Йончева: Атаките на ГЕРБ и опитите за сплашване няма да ни спрат

Това е нескопосан опит на ГЕРБ да спечели служебно европейските избори, казва социалистът Иван Иванов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сведение на прокуратурата и тъпоглавите й (им, ба ГЕРБ и на ДОС в случая) тролове и други крвтени: В българското законодателство престъплението "пране на пари" е предвидено в чл.253: Който извърши финансова операция или сделка с имущество, или ПРИКРИВА!!!! произхода, местонахождението, движението или действителните права върху имущество, за което ЗНАЕ ИЛИ ПРЕДПОЛАГА, че е придобито чрез престъпление или друго общественоопасно деяние, се наказва за изпиране на пари с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от три хиляди до пет хиляди лева.” Сега искам някой от идиотите, планирал атаката срещу Елена Йончева (а и Гебрев при “Дунарит”) да ни обясни как и защо смята, че Елена Йончева е ЗНАЕЛА !!! или ПРЕДПОЛАГАЛА!!!!, че “банкерът на годината с България@, обявен от същите тези идиоти (кръгът им) ... Е БИЛ ПРЕСТЪПНИК и ... БИЛ ПЕРЯЛ ПАРИ, по същото време, когато тези кретени го награждаваха като бай-добър банкер в държавата, а шефът на БНБ играеше и пееше с него “Базад, назад, моме Калино”?!?!? И как негов ортак беше бивш ... шеф на ДАНС!?!? - Катарзиса Пеевски, макар и за един ден, и този и тези не били знаели!?!? С всичките органи, служби и институции, с МВФ к ДАНС, с милиардите за тях и стотиците милиони за подслушване, с Цецо Голямото Ухо ... Тези наистина са дебили и понеже явно контактуват само с такива смятат че всички са толкова прости като тях! Искам да видя какви доказателства ше измислят за да докажат, че Елена Йончева е знаела, че тези оари ба Василев били мръсни, от престъпления! А, сега се сетих - ама те още - вече 3-та година не могат да докажат престъпления на Василев... Жалка история! Поредната им!

Нас червеното знаме роди ни.---Ние крадем на всеки километър и така до край на Света.

Бою вика виновна (отде ли знае). Значи е невинна. Добър ден от гроб се казва вечер. Суртин викат добър вечер. Просто и ясно.

Нали вие не много отдавна репресирахте Цветан Цветанов с измислени дела. Нека сега и вас малко да ви репресират. Лошо няма!

И Бойчо беше репресиран за едни фъстъци, а пък Духан даже го беше поръчал да го убият :)))) Знаем ги ние тия "репресии". Питай Иванчева какво е да си репресиран от държавната машина, защото си неудобен. Това е разликата между ММА битка и кеч.

Да не би Ленчето ти да е лежала в ареста при Иванчева ти? Нека и първата си извърви своя път. Чудно ми е защо комуноидите реват тук за някакви репресии.

ГЕРБ и БСП водят люто състезание ....към дъното. Реалната им обща подкрепа (не само сред гласуващите) е под 20%. Те са просто нелегитимни. И господарите им го знаят.

Е коя партия е легитимна тогава бе урунгел? На Радан ти Кънев ли?

Партията на отвратените е легитимна. Това ви крепи на власт. Отвращението на българите. Гласовете на циганите и на държавната администрация + роднините.

няма да ни спрат да крадем,нали др.Йончева?!

Другарите треска ги тресе,има възмездие за всеки.

Колко депутати има БСП в парламента? Могат ли да поискат оставката на главния Цацаратор? Могат. А искат ли? Не искат!

ами щото няма да я получат

За това само си лаят нали :) Те и вот на недоверие няма да получат, но това не ги е спирало до сега да искат :) Айде пак номера от селски вечеринки....

