девет баби, дават акъл как да се гледа бебе. Да но такова бебе става хилаво. Днес се очертават новите политически контури в България, с които много мрачни мислители не са съгласни с това, но времето ще покаже кой е прав и кой е крив !

Срамувам се, че съм българин . чАо

Ами то и името ти не е българско...

От една страна ще намаляваме администрацията, а от друга страна увеличаваме броя на министерствата и на вицепремиерите ??!!

Единство и борба на противоположностите.

Домакинът като чуеше, че се гласят съкращения веднага тръгаше да купува нови бюра и столове. Сега ще се купуват и нови компютри в допълнение.

Съкращаваме администрацията, но от 1 министерство създаваме 2 нови. Yes бе!

Асанчо, като си сложи намордника, приличана на Мис Пиги.

"- Но Кирил Петков каза пред БНР, че вероятно няма да се подписва коалиционно споразумение с всички партии - тогава? - Ако това се случи наистина, вече говорим за къснофеодална формула, в която всяка от партиите и коалициите, влизащи във взаимоотношение с предизборната коалиция „Продължаваме промяната“, поема функциите на васал. Това е друг дизайн и е много сериозен проблем. Едновременно с това всеки от тези васали има право да прави каквото си иска в собственото си министерство. Пак повтарям, това е къснофеодална структура на разделение на властта. Петков обясни, че всяка партия, всеки министър, трябва да си дойде със свой екип и как ще управлява човешкия капитал в министерството си е негово работа, стига да бъдат постигани общите цели. Тук няма коалиционно споразумение, това трябва да стане много ясно. Има управляваща предизборна коалиция, която се договаря по отделно с всеки от партньорите какви постове ще взема и как ще управлява съответните министерства." Да си знаете.

"Разделяй и владей!" е принцип в управлението, който се използва, когато малцинство стои начело. Чрез разделянето се постига дрязги между отделните фракции и така крадците се промушват "между капките", както се казва.

По телевизоро най нагло ни облъчват като Кашпировски.... БСП то ще ни оправи...Държавните предприятия ...,забравихте ББР... Най добре и българската банка за развитие да им дадете. Мисля, че задмине Германия по стандарт с тази конфигурация

Преди няколко дни имаше информация , че това Министерство на държавните предприятия ще се ръководи от БСП - точно тези, които ги разсипаха!!!

предприятия бяха съсипани от Костов и довършени от Царо ! Нито един от тях не е от БСП доколкото зная !

Как се управлява държавно предприятие като Кремиковци със 700 милиона лева дългове към доставчици? Не ми отговаряй, да не станеш смешен.

Държавните предприятия бяха източени от шефовете им комунисти, през постоянни заеми от банките. Банките по онова време нямаха право да им искат несъстоятелност и предаваха лошите си кредити на дърхавата през ЗУНК - Закона за уреждане на несъбираемите кредити. Това печатане на пари и наливане им в бездънните ями на държавните предприятия беше и причината за хиперинфлацията.

Искам си Мая Манолова в парламента

Ако ти заемеш мястото ѝ на околовръстното!

За такива убавци се казва , да им гледаме сеира ! Лошото е че ще плащаме ние !! Бяхме се пооправили след орешарски , мунчо пак ни върнаа някъде около Виденов и луканов

Даа, някои хора доста се пооправиха след Орешарски! Напълниха яко чекмеджетата! Е, народът обедня двойно през това време, ама това е без значение!

я си направи една справка да видиш колко автомобили са закупени от 'бедния' народ след Орешарски и преди него и тогава плескай врели-некипели!

И не ми стана ясно как хем ще намалят чиновниците с 30 000 а и ще отворят нови министерства :)

Много просто. Да приемем, че в едно министерство работят хиляда човека. Реално от тези хиляда работят само половината, а другите се правят че работят, а са там само на заплата. Какво се прави в такъв случай? Реструктурира се.

Спрете се, лумпени на Фатмака и изчадие Румба Радева

Заложен нов дълг от 10 милиарда . Министерствата на Държавните предприятия, Земеделието и Туризма в Ръцета на БСП. Министър на Вътрешните работи - компрометирания и свързан с групировките и репресичния апарат на БКП Бойко Рашков Фарсовото Министерство на Климата в ръцете на ДБ Идилията е пълна! Следващия път на ДБ ще им отпуснат министерство на Междугалактическите взаимоотношения!

Спрях да гледам след като каза че назначил 2 служебни правителства, които стабилизирали страната

Ако може и специално отделно министерство за магистрала Хемус, за да не стане още 20 години да чакаме да я построят.

20 трола останаха, от 50. До 2 месеца и тия ще са безработни.

НЯМА ТАКЪВ ЦИРК ИМПЕКСОВА ВИЦЕПРЕМИЕР НА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ Вицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ МНОГО СКОРО

Стъки и 30 баби ли бе тикво хаха

- Страшен СТАРТЪП съм подготвил, като за начало на правителството Организатора е мой приятел бизнесмен от ДУБАЙ Около ШЕРАТОН насипваме пясък и правим гонки с камили и залагания - кой ще победи Жокейте ще са ген Атанасов и маймуняка на Славчо Кокаиня- Тоши Приза на победителят ще го връчи лично Йотова Влиза и в международната верига като ШЕРАТОН КЕМЪЛ ТРОФИ ///само за двугърби камили, забранено е участието на мъжки магарета от село Славяново !

Радев продаде България за да спаси Деса радева от разследване..

