”Ислямска държава” екзекутира втори американски журналист

Групировката "Ислямска държава" (ИД) публикува видеозапис, в който се вижда обезглавяване на втори американски заложник Стивън Сотлоф.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” екзекутира втори американски журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добрия джихадист е мъртвия джихадист!!! Явно с тия зверове ще трябва да се борим точно като със зверове!!! Унищожение до крак на всички,за назидание на всички фанатизирани мюсюлмани......Иначе пипа ли се с "кадифени ръкавици" , ще има за в бъдеще много още такива убийства!!!

много наивни коментари, да не кажа всички....да ви светна защо е целият цирк с обезглавяванията- всичко е само за сплашване и мотивация за плащане на исканите откупи, тази групировка изкарва милиони от това и от нищо друго не могат да се хранят и издържат, затова им е целия зор...религии, послания - алабала за наивници....всчико правят за кинти и по-точно долари, рубли не харесват....и понеже чичо сам е решил да не плаща за двама келяви журналисти - аре под ножа да имат едно наум за следващите, а иначе гаранция, че за по-важните заложници - разни агенти и подобни има плащания и те тихомълком са освободени ама тази информация няма да я научите нито от ютуб нито от итар тасс

АЗ СЕ КЕФЯ НА ТОВА КОЕТО СТАВА ... ЗАЩО ? АМИ НАТО В МОМЕНТА ВЪОРЪЖАВА КЮРДИТЕ , А ТЕ ЕДИН ДЕН КАТО ИЗГОНЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ ЩЕ ОБЪРНАТ СЪЩОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ТУРЦИЯ :))) ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМ К1РДИСТА - ТУРЦИЯ Е ГУБЕЩА ПРИ ВСИЧКИ РАЗИГРАВАНИЯ НА КАРТИТЕ :))

Като Русия и Китай дори няма да е нужно да се бръкнат за оръжието-"добрият" Запад ще им го даде;-). Барак Обамович ще го повишат в звание за пореден път май-истински руски патриот. Както каза навремето един капитан в казармата по повод представител на мургавото малцинство с почти антрацитен отенък: "Черен,но верен!" ;-)

...и като компенсация турция получава всичко на юг от линията Варна-Смолян... Продължаваш ли да се кефиш?

Всъщност да и ще ви обясня причината за тази си на пръв поглед антибългарска "радост". Крайно време е маските да паднат и да се види как ЕС ще си даде благословията за отхапване на тази територия с цел самосъхранението си, какво е НАТО и колко ни "пази", колко "комшиите" ни са добронамерени и колко толерантността в джунглата те прави плячка на всякаква мърша.

И аз четох за това, но във варианта, че Турция получава като компенсация Южна България до "Траянови врата", като компенсация, ако възникне държавата Кюрдистан.

да живее независима румелия,булгаристан е губеща завинаги даржава...ето зашто сте на изчезване.....света няма нужда от свинете-ганиовци

Всички ислямски радикали трябва да бъдат изтребени като животни!! Всички мюсюлмани са неверници и трябва всеки християнин да има за основен дълг убиването на ислямист!! Време е християнски активисти да почнат да режат зелки на разни изроди ислямски!!

хм, всъщност тези същото мислят за нас... сега кой от вас е прав?

Ако сам Христос ще ти даде зелен цвят. За сега Християнство с убийства на хора няма нищо общо. Мисля че ако Ислямисти ще станат Християни - това е по добра решение. Само че пак не на сила.

Като те чета започвам да си мисля дали не е най-добре просто да забраним всички религии. Атеистите не си режем "зелките" един на друг. Не и с такава глупава мотивация.

Целта на това "видео" е да се настроят християните срещу мюсулманите... Да не забравяме, че главорезът е от центъра на западната цивилизация - Лондон и навярно е възпитаван в евроатлантическите ценности и изкуството правилно да се режат глави...

