17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелчето Корнелия и рускинята Леначка, ако не са гнили ябълки то са гнили круши. Хвани едната та удари другата. И двете са крали народна пара за лични нужди.

През 2018 г. в Унгария са били арестувани 74 чернокожи нарушители на закона, които са били с български паспорти." Това обяви в отговор на парламентарно питане унгарският вътрешен министър Пинтер Сандор. Грандиозен скандал избухна тази сутрин във Френския парламент в Комисията по бежанците. Лидерката на НФ Марин Льо Пен извади официални данни от ЕК за нелегалната миграция. Гвоздеят в тях са 358 чернокожи, които се ползват с пълните права на европейски граждани, тъй като са получили български паспорти през 2017 и 2018 г. Каракачанооф?!

Старае се главпрокурорът,нали и неговият мандат изтича,а начлниците трябва да го преместят в Конституционния съд.

За да има имунитет при евентуално неблагоприятно развитие на Магнитски. Така говорят де.

Марешки и ДОБРИНА??? Не са ли коренно противоположни? По-добре Прокуратурата да провери.

Грозната Елена да не се усуква, а да казва в кои офшорки набута парите от КТБ, с които сега г-жа Техноимпексова плаща на майките, дето "Системата ги убивала".

Няма независим главен прокурор по света,в нито една държава,при нито една политическа система. Правилото е, главния прокурор следва власта. Цацаров също. Но поне от кумова срама да беше потърсил отговорност от маса управници с доказани престъпления.Делян Добрев е само един дребен пример Защо ли? Ами просто защото е дебелокож гьонсурат, досущ като Боко. Намерили са се.

Забрави водачката тук: -Г-жа Техноимпексова...

В наказателното право подсъдимият има право да не се признае за виновен , но няма право да казва как се чувства, защото това не е от значение за съда при изследване на въпроса за неговата вина. Марешки просто трябва да заяви, че е съгласен да му се свали имунитета или просто Народното събрание да му свали имунитета, защото е немислимо да се крие от съда щом се чувства невинен. Като е тарикат да иде да води делото и да се защити достойно в съда.

Кърчев не се ли замисляш защо сега ?!?Ако си решил да се кандидатираш за кмет ,пита ли даскалицата ….защото тя не прощава ,добра ученичка е на Цветанов .

От 30 г .не сме имали нито един честен и главен прокурор.Всичките бяха тенденциозни и се правеха ни чули ,ни видяли за важни престъпления от нац.характер.Всичките бяха прогнили от корупция.За Татарчев не съм сигурен....

От 30 г .не сме имали нито един честен и главен прокурор.Всичките бяха тенденциозни и се правеха ни чули ,ни видяли за важни престъпления от нац.характер.Всичките бяха прогнили от корупция.За Татарчев не съм сигурен....

Мръдне ли си пръста Магарешки да сваля правителствот веднага Ага боико му насрочва ревизия Не лесно и на Агата и на Цацата Но краят на тази песен си има краи Надявам се в къс период от време да пристиге Йоско от Сърбия Те си имат стари сметки Йоско е като Българската Национална Агенция за Приходите Те и от умрял искат данъци

И в какво в крайна сметка обвиняват Йончева?

В пране на пари в особено големи размери. Само не разбирам къде е прането от всички обяснения.

Марешки е един гагаузин- дребна душица. Надявам се в следващият парламент да го няма.

БСП не бива да позволява Йончева да влезе в затвора. Защото ако позволи за 350 бона, утре ще се на ред Нинова, Гергов, Овчаров и останалите другари със стотиците милиони. Затова - бой до последно!

Дори да е взела тези праи, това прави ли я виновна? Виновен може да е този дал и парите. Вероятно е и през посредник. То и в магазина не знаеш кой е дал парите за рестото.

Чакам следващи избори, когато ще дойде ред на герберите да дават отговори на много въпроси. Никой не е застрахован, нищо не е вечно и за всеки Видовден все някога идва.

