Йотова: Президентът ще избере за третия мандат партията, способна да направи кабинет

ДАНС и прокуратурата да си свършат работата и да кажат кой какво е вършил, каза вицепрезидентът по аферата "Нексо"

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Президентът ще избере за третия мандат партията, способна да направи кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, стига лъгахте за инфлацията, в повечето държави от еврозоната инфлацията намалява от октомври насам. Радев, с тези смешковци ли ще правиш следващия кабинет. Всичките изглеждат и се държат, като антигерои, извадени от някакъв комикс.

А кога ще избере тази партия? Тази пролет,тази година или следващото десетилетие?

кажи на шефа ти Льотчиков да си извади кремълския юмрук от гъза и хвърли папката на някой от гуджовците ДПС или БСП. Ако толкова го е закъсал за пари вземи му купи една папка от книжарницата за 20 стотинки, белким свърши най-после работа за тези стинки. Аре, стига сме го угоявали в това Резиденство, да вземе да се размърда.

Ристю нападна Боку .... Кой ще е тогава ? Остава Янев !

И която и да стане вие вече заробихте България сега остава и ЕВРОТО да влезе и вече СП си изпълни тихо мълком с предателите крадците от НС всички американски поръчки за голия Ганьо една вършина по гъза и как може да се оправяя

Такава партия просто няма в момента! С мандата какво направиха първата и втората политическа сила? Решиха да правят експертен/малцинството кабинет. Дори и не си направиха труда да се занимават с направата на редовен кабинет. А какво остава за другите партии? Опциите са две: - Партия с 20+ депутата да се коалира с герб и дпс - Всички партии без герб и дпс да са в коалиция. Ако имаше вариант на герб и бсп до сега щяхме да сме с този кабинет. Не вярвам от ДБ да успеят да изпълнят условията на герб за кабинет! А за вариант номер две няма как да стане без подкрепата на "Възражение", а те така твърдо заявиха, че няма да се занимават, че никой нищо не очаква от тях. Все едно въобще ги няма в НС. И после ама защо хората споменават за президентска република!? Защото 240 души не могат и Не искат да се разберат за кабинет защото до един знаят, че няма да се оправят с големите въпроси като инфлацията. Защото не са дорасли за нещо повече от това да си го мерят.

Бат' Руци да не се чуди, ами направо да дава мандата на дедо Стефчо "Yankee" Кенедито - политик и пичага за чудо и за приказ. Хахахаха.

И кои са тези способни да направят правителство?Йотова, Йотова за какво взимаш заплата, та ти явно си на друга планета?

Какъв спад на инфлацията? Първо вдигаме цените до небето, после ги намаляваме с няколко стотинки - това ли е "стада"?

никоя партия сама няма как да направи кабинет. Мотат се 3,5 месеца защото се чудят как да изпълнят условията на Козяк . На края ще успеят. А в това време приеха няколко закона които са в интерес на САЩ , а не на България. Мръсти боклуци и предатели.

Коста, ти ли си товаришь? Как дела?

Ясно , че няма да го на тези които гласуваха да се дадат оръжия на Украйна ! Неговото вето беше красноречиво ! Ако имаха малко акъл щяха да се съобразят с него !

Нагла и елемемтарна…..

T.e. oтиваме директно на избори ?

защо льотчика удължава тази агония..и това всичко е основно заради него

.........дали защото в НС има много фигуранти ????

видя кои поредни денгуби ще минат по улица Мандат :)))

Може да излезе от ролята си на говорителка.Сега на Радев.

партията ще е БВ. Янев се стара соста да се покаже сговорчив. Той ще да е последният шанс на това НС.

Радев успя да се скара и с Янев .

Кавгите са при форма за зрителите.

про форма

Аферим копейка, машаала !

Значи мандата ще отиде при Възраждане. Те успяха да обединят всички партии по въпроса за запазването на ТЕЦ-овете. А това май почти никога бе се беше слувало.

шукар мо бате ! само фостраштане !

Ааааааа ето къде било заровнно кучето? Кабинет, който да пролължи политиката на служебното правителство! Тоест, да повежда прлитиката на Радев! Янев е едната отрепка, безмозъчен, натовски педал! Радев довлече най- ниско моралните си приятели и най- високо продажници на България!

Тоз мишондер Мундю пак са скри от народната любов

Няма спад на инфлацията.Мунчивците много крадете .

Ама има ли такава ???

Що предишните не бяха ли способни?

Радев беше ми прем преди месец и се закълна ,че ще връчи 3-тия мандат на ДПС.После дойдоха Рашидов, Борисов и Карадайъ. Аллах да е с ДПС .

Тоест националните предатели от Демократична Украйна

Румен Радев е турска подлога и ще даде на ДПС мандата.

Погледнато реално е 3 политическа на изборите и винаги на третия се дава а не защото Радев ги предпочита и ги е ''избирал'' да са на това място

На Пайнера ли?

Това не е президенство а СВИНАРНИК

........и това женище грозното, най-вредното в президентството, че и подведе Радев ,тая кранта!

И тая почна да ни разсмива след като седнала да приказва ДАНС и Прокуратурата да ''си свършат ''работата... Може би е имала в предвид да успеят да изпълнят поръчката на менторите си...

Престанете и вие, че освен недоволството на хората от протакането ви за да хрантутим 240 дупедати друго няма да спечелите.. И коя е тази ''партия'' в настоящето НС която да не си е показала до сега резила, че тепърва ще го показва като се съюзи скойто се разбере за разделяне на баница, нищо, че ще е в ущърб на българите и България, ама поне още няколко месеца ще да цицат от джоба на българите измекярите.

Разделяй и владей и успя досега.Отврати народа от партийте и понеже 80%дебили не могът да се усетят КОЙ е палача

как ще стане ? някоя партия от САЩ ли ?