Май не си разбрал най-важното;) - "главният цацаратор" по Конституция е "едноличен държавен орган, част от съдебната власт" и няма сила на бг територията ( земна сила, имам предвид), която да може да му иска оставката! Дори Този, който "си го избра", не може да му я иска - не че е приритал, де;) Официално му викат "разделение на властите";)), а неофициално - всички виждаме как е...

Затова ли никой в парламента не смее да шукне? Искат оставките на Меркел, Макрон, Юнкер, тропат по масата на ЕС, но дума не смеят да обелят за Цацаратора.... Не е причината в "разделението на властите". Май друго ги страхува, май има едни папки на трупчета.... И какво е това разделение на властите при което политиците назначават "независимите" магистрати. Аз друго разбирам под независимост.

Знам на къде биеш - например дружното избиране на състава на ВСС от всички партии в мир и любов?;) Що за чудо, наистина - "парламентарна квота" в "независимата" съдебна власт;)) Затова ти казвам, че неофициално всички виждаме какво се случва...

Точно :) Когато мнозинството българи го разберат, тогава и България ще се оправи! Всичко останало е пушек и циркове.

Харесва ми скоростта, с която действат ГЕРБ-аджийските калинки, когато посегнат на интересите им и крадливите им ръчички! Де така да действаха, когато се засягаха интересите (и живота) на обикновения българин-данъкоплатец..... Иначе не съм прокурор на Йончева! Но когато говри за нелицеприятните неща в държавата на ГЕРБ, ББ и ЦЦ, а те по всевъзможни начини се опитват да ѝ затворят устата, ѝ симпатизирам.

В България е важно да се набуташ в Съдебната система.Ставаш недосигаем.Кради,кради,колкото можеш.Примери много,но смисъл няма да се изброяват.Вярно е ,че и тези крадци един ден ще пукнат,но поне са си поживяли.Парите са БОГ,имаш ли ги ,всичко имаш така излиза.

Айде искайте оставката на Цацарон, другари! Стиска ли ви? Май не. Нали и вие сте го избирали. Пак пушилки само.

що се прави на невинна? Коя нормална фирма ще даде ей така едни 600 000 за някакви глупави документални филми, от които няма да има никаква печалба? Жалко само, че до никъде няма да се стигне с това обвинение и ще продължи да грачи за глупости всеки ден. Няма такова нагло същество..

Има и още по-нагло, застани пред огледалото и ще го видиш.

Споко, Ленче. Тва е само за пред камерите. Ама ти гледам, че не си притеснена грам. Така и трябва. Питай Масларова как става номера.

ПатрЕотите и ДуПиСе си стягат електората, чрез етнически напрежения. ГЕРБСП си стягат електората чрез прокурорско-идеологически циркове. Избори идат. Всеки път едно и също. Сега ще се появят и мюретата - партийки, които ще обират тези, които не са клъвнали на горните мероприятия. Така нищо не остава на случайността.

Това, деца се нарича втвърдяване на електората, стягане на редиците. Трябва да се мобилизират дебилите, че уж ГЕРБ и БСП са врагове и да се подкрепят "нашите". Целта е не да се унищпжи "врага". Целта е да не се остави място за истинска алтернатива, за някой, който да развали рахатлъка в парламента. Защо иначе ГЕРБ и БСП гласуват единодушно законите на Пеев?

Правя е да не и пука. Вие да сте чули и видяли български политик да търка нара... Всичко е въздух под налягане.

Сценария не се е променял с десетилетия. Уж се повдигат обвинения, шумни акции, караници по студията, накрая едно голямо нищо. Само шараните се връзват, че ортаците в грабежа на България воюват едни срещу други. Нарочно се повдигат абсурдни обвинения, които да паднат пред съда. И вълка сит и агнето цяло.

Побъркаха народа.Нищо няма да се случи и на йончева,само пушилки.

