Йотингер: Пари срещу върховенство на закона? Справедливо е

Еврокомисарят е убеден, че това ще се възприеме от всички страни-членки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми няма проблем за България -имаме си партия, тя си има вожд, който е върховенството на зокона. Пари за нас ще има, т.е. за върховенството на закона.

Това се нарича корупция, да даваш пари на някой, за да приема закони против народа си. Няма по корумпиран от Евробърдака.

Кой определя кое е законно или не е?! Кой ще каже кога има върховенство на закона или няма?!

си имаме и на този му "разгониха" фамилията! "Günther Oettinger" прекръстиха го набързо. От ОЕ си го побългаряват на ЙО . И турците пишат всичко на Й Й Й и на Ю Ю Ю, та може и да ни е останало по наследство!

Чие върховенство ? Чий закон ?

Ще изпълнявате нашите закони, които трябва да направите ваши. Ако не го направите , няма пари. Т.е. трябва да "слушкате". (" Дай му крушка ,за да те слушка" - Радой Ралин)

То хубаво ама кой може да определи точни критерии за да измери степента на върховенство на закона !!! На мен ми се стрва, че пак ни прееб@х@:-)

Много ме кефи разни "високопоставени" боклуци как си позволяват да разпределят пари, които в крайна сметка са взети от европейския данъкоплатец. "Пари срещу върховенство на закона" ... ама, закона, който те налагат, нали?! Ми, добре, освен всички държави да спрат да си плащат вноските и да си поискат вече направените такива за 10 години назад. После йотингей да си разпределя каквото си поиска.

Много е важно какви са законите и кой ги пише.

просто ще ни вдигнат данъците и таксите, горивата, ел. енергията, водата и т.н! За това изберете си боку за да ви стане убаво!

Щото от БСП са различни.

Ясно защо е БелеНЕ. Защото когато секнат евро проектите заради върховенството на Баце, Цаце и Паце ще трябва да се хранят от нещо.

Тоя ако знае какви са ни законите,едва ли би говорил така.

2 неща.Първото е,че ЕС на практика признава,че има членки,където няма върховенство на Закона. И второ-сорка,БГ остава без парички за лапане от "нЕкои"хора,ако това се приеме и спазва.

само че Боку и ГРОБ и другите продажни партии изпълняват поръчките на брюкселските фашисти и фашистите от САЩ! Така че има два пътя, специални възможности Боку и ГРОБ да крадат и Запада да си затвори очите, а ВТОРАТА ПО-ЛОША Е ПРОСТА ДА НИ ВДИГНАТ ВСИЧКИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ! А ТО ВЕЧЕ СЕ ПРАВИ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ! ИЗБИРАЙТЕ БОКУ ЗА ДА ВИ СТАНЕ ГОТИНО!!!

Абсолютно подкрепям, точно заради съдебната система сме толкова бедни, трябва истинска реформа, но нека не разбираме под съдебна система само съдилищата, тук става въпрос за следователи, прокуратура , които трябва да съберат годни доказетелстваа да не пропускат грешки в процеса на събиране на същите. Съдиите да са честни и почтени, ако това се случи ще бъдем истинска европейска държава, но народа така и не разбра основното нещо за демократична система е правова държава.

върховенство на закона и справедливост от хазарската лихварска шайка ?!!! Странно чувство за хумор им този човечец ...

ДА НАПОМНИМ ПОГОВОРКАТА "КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА" . АЗ НЕ ОЧАКВАМ ПРАВОСЪДИЕ!

Е те на това му викат рекет! Еврогейските, ама рекет!

Ко прайми ся.

Този ми мяза та пастор- богомолец!

Е, щом "върховенството на закона" ще е критерия за лапкането на еврокайметата, аз съм оптимист - пада ни се да сме най-отпред при получаването им! А ако някой се съмнява к'ви сме отличници - ето ви пресен пример! "Случайно деяние е инцидентът от 2015 година, при който тогавашният кмет на Трън Станислав Николов блъсна с джипа си 6-годишно дете пред местното училище - това става ясно от мотивите на Районния съд, с които миналия месец той беше оправдан."