Сега убийства на хора от опозицията, съвпадение или не също журналисти

Кончева е винаги онеправдана, и онечукана, затова постоянно се жалва, че я репресирали не по правилата, а под кръста. И това е само от "невинните" като Кончева, които само и единствени пищят, когато ги разследват, защото не са сигурни дали господарите им и този път ще ги покрият, и ще заметат кражбите им в особено големи размери.

Ти обаче си добре очукан ... Сигурно си от ГЕРБ. Те са очукани

Скрий се, гербераст неграмотен!

Брях, толкоз много държавници наведнаж? От друга страна може и още 200-300 парчета да подеме Цацаров. Със сигурност има за какво.

Това е мафия, не власт ..и ако алкохолици като Юнкер си затварят очите , в ЕС има много хора, които да се опълчат срещу мафията в българия

ама не смее,че там са по строгички с такива божи кравички като нея

Ако преди години някой се заровеше в Първа частна банка, Балканбанк, Българска земеделска банка със сигурност щяха да се открият същите червени хоботи, които живяха с откраднатите от влоговете на обикновения българин парички. Политическата класа формирана основно от БКП живя на гърба на българския народ, който викаше СДС, пееше по площадите и живееше с надеждата, че ще дойдат по- добри дни. Наивниците дадоха на богатите парите на родителите си и своето бъдеще. Днес някой живее живота ви, а вие гледате с отворена уста. Давайте още!

преди малко даде интервю,една такава кротичка,без да се коколи,баш като настъпено маче

Кога Цацаров ще разследва Делян Добрев по сигнал от Йончева ? Делян отдавна трябваше да е вън от политиката, съден и осъден .... Този смешник вече си подава оставката, после я оттегля, като някоя к ...

който е сериозен се отказва, а не като магаре на мост

Цацаров чуе ли нещо за КТБ веднага се задейства. Делян Добрев пуска сигнал срещу Йончева и Цацаров тутакси и иска имунитета. Но въобще не се интересува за семейните връзки и далавери на Делян в Хасково. Нито от дейността му като енергиен министър и председател на енергийната комисия в Парламента. Нито от далаверите по оградата на границата ... и т.н.

Йончева се отказва от имунитет, но не и от парите.

Елена Йончева е следващия пишман политик, след кметицата от Младост, въдворени в Сливенския затвор.....

Един Българин , пишман политици са тези, които сега ни управляват. Но ще дойде и техния ред да отговарят, въпреки такива като теб, които ги подкрепят.

Какво лошо имаше в коментара ми че цацата си изпълнява поетите задължения преди наначението си от боко та го изтрихте??? Ами това го знае всеки с добра памет как друг прокурор Кокинов го каза на боко ТИ си ГО избра и назначи... Краят на мандата му наближава, ама още има да доизплаща назначението си

те не могат да се отказват защото имунитета при всички случаи се гласува от народното представителство

Ти прокурор ли си или гнусничка дебела слугиня на гробаря....срещу 100 000/ месец

Когато се обявяват такива новини, Борисов обикновено е в чужбина ....

Г-н Цацаров, на Елена Йончев ще и сложите ли 10 килограмови пудовки на ръцете и краката? Тя по значимост е по-важна от Иванчева,и трижди по-опасна и 15 килограмови ще са малко?

Йончева мечтае да попадне в затвора и то в мъжкия.

По сигнали на Делян Добрев прокуратурата се задейства избирателно. Но Делян Добрев е ,,невинен" ... Както и Борисов

Drygarkata Ninova zastava zad svoeto stado: takmo sega i tebe da nagaziat..doly imyniteta ti...i da vidim kak stana s Texnoimpex.

Ще дойде реда и на Борисов ... И на Цецо, който веднъж отърва панделата. И двамата ще рапортуват на бай Ставри в СЦЗ

На Ленчето май няма да се сбъдне мечтата за евродепутат.

