Рамзан Кадиров: Лидер на „Ислямска държава” е убит

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров съобщи, че един от лидерите на "Ислямска държава" Тархан Батарашвили, известен като Омар ал-Шишани, е бил убит.

Обратно в новината

Коментари - Рамзан Кадиров: Лидер на „Ислямска държава” е убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно ФСВто бая са го закъсали, щом си пращат хората да се обучават от американски инструктори в Грузинския спецназ.

Ей долен,гнусен лъжецо,този нa снимкaтa е aмерикaнски човек ,"борец зa демокрaция" от " умеренaтa опозуция "

Само на мен ли ми се струва, че ИД набира военнослужещи и се разширява подобно на османската империя...Турците също не са били чак толкова многобройни в началото, но разпространявайки се подобно на раково образувание са успели да се разрастнат и превърнат в "Халифат". Историята се повтаря, макар и не в оригиналния си вид. За тогава се предполага, но сега се знае със сигурност, че каузата се подпомага (или дори режисира) от някои държави. Вероятно ще е така, докато нещата не излязат извъна контрол.

Путин, приказ, "Спецназ", 3000 чеченски главорези, лезгинка, край на ИДИЛ! :)

По принцип си прав, но нали и аз това казвам - някой трябва да реши. Не отърва засега...

Има и други прилики. Много от изявените военачалници на Османската империя /паши/ също са били западноевропейски наемници.

Нет приказ, товарищ! Нельзя!

На тоя таракан на снимката, много щеше да му ходи едно черно бомбе и едни масури надолу покрай ушите.

Кадиров не си играе и не говори празни приказки. Украинците трябва много да внимават да не го ядосат, че много ще си патят !

Този беше добър боец за Евро-атлантическите ценности ,но какво да се прави...както казваше Рамзан Кадиров в едно интервю "Ще им подсигурим еднопосочни билети на тези шейтани "

Империята на злото с помощта на своите марионетки унищожава пламенните борци за свобода и демокрация по света. Днес верният слуга и палач на офицера от КГБ съобщи за смъртта на поредният борец за права и свободи

Моля за извинение загиналият вече не бил борец за демокрация.

А какво стана с нобеловата награда на създателя на ислямска държава?

Че кога Путин е получавал Нобелова награда?

За Обамката става дума. За да преборят ИД, трябвало да махнат Асад. Искаха да махат Асад и преди да има ИД. Кой го иска - Обама. Какъв отговорът на въпроса: "Кому е удобна ИД"?

Ало ? Усещате ли , че руснаците нямат грешка. Всеки получава , това което заслужава. Без да парадират.

Не усещаме. Например Путков още не е получил каквото заслужава Ако видим, че го дерат жив, ще повярваме, че с прав.

Незнам за "Путков". Но ние със сигурност, ще си получим заслуженото.

Не само той,а всички от Ислямска държава трябва да бъдат убити!

МУДЖАХИДИНА ИЗГОРЯЛ ПОД БЯЛОТО СЛЪНЦЕ НА ПУСТИНЯТА :)

Пропагандата на джуджето-лилипут путин...както винаги, нищо ясно или конкретно. Просто думи за да имат себеподобните му материал по който да умуват. Като ви гледам колко сте тук такива, чак ми идва да си скъсам БГ-EU паспорта.

До ТТ - Вместо да си скъсаш БГ-EU паспорта, вземи си налей малко мозък в главата, че си доста изпростял и изкуфял !!

Че то в ЕС.Мозък, не трябва.

Да вземат да убият и 50на лидери на управляващите ни 25 години партии, по-голямо добро ще е! Има и много кадърни хора в България, вярно, не са петрол, но ще е по-добре за Света... не само за Америка!

Kill 'em All

ХИЛЯДИ ЩЕ ДОЙДАТ НА НЕГОВО МЯСТО ДА ОТМЪСТЯТ НА РУСИЯ!

Не се превъзбуждай много. Ще пропуснеш петъчната молитва. Нищо че още е четвъртък.

До МЪСТ - Хиляди ще дойдат и ще ти се изсерат на простата кратуна, ЦИГАНИНО ПРОСТ !!

от някои които ,,п.кае,, и си ,,гледа,, религията какво да очакваш!!!

"...Омар ал-Шишани, е бил убит..." Ако не е още, ще бъде убит, защото краде (нефт) повече, отколкото са му разрешили (от ЦРУ). След като го убият, от ЦРУ ще изпратят друг, и т.н. Помните ли Нуриега, Садам Хюсеин, Кадафи, Осамата и още много имена от плеядата борци за свобода по американски?

