Британски изтребители нанесоха удари по ИД

Британски изтребители "Торнадо"нанесоха първите си удари срешу мишени на "Ислямската държава" в Ирак, откакто парламентът одобри бойните операции.

Обратно в новината

Коментари - Британски изтребители нанесоха удари по ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дорде не стъпи кашишки крак на таз земя каквито и хварчила да бомбят нищо няма да се получи освен пушилек. Руснаците едно време бомбиха моджахидините из Афганско сума време и фърлиха маса бомби и к'во. Голям праз. И тез' ги е страх да воюват.От запада армия,колкото от умрял писмо.

Повече ни Уважаваше ! Тука некакво дете на Портестутка, ше ми вика, на мене, Путинамиска баба Тодорка , ОТ село Горна грешница, обл.КН

Голям рев путлеристки, сякаш самия Путлер е бил в пикапа.

Еми рев,да,защото нищо не се прави по въпроса,освен медиен PR колкото да покажем на света колко твърдо сме против ИД. С тези "бомбардировки" само чешат ислямистите между краката.То е нормално де,нали им трябват живи за повторната игра в Сирия?

Два изтребителя "Торнадо" атакуват 1 пикап- чудя се в такъв случай за една самоходна гаубица дали НАТО има достатъчно самолети;-). Прах в очите,уважаеми зрители. Снощи ме ухапа комар и го отразих горе долу толкова,колкото ИД я интересуват тези суперрехави въздушни удари, изпълнени проформа за пред медиите. Май навремето в Сърбия и в Ирак бомбардировките бяха с друг интензитет,а;-)?

БОЙ ПО ИЗРОДИТЕ ДЖИХАДИСТИ, ДА СИ УМРАТ НА МЪКА ПУТИНОИДИТЕ.

Алоооо ДИР-а!! Защо на такива малоумници им се разрешава да пишат в нета?! Не ми е ясно каква е връзката между ИД и Путиноидите?!

ЧЕТИ ПО-НАДОЛУ КОМЕНТАРИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ. АМА ТИ СИ ЗНАЕШ....

Уау, тая гнида пише путиноид с главно П. Хохохохооо

"каква е връзката между ИД и Путиноидите?!" Uак каква? Врагът на моя враг е мой приятел и съюзник :)

Дира с каво се накърнява доброто име и се обижда?Може ли 2 самолета скъпоструващи полети които всички плащаме за един пикап а??????????????

Само един от нашите хеликоптери Ми-24, преди да са ги нарязали на скрап, с една бойна мисия би свършил повече работа от двете торнада, раптори и томахоци. И боеприпаса (НУРС) е сравнително евтин. Не, че в Турция няма подобни апачи и кобри, не че и американците нямат. Въпрос на това искат ли да се свърши работа или искат да покажат на данъкоплатците си за какво харчат едни пари и как тая работа е много скъпа и трябват още...

Ха ха ха! "Те идентифицираха и атакуваха позиция на тежки оръжия, застрашаваща кюрдските сили и впоследствие атакуваха пикап на "Ислямската държава" в същата зона"! Какво "тежко оръжие" може да е един пикап?! Всичко направено от т.нар. "коалиция" е "пунт и пластики"! До вчера САЩ, Канада, Австралия, ЕС, Катар, ОАЕ, Саудитска арабия и др. подобни снабдяваха Ислямска държава с пари и оръжия, а днес - са им врагове! Истината е една - ако тези държави решат да смажат ИД то това ще стане за една седмица! На практика няма желание това да се случи, а само се имитират някакви военни действия!

И на втората седмица да бездействаме ли с оръжията си?

Мддааа Следващата атака ще да е срещу мощно настъпващи мощно бронирани ръчни колички!

ДИР, разумно е да спестявате техническите подробности при подобни новини, че "алиансът" става за смях. Изтребители "Торнадо" срещу пикап е точно толкова нелепо като 47 ракети "Томахоук" за 100 убити терориста и 20 цивилни жертви.

Маса "лОндончанин" се изнесе при Джихада на "ИД". Че и заможен на всичкото отгоре. В последно време нещо коли заложници, сега с тези британски авиони току виж си харесал и Тауър Бридж по известна нам аналогия.

