Йордан Цонев: Зад Кирил Петков и Асен Василев стои кръгът "Прокопиев"

Хората трябва да знаят, че избират същото задкулисие, каза зам.-председателят на ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кръга "Прокопиев"?!

Медиите на Прокопиев не изобразяваха ли Кирил Петков като космонавти, джедаи и не знам си още какво? Не ни ли ги пробутват, както преди пробутваха ГЕРБ, РБ, Да, Ристо и т.н.? Понякога дори хора от дпс са прави, колкото и да са ни неприятни

Съдейки по гнусните статийки и нескончаемия поток гербаджийско-депесарски лъжи, тия двамата здраво са бръкнали в здравето гербаджийската банда.

Сичкити са руски кавали

сал ти един си турски дудук.

А вие сте Московски проект

На кой България му е у сърцето и на културиста пишлето у дупето?

Да не мисли, че сме забравили прякораму ;)))

На канадецо ли?

Този от етническата, противоконституционна партия защо се обажда? Чалма проста, вие трябва да сте в затвора с конфискувано имущество, а не да ми даваш акъл. Да еба мюсюлманите долни да еба.

Еничарче, пак не си разбрал, те са американски проект!! Жалки сте, кога ли ще го осъзнаят и вашите гласоподаватели! Бг турци, докога ще гласувате за тези боклуци, нали не мислите че в Европа е възможен възродителен процес, напишете с какво ви държат, любопитно ми е

Я па си харесвам Жонтра Волта :) Искам да ме лъже, да ме лъже ...

Кирчо и Асенчо са много свестни! На сърце са ми :)

Че корупцията в България е планирана и създадена от Луканов.С тия прословути куфарчета дето ги е раздал е корумпирал цялата държава за години наред.Ами дайте да направим и един паметник на "Куромпето." И под тоя паметник да изпишем с трите имена всички по малки котумпета,дето са взели куфарчета с пари.Ама защо само един Иво Недялков си призна,че от двеста души,само за него се знае.Ами другите 199 докога ще ги крият.Да ги публикуват поименно ,ако трябва всеки ден журналистите,а не да се хранят от техните крадени пари.

Идея!

Абе като ги слуша човек, ще каже че въпросната личност Прокопиев е виновен за фалитите на КТБ и Булгартабак, за откраднатите пари за ремонти и строителство на пътища, присвоените фирми и опитите за гепене на още, за източените еврофондове и т.н. А пък като порвери човек, ха изненада - то все името на Пеевски излиза? Дака, мента, абе то и други думички почват с П дето ги знаем и маъ ти прилягат много?

Прати Зайчето Спиди (ДикОф) да ти донесе документите от Румъния бе! Той за някой лев е готов всякакви документи и ценни книжа да разнася. Дори може и да ти ги напише :)

Киро Ментата и Кокорчо ще постигнат незавидния резултат на Жан Виденов! Гаранция :)

Киро Ментата донесе ли си документите или пак ще гази конституцията!

Според Данчо ментата Да ни е честита новата тройна коалиция.

Ментата

Само тя ще извади България от кризата,според Данчо ментата.Вервайте му!!!

Порциите със салатка и мента с мастика да не спират.Чак тогава ще се сбъдне песента на Богдана Карадочева,"Ех какъв живот"

Така си е!

БРЕ, БРЕ, БРЕ. ТО ПРОКОПИЕВ Е ЗА НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ, А Е ЕДНО ПРОСТО СЕЛСКО МОМЧЕ, СЛУЧИЛО НА КУФАРЧЕ.

Така са селските комплексари! Мислят си че като са най видни на село България им е длъжна!

Да не е пак Луканов.

Не е баба ми!

И каква точно е причината да вярваме на някой с прякор "Ментата"?!?

На канадецо ли?

Само кръгове и обръчи ви е в главта !

А на мене вибриращ пръстен Durex :)

Когато ментата каже, че Прокопиев стои зад Петков и Василев най-вероятно изобщо не е вярно. Типичната стратегия на боклука - да повтаря една лъжа докато я превърне в истина.

Киро е ментата! Мисля че е видно!

вЕрвайте ... https://www.mediapool.bg/f/uploads/images/pavlov_peevski.jpg

Голямото плюене започна. Крадеца вика, дръжте крадеца

Добре ли плаща Прокопа :)

Да не би чекмеджетата с евра да се изпразниха?

Колкото и да се опитва, Мента, няма да успееш да отвлечеш вниманието от Пеевски и Доган. Цялото ДПС сте просто един сбирщайн от лобисти, а зад вас са само интересите на Хидролога... Никакви други права и свободи не ви вълнуват, освен вашите собствени. Вие сте се превърнали в едни патологични лъжци. И ползвате 112-тото място на медиите и нефелния СЕМ в придатък, за да промивате мозъци. Плюя ви на цялата прокопиевска постановка. По еФтин театър не може да съществува!!!

А зад и в задника на Цонев стои Доган!

Е , ТА румчо и Иво са си ДУПЕ И ГАЩИ !

Крайно време е моето движение пълно с измамници да бъде забранено.

Кирчо, ти ли си ма менто канадска :)

да избера прокопа или доган? :(((

Не избери си прасчо Пеевски

на демокрацията. Ликвидира нацията.

Сериозно подпрян изотзадзде от Пеевски обяснява как Прокопиев това Прокопиев онова... Ментоо, стига си ментосвал!