Не се правете, Йотингеееерррр, не се праветееееее!!!

Разбрахте ли защо дрОгарете възкресиха "гьола" Белене. Щото като спрат еврофондовете трябва да се смуче от някъде! Може и КТБ-2 да си направят на изпроводяк. После ние ще плащаме.

италианците са пред скок след тях започва какафония въпрос на време вместо да се мисли за растеж и развитие се мисли за протекционизъм върху монополни структури нема такъв фокус :)

Ох, успокоих се! Щом това е критерия за потока от кинти - върховенство на закона - ние ще сме най-отпред за получаването им!;) Пък дали като се подредим най-отпред и ще ги получим, цацата да каже;) Може да се консултира с обичайните си дружки - Прасето и Тиквата!

В тия е хлябът , сиренето , ножът и шунката ... Даже хайверът и шампанското :))) Ние им пазим въшната граница , те затварят вътрешните си за нас . И това са индивиди , които ежедневно нарушават собствените си предписания . А в огромното си мнозинство са разследвани за корупция в страните си по произход ... Справедливо , а ?!!!

Коя граница е затворена за българи, лъжливо русоробско тролче? Що не си хванеш чемодана и не заминеш в справеливия и процъфтяващ Путлеристан, ами си натискаш вмирисаните парцали тука? А? А? :)

виж интервюто на другия комисар , оня по отбраната . В прав текст заявява , че предстой затягане на контрола по вътрешните граници за някои страни - членки .

АААА оооооо ние не сме съгласни! Не е справеливо! Искаме милиарди да ни се пълнят търбусите, пък върховенство на закона - друг път! Давайте парите и не се правете! Ние за кво сме влезли в този Европейски съюз?

Еврокомисаря да дойде в село Лесичово, Пазаджишко да види кожения салон на седалките в селския селския стадион, построен с европейските субсидии

Ами ние май само ще трябва да даваме. С тая корупция и шайка управляващи.

Модела КОЙ? Май, май, тежки времена? Ама като ограбвахте КТБ, не ривахте, а?

А когато Еврокомисарите не спазват съюзния договор тогава какво ще правим;)

Ако това се случи за ЕС има бъдеще.Първо нито лев за крадците в България.Нищо не са направили, за да подобрят живота на народа ,само бетонираха де що има природа и в градовете бетонираха всяка градинка.Паркинг нито единне са построили и всичко е "синя зона"

Че то тогава ние няма да получим никакви пари !!! боко, ей тикво, к'во ще кажеш???

На България нито лев.Тук върховенство на закона няма вече цели 30г.Нека крадцитесе оправят както те си знаят.

"Моркова и тоягата", ами сега какво ще правим ?

Как се "втъква" по фарисейски. Първо се поставят условия, после се налагат като промени в законодателството, после се позоваваш на законодателството, за да оправдаеш действията си и на края заявяваш, че няма никакви условия, но законодателството е такова.

И гласуването на конвенциите става излишно :)

и кво искате да кажете, ч до сега върховенството на закона не ви е нтересувало, кой крал крал ............ бах ви и лицемерите! - нали и до сега се наблюдавахте водехте дела, санкционирахте,........ или до сега тва бе театър, сега почва новата постановка...

Интересуваше ни, ама си правихте оглушки. Грях ви на душата, ако кажете, че докладите за съдебната система са били малко!

Kalin

Кранчето секна-ББ няма да получи и цент ако е така.

подкрепям идеята, така държавата която нарушава "върховенството на закона" печели двойно - хем поставя престъпниците и сякви утайки на мястото им, хем спира това токсично явление евросубсидиите, които само развъждат търтеи и хлебарки

Лошото е че закона го налагат те, а след това пак те следят за спазването на върховенството на закона.