В ГЕРБ за такива съмнения се искат и дават оставки. В БСП се застава твърдо зад такива хора и се отбива вниманието в други посоки. Въобще който е минал през ТВ7, Бареков и КТБ не му е чиста работата. Елементарно - вижте и Карбовски какви внушения постоянно прави - колко сме пропаднали. Все едно преди 30 години страшен морал - всеки да краде и да се скътава.

е ползвал за предизборната си кампания.....като е бил в един отбор с Бареков??????

Осъден ли е Цветан Василев като "престъпник" щото как да осъдиш Елена Йончева, като още не е доказано че самия банкер в престъпник ? Или още по смешно Елена Йончева е придобила пари по престъпен начин от недоказан престъпник. Малей, малей че цирк !

Нали парите са източени от КТБ,тя да не би да не знае?Така е свикнала на аванта!Сега я били сплашвали?Нека още се излага,с чужда пита филми прави!Ти вече е цинично!

Първо, тогава не бяха източени, банката фалира две години по-късно. Второ, нямаше източване, а пладнешки грабеж от страна на мафията с любезното съдействие на прокуратурата и на всички други държавни институции!!!

Прокуратурата е бухалка в ръцете на мафията! Да припомня ли как започна атаката срещу Цветан Василев! Обвиниха го за опит за убийство, заедно с двама директори на банаката! Сега така се процедира с Дунарит!

Ти ще го изкараш най почтения банкер ,крадеца на пари с офшорки и кухи фирми!Я по сериозно!Ами провети далаверата за Дунарит,защо има кредити ,как са прехвърлени от кухи фирми и как директорите му носят кеш в Сърбия!Кой ще го държи в Сърбия,без да плаща милиони ,или Мустака ме е мафия?Айде стига простотии!

Не най-почтения, а най-успелия! Само че не го казвам аз, а хората от бранша. Чул си старата поговорка "Крадеца вика дръжте крадеца"! Тя важи в случая е в пълна сила. Мъчат се да изкарат жертвата на кражба крадец, жертвата на мафията мафиот. Защо Дунарит да няма кредити и лошо ли е това? Директорите да носят КЕШ в Сърбия? Ама ти серозно ли? Не знаеш ли, че Цветан Василев е собственик на най-големия завод за стъкло на Балканите и че той се намира на територията на Сърбия?

Какво стана, безумията на прокуратурата ги разкараха! Било установено, че трима души извършили престъпление, но пък сега предстояло повдигане на обвинение! Прокуратурата издава присъди още преди повдигането на обвинението, по сталински модел! Тези трима души вече едва ли не са признати за виновни!

Много глуповато разсъждение!Личи че е изсмукано от пръстите и съответно нагласено!

То не е глупаво, то е безскрупулно! Така по времето на сталинизма са "установявали" за неудобни лица, че са английски шпиони!

Избиите се, дрОгари! Хляб и зрелища. Дебилите и лошия материал това искат. На това са свикнали. Накрая знаем, че косъм няма да падне от главата на нито един дрОгар. Справка - Гражданина Бисеров, Масларката, Р.Овч. и т.н.

вече с 1,2% към 19.01.2019г.... Това е преди да повдигнат обвинения на Елена Йончева....към днешна дата си гурно им водят вече с 4-5%. Успех.

Вкарването на Лудото Ленчи в затвора, ще е хубав ден за българската демокрация

Затвор за тия бандити...закъсня прокуратурата

Вторачи се в грешния човек. Правилният е (може би) мъж, имащ известни проблеми с кръвното. При това, осъден от "Лудото Ленче" за клевета по същата тема.

Искат да вземат 600 бона от социалист! В БСП нямат такъв бутон минус на калкулаторите! Направо са в шок.

Минусите се появиха през 1989 г.

Навремето комунистите като ги настъпи някой измисляха много мръсни и коварни номера, но сега гербаджиите не им отстъпват. Добре са си научили урока!

а нима може да очакваме друго, при положение, че те са си комунисти и отрочета на комунисти?...

