ИДИЛ потвърдила за смъртта на главатаря си Ал Багдади

"Ислямска държава" държава потвърди смъртта на своя главатар Абу Бакр ал Багдади.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ потвърдила за смъртта на главатаря си Ал Багдади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още едно стегнато дупенце по-малко....

....и от кога вярваме на информацiя дошла "ислямсka дарjaва " ?!?...виж американците им вярват поради естествената си близост с тях !...единiя казал ..другiя потвардил ....и ето фалшива новина за света ....

Шило

Маккейн сигурно е в болница. С инфаркт

Ясно...Багдади гушна там едни милиони и излезе в пенсия на Хаваи, там ще го поздравяват с "Мистър Джон", ще гушка хавайки по бански и ще си пие питиетата на верандата на вила за няколко мили. А изкланите сирийски деца се разлагат в общи гробове ... Такъв е животът с главен архитект С.А.Щ....

сега остава и да възкръсне, ще основат нова религия ..

Всекиму своето.

Багдади е толкова мъртъв колкото и Осама бин Ладен. Холивуд е за овцете. Който схванал, схванал. Другите да си пишат есета на тема как се убиват измислени актьори!

според позата която е заел говорителя на ИДИЛ: Предполагаме, че откакто беше размазан като хлебарка досега Багдади е стигнал вече до 17тата си девственица...но не можем да бъдем сигурни:)

Пак ли убиха тоя анимационен герой?! Нищо , да е жив и здрав :))) След ден-два пак ще се появи . И после пак ще го убият ... и така ;)) Не пускайте новини за зомбита , Българите не сме израстнали с последния дъжд :))))

ама нас българите какво ни интересува

Холивуд започва кастинг за нов лидер на нова джихадистка групировка.

навреме са го убили руснаците щото ирак си превзе мусул а кюрдите са вече в ракка можеше да го залови някой и да проговори ...

Руснаците нямат разузнаване на терен!Нито пък сателитно,още по малко нещо подобно на ,,Глобъл Хоук" или приближаващо се до възможностите на американските подслушвателни и наблюдателни дронове! Така,че това със сигурност е поредна пропагандна руска лъжа! Истината за смърта на Багдади ще е когато го потвърдят и американците! И тази плиткоумна лъжа за снимка на Багдади и Макейн е само за вътрешна употреба на помътени от бояришник в Русия и кафе и цигари в България черно бели мозъци!

Нищо чудно да е актьор. Появи се веднъж и няколко пъти пускаха аудио записи с "неговия" глас...

САЩ няколко пъти обявяваха, че са го "убили". Тук го потвърждават неговите. Руснаците само казаха, че са получили информация, че при тяхно нападение е убит, но го проверяват. Те не са твърдяли нещо със сигурност. САЩ го твърдяха, но се издъниха.

Няма ли да му направят и едно официално "убиване" като при Осама?

макКейн и Килъри са в траур.

Или разпускат някъде заедно тримцата...

За друго не знам, но вземете да си оправите печатните грешки по статиите. Няма една статия без повтаряне на думи и объркани букви!

Бо Бо

CAЩ са тези, които създават и унищажават главатарите на ИДИЛ. Референции: Джрдж Форман, Аарон Русо, Гор Видал...

Мачкай Вова. Като свършиш в Сирия почвай и в Европа. Има бая работа. Само ти можеш да вършиш тази работа. Еврогейските пудели не стават

пишеш глупости. А тебеподобните ти глупаци ти цъкат "+"-чета. Я кажи, поне плащат ли ти или ти сам се натягаш безплатно?

Абсолютна путлераска лъжа! Предполагам е на топло домой в Масква, прибрали са си го след като почерни живота на милиони хора. НАТО и Пентагона казаха че няа потвърждение за смъртта на руската марионетка, така че изказвания от ИДИЛ в този случай са само проруска пропаганда...но не се бойте, демократичната справедливост ще го застигне скоро, и него и диктаторчето

бърже бърже викайте психиатър:)

Шило

Е, рашките свършиха работата. Аллах си го прибра, той да си го разпределя де трябва. Човечеството се оттърва от него.

От 2014 до сега го убиха поне три пъти. Един път иракската армия, един път пентагонът и един път руснаците. Много е жилав, ей!

Ало, бежанците - войната свърши, айде обратно по родните места !!!!

По родните места ще се върнат само джихадистите. Очаквай ги скоро в европа и русия.

АУУУ лоши руснаци, ми сега МакКейн с кого ще се целува уста в уста!!!

Убили са американците 250 цивилни! И всичките роднини на "бойци" на Идил! Демек правоверни рашисти от становете и чечня! Късам се да плача за тях, дрОгаре!

На нас пък ни е през оная работа за какво плачеш. Ти не си никой

Много ме кефят тия военно-космически-галактически-времево-пространствени сили на Руската Федерация! Не, сериозно!

Е, не му помогна Южния коридор, който държаха няколко месеца САЩ... и за самия удар е имало едва две минутно предупреждение.... май се объркаха доста сметки...

Соросоидите са в шок и траур.

повечето едва ли разбират какво става

Загуби добрия си приятел Шимон Елиот.