ДНЕСКА СУТРИНА В САУДИТСКА АРАБИЯ СА АРЕСТУВАЛИ 88 ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ КОИТО ГОТВЕЛИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ И ПРЕВРАТ .... .... ЛОШАТА НОВИНА ЗА ЗАПАДА Е , ЧЕ МИЛИОНИ АРАБИ В САУДИТСКА АРАБИЯ , ЙОРДАНИЯ , ИРАК И СИРИЯ ПОДКРЕПЯТ ХАЛИФАТА .... А ХАЛИФАТА ПРЕВЗЕМЕ ЛИ САУДИТСКА АРАБИЯ ЩЕ РЕЗНЕ НЕФТА ЗА АМЕРИКА :)))) .... НИЙ ЩЕ БЪДЕМ ДОБРЕ - НЕФТОХИМА БЛЪСКА НА РУСКИ НЕФТ :))Ѝ)

Ако това стане,то наистина ученикът е надминал учителя си. Съществува като вероятност,наистина- в един момент измитите мозъци ще решат,че господарите им не дават достатъчно политическа и финансова помощ за делото на Аллаха.

ЖИВЯЛ СЪМ В АРАБСКИЯ СВЯТ 4 ГОДИНИ И АРАБИТЕ ВЪЖДИШАТ ПО ХАЛИФИТЕ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО НИЕ ПО СИМЕОН ВЕЛИКИ ..... .... ИСЛЯМИСТИТЕ ИМАТ СИЛИ ЗА 1 СЕДМИЦА ДА ИЗМЕТАТ ЙОРДАНСКАТА АРМИЯ И ТОГАВА ИЗРАЕЛ ЩЕ ГРАНИЧИ С АЛ КАЙДА :)))

Това с което си блъска главата Нефтохима, трудно може да се нарече нефт..

Според мен ,най -ефикасно е да бъдат използвани термобарични бомби с различна мощност на места където има концентрация на терористи от ИДИЛ.Там където ще се извършват десантите е удачно да се използват бумби с голяма и свръх голяма мощност.Това ще гарантира успех и минимален брой загуби на десантните поделения.Освен това се гарантира и биологическа чистота на района.За разлика от конвенционалните, термобаричните бомби освобождават огромна енергия и температура. Затова те се сравняват с малки атомни бомби, чиято мощност е под един килотон. След експлозията почвата прилича на лунен пейзаж, но не е нито химически, нито радиоактивно замърсена.Както се вижда от информацията почти всички препятствия са отстранени.Вероятно ще има странични загуби , но това е неизбежно , но пък е сигурно , че няма да има действия в тила на десантиращите части

Нямаме нито такива бомби, нито авиация, нито смелост да го направим това...За 25 години ни разрушиха икономиката, армията и държавата...Можем само да коментираме...нищо друго...

А защо тези почти 1000 дебили няма да воюват срещу мИнДИЛи? Забъркаха кашата, сега другите да я (го) духат??

Защото предпочитат да висят там като жартиери и да чакат ИД да стигнат до Израел. След това ще "подкрепят" евреите, оставяйки ги да свършат те мръсната работа, както винаги. Обама и Кери са най-голямото дипломатическо недоразумение, сполетявало някога Америка.

Много,много се съмнявам дали това като първия път е jurnalist или CIA agent и дали е american или e jewish?!?!

Докато има привърженици на САЩ и привърженици на Русия, така ще е. Докато хората не помислят със собствените си глави, а чакат някой да мисли вместо тях, та да са му слепи привърженици, така ще е. Докато една глупост хора я прикриват, защото е извършена от техните фаворити, така ще е. Докато не се казва истината, а се въдят и подкрепят лъжи, защото са изречени от фалшиви фаворити, така ще е. Истината води до мир и благоденствие. Лъжата - от малката до голямата - водят до бедствия и до сцени като тази на видеото. И никой да не си мисли, че се случва само на този човек! Така са си мислели все повече хора, докато не се изсипе война и върху техните глави. Глупостта нараства лавинообразно преди война. Глупостта на масите е причина за войните. Днес хората насово изглупяват и тласкат човечеството към Трета. Това е късно да се втълпи на повечето, защото са изглупели до степен, при която са неспособни да възприемат. До скотоподобие. Такива ми ти работи се задават. И спиране май няма.

Привърженици на Русия?????????????? или с други думи - хора със здрав разум, които се противопоствят на американската агресия ги наричаш привърженици на Русия? Русия не е силна достатъчно, за да бъде хегемониална сила. В близките десет години обаче Русия ще възкръсне от пепелта като феникс и ще въведе порядък в европейския мир.