това е най големият цирк на който съм присъствал,най мощните държави на света срещу едни терористи при това създадени от тях и не могат да ги бият,и н есамо товаа тези терористи продължават да взимат територии и да се напредват,май ги гъделичкат с тези бомби.запомнете ако не се взимат спешни мерки срещу тези терористи наречени от вас джихадисти,тази заразна чума ще ни убие.

Тези не знам какви обекти поразява в постинята, но определено създават предпоставки за засилен тероризъм в цяла Европа.

До "ХЪМ". - Слушай бе "ХЪМ-чо" пише се пустиня, а не "постиня". Къде си тръгнал да постиш ? Рано е още !!

Ок безгрешен. Това по темата ли е?

"Ударили един пикап!"Смешници!

Тия некадърници и толкова не могат да направят в уса и гб

Не е допустимо ДИР.БГ да публикува данни какво оръжие и боеприпаси са изпратени за военни действия. Как е възможно да цензурирате изказвания по отношения на крадци, а да публикувате военни данни, които засягат военни отношения на държавата ни? Хем служите на терористите по този начин, хем застрашавате спокойствието на българския народ.

Подарък за 6 мильона от най бедната страна, където пенсионерите измират от глад, болести и унижения. На гол корем-чифте пищови. Сбъркан народ, мафиотска държава!

Макар и стопански! Генерала Бойко, ако яхне тоя, колко метра ще лети, преди да се...снима, и да му падне? Преди да ме истриета, нещо напишете? 5? 15? 20! Не повече!

Много си остроумен!

И ти, и ти ! Кажи нещо, или ...пр....пропусни

"Междувременно българското служебно правителство обяви какво оръжие е изпратено от България в помощ на кюрдите в Северен Ирак за борба с джихадистите от "Ислямска държава". " Боже господии...боже майко мила де сме тръгнали и ние!!! "Дарението от излишни за Българската армия леко въоръжение и боеприпаси е на стойност близо 5 960 000 лева, се казва в официалното съобщение на МО. " А тия почти 6млн. що ЕУ или УСА поне половината да не платят

Сммяятай, Младене - досега те оплюха за твоето мнение! Ама двугънковите плювачи - тази сметка е и на техен гръб, НО, щом така са им рекли - радват се кат телета! НЕ - АЗ ПЪК НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА БОРБАТА СРЕЩУ ИД!!!

Вчера изхвърлих едни мръсни гащи и един леко скъсан потник. Всичко оригинал. Един циганин гледам ги събра след мен. Яко намаза, сега ще носи Версаче за 200+ лева.

Глупаците раздават оръжието което ще ни потрябва.Или мислят че са безсмъртни.Утре тези идиоти ще са на нашите врати.

Те са безсмъртници. Ще се покрият като Галеви а ние ще сме в масови грожове. На никой от тези не му пука за родината, а далаверата

Не са глупаци, а редовни американски лакей. Министъра на отбраната е същия които я съкрати на половина при предишният си мандат

Хубави изказвания е направил потребителя с име "генерала". Рядко съм срещал такива, а чета редовно и от доста време.

Хубаво си коментираме тук, но като дойдат фантиците друго ще бъбрите. Ако не са ни взривили до тогава.

1800 Калашника и 6 милиона патрона - общо на стойност близо 6 млн. лева! Хм, това не е ли малко скъпо????

макар и стари - тези калашници убиват. Региона ще се напълни с още оръжие. То там и така е пълно и всеки е въоръжен. Автоматите вървят по 50 долара. Поне в Ирак и Афганистан е така. Сега и в Сирия ще стане същото. Така че с години ще има размирици. Никой няма да оправи нещата сега.

Създадоха джихадистите , а сега се чудят какво да ги правят.Разсипаха една държава,накараха народа й да се чуди къде да иде и ни ги натресаха на нас да се чудим ние какво да ги правим.Е, кажете ми това не са ли престъпни деяния.Сетне Путин им виновен.

Путин е виновен, че не играе тяхната политика. Що не измете той ИД?! Дипломацията и хитрите ходове понякога играят лоша шега. Путин сам се слага в изолация. Да го питаш за какво. Удри един пердах за да има респект.