Да новината от преди 3 години, че е агент на мосад нещо не обикаля много демонократичнит медий:)

Сигурно чалмата се е криел в некое детско отделение на болница след като са го били убили руснаците с въздушен удар, според Телеграфната Агенция на Савецлия Союз... накратко ТАСС! Нема такива смешмници като рашистките ступори на лъжи, фалшиви новини и пропаганда!

Само че американците, последния месец в Сирия са убили над 250 цивилни от които повече от 80 са деца.

Пак ли пропагандни руски медии си чел?

Сега след като е "мъртъв", може спокойно да пазарува в американските молове.

Руските космически сили ,,фърлят" гравитационни боНби разработени от немски ,френски,английски и американски инженери през ПСВ и ВСВ!И са на изключително точният и прецизен принцип ...където паднат...та като как могат да бъдат сигурни и да си приписват заслуги за убийствато на баш лидера на ИД?След като на тях целта им са главно жени и деца за да се засили натиска на миграцията към Европа и по леко въоръжената и разпокъсана опозиция срещу Асад!

Колкото и да плюеш, фактите говорят друго.

Не мога да повярвам колко неуки хора има в страната. Един дядо от село до Радомир ми обясняваше как руснаците пуснали атомна бомба в София 1945г. :)

11 Юни 2017 Лидерът на групировката ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади е бил убит в неделя чрез въздушни удари, съобщава "Daily Sabah" След 5 дни руснаците изнесоха лъжата, че вероятно бил убит през май от руски бомбардировки, с което потвърдиха, че е убит, щото те най-добре знаят какво става с техния човек Багдади.

Крадецът вика "дръжте крадеца". Да се твърди, че Багдади е човек на Русия е толкова вярно, колкото и че Джон Кенеди е починал от слънчев удар.

Ти нима очакваш казионните медии да признаят, че руснацитне са го убили?! Естествено, че са хамереканци... и то "малко" след като руснаците го убиха на 28.05..., а преди това няколко пъти го "убиваха" хамерекански "високоточни" аероплани.....

Така е, прав си! Забравих как функционират казионните медии.

Проблема ти е, че първо обявиха, че при американски удари на 11.06.2017 е убит Багдади. 5 дни по-късно дойде руското cъобщение, че било "възможно" да е убит през май

Търсете в Youtube: Hillary Clinton ADMITS The CIA Started & Funded Al Qaeda Превод: Хилари Клинтън признава, че ЦРУ стартира и създаде Ал-Кайда. ЦРУ си имат сайт cia.gov . Тия на gov са правителствените. Има и mil за военните.

И сега вече когато ЛОШИЯТ е ликвидиран , КАКВО следва ? Край на войната в Сирия , може би а ? Аааааааа ха ха ха ха ха ! Блажени са верующите ! Просто следва назначаването НА НОВ ЛОШ ! Те Хамериканците поне в тази си част са ненадминати ! Пък и военно промишления комплекс на САЩ ТРЯБВА да работи ! Като за тази цел алъш-вериша с оръжие ТРЯБВА да върви ! А за това е нужна ... ъъъъъ ... ВОЙНА ...

Кой от всички Ал Багдадита?

Ако напишете руските ВКС,да не би да ви се изчекне клавиатурата бе дировци

Ти още ли не си разбрал каква е новата партийна линия бе ? Руснаците СА ЛОШИ !

Р защо трябва да лъжат Заради кефа на путлерастията ли?

Американците няколко пъти го "убиваха". Накрая руснаците казаха, че проверяват версията да са го убили. Иначе има твърдения че Маккейн, дето тук спря и Южен Поток, се е срещал с него (слепете линка от снимката): budnaera. com/pix-common/isis-mccain. jpg ;)

Бакър, ве бате! Бакър, жълто, мед значи, ве бате....

Поредния мъртъв "месия" ! Но трябва да му се признае че заради него над 1 милион мюсюлмани по - малко !

Отдавна беше дадена заявка от администрацията на Тръмп за закриване на проекта "ДАЕШ". Дали ще сме свидетели на нов ребрандинг по схемата Ал Кайда - ДАЕШ или Вашингтон ще стартира новия проект на "политическия ислям" ще разберем скоро...

Не само са дали заявка за закриване, ами и действат, ама тия дето стоят зад ИДИЛ - Русия и Башар Асад пречат всячески.

Парадираш със собственото си невежество!?!?

Можеше да напишете че са го ударили Руските ВКС.. САЩ го убиваха над 10 пъти Руснаците само един ама наистина не като Холивуд

Не е Холивуд наистина - руснаците никога не са сигурни какво точно са ударили - понякога техните собствени спецчасти, та се налага пропагандата да съчинява героични легенди..

Що трябва да лъжат, за да е политкоректно? Руснаците предполагат, че са го убили през май, а той е убит през юни при други НЕ руски бомбардировки. 11 Юни 2017 Лидерът на групировката ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади е бил убит в неделя чрез въздушни удари, съобщава "Daily Sabah" След 5 дни руснаците изнесоха лъжата, че вероятно бил убит през май от руски бомбардировки, с което потвърдиха, че е убит, щото те най-добре знаят какво става с техния човек Багдади.