Турското посолство в София било цел на ”Ислямска държава”

Групировката „Ислямска държава” обяви за свои мишени посолствата на Турция по целия свят, съобщиха турският проправителствен "Йени шефак".

Обратно в новината

Коментари - Турското посолство в София било цел на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете тук в ютюб : 2013 Lac-Megantic Rail Disaster: 47 Killed in Crude Oil Train

Пропагандни глупости - за да оправдаят нахлуването на турската армия в Сирия. Нищо повече.

Sm3hurk0

Тия от ИДИЛ почват да ми стават симпатични и с удоволствие бих им показал, къде точно е посолството на Турция в България. Бих им показал и втората сграда на посолството - тази на жълтите павета в която е Али БаБА и 240-те разбойника.

Турция кръшна от американската правилна политика и ИДИЛ започнаха да я заплашват!!!

ЗАВЪРНАЛИ!!! до момента 2400 ислямски бойци са напуснали военните формирования и са се прехвърлили или завърнали в Европа

става с англията, нали терористите щели да ги стряскат. Имаше статия вчера, пък днес съседите казват, че англетата си нямат действащи главорези в страната. кой лъже? май англетата пак си плашат аборигените и нагнитат страх.

Боко пак се е информирал от турския посланник........

а руското?? дето нали уж русия в момента унищожава идил в алепо??? или не унищожава идил???

турция направи наи много срещу идил русия сущо,но турция е просто перфектен съсед *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бря, ще събарят нужника на Местан! Ще трябва да осира българска територия. НЕ!

TIREX

смехх тия дето лапат $ от турция щели да ги гърмят.. имитация и мръсни операции. турция трябва да бъде изтрита !

Типичен пример как вестник служи на тероризма, като разпространява слухове и всява страх с лъжи и измислици. Например активни били .. и т.н. "началник на пропагандата" .. Те нямаха да имат такива възможности, ако пресата не ги подкрепяше.

Някой вярва ли на тоя цирка!?

От тази статия разбирам, че начело на Турция са не ислямисти, а ислямски вероотстъпници, че правителството на Турция е най-светското от Ататюрк насам и е противник на ислямизацията, че Ердо не бие кюрдите, а напротив, заедно с тях бие "Ислямска държава", с която не е първа дружка, не я поддържа и въоръжава и не лекува главорезите й в турски болници. Разбирам, че снимките, видеото и пр. материали за лекуваните и снабдяваните от Турция ислямски канибали, публикувани алтернативните медии, че дори и в западните официози, нямат нищо общо с действителността: "Една турска болница, която лекува бойците на Даеш", публикувано на 15 май т.г. в Юръп Израил нюз ("Un hôpital turc qui soigne les combattants de Daech", Mai 15, 2016, Europe Israel News). "Каналите за снабдяване на ИД през Турция", публикувано в англоезичното издание на Дойче веле на 26.11.2014, с качено видео, което се намира и в ютюб ("'IS' supply channels through Turkey", Date 26.11.2014, DW COM).

лумпене, ако още не си разбрал, цитираното от теб дойче веле е една гадна пропаганда, ама от най/долнопробните, защото само се нарича дойче, но обслужва чужди на немците интереси!

Верно, че повечето публикации на Дойче веле са "една гадна пропаганда", но видяхте ли клипчето? Освен това, за доставките към ИД от Турция е пълно с публикации, видео и фотоси и на множество други медии, така че в този случай ДВ явно публикува истината. А на Вас, щом тази истина не Ви харесва, що не си дигнете рязания и се запътите към Анадола, да ръкопляскате на Ердоган?

ЗАПОВЕД ОТ ЩАБА на Български Воински съюз Васил Левски Ако и в следващите седем дни, нито една българска фирма или бизнесмен, не започне да ни помага, за да осигурим издръжката, униформите , горивото, храната и екипировката на бойците си, както и някакви бази, за подслон в зимните месеци ще да започне поетапно изтегляне, на групите и връщане на всички наши членове и доброволци при техните деца и семейства! Уважаеми съратници! Четири години организирано и дисциплинирано, за сметка на собствените си деца и семейства, мизерни пенсии и заплати извършвахме доброволно охрана на южната граница на страната и подпомагахме граничните полицаи, които също работят при нечовешки условия. Но всяко начало си има и край. За съжаление българите /най-вече богатите/ гледаха безучастно, ходеха на почивки в чужбина, купуваха си хотели, къщи, коли и скъпи бижута, но така и не започнаха да отделят по няколко лева на месец, за да може ако не с лично участие поне с това да помагат. Не ни помогна с нищо и българската държава, а дори ни арестуваше, подлагаше на разпити и преследване по заповед на БХК. Поради липса на всякакви възможности за финансиране, ЗАПОВЯДВАМ ИЗТЕГЛЯНЕ на всички патрулни отряди през следващите седем дни от Южните погранични райони! ПРЕКРАТЯВАНЕ на всички охранителни дейности, по опазване на Южната Българо-Турска, Европейска граница! Сега е време да се погрижим за семействата, близките и тяхната сигурност! Ще се подготвим, за самозащита по населени места! Отрядите, ще бъдат запознати с новите стратегически планове, за действие при усложнени условия, отбрана, съпротива, евакуация и укритие! За всички будни българи, които все още не са се предали, нека да се присъединят към НАС! НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕФОНИ: 0889 595 222; 0882 000 977; 0899 865 666

без шега: място за събранията и банкова сметка!?!!!!! не вземем ли нещата сами в ръце... помогни си сам,че и Бог да ти помогне! P.S. само да не сте едни от тез измамни изедници...сам ще ви разстрелям!!!