Гербавите тролчета ръсят ли ръсят клишета, обиди и празни приказки. Нищо. Тролчетата си лаят, кервана си върви.

Вече няма гербави тролчета, има разгневени мъже и жени и ще ви изринем много скоро

С преврат, манипулации и подкрепа от чужди разузнавания и криминални лица с финансови ресурси, с измами и репресии Радев отблъсна 5 милиона гласоподаватели, сега краденето върви п8 план защото Радев е длъжник на всички тъмни сили

Големи приказки. Големи заявки. Големи очаквания. Голям ентусиазъм. Историята ни учи, че винаги след падане на диктаторски режим следва период на нестабилност, хаос и объкване. Характерното за такива периоди е , че престъпността или става организирана, или ако вече е организирана избуява като тикви на торище. Другото характерно е, че тези периоди са пропорционални по времетраене на времето, което диктаторския режим е бил на власт. А ако ви трябват примери от нашата история, нека вземем комунизма - 45 години абсолютен диктат в почти всички сфери на обществото, последвани от 7 години на политическа нестабилност, хипер инфлация и зараждане на организираната престъпност, каквато я знаем днес. Иначе казано "90-те". Периода завършва с първото правителство от "новата ни история", което завършва целия си мандат - това на Костов от 1997-ма година. Сега ситуацията е същата - Баце падна от власт и остави след себе си много хора, които се бяха учили да мислят, но се бяха научили да слушкат. И натези хора сега им е ново! Непознато! Страшно! Освен това много хора искат нещата да си останат по старому. Някои защото не трябва да мислят. Други защото няма да папкат. Така че новите "Реформатори" ще се изправят пред един административен апарат и население, което отхвърля всякаква идея за промяна в практика. И нека не забравяме, че ГЕРБ не са изчезнали с магическа пручка. Те са тук. Те са в парламента. Те са втората политическа сила. И те все още държат много лостове и много схеми в България. И са напълно способни да подкопаят всякакви опити за промяна, която противоречи на интересите им Само вижте колко тролове все още има в този форум. Независимо от качеството дори най-глупавия и неграмотен трол струва пари.

Хората се умориха от мислене и преценяване, хората искат спокоен и сигурен живот - и знаеш ли, пре ГЕРБ им беше осигурен, хората вече те вярват в обещанията за светлото бъдеще, защото то веднъж не се състоя, а пофарчи 45 години живот. И много скоро всички малумни канадщи и джонтраволци ще усетят по неприятен начин, че ебаването с надеждите на хората се наказва.

Има ли място и за Кирчо калинката на мунчо , в белия автобус?

В цял свят горивата падат от месеци ! А хунтата на Радев надува цените

На тези трябва спешно да им покажа всички задни входове от където минавах когато ме гонеше народната любов.

ПиПи-зеленото чорапче на гости при татко.

Мунчо е токсичен бобоков боклук

Тази марионетка на чуждо посолство , само си отваря устата ! Друг говори

хора! Искам днес да пожелая на всички живи същества на Земята да живеем прекрасно! А на неживите, например тези, дето преди 3 дни избиха едни малки бездомни котенца, защото...от злоба и алчност, им желая напускане на Вселената сега!

Гербаджийските калинки го издухахме здраво.Сега ще ходим да продаваме китки.

Мисля че с тия цени на тока и инфлацията го издухахме всички солидарно. Да, има ги и наваън но тука никой не си мръдна пръста да предприеме нещо да намали ефакта и да тушира нещата и остави всичко в ръцете на спекуланти. Нинова както министър на държавните предприятия също едва ли много ще помогне.

Никога не се е крало толкова много колкото сега при мунчо

А факти и доказателства? Тъпак

ДКК ,как ти се струва ? 1 милиард от хемус , 4 милиарда дълг за месец , ББР .......

Театър за наивници.Всичко отдавна е наредено и уточнено.

Радев се нагъзи на всички външни сили предаде народа си и се заобиколи с чужденцу които си разпредилиха парчетата за крадене по министерства, псевдо социалисти, псевдо десни и псевдо бизнесмени ще крадат заедно, рашков звездата на предната приватизация е призован обратно от запаса

г-н Президент, с Кире ще инвестираме 10 милярда в СТАРТЪПИ, вече има готови проекти и бизнеспартньори Радев: - Много добре ! Да чуя ? - Единият е Банев, току що завърши специализация по бизнес-адвинистрация на Майор Векилски Другите двама специализират в чужбина- Дубай и в Сърбия

Един прекрасен ден на Свободата ! ГЕРБ е в Гробището и до месец , два ще се Разпадне като НДСВ ! Имаме Националноотговорен Президент , Мъжкар и Борец с Мафията ! Напук на разни мангали той победи с двоен резултат пред опонента си , така че разни токмачиеви , алипеви и дал недал ще пукнат от яд -ненавиждам ви и ви желая глад и неразбиране от другите Нормални хора !"

Няма да има вече никва пречка за външните сили да ни крадат

Радев , ти живееш в паралелен свят. Влизаш ли в магазин хранителен или зареждаш ли на бензиностанция ? Тази сутрин има разлика 10 ст за литър от петъчната цена. Това ли ти е стабилизирането на държавата или финансовото положение на хората ? Къде ти е юмрука срещу високите цени ?

- Г-н президент, с Асанка се чудим като младо семейство 10 милярда кредит ли да теглим или 20 ? - 30 теглете ве, да няма да го връщате я То за връщането си има рая- Спецов да я стрижи и Рашков да я ибе