В случая Русия няма никакво отношение към главорезите...за разлика от САЩ... и Британия...

освен,че ги въоражава с калашници!

Варвари , цял свят следва да се вдигне с/у тия първобитни изчадия.

Всички ислямски терористи са рожба на СА Щ и на Израел!!! Кой издържа организациите на ислямските терористи: Израел, Саудитска Арабия, Англия, Белгия, Холандия Турция (Оман, Катар, Дубай) Къде ги обучават? Йордания, Турция Йемен Либия Афганистан Пакистан

Най интересн е фактът, че всички забранени ислямски организации имат Лондонски адреси

Сега ако и обясниш каква е ползата на ИЗарел?

Външния враг сплотява народа и го хвърля в ръцете на ционистката върхушка. С помощта пък на главорези като този на снимката Израел не изглежда толкова зле в медиите,когато бомбардира жени и деца- внушава се,че палестинците са същите като тези. Израел създаде /най-малкото с мълчаливо одобрение/ доста по-радикалните "Хамас",например. Под предлог,че се бори с ислямизма, Израел прокарва политиката си в региона.

С готовност ще ти обясня: Исраел съществува не само по волята на САЩ и 5 мрд годишна транши от американския данокоплатец, но и по волята на Саудитска Арабия, която информационно и стратегически помага на Исраел да не бъде нападната от съседите си. Когато САЩ решават с помощта на милитантен ислямизъм да прекроят Близкия Изток и да отслабят бившите републики на СССР , както и две провинции на Китай, те са поиcкали подкрепата на Исраел с обещанието да не пипат конфигурацията им. Но американците не са знаели, че икономически ще изпаднат в дупка. Погледни икономическата ситуация при Бил Клинтън. Заради прекачване ресурси от Източна Европа и Русия, имат вътрешен излишък от биллиони долари 1996. И само десет години след това - вътрешният им дълг е повече от 18 трилиона долара или 120% от техния БВП. На Исраел им се изясни, че на САЩ не могат да разчитат повече и затова заедно с републикански консерватори, ( а републиканските консерватори като Блумбърг и Джулиани са враг номер едно на неолибералите като Обама и неоконсерватори от типа на Хилари Клинтън и Кери) помогнаха на египетските военни да завземат властта обратно и да сложат ред в Египет. Наред с това совалките до Москва донесоха руски газопровод и разговори по встъпване в евразийския съюз на Путин. Но до момента, в който Русия поеме отговорност да защитава държавата Исраел, Тел Авив е длъжен да се подчинява на Вашингтон и да следва политиката на големния брат- иначе губи 5те мрд долара, които са им нужни за самоотбрана. Ето, затова Исраел финансира ислямситите на САЩ. PS Мое лично мнение е, че Русия не трябва да поема отговорност за Исраел. Както Кисинджър казва: 70 години са достатъчни

Luna0102

Статия от дир.бг: Над 300 журналисти са убити в Русия за 19 г.

A включват ли убийстват на журналисти и фотографи на Донбас?

Luna0102

Не, техните са им достатъчни.

тва,кат,ше,ма,у,затва - браво българино,браво,брависимо!!!

Е то американците толкова хора /цивилно и мирно население/ избиха, и какво като са убили един журналист. Който сее ветрове жъне бури...

Колко? Комунизмът изби почти 100 милиона. Още 30-тина милиона изби братлето му националсоциализма. Колко са избили САЩ? По каквито и да е данни целият капиталистически блок от началото на миналия век при всички инциденти до сега не е стигнал повече няколко процента от гореспоменатите убийства. Дай да видим какво е мнението ти по този въпрос още веднъж! Или си комунистически урод-зомби?

Неизброимо много, в момента не мога да цитирам точно, но из нета се върти една таблица с цифри, потресаващо е. Първо да започнем с най-масовият геноцид срещу индианците, след това минаваме към постоянните военни конфликти във всички точки на планетата. Да не забравяме, да не забравяме ГМО-храните, ваксините, фармацефтичните продукти, другите биологични оръжия, а и климатичните оръжия /ХАРП/. Е това е само на прима-виста още много са...Ама на теб жидовенте ти плащат да си плюеш комунистите , като кон с капаци. Ами давай и ти семейства храниш...

