Зетят на Тръмп е предупреден за връзките си с китайка

Джаред Къшнър е предупреден от офицери от контраразузнаването, че семейните му приятелски отношения с бизнесдамата Уенди Мърдок могат да навредят на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Зетят на Тръмп е предупреден за връзките си с китайка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

помислих че става въпрос за любовен триъгълник

Доказано е,че тази бизнес дама е ползвала тоалетната на Тръмп и това е станало повод за сериозно разследване !ФБР много сериозно са проучили това действие на дамата, направили са анализ на съдържанието и са установили ,че след това в тоалетната мирише отвратително,макар и твърде екзотично!Според някои експерти ,това е от китайската храна,но повечето са на мнение,че мирише на китайска намеса във вътрешните работи на САЩ!

Тия кравари взеха да се плашат и от дървета. А ние мислехме, че са от вида "Сапиенс". Човешко е да се греши.

Пич, ако Иванка ти е за хвърляне, удари ми една жица.

с ботаническия резерват "Нешънъл Арботерум" във Вашингтон явно Китай смята да превземе Америка с китайски дървета. хахаххаа

Като чете човек тази ... подвеждаща (меко казано) информация и след това дежурните коментатори-дебили и не може да не се зачуди да заплаче ли или да се засмее! Това е типичен пример за онази история, дето не били компютри, а компоти и не сме ги били изнесли, а са ни ги върнали, рекламирали... Общо взето единственото вярно в тази новина са имената и че е имало среща, от там нататък всичко е минало покрай истината. А за коментаторите по-долу, налетели тази новина като дежурните мухи на лайно за да изсипят редовните си простотии няма нужда дори и да напиша какво мисля, щото е очевадно.

Ами да проверят тогава и самият зет на Тръмп с това еврейско фамилно име да няма случайно връзки с Мосад... а пък и самия Тръмп за контакти с жени с произход от славянски страни отвъд желязната завеса.

Значи ще се сватосват с Китай! В САЩ има поне 5-6 млн.китайци 2-3 поколение, през 2СВ ги бяха вкарали в концлагери в Юта,Аризона.....Няма лошо, белите американци много обичат да се женят за азиатки от Тайланд,Филипините..Виетнам пък и екстра масажи правят,по-послушни и нежни.

Съвсем правилно е предупреден. Хора на такова ниво не би трябвало да поддържат връзки застрашаващи националната сигурност.

Даже ни би трябвало да поддържат никакви връзки. За по-сигурно.

Ако се налага, и никакви. Ако знае прекалено много, може да се наложи даден човек да живее 'капсулован'.

Краваристан стигна дотам, че да казва кой с кого е правилно да се оножда. Скоро ще сложат камери в тоалетните и под юрганите. Параноята достигна нови върхове. Това надминава времената даже на Сталин и Вишински.

Къде е оня с цитатите за държавна сигурност сега!? Да види как тамошната такава влияе и на икономически сделки...

Работата, очевидно, лавинообразно тръгна на откачане в американските "служби", "медии", "общество", след избора на Тръмп. Не можаха да понесат реалността.

Обича да яде ориз с клечици и да сърба супа от птичи гнезда в купички от династията Мин /а може и Тан/.