Аз лично, не мисля че съм в състояние да разбера по какво да различа БКП от ГЕРБ, от БСП, от ДПС. Поне за сега, водещите фигури в тях, са обучавани в партийните школи на БКП. Това не са други хора, с други желания, цели и т.н. Същото се отнася и за т.нар СДС, както и наплодили се от нея смешни "демократи", завършили с отличия и мрдали същите школи по партийно строителство и пропаганда. Различава се само плановата икономика (преподавана от Иван Костов на студентите преди преврата), от безплановия грабеж на построеното. Но и този грабеж се извършва от същите хора, които го заклеймяваха преди 10 -ти. С това, вкараха народа си в блатото на мизерията, но какво от това? Те пак са на върха и пак дават наклон на ... Е, айде!

Поредният цирк с бранд "Made in ГЕРБ"... Само като се види, кои са инициаторите - "светата троица", начело с политкомисаря Биков (който Урко БорисOFF не пропусна да даде за пример в последната си величествена реч), нещата стават ясни семпли и прозрачни... Нечистоплътната демагогия и истеричните медийни изяви на тези господа, отдавна е добре позната в общественото пространство. Но нека изчакаме, да видим, колко всъщност е "незаконна" дейността на обвиняемата Йончева, защото изнесените "факти", изобщо не изглеждат неопровержими, а по-скоро пробутват стандартни и добре познати внушения, предназначени за по-ниско образованата прослойка на обществото... Цялата постановка, досущ напомня случая с кметицата на Младост... Само дето, този път, не посмяха да хвърлят Йончеа на земята и да ѝ щракнат белезниците... Е, очакваме сапунката да се развие, да видим в колко епизода ще се тиражира. ;-) ... И едно много важно уточнение, за тези лумпени, които сега ще наскачат, че съм червен боклук - НИКОГА не съм бил фен на БСП, НО ВЕЧЕ съм абсолютно осъзнат ПРОТИВНИК на шайката ГЕРБ!!

Аз не прочетох старията (цялата) - може по-късно, когато имам време да а прочета, но се набива на очи около този пореден ЦИРК на Цацаров к шайката му, в комбина с Борисов и образа му Пеевски, че атаката срещу Йончева е организирана за отмъщение на фактите, които тя изнесе и за кръговете около Делян Добрев в Хасково, и за кражбите около прословутата стена, и за тези около строежа на магистралите! Спомняте ли си, когато Йончева изкара едни далавери за оградата как и Симеонов, и Борисов я нападнаха персонално? Как Борисов бе осъден за лъжите и клеветите си по неин адрес? В тази връзка имам един прост въпрос: Как така според прокуратурата Йончева Е ЗНАЕЛА, че въпросните пари СА БИЛИ ПРИДОБИТИ от престъпна дейност, че са били “мръсни” от КТБ и Цветан Василев, и я обвиняват в пране на пари, а ... Премиерът Борисов (или който и които да са били на съответните постове тогава, как така главният прокурор (Цацаров), Иван Искров и БНБ, Мавродиев и КФН, ДАНС, МВР, службите и финансовото разузнаване и особено шефовете им (всичките назначени от Борисов, според собствените му уверения)... ТА КАК ТАКА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ, дето това им е и работата, и задължение!, а не на з Йончева КАК ТАКА НИКОЙ ОТ ТЕЗИ НЕ Е ЗНАЕЛ!!! Защо след като тези обявиха и приеха, че Цветан Василев е банкер на годината точно по онова време, ТЕ НЕ СА ОБВИНЕНИ В СЪУЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - знаене и прикриване на престъпления и пране на пари, като ги прикриват като (най-успешна) банкерска практика?!?!? Прокуратурата е длъжна да отговори на този въпрос, защото имаче става пределно ясно, че атаката й срещу Йончева е репресия, защото удари мафията!

Взела е 600 бона срещу нищо и си е мислила, че й ги дават, защото е готина?