А ГОЛЕМИЯ КЕНИЙСКИ БАЩА ОТ БЯЛАТА КЪЩА ДНЕСКА Е В ЕСТОНИЯ И ЩЕ ПЛАШИ РУСИЯ :))))) ....

Бог допуска това да се случи, за да видят хората истинската зверска същност на ислямистите. И че със зверове не може да се правят компромиси.Нека сега папагалите да започната да говорят и пишат за толерантност и че да се режат глави е народен обичай на тези типове и другите хора трябва да се отнасят с разбиране и уважение към това...Крайно време е хората са се събудят, защото "ти си следващият". Който сее ветрове, жъне бури.Бог да пази България...

Тези изроди ги има във всички религии с различни имена. Повтарям: ВСИЧКИ РЕЛИГИИ!

Не съм чул, нито прочел, нито видял православен християнин някота да е рязал глави...

Не съм допускал такова нещо! Аз просто съм една ВАША измишльотина!

Dimi

Ислямската държава не беше ли от "добрите" борци за свобода срещу "лошия" Асад в Сирия... същите, които бяха въоръжени, обучени и спонсорирани от САЩ? Дежаву...Алкайда...Авганистан...Някой не си учи урока, че каквото сам надроби после сам ще го сърба...

Тези от първия ден имат различна цел. Те воюваха срещу свободната армия много по-вече отколкото срещу бандита на Асад.

Да бе... ;)

Dimi

И един мармот завива шоколад

Гена, същите ислямсити в Сирия - ги наричаме борци за свобода))))) Като минат границата с Ирак - стават гадни ислямисти ))))))))

А днес има новина в която се твърди,че руски журналист е убит в Украйна.Дали с нож или с куршум,делото на едните и другите е сходно.Украинската върхушка извършва деяния присъщи на терористите!

Luna0102

За последните години в Русия са загинали 340 журналисти. В гуглето : Шок и ужас: Русия морга за журналисти и чети !

Да,така е.Почеркът е един същ,нали са обучавани от един и същ учител,но май са надминали учителя си.Бог да пази България,че май вече са я отписали тази държава.

Luna0102

Русия като велика сила нищо не казва по въпроса за джихадистите. За да не се разсърдят може би и да се откажат от договора с тях.

Dimi

Какво да казва? Просто седи и гледа сеира на американците, нека сами да се оправят с чудовището което създадоха - обучиха, въоръжиха и финансираха... то и с алкайда беше същото, но сега създадоха далеч по-голям проблем

Обама, видяхте ли какво чудовище създадохте?!

путин и асад са поне толкова виновни защото асад не сдаде властта и не проведе избори и създаде вакуум на власт в сирия! преди баща му в сирия е имало и хриситяни министър председатели на сирия! демонизирате нормалната опозиция в сирия!

Мизерник. Толкова ли не можаха от НПОто да подберат по-читави тролове.

Не мога да повярвам че има хора които не благоговеят пред САЩ. САЩ правят толкова много за целият свят. - Държат финансовия мир. - Окупират и дърат всички световни ресурси (само още Русия се опъва) - Навсякъде распространяват истинната и единственно възможна религия ДЕМОКРАЦИЯ. ЗАЩО НЕ ГИ ХАРЕСВАТЕ? Е много основните методите са насилие кръв и глад, но не разбирам ЗАДО НЕ ОБИЧАТЕ СА?

бръм бръм бръм сащ вкарват много петрол от венецуела която е противник на сащ от ирак сащ вкарват сравнително малко петрол! айде гледайте фактите не е само да отвориш голямата уста :))) дреме им от къде вкарват петрола стига да е достъпен и евтин!

И аз четох за това, но във варианта, че Турция получава като компенсация Южна България до "Траянови врата", като компенсация, ако възникне държавата Кюрдистан.

Терористът и нечовекът е такъв, където и да е. Глави са рязали и режат и ислямисти, и православни и католици. По какво се различават от терористите тези от Украйна, дето подпалиха десетки мирни граждани в заключена сграда. Докато има държави като САЩ, които с едната ръка създават терористи, а с другата воюват срещу тях, няма да има мир и порядък. Докато те наричат всеки неудобен терорист, а всеки удобен "борец за свобода", ще има и такива неприятни и потресаващи новини. Докато те не се научат да уважават всички страни по света като равностойни пртньори, а не да ги разглеждат като кучето от задния си двор, ескалацията на напрежението ще расте.Жалко за самите американци, защото те явно не са виновни за изстъпленията на правителството си, както и българския народ не е виновен за слабоумщините и идиотизмите на българските правителства.

