ИДИЛ пусна нов запис на лидера си Ал Багдади

Терористичната организация "Ислямска държава" разпространи аудиозапис на своя лидер Абу Бакр ал Багдади, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ пусна нов запис на лидера си Ал Багдади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тоя нали го убиха вече, бе - няколко пъти?

Прекъсват му отпуската по необходимост.

И в ИДИЛ сигурно си имат такъв, като нашият Ненчо Балабанов, който имитира гласа на Бойко Борисов! Колко му е! По-важното е , че за света Багдати се води умрял! И да е реално жив, вече няма значение!

За тоз човечец докладмаха, че поне три пъти го убиха с дронове, бомби и какво ли не задокеанските специалисти.Ебати Феникса, тоя колко смърти има?Или онези, задокеанските, просто отчитат неща за премиални.

Абу Бакр ал Багдади е агент на ГРУ с висш ранг. Заповедите получава от Путин, така както беше и с Осама Бин Ладен. Нищо ново под слънцето, просто КГБ и ГРУ замениха Ал Кайда с ИДИЛ !

Абу Бакр ал Багдади е агент на МОСАД с висш ранг. Заповедите получава от ЦРУ, така както беше и с Осама Бин Ладен. Нищо ново под слънцето, просто МОСАД и ЦРУ замениха Ал Кайда с ИДИЛ !

Има грешка в заглавието! Трябва да се чете: US пусна нов запис на ал-багдади

Тоя, след като се срещна с МакКейн, американците го убиха два пъти, иракската армия го уби два пъти и руснаците веднъж. Явно е свикнал вече.

Никога не се е срещал с МакКейн. Това дето викат че той бил на някаква снимка е лъжа. Там той дори няма брада. Има някаква бегла прилика с командир на сирийската опозиция. Ама те всичките си приличат арабите.

това са старите американски номера. Най-редовно ги правеха с отдавна умрелия Осама. За да оправдаят някое нападение или отпускане на повече пари. Американците са намислили някоя простотия. Но е трагично състоянието на американските зомбите, щом се връзват на такива мошенически номера.

Тоя, дето руснаците го ''убиха''? Винаги е било ясно, че те никога не лъжат..Тъпи комунисти

Dimi

А преди руснаците американците го "убиха" два пъти, иракчаните май и те два или три пъти го "убиваха"... ама какво да се прави човека явно възкръства

възкръснах само зарад вас, за да ви спася от Божи бяс... Това към моите събратя от службите на Запад.

Пак ли е жив тоя?

Има прост начин да покажеш, че си жив - държиш днешния брой на известен вестник. Елементарно, Уотсън!

Това също може да се преправи доста успешно.

Този пак възкръсна....за кой ли пореден път....

юроде, освести се! Чудя се на някои от изявяващите се тук. Абе, мушмороци, вместо да плюете Америка, Русия и Израел, се молете те да се обединят с Европа и заедно да смачкат ислямската змия... Но, като ви чета тъпотиите, май ви виждам надупени в джамиите? Е, ако е така, ясно е, че сте подлоги на ислямската зараза.

Осама бин Ладен, кога ще се е обади за съдействие за Сирия в пентагона?!

Излизането на записа съвпадна с няколко мощни контраатаки срещу Сирийската армия и кюрдите. ИДИЛ постигна известни успехи . Явно записа е свършил работа за повдигане на бойният им дух. А дали е автентичен-силно се съмнявам.

ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ДОСЕГА ТЕРОРИСТИТЕ НЕ СА УБИЛИ НИТО ЕДИН ЧЛЕН НА КОНГРЕСА , ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ, ИЗРАЕЛСКИЯ КСЕНЕТ ИЛИ ПОНЕ КМЕТА НА НЯКОЙ ГРАД :))) .... ... ВСЕ ТРЕПЯТ ЦИВИЛНИ :))

И Путлер не са гръмнали или някой депутат от Думата

Потърси на Гугъл картинки Маккейн с Багдади.

На тия снимки го няма Багдади!! Ама вие вярвате на руските лъжи.

и руски генерали

Принципно имат разпознаване по глас. Би трябвало да пуснат такова на записа. В Афганистан телефонният обмен минава през такъв явно, защото така са разпознали терорист. Поне така дзаваха по Дискавъри. Достатъчно е да обръщаш внимание на новините в новините, които не са главното съобщавано.

Да, по подобен начин бяха стигнали до Бин Ладен.

Не е толкова трудно да имитираш една чалма, трудното е как да намерят толкова девици за плебса, който му вярва.

Този нали беше убит поне 6 пъти, какво му ставааа?

И 2pac го убиха преди 20г , но още излизат негови албуми :)

НАЙ - ВЕРОЯТНО ЗАПИСА Р НАПРАВЕН В БИВШАТА РЕЗИДЕНЦИЯ НА БЕН ЛАДЕН В КОЛУМБИЯ :))) ... ГЛЕДАЙТЕ AMERICA WAR ON DRUGS HISTORY TV Mini-Series 2017

Тези брадати идиоти не е лошо да вземат да прочетат внимателно корана.Там пише , че това което е написано с мастило(книги и знания) е много по ценно от кръвта на неверниците !

На тях и на еврейските им спонсори не им пука.

Тези които направиха революцията в Русия