Багдади приканва също бойците на ИД "да подпалят целия свят с вулканите на джихада".

в грешка си...американците нямат пръст с това енщо...а го освободиха го по молба на ...израел...хайде стига ти толкова...и затова сега твърдят,че борабта с тях щяла да бъде "продължителна" и "трудна"..дрън дрън...май целтта е да оставим израел да си разчисти терена чрез идил...

ами в американския конгрес 2/3 от конгресмените са евреи, ти какво си мисли, че всичко това го правят заради нас ли.

това, че е трениран от цру не е изненада, той самия лидер на ислямската държава ал багдати беше хванат от американците, затворен а след това освободен за да организира всичко това. всеки който си мисли, че в ирак нещо се случва случайно е меко казано глупак. американците изхарчиха 6 трилиона за да направят така, че близкия изток е място на нестабилност и по този начин държат крехките арабски кралства и техния петрол под контрол. същото направиха и в украйна за да може русия да се занимава с този конфликт и да се спре нейното развитие. няма нищо лошо, че американците си гледат интереса жалко само че в процеса умират много хора а в страни пълни с подлизурковци като нашата нещата не вървят защото трябва да избираме между едните или другите.

че кадиров има свои клетки в близкия изток и по сигнал на путин е готов мамата им да е....

В тези ислямски групировки действително има доста чеченци ,които най вероятно голяма част от тях са вербувани от руските служби ,чрез Кадиров .В Кавказ семейните връзки са много силни и е достатъчно това че роднините им живеят в Чечения или Русия...

В северната част на Грузия ,до границата с Чечения има един район населен с чеченско малцинство и именно в този район навремето американците обучаваха бандите от ислямисти от цял свят ....не само чеченци и после ги прехвърляха в Русия ! За този четох на едно място че е бил от смесен брак -чеченец и грузинка ,или обратно -не помня ,но се пишеше че наистина е заплашвал да пренесе войната в Русия и Р Кадиров още тогава му се заканваше....

Търсената от Интерпол 30-годишна "бяла вдовица", британката Саманта Лютуейт, (Samantha Lewthwaite), е застреляна в Донбасс от снайперист на опълченците. "Бялата вдовица" се е биела на страната на фашисткия батальон Айдар. Тя принадлежи към ислямската терористична група Ал-Шабаб (Al-Shabaab) и е вдовица на британския терорист Джърмейн Линдзи. Двамата са участвали в различни атентати, включително и в Лондон и в Кения. За украинските власти "бялата вдовица" е толкова ценна, че те дават 1 милион долара за залавянето на снайпериста.

да гледат как се защищава честта на родината..какво значи родолюбие...а не да се продават на съседни държави,които считат за своя родина...

Тоя трябва да е много талантлив, на 28 вече е лидер на организация, и то само за две години се е издигнал от нулата. Аман от информативна дезинформация. Някой иска да се похвали, ама подхожда доста рибарски

Като гледам физиономията от снимката, този нито прилича на чеченец,нито на арабин,нито на грузинец,ни най-малко на руснак.Този си е чист англичанин с чеченска брада.

Този на снимката е освиткания, не е Кадиров!

Какво да кажа... Като става дума за терористи Русия не говори а действа без много шум , но доказано ефективно.Затова и малко любители на девици се осмеляват да заплашват тази държава..

А бе ние все още не знаем кой е Делян Пеевски а пък те тръгнали да ме питат за Омар ал-Шишани. Пука ми на желетката има ли го, няма ли го....

ПИПО

Делян Пеевски е сол ташак на Ахмед Доган.

за всеки сол ташак си има снайперист

ПИПО

Сега от ЦРУ се блъскат главите и се чудят с кой, да го заместят.

Чичо Сам ще го замести с друг главорез,по-верен и по-послушен,койтото ще стреля само по "лошите" и ще даде нефтение кладенци на "добрите".

Българските журналя са отврътителни - читателят прочита "утвърдителното" изречение и подминава въпросителния знак .Така се създава у него впечатлението че това Е ДОКАЗАН ФАКТ.Мръсни мозъкопромивачи,хич не ми се опитвайте да лъжете,че го правите за спестяване на място или да се криете зад неграмотност.Правите го за да манипулирате умствено безкритичния читател.

ПИПО

Абсолютно съм съгласен с теб. За съжаление подобни писания са масови в родната журналистика. Това е чисто съобщително изречение, един въпросителен знак от зад, не го прави въпрос. Търсят сензация в заглавието, после се оказва че могло и да не е точно така. Тъжна история.

