Йоханес Хан: Време е да се завърши обединението на Европа с интеграцията на Западните Балкани

Зоран Заев очаква положително решение за начало на присъединителни преговори с ЕС за Македония през юни или юли

Обратно в новината

Коментари - Йоханес Хан: Време е да се завърши обединението на Европа с интеграцията на Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как изобщо може да се обръща внимание на приказки на всякакъви породи европолитици и еврочиновници! Не прави ли впечатление, че говорят основно с лицемерни цитати и заучени фрази! Празни приказки за плебеите! А какво ще става, времето ще покаже!

Жалко тролско нищо Русия се разпада, не ЕС И като се разпадне, ще отидеш там, където винаги си бил - на помощи в бюрото по труда

хахаха смешен смешко ! ЕС се разпада, тоя ми говори за обединение !

само за да я завладее. Дори да приемем, че е било с безкористни намерения, сега какво, да се превърнем в овца за стрижене ли? Това ли предлагаш

Трябва да се случи щ, за да може да се опази Европа от крадлива Русия. Всички договори трябва да се сключват централно, за да не могат руските корупционери да грабят беззащитните държави с цената на газа.

Без Русия Балканите щяха да са Турция. С т.нар. Европа, Балканите пак ще са Турция. Виж албанците какво правят.

Мисля че е грешка това тотално обединение само и само всички да бъдат в кюпа. Грешка е и че ния влязохме твърде рано но при нас играят и политически причини, това е вечната заплаха от североизток. Добри обединения стават от държави със сродна история, религия, манталитет и най вече със близко икономическо развитие но случая с Балканите не е такъв.

Kalin

Тъпанари да ходят да учат география Балканите са едни няма южни северни западни.....!!!Стига са делили баницата като им изнася!

добре ще е да сме обединени, да не ни завладеят монголски ханове

Абсолютно правилно, западните балкани са люлката на Европа, ще дойде време и Русия ще бъде част от Ес още малко време трябва

Какво обединение на Европа без Русия? Тези хора знаят ли историята, която сочи, че противопоставянето с тази огромна страна винаги е водело до войни? За това ли ни подготвят? Странно е защо да му потрябвали на ЕС нашите бедни, разпокъсани на държавици Балкани.

Ти не си българин, а русофил-безродник ! Какво противопоставяне с тази кочина пРосия - кому е нужно ?! Оставят ги да се оправят, докато фалират както СССР, ОНД, сега се чака пРосия да вдигне белия флаг...

А ти си от онези, дето са бягали от часовете по история, затова в логично мислещите им се привиждат русофили. Ако да обичаш България и да я пазиш означава, че си русофил, аз съм такъв!

Щом в източната част нещо влиза, значи в западната нещо изпада?

Те Наполеон и Хитлер мечтаеха да обединят Европа, та некъв дебилен Йоханес.

КИЧО, ГЛЕЙ СИ БРЕКСИТА!