Мирни, а подкрепяха мошеника Янукович, който подпали война с политическо мошеничество. Кое им е мирното, като са платформа за политическо мошеничество и за война? Войните не стават от мирни хора, а от глупави, неморални, дефектирали хора, които стават платформа на уроди. Толкова им е мирното. Няма мирни и немирни, има прости и интелигентни. В интелигентна държава война не става. Става в такива като Русия, Германия, САЩ и подобни. А тук се амират техни привърженици, както виждам. Прувърженици а всеки цинизъм, който пръкнат говедата от държавите с глупави маси народ.

Интересно, че не са цитирани думите на Стивън Сотлоф преди да го екзекутират! Лошо ...

дали е казал неговите думи или думите на терористите??? имаш нужда от повече антиамериканска пропаганда ли?? като гледам сте препълнени и преливате!

Да кажем НЕ на американскатиа пропаганда. Да кажем НЕ на опетняването на единственното свято нещо на Земята!

стига се плюли запада бе лентяи запада ви даде свобода а вие не знаете какво да правите с нея и затова плюете тоя който ви освободи! сащ не са финансирали ИД те дори и свободната армия не въоръжиха което трябваше да направят!

Съгласен съм. САЩ не са финансирали никога исламски органицации. САЩ са единственната и истинната Религичя в света. САЩ сп спасителя на човечеството. САЩ са стожерите на демокрацияат и мира. САЩ са велика държава която ни дава синьо небе чиста вода и манна небесна. ХАлелуя САЩ.

Ivan Nenov

ВСИЧКО Е ПРОВОКАЦИЯ

вСИЧКО ТОВА Е В КАВИЧКИ, НАЛИ?

Да, прав си, дава ти свобода да избягаш от собственати страна и да миеш чинии на немци и американци......

Кой за каквото е учил. Ако само това можеш си е твой проблем, драги.

Правете ги на пепел тия мишоци там бе. Да се изравни всичко, един да не остане от тия ислямисти, ИДИЛ, МИНДИЛ и не знам си какво още. Не ги обичам американците ама поне ги млатят и ги намаляват малко по малко.

НЕ вярвайте на това, което виждате :)

хора не се занимаваите с политиката на сащ ами вижте че България се напълни точно с такива ислямски боклуци не е далече времето когато ще започнат да ни режат главите

Благодарение на добрите ни "комшии" и хубавата държава,която им дърпа конците /една без конституция,управлявана от хора в черно с прически на масури/. Напълно прав сте,колега. Идва времето,когато чесането на езиците ще спре и българинът ще трябва да се погрижи за физическото си оцеляване срещу новото "ислямско присъствие". Как ще стане това без адекватна армия и полиция не е ясно-явно ще трябва да се включа и аз в някоя от многобройните ловни дружинки и да воювам с гладкоцевно чифте срещу картечници и гранатомети. Тези идиоти са с абсолютно същото ниво на развитие като тези,които са клали дедите ни при покоряването на България-нито повече,нито по-малко.

Изрод

Тогава защо американците ще им дават свобода и демокрация ?! Както Ти казваш още не са се развили достатачно !

" Арабската Пролет стана , на Американска Есен! "

Докъде я докараха червените тролове - да защитават ислямските нечовеци, само и само да плюят срещу САЩ. Тези хора подкрепят БСП и ДПС, които пък ни управляват последните 25 години. Не се чудете на мизерията ни тогава.

А кой създаде ислямските нечовеци? Идва обаче момент, когато ученика надминава учителя си и тогава става страшно. САЩ създаде всички терористи по света и вече не може да ги контролира. Жалко, че плащат невинни хора, но и деня на страшния съд наближава.

Огромният проблем на исляма е, че детето на всеки мюсюлманин може да стане ислямски фундаменталист, когато попадне под подобно влияние. Следователно всеки млад се мюсюлманин е потенциален терорист.