Героиня е тази жена! Накара най големите престъпници в държавата ни да треперят от страх и да се мятат като риби на сухо в безсилието и малоумието си.

Отново - не за това я съдят, не с това я обвиняват! Концентрирай се и се опитай да вденеш - обвиняват я, че е прала пари! За да переш пари ти трябва най-напред да разполагаш с пари от престъпна дейност - това едно, и ДА ЗНАЕШ СЪС СИГУРНОСТ, ЧЕ ПАРИТЕ СА ПРЕСТЪПНИ!!! Едно от тези две условия ако го няма не може да бъде обвинен някой в пране на пари по очевадни причини! Опитай се да вденеш, щото започвам да си мисля, че си от прокуратурата - там цари масово невежество и правен нихилизъм!

Пояснение - аз не понасям БКП и разклоннията (и наследниците й - БСП, вкл. онези, които се “срамуват” да си признаят родните връзки и лъжат, че ги нямат - като ГЕРБ, ДПС и други), тоест, може да се каже, че съм неутрален и обективен в отношението си към @спорещите страни”! Елена Йончева, като депутат от БСП по презумция трябва да ми е не симпатична (както и Борисов със свидната му партийна книжка), но аз имам впечатления, вкл. и лични, макар и мимолетни от нея и фактите и истината са над всичко - тук тя е съвършено права и тези срещу нея са лошите и бабдитите, лъжците и крадците! Тоест, тя ще излезе свестна и почтена жена, а атаката на шайката срещу нея е защото им изкара на бял сеят кражбите и престъпленията, както стана и при Иванчева! Тези ме караг да се замисля и преосмисля и ролята на Цветан Василев, след всеизвестните атаки на същата шайка и срещу него!

се казва : "По делата им ще ги познаете", където "ДЕЛАТА" - заведените от спецпрокуратурата ИМ !

Всички комунисти, БСП, ГЕРБ, СДС, НФСБ и ВМРО са педеруги, но най-извратени са герберите, защото много успешно заличават границата между фактите и лъжата. Евала на ББ, че успя да организира такава мощна машина за дезинформация, грабеж, разпространение на лъжи и репресии. В това отношение той бие по всички показатели БСП и останалите.

Това определение "в особено големи размери" се лепи в диапазона от 3 хиляди до 3 милиарда лева - Хитро!... Напомня на определението за ЗДП - "с несъобразена скорост"...

А колко милиарда са откраднали герберите, чиито заеми ще изпалщат и нашите пра-пра-внуци. 16 милиарда не се изплащат за едно поколение.

През това време Цветан Василев не беше ли 3-4 пъти банкер на годината а КТБ-то беше наблюдавана и контролирана от БНБ и одитирана от световноизвестна одиторска компания? Или нещо ме лъже паметта?

Хубава заплата си е определила Йончева! 12 700 лева. Заплата с Визия и грижа за хората. Браво.

Като гледам, това е било най-малкото.

А, това и ви хвана окото?! Е, да ви кажа - това е целта на активното мероприятие. И сега важното - размерът на възнаграждението на управителя (управителите не вземат заплати, защото не са на трудово правоотношение) не е съставомерно по НК. Но в тъпите герберски глави - да.

Що на мен не ми правят такива активни мероприятия? Що никой не иска да ми даде 600 бона ей така - подарък..

Заплатата, която си е определила... се облага с данък. Колкото и да не ти се вярва (отде да знам какъв рапон си?). Според теб, една обявена минимална заплата е по приемлива, нали? В крайна сметка, тя може да си харчи и двойно и десеторно повече и да не ги обявява за заплата нали? Сама си я плаща. Само ми отговори, с какво ти пречи обявената заплата от 12 хилки? Щото, с данъка от нея ти плащат и социала и детските за пртнаесте чавета (побързай да се хванеш за правописа на последното изречение. Нали там ти е силата).