ще ви пратим по някоя лира като му дойде времето..

не става това с връщането по домовете! главният лекар каза само персонала ще се си ходи за Коледа, а лудите ще си седите по стаите!

няма страшно,сикаджията ал капоне ще го пази лично ,нали затова му плащаме ?!

партенка на службите. търсят си предлог. ще се пробват да разположат повече кадри около целите в чужбина.

потърсете сериозни източници voltairenet.org

Даа, Волтер нет: "Франция и Турция против кюрдите", от Тиери Мейсан ("La France et la Turquie contre les kurdes", par Thierry Meyssan, 29 NOVEMBRE 2016, Réseau Voltaire). "Украйна и Турция създават интернационална ислямска бригада срещу Русия" ("L'Ukraine et la Turquie créent une Brigade internationale islamique contre la Russie", 12 AOÛT 2015, Réseau Voltaire).

Ердоган заявява -Турската войска извършва военна операция в Сирия,за да сложи край на настъпването на Башар Асад.Ние сме там за да сложим справедливост.Започнала е операция "Щит Ефрат"през август ,воюват заедно с т.н.сирийска опозиция,т.ес с терористите.Искали да разчистят зона от 5 хиляди кв.км,за да създадели зона на безопасност на бежанците.Турската войска се намира на сирийска територия на 40 км навътре под гр.Ель-Баб,това е удобен плацдарм за нападение на Алепо,където Асад атакува терористите ,ползващи се от подкрепата на Турция.Турция използва Сирия изключително в свои интереси.Обаче обединява се национално съпротивление от араби,кюрди,арменци сирийци ,туркмени,алевити,заедно те водят ожесточена борба с турската армия-разказва наблюдателя Семен Багдасанов.ИД и турските посолства са в добри отнешения,няма какво да ги нападат.

напално си прав. това е новина сас предиство за забуждение. пропагна.

"У нас на всеки ъгъл има дюнер!"

Те ти булка Спасов ден... Турците твърдят че ИДИЛ била активна и в България, ама не казват дали изводите им почиват на факта че там някакви ходжи ги съдят за радикален ислям или щото един нашенски министър прави лафмоабет с ИДИЛ-ски първенци на кьорсофра в Правец;)

попитали ислямската държава: - защо не турското посолство във вашингтон? - ние не правим терористични атаки на родна земля - отговорили те :) :) :)

"Земля"? Ясно защо до сега няма нито един атентат у вас в Россия.

Ами например в САЩ имаше голям атентат преди 15 години не за друго а защото сами си го направиха.

на родна земля!! баси излагацията! смятай се за уволнен! и няма да е само това!!

е писал на на на, щото на идио..тският им език ха ха ха се чете га га га !

нашето правителство не е цел, защото тях никой не ги брои за живи ..

Интересна работа: Путин и руснаците уж унищожиха ИДИЛ, а пъл ИДИЛ иска да взривява турското посолство в България. Нещо не е в ред. Да не би все пак руснаците да се окажат ИДИЛ

САЩ уж се бореха с Ал Кайда, пък тя ставаше все по силна и от нея произлезе ИДИЛ....

Защо преди да коментираш нещо, не го прочетеш?

а дано ама надали

грешка в превода! не е турското а руското

че как да ги различат бе?? и пред двете се веят червени знамена!

за мене няма значение кое ще е ! може и двете !

Че то е Щаб на ИД, а не цел?! Как може собственият щаб, да ти бъде "цел"?!?!

че що да не може? ердоган как сам си направи преврат,що да не си направи и този номер?? нали няма да е в посолството?!

Само да напомня, че откак Ердоган и Путин се целунаха и са братя, Турция е борец с ИДИЛ, а не ИДИЛ

Стари фашистки табиети. Още от Райхстага ги отработват.

КЬОРФИШЕЦИ !!! ТУРЦИЯ Е НАЙ-ВЕРНИЯТ СЪЮЗНИК НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!

Лъжец мръсен хамерикански соросоиден Ердоган е пръв брат на Путя

Тая партенка я пускат турките,за да им се пазят посолствата с предимство.

Правилно. Временно (до второ пришествие) трябва да се затворят турските посолства в Европа защото не можем да им гарантираме сигурността.

Още не знам защо цяла европа не се е обединила и изтрила Турция веднъж за винаги. А съседки и около нея да си поделим земята (:

май не си учил история? Ми душко тва франсетата, тва германчетата, австрийчетатата, ингилизите имат бизнес отношения с османлиите още от преди 300 години бе! Та те исега имат доста предприятия дето туците им работят за безпари!

ти да не си руснак, та за чужда земя ламтиш??

Упсокойте се момчета. Защо така се ядосахте? Осъзнавате ли, че на никой не му пука :DDD

И как ще е мишена, като Турция и ИД са съюзници?

Ай сиктир бе! А, дано! Най- накрая!

Тролче да я,деш ку,а ми Янко и брат му Станко....