Прекалено терористични ми изглеждат ИД, все едно някой от другаде (Запада ли, Русия ли) ги дирижира...и чного чуждестранни наемници имат Тия разпокъсани племена гледат да нахранят камилата и да оженят дъщерята, не мис, я че им е фикс идея ИД. Има нещо гнило в цялата работа, може би и други освен САЩ искат петрола.

абе не че защитавам тези безумни варвари....ама америка е покрита с кръв от глава до пети и то се с невинна кръв и кръвта са проляли не поради защита на родина или нещо друга а заради пустата АЛЧНОСТ

Какво сте напускали тези минуси... Много точен коментар! Жалко за невинните хора, наистина много жалко! Дано да няма повече жертви! Но няма такава алчна държава, плъзнали са като хлебарки из целия свят и раздават правосъдие.... Какво стана с Ирак..,..като се намесиха направо "цъфна" тази държава....Какво стана с Либия - беше стабилна и богата държава....сега банда от разбойници с автомати навсякъде..... Защо бомбардираха Югославия и отделиха и признаха Косово ??? А после руснаците били агресорите...които анексираха Крим по напълно демократичен начин.....

Вие чувате ли се бе? Не помните ли какви зверства се случваха в Югославия в продължение на 10 години? Алчни били, ами всичко си има цена драги, не може хем да искаш да си защитен от НАТО от психопати по целият свят дето за нула време може да ни ликвидират, хем да е безплатно. Америка откри нефта в арабските държави и им разработи находищата, това направи много араби богати до безобразие, защо те не скъсат отношенията си с САЩ и не разпределят малко по-честно приходите от природните си богатства, много е лесно да обвиняваш един за всичко, като че ли алчността ходи само по американците.

Какво пак обвинявате американците??? Афганистан и Ирак субсидираха ли АлКайда? Сащ намеси ли се - намеси се. Тея в момента тръгнаха от Сирия. Сащ искаха ли да се намесят - искаха. Кой ги спря???? - Путин. Ако не се беше противопоставил тези отдавна нямаше да ги има.

"Тези" както ги нарече не са ли точно "онези" дето САЩ и НАТО въоражаваха и наливаха пари в тях срещу Асад? Тогава бяха доблестни бойци за "свобода и демокрация" сега са лоши "терористи". !?

Няма такова нещо. Все едно казваш, че сепаратистите в Украйна са снабдени с американско оръжие!

Че САЩ искаха да се намесят в Сирия, е единстевното вярно в поста ти. Само, че пропускаш, че искаха да се намесят в подкрепа на джихадистите, които тогава бяха наричани "борци за своода".

Объркан си нещо. Прочети повече за реалностите хронологично в Афганистан и Сирия.

не съм съгласен да ми говорите за старо славянски.Това е старобългарски език,който ние Българите сме го дали на славяните.Защо се наричаме България ,а не Славяния.В ДНК имаме повече траки отколкото славяни .Това трябва да се пренапише.

доколкото си спомням езика използван в църковните писания трябва да се нарича български, а не старославянски защото когато книгите са били преведени в света е било разрешено богослужение само на три езика - латински, гръцки и български

Не си прав - трите официални езици в богослуженията са били гръцки, латински и еврейски. Именно срещу тази "триезична ерес" възстава Константин-Кирил Философ и казва, че всеки трябва да има право да се моли Богу на собствения си език. По-късно, след покръстването на българите Борис І нарежда богослуженията в България да се извършват на български език, с което си навлича гнева на Вселенската патриаршия. Иначе да - правлино е езикът да се нарича старобългарски, не старославянски. Черковнославянски пък се нарича този език, на който се служи в нашата и в Руската църква след 14 век (след падането ни под турско робство и изнасянето на голяма част от богослужебните ни книги към Русия).

Панславизма е измислен от русия за да заличи българското културно наследство в източна Европа, славяни НЯМА !!!!!

НЕ , НЕ БЕШЕ

Другари демократи, това не беше ли най щастливия обществен строй след мръсния комунизъм. А след 5 октомври и тука се очакват живите факли като отзвук на победилата до невиждани върхове светла демокрация. Какво по хубаво от това да бъдеш на пост и молитва, да бъдеш на свещи, да живееш във фургони през 21 век. И да не забравите да отбележите годишнината от края на света, а иначе София все още диша.