Май май герберомутрите бая взе да им влиза и от акъл си мислят че някой друг го боли от тяхната болка:((( Не я мислетре Елена защото и без да е евродепутат пак е много нива интелектуално и материално от вас...

Значи зад всичко стоят кукловодите, дъртите комуняги в сянка, убийците на България. Това е в интерес на песа.

Не е за вярване. Най-напред Иванчева, след това Мая Манолова, сега Йончева и другите. Ей, Цацаров! Караянчева и Добрев не са свързани с корупцията в Кърджали и Хасково, а суджуците и другите продукти още съхнат на сянка. Прокуратурата падна много ниско.

Че тя прокуратурата не съди Московски, където при реално ПТП с моторна шейна загина единият му син. Забрави много удобно за случаят. Не съди разни на протести, за окупация на държавна собственост и още около 20 типа престъпления. Не съди Бойко, който като кмет прави веднага плащанията в общината да минават през банката на неговата Бориславова, която само от таксите сигурно е прибирала по над 1 милион лева на месец. Не го съди за изцепки стил, че другите партии в парламента искали да го убият.

Явно Марешки няма да може да замести Валерката за известно време. Дано след това си го върне.

И защо са тези "геройски" постъпки, има си ред, Цацаров подава искане за сваляне на имунитета, което се гласува в Народното събрание.

""Гласува'' се, но е безсмислено и за това се прави така от хора с доблест....Отдавна и те самите знаят че ''гласуването'' в нс си е една проформа в зависимост какво е казал ментора му боко..

При Цацаров е пунт и пластика, демагогия, котерия, пушилки и работи за някого.

РЪЦЕТЕ НА ТАЗИ КРЪВОПИЕЦ МИХАЙЛОВ СА ОКЪРВАВЕНИ ОТ НЕЩАСТИЕТО НА СТОТИЦИ ХОРА ЗАГУБИЛИ СВОИТЕ ДЕЦА И БЛИЗКИ В БОЛНИЦАТА НА СМЪРТТА -СОФИЙСКАТА ХЕМАТОЛОГИЯ! ИМА ГОСПОД...ДРУГАРЮ МИХАЙЛОВ!

Горкото Еленче! За някакви смешни 350 бона! Мръсни гербери!

Ми тази аз съм я виждал на околовръстното

Лъжеш, бе! На тая не би спрял и отчаян циганин

Щом си отвори някой устата и цацаратурата я затваля. Цацаеров забрави ли, че го разследват за банката?

Елена е чиста като момина сълза, комуниста е прав, дори когато съгреши.

баси и държава възловите политици се оказват всичките престъпници и замесени в някакви схеми. Едва ли всички българи са такива. Предполагам селекционират такива кандидати за народни представители и за властта, които не са чисти, а са зависими от някакви схеми за да могат да ги контролират в някакъв момент когато се налага. Въпросът е кой ги селекционира и слага на възловите позиции?

Този път господина ще се окъка!!!!

За пореден път хубават Елена показа , че е мъжко момиче , а не п.у.т.к.а. като Марешки !

Определено прилича на мъж - мустаци, брада

Ум, човече, ум! Нещо, чиято липса те прави да изглеждаш ...

Ами умна е! аз не съм се сетил как да взема 350 бона, я тя се е сетила!

че това ще похлупи скандала с "патриотите"...се е объкрал. Оставки и на Симеонв и на Каракачанов.

МАГАРЕШКИ, РУСКО КОПЕЛЕ, няма давност за магариите ти, ще плащаш..

За да се случи нещо, като това с КТБ, си трябва политическа подкрепа. И то от всички значими партии - иначе, ще изгърми бързо, бързо.Дали са точно тези или някои други не зная. Но съм сигурен, че има и от ГЕРБ, и от БСП, и от ДПС, от СДС/ДСБ и всичките им производни.