Сигнал за ново застрояване на ”Яйлата”

Еколози алармират, че отново се застроява Националния археологически резерват „Яйлата“ край каварненското село Камен бряг, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Сигнал за ново застрояване на ”Яйлата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тип: Кучкари Кучкарите са вид природозащитници, най-често изпаднали в кризата на средната възраст, които предпочитат да се грижат за космати топки ( още наричани кучета, помияри, псета ), вместо за деца! Това са хора с дълбоко психическо разстройство, породено най-вече от травма в детството, която е отключила омразата им към хората! Хората ( псетата ) от този вид си въобразяват, че гледат деца, и наричат малките космати топки бебета! По този начин те изживяват неизживяното в техният жалък живот! Най-върховният момент в живота на един кучкар е когато кучка се окучи! Има документирани случаи, че по време на израждане на малки псета много кучкари са получили инфаркт от радост! Кучкарите не могат да общуват с нормалните хора, тъй като единствената система за комуникация, която владеят е лаенето! Те се разбират само с техните себеподобни! Именно това им създава много затруднения в изпълняването на ежедневните задължения!

Всъщност едно псе заслужава повече внимание от "човек" като теб, тикво!

Явно на тези типове и на Плевнелиев им е разрешено да строят незаконно,а на другите е разрешено само да плащат данъци.

Така ще е докато се търпи каквото и да било недостроено там.Ще се опитват да го довършат и непрекъснато да го разширяват когато намерят политическа подръжка .Необходима е една национална бригада на всички на които им е свидна българската природа и да се разчисти това място.Нека сега не допускаме да продължат а на пролет организирано да започнем да почистваме.Никоя власт няма да успее да ни попречи.За мутрите ще се намерят навити хора да ги прогонят .Работа ще има за всеки дори и да пазят ,готвят или снабдяват лагера.Заедно ще успеем!

Нали си назначиха нов шеф на ДНСК, че стария много им мътеше водата. БСП и ДПС застроиха цялото Черноморие и планинските ни курорти - превърнаха ги в бетонови гета с единствената цел да изкарат пари от строителството и раздаването на кредити. Сега ще е същото.

А... Щото Боко-Боклуковците трева пасоха .......

Краставо магаре ще се справи по добре от сегашните

Няма проблем, сега нашите са на власт и лумпените и да скачат и да не скачат. Камен бряг имаше....