Spartan, първо научи правописа,а после се пробвай като анализатор.Неграмотник!

Дааа, добри новини. Отстрела на машите на Вашингтон е открит. Шишани, Саманта, да видим кой ще е следващият ...

Безопасен е само мъртвият джихадист!

Да видим псакитата какво ще кажат сега.

Нищо чудно ако беше заплашил България нашите управляващи педократи да се бяха пострали от страх..Като краварите от Доналд Дък се наакаха, и веднага след това да бяха сложили феса и приели исляма!! И Омар ал Шишани да беше обявил черноморието ни за джихадиски курорт!!! Там където джихадистите ще си почиват от кървавите битки и ще се забавляват с резане на глави и плажен волейбол с тях! То нали си имаме храбра БГ натовска армия! Коят ша ни спаси кат в песничката: А дано ама надаили!

Bell

Върви се хвърли от някъде и сложи край на мизерното си съществуване, совиетски чифутино. Тези, които атакуват Идил в момента са натовски сили, а не Русия. Пък и на Кадиров много не може да му се има доверие. Той си твърди, ама къде са доказателствата?

По моему, не изпитвай истинноста на думите му на собствен гръб или там каквото имаш ....

а знаеш как наричаме идил в арабския свят? малкото нато ,понеже са граждани на европейски страни и америка,така че нато се бие с друигя нато. ако имаш акъл го разбери това.

Чифут може да вкаш на майка си или на баща си чието Име е Кончита дъ Вурст. То затова и се е родил на този свят такава чифутска отрепка като теб. Няма как фекал като тебе да е българин, виж на мойше напълно приличаш...Нямаш ли си друга работа, като да се продаваш за 30 сребърника на всяка еврокончита която поиска да си вкара вурста си в гъза ти?

Сега и лидерите на ИДИЛ като почнат да ги убиват и съживяват по 4 - 5 пъти катко Осама, САЩ ще си намерят повод за войни още за поне 20 години!

този се е мислел за безсмуртен,ама всеки си намира маистора

ПО-ТОЧНО НАШИТЕ ОТ ПЕНТАГОНА ИСКАЛИ ЗАЕДНО С ЕРДОГАН ДА КОМАНДИРОВАТ МУТРАТА В ЧЕЧНЯ ЗА ДА ПРАВИ ПРОБЛМИ НА РУСИЯ , НО ПО ПЪТЯ СРЕЩНАЛ ПИЯН ОФИЦЕР ОТ ГРУ :)))

да се гори в ада...

Омар ал-Шишани заплаши Русия с терористични атаки Ами ако беше заплашил България, а не Русия и Путин, сега Омар щеше да се радва на добро здраве. Най-много от наша страна да беше излязло някакво обосновано предположение.

Нищо чудно ако беше заплашил България нашите управляващи педократи да се бяха пострали от страх..Като краварите от Доналд Дък се наакаха, и веднага след това да бяха сложили феса и приели исляма!! И Омар ал Шишани да беше обявил черноморието ни за джихадиски курорт!!! Там където джихадистите ще си почиват от кървавите битки и ще се забавляват с резане на глави и плажен волейбол с тях! То нали си имаме храбра БГ натовска армия! Коят ша ни спаси кат в песничката: А дано ама надаили!

Този Омар намери кой да плаши със смърт , и не след дълго си отиде от тоя свят . Рамзан Кадиров в момента има най-силната армия от наемници , а всички сме чували за уменията на чеченците ...

...Омар ал-Шишани от щата Тексас...

Ето това е истинският мюсюлманин. Милее за народа си и погубва безмилостно враговете му. Ако Европа има дупе трябва да му благодари. Русия ще го оцени, а Америка да го д.ха.

Ако това е истина, то много хора тази вечер ще сменят по няколко памперса.

Те си мият дупарите редовно, нямат нужда от памперси. То се иска мозък дори за да разбереш че си се осрал.

LOL браво на Кадиров. Като обезглави ЦРУ-ската организация ИДИЛ и да видим О'Бимбо с какво ще плаши света. Ще му остане само еболата...

Bell

Андропов? В какъв се вживявате? А знаете ли фамилното име на бащата на Адропов? Казва се Либерман, а майка му Флекенщайн. СеСеСеРе - еврейски кошер.

изпратиха чеченците и .... няма човек няма проблем

Ето така се прави мир. Браво! Продължавайте в същия дух.