БЪЛГАРИТЕ СА СТАР НАРОД И СТАРИ СЛАВЯНКИ ТРАДИЦИИ !!! ТОВА ЧЕ СМЕ СЪС СТАРИ СЛАВЯНКИ ТРАДИЦИ Е ЦЪРКАВАТА !!! БИБЛИИТЕ СА НАПИСАНИ НА СТРАРОСЛАЯНСКИ ЕЗИК !!! ИМА ЛИ НЯКОИ ЛА Е ЧЕЛ СТАРОБЪЛГАСКА КНИГА НАПЕЧАТАНА НА АМЕРИКАНСКИ ЕЗИК !!!НОНСЕНС

КАКВО НИ СВЪРЗВА С АФРОАМЕРИКАНЦИТЕ ???ЧЕ ДА ГИ ОБИЧАМЕ !!! ЗАЕДНО СМЕ БИЛИ НА БАБЕРКА НА БАНАНИ???

Нищо не ме свързва с афроамериканците но още по-малко бих желал нещо да ме свързва с такива руски подлоги като тебе!!!

Ей,че неграмотни журналисти имате,бе!!!Изречение в утвърдителна форма с въпросителен знак!!!О,неразумни и юроде...!!!

Просто вече мислят на /лош/ английски. Все едно чета в. "Сън"- " Kate is pegnant, perhaps?" Това да им е кусура;-).

ти не мислиш! Новината не е ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНА! Въпросителния знак е затова. Че майка му "потвърдила", нищо не значи. докато не се произнесе Обама.

УТВЪРДИТЕЛНА и ВЪПРОСИТЕЛНА ФОРМА на изречението в българския език няма нищо общо със потвърждаване или отричане на информацията в него.Пропуснал си граматиката в няколко класа....!!!

А сега Обама да видим колко жали за обречените заложници-американци ,британци....!?Ще спре ли ударите и ще се изнесе ли от ИД и най-после да си седне на задника...!?

" Който сее ветрове ЖЪНЕ БУРИ"!!!!!!

Американците си заслужават тая участ,макар и не ..точните виновни субекти..!?Що дирят те в близкия изток..!?+Да си оправят дълговете в САЩ и преследват наркоманите и убииците в собствената си страна...!

Лошото е , че бурите...не признават граници!

Жалко за човека. Никой не може да ме убеди,че "мИнДИЛ", както остроумно ги е нарекъл колегата Nightborn, са истински настроени срещу САЩ. Тези постановки с театрални обръщения към Обама са просто един театър- "той го предизвиква и е лош главорез, следователно щом посочва Обама за свой враг значи последният е добър лидер,нашият спасител от изверга с ножа". За американската администрация убийството на нейни граждани не представлява никакъв проблем от морално естество /11 септември например с имплозивното взривяване на сградите,направено очеизвадно неграмотно като за първокласници/. Джихадистите са създадени да мътят водата на Европа, Русия и неприятелите на САЩ в Близкия Изток. Колкото и да се пъне срещу тях кралят на Саудитска Арабия не сме забравили с чии пари бяха създадени /неговите и на катарската династия/, кой ги обучи /Моссад/ и кой ги въоръжи /САЩ/. Зверското обезглавяване на американски граждани трябва да послужи за сигнал на другите такива до какъв цинизъм и безчовечност може да стигне управляващата им върхушка. Нека не се заблуждаваме- навсякъде управниците манипулират масите /Русия и Китай не правят изключение/. Никъде обаче в съвременният свят сред приетите за цивилизовани държави това не се прави по такъв циничен и безскрупулен начин,както в САЩ.

Цинизмът и простащината ти са безкрайни,но въпреки такива "индивиди",като теб-скоро всичко,ще си дойде на мястото!

О, несъмнено:-). Вие и подобните ви,колега,също ще заемете полагащите ви се места- в историята и изобщо. Мога ли да попитам най-смирено с какво провокира острата ви реакция? Може би засегнах "свещената крава" USrael /знам,че е клише използването на този израз, но е така изпълнен с коректен смисъл,че просто не мога да се насиля да го заменя с друг:-)/?

