ООН прие резолюция срещу джихадистите от ”Ислямска държава”

Съветът за сигурност на ООН прие резолюция за спиране на потока на чуждестранни джихадисти, отиващи да се бият в Сирия и Ирак.

Обратно в новината

Коментари - ООН прие резолюция срещу джихадистите от ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги пускат да преминат границата и да ги разстрелват 50 метра след бариерите !

https://link войната с ислямистите в ирак от космоса

направо към путлеристан, там е най-голямата заплаха за световния мир.

Интересно, как ще ги спрат? Единия канал е през Турция, където има бази за обучения и тренировки на тези палавници. Финансираха ги Щатите. От там си влизаха в Сирия и Ирак в началото на конфликта и се изтегляха обратно при нужда. Първо бяха бунтовници, сега станаха терористи. Следващата цел ще е България. Целта е нова отоманска империя, начините са много.

ти да не си шеф в гереуто, та знаеш сички канали и каналчета ? По-добре си пази твоите, да ти не улезе нещо.

Да отиват в ИД, но да не ги пускат да се връщат.

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятели. Има снимки на двамата. Въпросът е, кой е по-големия враг на Сащ, Джон Маккейн или Абу Бакр Ал-Багдади?

И двамата не са врагове на САЩ. Абу Бакр Ал-Багдади, е псевдоним на евреин, служител на еврейското разузнаване МОСАД.

ГОЛЕМИЯ БАЩА В БЕЛИЯ ДОМ КАЗА ВЧЕРА , ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК СРЕЩУ ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ ПО СВЕТА ЩЕ ВОЮВАТ ПЕТИТЕ КОЛОНИ ... ВЪОРЪЖАВАТ СЕ И СЕ ФИНАНСИРАТ НПО-ТАТА В ДАДЕНАТА ДЪРЖАВА И ТЕ ПОЧВАТ ДА ТРЕПЯТ НЕПОСЛУШКОВЦИТЕ :)))) АКО ТРЯБВА НИЕ САМО ЩЕ НАНАСЯМЕ ВЪЗДУШНИ УДАРИ

"Страните се задължават да попречат на своите граждани да се включват в екстремистки организации като "Ислямска държава". В противен случай те са заплашени от санкции. " Подадох молба до служебното правителство да се включа в Ислямска държава. Те ми казаха, че това не било в правомощията на служебния кабинет, да чакам изборите. И ми наложиха санкции (глобиха ме) но съда ги отмени, защото нямало такъв закон.

Пускайте диваците да умират за малоумната си кауза! Ако стоят тук, к`во ще правят? Ная-много да утрепят някой нормален човек.

Снимката е все едно кадър от уестърн с Франко Неро. Браво на ДИР!

На мен ми приличат на доброто и лошото ченге. Барак гледа мило, Джим - строго.

дя-до

Ей, ма тези са тъпи, тъпи, та тъпи. Какво ще постигнат като ги спрат да ходят в Сирия и Ирак? Ще ги накарат да правят зулуми в държавите, в които живеят. Напротив купете им билети за самолета на всички желаещи да отидат там и после ги поръсете обилно с олово, както са на куп.

малко да "разведри " тешката атмосфера, с някай къч и кукуригането си?

ДА ГИ ПОДЛАГАТ НА ДЕТЕКТОРИ ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕ СЛЕД ЗАМИНАВАНЕ КЪДЕ И КВО СА ПРАВИЛИ :)

Грешка! Тия недопуснати до ИДИЛ джихадисти остават като спящи клетки на бъдещ тероризъм... ГРЕШКА!