Джихадисти се завръщат на Западните Балкани след краха на ИД

Тревога от най-висока степен за Западните Балкани крие завръщането на бойци от претърпяващата поражения терористична групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Джихадисти се завръщат на Западните Балкани след краха на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ ЗАВРЪЩАЩИ СЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА ДЖИХАДИСТИ СА ЗА ПСИХОТЕРАПЕВТ. ИЗЖИВЯНИЯТ ШОК И УЖАС и най вече разгрома едва ли ги прави нещо повече от едни победени НЕВЕРНИЦИ на които АЛЛАХ не е дал победата защото не са праведни! ВСИЧКИ УВАЖАВАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ, НО НИКОЙ НЕ СМЯТА ЗА ХОРА ПОБЕДЕНИТЕ! Така е и с тези нещастници. ОТИДОХА В СИРИЯ ОСЛАНИ, ЗАВЪРНАХА СЕ ОБРАТНО НАСРАНИ. Изобщо как не ги е срам да се връщат ПОБЕДЕНИ там откъдето са тръгнали!

мдааа. а Косово е най-големия приятел на америка. Даже портрети на Буш имаше по улиците...

така е, Косово е американска "врата" за радикален ислям към Балканите и Бл.Изток

Македония, Косово, Босна, Сирия, Ирак, Афганистан, Либия, Украйна - бяха нормални страни преди от там да мине американската демокрация на крилете на бомбардировачите или поне през агентите платени с милиардите на ЦРУ...

ОТИДОХА ДА СЕ БИЯТ в Сирия ОСЛАНИ ОТ ТЯХНАТА ПРАВЯ ВЯРА, върнаха се обратно в родните си места като насрани. ЧИЯ Е ПОБЕДЕТА? НА ТЕЗИ БИТИ МАГАРЕТА ИЛИ НА ТОЗИ В КРЕМЪЛ КОЙТО ИМ ПОКАЗА, ЧЕ С НЕГО НЕМА ЛАБАВО.

Я да си спомним за бивша Югославия,преди си пътуваха на всякъде по света.Ядене пиене и Сръбска музика...и изведнъж Гражданска война, в Украйна майдани и т.н. Кой и защо ги прави тия конфликти...

След като сърбите избраха пътя на шовинизма какво очакваш. Словенците и хърватите никога не са се спогаждали със сърбите. А някой от вас помни ли, че имаше държава чехословакия? Разделиха се цивилизовано без пушка да пукне. Това е разликата между цивилизованите народи и балканите.

За какъв шовинизъм може да става дума в случай че някой брани териториялната цялост на държавата си? Утре някой луд ако тръгне тук да прави автономия и власта противодейства адекватно и ние ли ще бъдем шовинисти? Не бъркай патриотизъм със шовинизъм , медиите преекспонираха тогава нещата за Сърбите но сега всички виждат че каузата им беше праведна.

Хайде пак лакърдии... Ал Кайда още през 1992 година започва да изпраща свои хора(почти 4000 човека) за да повишат квалификацията си в Четвърта мюсюлманска бригада подвизаваща се в Босна и Херцеговина, днес има поне 5 лагера на Територията на Косово, Босна и Херцеговина в които се подготвят 5000 джихадисти, които правят екскурзиите до Сирия за обмяна на опит с тамошния наследник на Ал Кайда;)

Кой го направи този крах на ИД? Русия.Но всички срамежливо мълчат.Дори САЩ налага на Русия санкции за Сирия.Ревност и завист.

А колко се крещеше че в ИД било пълно с,,руски граждани,,,а ми я вижте колко има от Балканите, а ми от ЕС...гадна работа.

Идват си в страната, със собствените си паспорти. И какво ще им направят - иди докажи къде са били последните 2 годнини, какво са правили. Така ще си живеят спокойно, до следващия конфликт ...

Проблемът е, че следващия конфликт ще е тук на Балканите, и ще го предизвикат точно те, с пари на САЩ.

В грешка си пич. Парите идват от страните от залива плюс турция. Всички имами и прочие активисти на заплата към тези страни. Един диктатор не отдавна каза. Косово е турция и турция е косово.

Селският разум ми казва че всеки заловен нарушител на границата независимо от каква народност е, трябва да бъде на доживотно изпратен да изкарва за издръжката си във Урановате мини. Welcome to Bulgaria

СЕГА 90 ГЛАВИ ДЖИХАДИСТКИ ЩЕ ПОИСКАТ БГ ГРАЖДАНСТВО И ЩЕ ГО ПОЛУЧАТ !

И кога най-после ще се потърси сметка от Саудитска Арабия затова, че държавата им промотира и финансира ислямски тероризъм в целия свят!

Питай приятелите от Хамерика

Активисти на "Патриотите " ги превозват из България за 200 евро на терорист ! В цената влиза и 2 кафета !

Казано е много ясно: "..имами и духовници с крайни възгледи са намерили благодатна почва, за да радикализират и набират младежи, които впоследствие биват изпращани в конфликтните зони в Близкия изток. Неправителствени организации от близкоизточни страни са предоставили стипендии на радикални елементи за следване в Саудитска Арабия." Решението е много ясно, но никой не си помръдва пръста да го приложи: 1. ЕКСТРАДИРАНЕ НА ВСИЧКИ ИМАМИ ОТ ЕВРОПА, СПИРАНЕ НА ПРИЕМАНЕТО НА ИМАМИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ПРОПОВЕДНИЦИ ОТ ДРУГИ СТРАНИ И ЗАТВАРЯНЕТО НА ДЖАМИИТЕ ИЗГРАДЕНИ ОТ ОРГАНИЗАЦИИ ИЗВЪН ЕВРОПА. 2. ЗАТВАРЯНЕ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВЕННИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОТ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ И ЕКСТРАДИРАНЕТО ИМ ОБРАТНО И ОБЯВЯВАНЕТО ИМ ЗА НЕЗАКОННИ. Това трябва да е първата стъпка.

И същите тези джихадисти се оплакват,когато преминават нашата граница и нашите полицай ги залавят и бият!!! А такива трябва да се застрелват на място и след това направо да ги копат,а не да ги оставят живи,камо ли да преминат границата,защото те отново ще убиват хора в бъдеще...