Паисий

Путин не е ли по-добре за измете фашистите-бандеровци в Украйна? Защо не го призовеш да направи това, а не да се бие с ИДИЛ, които са рожба на САЩ и не му правят нищо.

от днес те разжалвам ставаш редови редник

Светът се намира в задъдена улица и кукловодите се чудят ка даспасяват положението. Номерят с двата малайзийски Боинга в крайна с/ка с оказа провал (вторият, след като е бил насочен в грешен коридор, е свален от украинска ракета Бук според западни източници и видео, затова американците от самото начало се отдръпнаха от случая) и се съдаде ИД (Ислямската държава) , за да има враг, който да запълва празнотата. В крайна с/ка това не може да рестартира системата, а само отлага неизбежния финал .

Допреди два века главнокомандващия на една държава, генерала на една армия са се били рамо до рамо с войниците. Сега политиците творят свойте игри и взимат решения от топлите си кабинети и кресла. Вижте само колко безпринципен и жесток е станал света. Хората зягубиха националност. Няма кой да се бие в името на народа. Бият се защото им се плаща и друго не умеят. Мирното население бяга де свари, като преди това е живяло във фалшиво спокойствие.демокрация, комунизъм и т.н.

с двете торнада по пикапа ..бой .. бой .. и така още 200 години

С тези "удари" правят чикии на джихадистите. Само сериозна мащабна операция със широко международно участие до пълно унищожение на престъпниците ще е ефективна. Необходимо е да се упражни политически и икономически натиск върху Турция за участие и недопускане на мигранти в Европа.

Истинската опасност за света са тези който създават групи като ИДИЛ и после се правят на защитници на човешките права. Това лицемерие няма край. Произведените оръжия трябва да служат само за защита на една нация, а не и търговия. Който не може да произвежда ще се бие с камъни. Лесно е да насочиш един пълнител срещу група 30 невъоражени. Лесно е да стреляш от самолети срещу калашник, трудно е да опазиш невините който живеят за салатата, ракията, децата, секса, родината....

Какво пращаме след като армията не се справя? Най-много да шитнат и нашето оръжие на ИД. Толкова не можаха да го шитнат за некви мангизи в Африка и да дадат парите на пострадалите от наводненията, а спонсорират войска която няма да спечели?!

По евтино за такива цели да се използват безпилотници? Или те вече са не ефективни, или ислямистите имат средстава за унищожаването им и е по евтино да се използват стари самолети с пилоти ???

Мачкане си му е майката с изродите оправия няма !

"срешу мишени на" Какави мишени??? Да не са на стрелбище, да се учат да стрелят. Мишена - макет на целта. Трябва да се напише "...нанесоха първите си удари по цели на..." Не трий, неграмотнико!

Нека не забравяме, че много по-страшна от ИД е Путиновата империя на злото! Господ да пази България от комунисти и русофили!

че си извън темата

Да, но е прав! Истинската опасност за света е Путин.

И американо и инглантеро са гола вода. Може ли да унищожиш пикап и леко стрелково оръжиа с десетки полети и самолети?! Тия или са халипави батка или убитаци. Бах и смотаняците. Вместо да изсипат напалма и до крак да унищожат главорезите тия се лигавят и си верват батка !

НАТО бори врабци с топ. За един пикап толкова ресурси, а ще ми разправят ,че било криза.

Бомбардират жилищни квартали и невинни хора.Декларират че са унищожили бункери и пр. Винаги са били така тези колониалисти. Тонове бомби-милиони долари.Това е причината... Империализмът си е фашизъм.Факт!

ти звучиш сякаш тебе са те улучили

Не си добре. Отдавна на бях виждал по тъп коментар!!

Тая вечер 500-600 девици ще имат много работа... Дори започват да стават дефицитни на онзи свят...

Това новина ли е или реклама на изтребители "Торнадо"

Той няма нужда от реклама.

Ако беше Ролс-Ройс не би имал,но тоз' авион без реклама не може мина. Пък и това е машина за убиване ,а не за удобство и комфорт.

Много газ и керосин и смелите британски ястреби утрепали една картечница.