Спрете този Лайпцигски процес докато е време. Предупреждавам. Отзвука в Европа пак ще е за сметка на имиджа ни. България и народа и нямат сили за повече гробарска истерия. Спешно отстраняване на гроб от властта и национално възраждане след тях. Това да ви е мисълта, а не някакъв си Бойкоборисовски спецназ скрит като прокуратура и някави си институции. Аз съм сигурен, че Елена Йончева и кой, кой примерно вечния виновен Сергей Станишев подпалиха Райхстага. Ама сигурен съм.

Да, имиджът ни ще пострада. Депутат от голяма партия взима пари от престъпници. Нещо съвсем обичайно за БСП, но в ЕС не е нормално.

ти не виждаш ли , че всичко е същито с боювски мутренски конци бе? Когато това е ставало, каквото и да е ставало Бою е обявявал Цв. Василев за банкер на годината - значи е прикривал истината да речем. Защо Борисов не е също подсъдим тогава. То то време КТБ беше образец на успех и на банка в България с герберска помощ.

Я, не ни плаши с червени гарги. Ако ленчето е присвоила 333000 евра, което се доказва с документи, да си плаща....в затвора. Останалите приказки са оправдания на крадци, измамници и убийци, които се чуват ежедневно пред съда. Очаквам ленчето в най-скоро време, съгласно практиката на всички убийци и крадци в България, да се разболее...от някоя страшна болест и да заприпка с инвалидна количка при явяване пред съда.

Kва прокаротура, кви 5 лева! То не беше КТБ, Веткови, Араба..., кметици, и подобхи. Е, има ли нещо на яве, няма!

Другарите намериха начин да оправдаят хонорарче( скромно) за хидроинженер, който не е хидроинженер, та сега не виждам поводи за безпокойство сред редиците на кебапчиите. Нищо не заплашва другарката Йончева. Не е като да краде за първи път. Пък и колегите и имат огромен опит

а гробарските ти дрогари какво направиха за 10 години по въпроса.

"Установено е, че това са средства, собственост на "КТБ" АД, които са присвоени от три длъжностни лица от "КТБ"АД, на които предстои повдигане на обвинение." Значи, още не е повдигнато обвинение на тримата предполагаеми извършители на евентуалното престъпление. С други думи, до ден днешен не е доказано, че въобще има извършено престъление. Това си е чиста хипотеза на обвинението и не е установен факт към днешна дата. Но видите ли, Йончева трябвало да знае, че това престъпление било факт към 2012 година!!!

Правото на властта е непоклатимо при ... фашизма. Това ли е демокрацията -фашизъм? Само питам. Не се напъвайте да ми отговаряте.

Гроб краде и кокал другиму не дава. Ама една лъжа особено когато е огромна не може да продължи вечно.

Как така "получила" парите от превода, след като са преведени по сметка на друг правен субект, а не по нейна лична? Как така ги е преобразувала в лично имущество, след като с тях е закупила техника, чийто собственик е друг правен субект? Как е въможно през 2012 г. да е знаела, че (вероятно) например през 2023 г. може да се окаже, че преведените пари са престъпни?

Парите са внесени от куха фирма на КТБ и Ленчето в съотношение 333 000 евра спрямо 5000 лв., като с парите може да разполага само Ленчето,съгласно документите..... Дали Ленчето е крадлива, луда или параван не знам, ама не познавам друг, който е внесъл 5000 лв., пък може да разполага с 333 000 евра от УЖ обща сметка.

Какво значи "куха фирма", съставомерно ли е, има ли легална дефиниция някъде? Можела да разполага само тя - ами представяш ли си управител на фирма да не може? Няма никаква УЖ обща сметка. Преводът е направен на правно основание, ако не е - кажи кой закон е нарушен?

Много благодаря за изключително точната информация, предоставена от спецпрокуратурата! Такова нещо се случва за първи път в електронните ни медии. Г-жо Йончева, може ли да спрем с общите приказки и лозунгите. Имате ли адекватен отговор относно предоставената информация или ще продължавате с това "няма да ни спрете".

