Йорданка Фандъкова: Обещах на софиянци, че строителството на метрото няма да спира

Това е първият проект, който се изпълнява по Плана за възстановяване с 217 млн. лв., каза кметът на столицата

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Фандъкова: Обещах на софиянци, че строителството на метрото няма да спира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуците заливат контейнерите, дупки колкото искаш по междукварталните, че по другите гледа да ги позапълни за да има с какво да се самохвали.. Да беше си погледнала какви обещания даваше в продължение на много години и кака едва 5% ако си изпълнила от тях, ама все метото на преден план изкарваш, че бая комисионна прибираш от ''строителството'' му..При ''комунизма'' неше направоно повече от 50% от основните прекопавания на тунелите ама не сме чули някой непрестанно да се хвали, но пък след това непрестанно се самохвалеха как ''са го направили''...

Данче, ти що неща обеща и едно над 90% не се случиха ... то не бяха естакади и нови улици, по-чист въздух, запазване на парковете , сприране на презастрояването ... Резултатът е плачевен и видим за всички ...

Обеща нови булеварди, обеща връзка на Северната тангента със София, обеща разрешаване на казусите със собствеността на зелените площи, но нищо не се случва. Всеки си плаща в общината и си строи навскяъде. Кеф ти барокото, кеф ти артекс, кеф ти петьо Блъсков... всичко се решава на парче. Махай се вече!

Боклучанка Смърдъкова

Данче, ай си ходиш, мама. Ненаплюска се, време е за дълга почивка.

Деси я чака

не на софиянци си обещавала, а на бетонизаторите дето ще ги "усвоят" тия 217 милиона. А бъди малко по-честна или не знаеш какво е това и не го можеш!?

А кога трамвай номер 5ще тръгне ! До кога ще мъчи работещите хора!!!

Фандък, за метрото, в което освен всичко друго,редовно си ВАЛИ, трябва да ти е неудобно даже да говориш!!! Обаче с цялата си наглост не спираш да се хвалиш, както с всеки друг от всичките провалени проекти/ ремонти на ремонтите...

Шибана гнусна гербо-курва - крадла...директно е тая свиня за Сливенския затвор...

МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Колко още неща обеща... Щеше да "влиза" в кварталите. Щеше да строи паркинги. За некачественото строителство даже няма и какво да говорим.

Гербава подлога!

За пръв път бях в София през 1996 г. Просто не мога да опиша колко голяма е разликата от тогава досега... Да, проблеми дал бог, корупция и прочие... но има посока и тя е към по-добро.. Без да хваля този или онзи кмет... И нека всички ние, преди да критикуваме другите да се замислим за собствения си принос..

Стой си на село

Ха, и това в каква връзка го казваш? Какъв е твоят личен принос за развитието на София? Някаква градивна критика да имаш с конретни идеи как да стане по-добре? Или се упражняваш в плюене по другите за да замажеш пред себе си собствената си некомпетентност и липса на действие?

То оставаше за 26 години съвсем нищо да не се промени...

Разкарай се,боклук гербав...ходи да си получиш заплатата от мутрата в Банкя...мрете и двамата,копелета шибани...

Толкова сте ''запознати'' със София след като за първи път сте я видели 96 година .....И вие като Данчето ''софианец'' се пишете и няма как да не се подкрепяте в мненията си.. Кочина каквато никога не е била преди е София в момента.. Презастроена, мръсна и неугледна колкото и да се впечатляват такива като вс от стъклените ''бизнес сгради''...

Браво на г-жа Фандъкова. Мъжко момиче, страхотен кмет! Строи и не си поплюва. Личи си, че е от ГЕРБ и иска нещо реално да свърши, а не само да лъже и да краде, както другите партии.

Не лъже и краде. Само краде, но пък повече. Нали трябва да плаща такса кмет на Тиквата?!

Г-жо Фандъкова, Вие бяхте обещали да направите и общинска детска поликлиника в р-н Възраждане, ул. Пиротска 117. Защо вече 3 години сградата стои празна и никой нищо не ремонтира? Празни обещания само. . .

Госпожо Фандъкова. Първоначлно беше обявено че при метростанция "Стадион Георги Аспарухов" бул. Вл. Вазов ще бъде отворен за нормално движение през м. Септември 2022. Дето се вика вече сме Декември, а нормалното движение все още не е възстановено. То ясно, че ще чакаме ама защо се обявяват подобни срокове ?

Gugnelid

Всичко е по график бре, особено кражбите, пардон "усвояването", защо рИвеш?

Пачавро, кога ще пуснеш петицата, ма?! Колко още се лашкаме в тия разбити талиги?!

Илиян Илиев, само да ти кажа, че през Париж минава река Сена, а не Лоара! А във връзка с публикацията, Фандъкова ще обещае ли на софиянци да бъде почистен този град?!?! Никога София не е била толкова мръсна, колкото е сега!

ТАЗИ КРАДЛА КОГА ЩЕ Я ВКАРА В ЗАТВОРА ГЕШЕВ ? Тази преяди с крадене на пари Народни !

а, чакай ти Гешев да свърши нещо подобно след като и двамата от една ръчичка папат ...

То пари за ток нямат на съществуващите линии, нови тръгнали да строят! Абе важното е герп да окрадат и тия пари от Софиянци!

Бегай на село, евродженджър. Метрото е супер, има си си всичко

Тъй де, тъй! Бачкайте щото идва нови столичани . Тоя град трябва да ги поеме!

Това твое строителство на метро е пълен провал ! Ще ти дам сравнение ! Точно преди 120г в пари за 12г построяват 120км метро ! Вие 12г построихте 12км метро ! Не е ли ви срам а ?! Бездарници ! Да не говорим , че в София няма река като Лоара да усложнява строежа !

Париж !

Браво! Само така.