Д-р Васил Денчев е носител на наградата ”Джон Атанасов”

Благодарение на Вас България заема челно място в класацията на отборите по информатика и информационни технологии.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Васил Денчев е носител на наградата ”Джон Атанасов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За наградите заслужени, за постиженията на тези умни българи, нареждайки ни на най-високо умствено, интелектуално и генетично ниво в света!

Тоз доктор, ако беше толкоз добър, щеше да иде да работи у Всевеликата Хуйловска Евразийщина, а не при Гугъл.

ВАРНА - не, само Софийския университет.

БЪДЕЩЕТО НА ТЕЗИ УЧЕНИ ??? .... СЕРГЕЙ БРИН ЕВРЕИН - БАЩА И МАЙКА СТАНАЛИ ДОКТОРИ ПО МАТЕМАТИКА В МОСКВА РУСИЯ ... ИМИГРИРАТ В САЩ КОГАТО СЕРЕ-ГЕЙ Е НА 6 ГОДИНИ : .. -ТАТКОТО ПОЧВА РАБОТА ПРОФЕСОР ПО МАТЕМАТИКА - МАЙКАТА ДОКТОР НА НАУКИТЕ В ЦЕНТЪРА ГОДАР НА НАСА ... СЕГА СЕРГЕЙ ГРИН КАЗВА : .. "ЖИВОТА ПРИ КОМУНИСТИТЕ В РУСИЯ БЕШЕ МНОГО ГАДЕН. НЯМАШЕ КАКВО ДА ЯДЕМ И ПИЕМ ":)) ... НАПОМНЯ МИ ЗА СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВ :))

И КАКВА Е ФАЙДАТА ОТ ЦЯЛАТА ТАЯ РАБОТА ??? - ПЪРВО БЕШЕ ГРАДСКАТА ИЛИ ЧИТАЛИЩНАТА БИБЛИОТЕКА - ОТИВАШ, ВЗИМАШ И ЧЕТЕШ КНИЖКИ - СЕТНЕ ДОЙДЕ ИНТЕРНЕТ БИБЛИОТЕКА - ОТИВАШ , СВАЛЯШ И ЧЕТЕШ КНИЖКИ - А СЕГА ТИЯ ЮНАЦИ СЕ БОРЯТ БИБЛИОТЕКАТА , ГУГЪЛ И ЦУКЪРБЪРГЪРА ДА ТИ КАЗВАТ КАКВИ КНИЖКИ ДА ЧЕТЕШ ....... БЪДЕЩЕТО ??? ... СОФТУЕРА СЪЗДАВАН ОТ ТЯХ - ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ - СЛЕДИ ПРЕЗ КАМЕРАТА ИЛИ СПОРЕД СВАЛЯНИЯТА , КОЙ НЕ ЧЕТЕ "ПРАВИЛНИТЕ КНИЖКИ" И ПО ГУГЪЛ И ФЕЙСБУК СЕ ПРОСЛЕДЯВА И СЕ САНКЦИОНИРА ОТ ПОЛИЦИЯТА С ОБИКНОВЕНИ КУРШУМИ :))

Стимули за американски изследователи. Болен здрав носи.

Няма ли да учередите награда на инето на Кръстьо Кръстев открил електромагнитната пулсация? Или той е бил учен в Германия и после е работил по секретни проекти за САЩ? Не се вписва в академично-преподавателското съсловие, част от което чете лекции по литературна наука.

Бъдещи емигранти , и някой не толкова успели да емигрират. Нещо като да раздаваш награди за риболов посредата на Африка. Дано успеят да се реализират преди да станат национални търтей в БАН А наистина успелите в ИТ нито ще ги чуят нито ще се върнат за тази подигравка Само с наградки за 2 часа на година не се задържат кадри уважаеми народни пиявици. Вместо да си сменяте всеки 3 години авто-парка на дебелите задници , можеше да се вложи малко в обучението на подрастващите но уви ... да ти е меко на големи З-к е по-важно за гордоста на нацията ни , постгнали нови висини в концентрацията на материя в "човешки размер" Терминал(НО)2

разните датчани, холандци, български чистачки, оплювачи в това число ББ пожарникарят, Станишев - шивачът храбрий партняшка, тесен специалист по копчетата, дето всичко българско и родно плюят, храчат,крадат и затриват