А вие имате ли адекватен, смислен въпрос?

всички тикви и кауни сте прозрачни - главите ви са пълни със сурватка, а не с мозък. Е тук, там и семки има. Хахахахахахахаха.

По точно ще е ако се каже - ето това е падението на ''професионалистите'' при обвинението, защото и първокурсник по пораво ама не нбу ще да ви каже че освен да се чуди как са взели дипломите си тези ''юристи'' друго не му остава....Предоставената ви ''информация'' на това ниво даже и на женския пазар няма да мине...

"изключително точната информация" (точен цитат), е изброяването на букви и параграфи от НК, по които, евентуално, може би, би могло да се вдигне шум в медиите, че прокуратурата работи по закон (някакъв). Що се отнася до фактологията по разследването, всяка казана (написана) дума противоречи на предишната. Единственото, което стана ясно е, че Йончева е имала регистрирана по закон фирма, с която е легитимирала отношенията си с държавата. А политическата репресия срещу нея, навежда на мисълта, че точно в този период, правителството ни беше насочило всички плащания към държавата да минават точно през тази банка. Изниква въпросът -правителството ни, не е ли знаело тогава, че ще предприеме действия за фалит на банката, през медиите на Пеевски?

ЛЕНОЧКА НЕ ЗНАЕЛА ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ ПАРИ ОТ КТБ,АЙДЕ БЕ ПРЕЗ 2012-2014- КОСТИНБРОД,МЕТЕЖА МАФИЯТА ОЛОГАРСКИ,ЦЕКО СРЪБСКИЯ БАНДИТ! КОГАТО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ЗАПЛАТА БЕШЕ ОКОЛО 2000 ЛВ, КОЛЮ ЦЕНЗУРАТА БАРЕКОВ ИМ ДАВАШЕ ПО 20 БОНА! е КАК ТАКА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ НЕ ЗНАЯТ- ЙОНЧЕВА,ДС ДОНОСНИКА ГАРЕЛОВ,СКИОРИНА ДИКО КУКАТА,ЛЮБИЦА ЛИФТИНГА ,ПАТРАШКОВА И КОЛТУКЛИЕВА,ПРИМАДОНАТА НЕШКА РОБЕВА? щО НЕ ОТИДОХА В НЯКОЯ КАБЕЛАРКА ЗА 800 ЛВ,А ПРИ КОЛЮ КАПУТА С РОЛЕКСИТЕ ,РЕИСОВЕТЕ,ПЛАТЕНИТЕ ТУМБИ И ШАМПАНСКО ПО 5 БОНА??

Писането с главни букви е признак на простотия. Не се учудвам /четейки словоизлиянията ти/.

"Събраните доказателства са обосновали извод, че Елена Йончева е знаела за престъпния произход на средствата" Е защо така, не може ли случайно деяние като при Московски.

Сега остава да я обвинят че като е ''знаела'' защо не ги е предупредила че парите дето боко насочи на там на министерства и общини са ''крадени'' или че просто са си препирали далаверите... Това обвинение задмина по простотия и глуповатост даже сценария при Иванчева...

До къде може да стигне гербераско мутренското рекетиране се вижда от обвинението дето я изкарват и ''тартор на опг''????? Незнам колко трябва да си се нагъзил за да не виждаш резила до който си се докарал за да скалъпваш такива идиотски опбвинения.. Искам да знам обезщетенията дето ни се налагат от реалните правосъдия кога ще почнат да се плащат от виновниците за тях съвместно с техните инструктори..