Щом ДПС се гърчат - значи вървим в ПРАВИЛНА ПОСОКА!"Магнитски" влезе в сил ЮНИ МЕСЕЦ!!!Ако тия имаха доказателства,че ПееФ е невинен ЗАЩО НЕ ГИ ИЗВАДЯТ,А МЪЛЧАТ и се цупят по телевизиите?ЗАЩОТО ГИ БОЛИ И НЯМАТ НИЩО в защита на кашалота!!!!!!!

Аз пък казвам друго: Щом всички червенотрътковци сте се сдушили против ГЕРБ, СДС и ДПС, значи трябва да би отбичим на талаш и повече да не тровите въздуха! Значи ГЕРБ е правилната партия и Бойко Борисов е правилният човек!

Ще се радвам да извадите истината, но подозирам че ще забравите да го направите!

А зад теб стоят резаните и мазни на Соп(к)ола и Пееф!Мръсен предател!!!!

Противният бивш барман и настоящ Кирияк Стефчов, назначен пожизнено, за да е алиби на етническата партия. По-добре ти е с Ердоган отзад, нали гнусен плазмодий. Престани да дрънкаш простотии, защото едно дело за клевета и ще си изкараш присъда за клевета като Борисов. Едно от най-противните лица на българския преход, което обяснява рейтинга на Народното събрание. Всякакви помияри докопаха кокъла и лаят..Скоро ще ти плюят по улиците и няма да те спасят и натрупаните грешни пари. Нещастник.

Че е така, е повече от ясно. По-правилно е да се каже, че те са проектирани в американското посолство и зад тях стои Демократическата партия на САЩ. Но това което Данчо Ментата не иска да каже, е кой и защо смени техния олигарх Пеевески, с другия олигарх Прокопиев ?!? Най-логично е това да са американците. Но защо пък американците загърбиха Борисов, и подкрепиха откровен руски проект като Радев...?!? Изобщо гео-политическата игра е много сложна и не е за всеки!

май и за теб не е ;)

дори и така да е, е за предпочитане пред кръга доган-пеевски-борисов

Айде, бе...??? Моят олигарх е по-добър от твоят олигарх. До там ли я докарахме след 31г. преход ???

Ами донякъде е тъжно, ама наистина 'моят олигарх е по-добър от твоя ошигарх'. Достатъчно е да погледнеш Капитал/Дневник от една страна и ПИК от друга, за да си дадеш сметка, че наистина е така.

Накратко всички партии с изключение на ДПС са проекти на "Прокопиев"!? Така де все пак зад ДПС стои диктатора Ердоган, как може Прокопиев да се сравнява с него!? "ДПС стои зад Пеевски, защото обвинението в корупция е обвинение в престъпление, а всеки има право да се защити в съда. Ние твърдим, че той не е нарушил законите, и имаме преки и косвени доказателства, че са скалъпени в офиса на Прокопиев и неговия кръг" Леле леле! Прокопиев даже имал толкова голяма власт, че благодарение на него вписали името на Пеевски в американският списък на "Магнитски" !?! "Ние твърдим, че тези обвинения са скалъпени в офиса на Иво Прокопиев и ще го докажем" И кога може да се очакват доказателствата? Все пак не са от вчера обвиненията!

Ти пък си еничарин в услуга на турска партия, защото без нея ще си никой, шефа ти е предател ходил при ердо, който ви командва, а доскорошният ти съпартиец е убиец.

най-малко десетина американски агенции от разузнаването.

Kenn1111

точно Цонев ли ще говори за такива неща където е превърнал опреден район до морето в свое феодално владение!?!?!?

Дори само за това, че спряха кранчето на ДПС , трябва да се гласува за тях!

Когато Данчо ментата е прав, наистина е време да закрием кочината. Как може да няма 200 души нормални в тая държава да излъчим за депутати... да не са увъртяни в завсимости, далавери и кражби!

Не мога да си представя, че някой притежаващ и незначително количество мозък, в предизборна обстановка, ще застане зад напълно компрометирал се индивид като Пеевски, че ще и оборва нещо си. Пич, ти в коя държава живееш в последните 10 години...?!?

Просто са супер нагли, това е много показателно!!!

Какво му е на кръга Прокопиев... ?! Изглеждат академици пред татуираните лумпени от модела Кой

Дано да не е е Прокопиев, защото са “академици” не по-различни от гербавите калинки. Този “кръг” е от самовлюбени продънени лелки, имащии се за елит, само защото имаха доста години измамно усещане за елитарност, получавайки наготово, на хранилка от соросоидната хранилка. Този кръг години наред се опитва да манипулира съзнанието на нацията чрез медии, не по обективни от жилтите. Този кръг мирише отвсякъде.

Предизборният покер си върви ...

Данчо е пич една глупост или фалшива новина не е изрекъл

Данчо Ментата му викат ,самият той е глупост и фалш!

Тези хубави млади образовани българи не са долюбвани от ДПС, понеже им спряха кранчето в ББР. А Пеевски пълни хазната на ДПС с умело откраднати обществени поръчки, лобизъм и други "скъпи" за България трикове! Аз лично ще гласувам за Радев и Петков/Василев...А вие ДПС се оправяйте както си искате

Ма моля ви се, той Прокопа никога не си е пълнил джобовете със скъпи подаръци от бюджета. То не бяха субсидии за ВЕИ и данъчни измами, то не бе чудо.

Не разбирам как може в Б-я всеки да излезе да обвини друг ей така, без доказателства. Просто имал усещане и знаел от едни хора. Странна държава сме.

Щото аз така го разбирам.