Един въпрос към проамерикански настроените г-да: защо за петрол може да се проведе сухопътна операция с половин милион войника /Ирак/, а за ликвидиране на терористична държава /защото халифата вече е такава-вижте картата/,режеща главите на гражданите им- не може? Защо Русия /в която не е отрязана все още нито една американска глава,но пък е доста богата/ е в устата на "демократите" 24/7, а г-дата от ИДИЛ някак си не се отразяват изобщо в американската преса или когато това стане е без особен ентусиазъм?

Докато слагате минуси без аргументи на горните две реплики моля изкоментирайте защо г-н Обама след обръщението си по повод първото обезглавяване на американски журналист отиде да играе голф, а след второто дори не направи никакво обръщение /нещо повече, не упълномощи никой да го стори от негово име/?

МИ ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ДА НЕ ОБИЧАМЕ АМЕРИКА

Ние, родените след Втората световна война, загубихме смисъла на живота си. От 25 години в нашия дом се вихри война, мизерия, лъжа, насилия. Предават ни нашите деца, зад които надзъртат озлобени дърти катили с кафяви души. Цинизмът на взелите от улицата управници избива в повод за скрита, жестока гражданска война, в която изгаря страната. Ослепели от алчност, затъпели от заговори, комплоти и завери типове водят нацията към разцепление, раздор и провал. Такава демокрация не ни е нужна, това е колониализъм.

Моите уважения,колега. Постепенно ставаме все повече осъзналите се и превъзмогналите страха да си отворим очите и да наречем нещата с истинските им имена.

въпреки всичко Америка е, и ще бъде най-могъщата държава на света. разни комунисти и терористи се пръскат от завист, но си гният в ада, а Америка ще пребъде!

И кое и е най-могъщото ? Дължи безобразно много пари на КИТАЙ. Започнала е войни на хиляди места в целият Свят и не е победила никъде. От всякъде се е връщала с подвита опашка ,като токущо изчукана и зарязана дама. Когато въоръжаваше тия същите от мИНДИЛ, те бяха борци за мир, срещу Ассад. Сега котато тия същите гъджави роми, започнаха да колят хамериканци, вече са терористи. Това ли и м е великото. То е все същото да се осереш и да неможеш да се почистиш. Като са създали чудовището, що не ходят те да му режат главата, ами плачат като.... да не казвам!

Мили, могъща е простотията ти...

" простотията ми"

...какво лицемерие на САЩ!Значи докато на власт бяха БААС и Саддам Хюсеин можеше да пратят огромна армия, авиация, танкове и флот и да водят тотална война срещу "лошия диктатор".Сега положението крещи за сериозна военна намеса, защото са застрашени устоите на цивилизацията, всеки ден се избиват невинни хора от тия откачени фанатици, които искат да живеят в 8-ми век.На всички по света е ясно, че цялата тази каша забъркаха САЩ с тяхната намеса в Ирак.Сега обаче само пращат оръжие и тук-там по някоя "братска" ракета върху главите на ислямистите.Ако поискат САЩ за три дни ще приключат с тая паплач.Но цялата им политика в случая говори само за едно - американците умишлено унищожиха реда и светските режими в целия Близък Изток.И да не се правят на ощипани. Цялата ислямистка сган преди бе "опозиция" и "борци за свобода".Мисля си, че за смъртта на тези журналисти трябва да бъдат отговорни Президентът на САЩ и неговата администрация.Мисля си и друго - от как свят светува, войните все ги забъркват политиците.Но проливат кръвта си обикновените хора.Крайно време е ООН да приеме харта, според която, когато бъде започната война някъде, синовете, братята и дори бащите на идеолозите и подбудителите на войната да са на първа бойна линия.тогава ще им повярвам, че "войната е справедлива" !

е вече безгласна буква. Светът се прекроява под ботуша на САЩ и международното право вече не е това, което беше замислено да е . Светът не се управлява от силата на правото, а от правото на силния. ООН купища резолюции гласуваха в защита на палестинците, ама Израел си правят каквото си щат. Каквото и да си гласуват в СС на ООН все тая, няма да си мръднат пръста. Цивилизацията е застрашена. В Сирия се провежда геноцид на всички несунити, ама да чувате нещо по медиите по тоя въпрос.?. САЩ ги "боли" само за Ирак, но и това не е съвсем тъй.

жалко за Хората - журналисти ,но , държава която води агресивна външна политика... има една поговорка каквото повикало такова се обадило!