Дела за над 2 млн. лева са заведени за бедствието в Бисер

Над 30 граждански дела с искове за над 2 милиона лева са завели пострадали от наводнението в село Бисер.

Обратно в новината

Коментари - Дела за над 2 млн. лева са заведени за бедствието в Бисер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е участвал в тактически учения с бойни стрелби на полигона Корен знае кой използваше язовира.

Парите, които ГЕРБ събра за трагедията бяха достатъчни не да се построят отново падналите къщи, а да се изгради наново цялото село. Вместо това направиха няколко къщи, вдигнаха пушилка до небесата, оставиха улиците с огромните дупки и ... кой ял ял. Въпроса е къде отидоха парите и ще има ли отговорни и съдени за трагедията. Нека г-н Цветанов (тогава шеф на МБР) даде отчет за колата на жандармерията, която 8 (ОСЕМ) месеца стоя на входа на селото да пази без никакви служители и обрасна до прозорците с трева, а уж беше наряд.

Обезщетения - ДА, дори са закъснели, та добре, че се е намерил адвокат да им отвори очите на хората. Въпросът е обаче НАКАЗАНИ по тази ужасяваща катастрофа с ЖЕРТВИ защо още няма?!?

Наказан е народа,пак от нашите данъци.Некадърните,бездушни чиновници на двете министераства,особено транспорта,където пострадъха в Хитрино и за награда пак е министър,а сега да ,,гепи,,летището.Та Мери не виждам ,,светлина в тунела,,едно и също години наред,даже по зле

Егати наглостта! Нито общината, нито МО могат да стопанистват КАКВОТО И ДА БИЛО, ако нямат документи за собственост или договор за наем с ясни ангажименти за капиталовложения. Няма как някой държавен субект да отдели пари за подръжка на собственост, която е частна, защото веднага ще отиде на прокурор. Вместо да насочат исковете си към собственика, към тричленката направила приватизацията или направо към джуровеца, те тръгнали да съдят министерството и общината.

А кой именно е собственикът?

При управлението на БОКо-1 и БОКо-2 България бе избутана до ръба на пропастта, а при БОКо-3 ще се направи решителната крачка напред...!!! Дааа...!!!

Да не е за сефте да плащаме от джобовете си за кражбите и безхаберието на администрация властващи....

Щом са замесени криминални престъпници,национални предатели и суджуци от ГРОП няма да има виновни и всичко ще се потули в името на гладкото пълнене на офшорните сметки.

ГЕРБ ги удави, по точно областната управителка.

Вече пет години и половина от случая и досега едно голямо... НИЩО. Скапана държава.

...и още пет,и още пет, и още..

Тази петилетка нищо и половина, следващата - ептен нищо.

Още 5 години и може и да разберат поне на кого е язовира