Щом герб имат собствена "специализирана прокуратура" за лични цели защо не дадете примери за това и не разкриете всичките или повечето потърпевши от престъпните дейности на тази прокуратура(едва ли такава прокуратура ще обвинява само депутати,нали)?!Или искате да ни кажете,че щом прокуратурата посмее да повдигне каквито и да било обвинения по адрес на опозицията(както в случаят с Вас),то автоматично трябва да се приеме,че е поръчка на управляващите вместо реално разследване! "Според него това е нескопосан опит на ГЕРБ да спечели служебно европейските избори" Нима Йончева е единственият кандидат за ЕИ?Мислех,че имате право на 4(или бяха 5) човека!

Задай си въпроса защо не бяха разследвани Делян Добрев и Кирил Домусчиев. И ще разбереш къде е заровено кучето.

Това е нещо като Лайпцигския процес срещу Георги Димитров. Вярвам, че така и ще завърщи. Очаквам и европейски отзвук както тогава. Пък знаем и за един паралелен процес в Лондон. Знаем, коъо знаем. Гроб са дебили и явно не знаят. Не се предавайте г-жо Йончева. Дори да е късно България да бъде спасена, дори народът и цивилизацията ни да загинат, нека това стане с достойнство и с бой, а не с мутренски свръхкражби и хвалби при явен вече геноцид и загиване на нацията.

Малеее, само процеси са в ви в чугунените кратуни..... Ама този път сте от кофти страната ,май не сме 1944........

Не сме 1944та ама гроб така си действате. ЗАД, после Народен съд. А в гроб знаете ли що е Лайпцигски процес и кога е бил той?

Кофти страната сме били винаги, когато сме се репчили срещу Русия. Включително и днес. Но на недочели илитерати, като вас, това няма как да стане ясно.

12 720 лева си е взимала тая всеки месец за заплата!! 2012 година!! Тогава 600 лева беше огромна заплата! Социалистически мошеници.

Ти пък да не й завиде........ Защо не попиташ например Нинова с какви пари живее на месец, и от къде????

Работи и взема ама от къде да знаят такива като вас що е то работа:((((

ГЕРБ не могат да позволят да им се бърка в най-яката далавера - строежите на некачествени пътища. Милиарди са откраднати. МИЛИАРДИ! А Йончева иска да взима проби, да ги носи в европейски независими лаборатории?!?! Ако това стане, 100% от тези проби ще бъдат обявени за селски път в Заир от европейците. Ще лъснат огромните далавери с европейски и бюджетни средства. Ще е мазало, ако това стане. Доста хора ще отидат по затворите, а и ОЛАФ ще трябва да се намесят.

Защо бе моме си се забъркала с Британските Вирджински острови? На глупаци ли правиш хората, че това си е чиста проба далавера и измама. Жалко, че не си само ти в тази далавера? Като тебе сигурно има дузина олигарси в България, я виж Баневи? Знаем кой и как ти уреждаше великите репортажи в горещите точки на света. Да не мислиш, че беше чудото на журналистиката?

Еленна краде и с гза си !!! Но всичко е точно!!!! Комунистите съсипаха България!! Но всичко е точно!!! Корнела пробутва Крум Кацамунски !!!! Но всичко е точно!!!! Народа се изнася на бегом!!! Но всичко е точно!!! Циганите превзеха странната!!! Но всичко е точно!!! Накрая ще му ядете гавата !!!! Но всичко е точно!!!!

краде гроб, ама няма да е вечно. Види му се края на гробта.

1. Елена Йончева е точен човек. Не мога да гарантирам 100%, но съм 99% сигурен, че не е крала нито лев. 2. ГЕРБ какви са? Демократи? Прочети им биографиите. Такива комунета и милицифайки няма и в БСП! 3. Народът се изнася най-бързо в последните години, при управлението на ГРОБ. Това са фактите. 4. Циганите гласуват за ГЕРБ, виж данните от изборите в гетата. Вече и ДПС не може да прави конкуренция на ГЕРБ в циганските махали. Данните са публични. ЧЕТИ! Затова и "превзеха страната" 5. Не си оригинален, постарай се повече.

дело - нов фарс !