В Япония са убити с нож 19 души в дом за хора с увреждания

Деветнайсет души бяха убити и 25 ранени при нападение с нож в център за хора с увреждания недалеч от Токио, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - В Япония са убити с нож 19 души в дом за хора с увреждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

просто е гнусно да чета част от мненията. личи си че много от писачите тук са полуграмотни и слабо интелигентни провинцялисти,включително и тези дето са от софия. а защо по това време не работите а си чешите езиците - не ми е ясно.

провинцЯлисти ?!

да не е приел тайно некоя рилигия или радикална секта

сега ИД ще поеме отговорността за тази атака :)))

Самурай...

Знаех си, че азиатците имат голяма пошлост в себе си, също като мюсюлманите. Пак казвам източно европеец не е правил масово убийство.

Аз не се сещам и зазападно европеец (не говоря за наскоро приобщилите се, наричащи себе си западноевропейци чернилки, говоря за белите хора).

щото ти е къса паметта. Ей там малко по на север дето ги стреляше на острова.

Ами Брейвик и чичо Хитлер и неговите послушници?

На много места в подобни клиники работят хора, които не стават за тази работа. Интересно как никой не го е разбрал какво е отношението му към хората с увреждане. Не е минал явно през интервю и психо тест изобщо. И как никой не го е спрял (т.е. застрелял) докато е заколил толкова много народ..

ако работиш там друга песен ще запееш

Който не може да си върши работата и му е толкова гадно просто да се преквалифицира, защо трябва да тормози бедните душички. Те нямат право да носят нож нали и тоя трябвало да е редом стях.

Въпрос на време е ИД да поеме отговорност...

Якузите са били управници на мястото за хора с умствени увреждания, въртяли са някакви далавери явно. но са решили да врътнат кранчето.

" През февруари т.г. той е преминал текст, който показал следи от мапихуана." Дълбоко се съмнявам, че е преминал ТЕКСТ

хората с увреждания трябва да изчезнат, би било въпрос на чест накрая да си направи харакири.

Лоша новина и още по-лоша за съветофилията, любителка на алкохолици..Живи или препарирани..Как сега да се обвини Меркел?

е, след като и в япония стават масови кланета, тогава съм спокоен! отивам в Ница на фестивал, после в Ансбах на музей, а жената ще хване влак за Париж от Кьолнската гара. пей сърце!

Само не се качвайте с жената на руски самальот, че...Малко ги взривяват..Ама пак политиката на Меркел е виновна де, няма да е Путин я....

Не те ли е срам от всяка трагедия русофобски изказвания да правиш,седесар тъп ?

отвличат вниманието от това, което става в европа

Да бе, отвличат вниманието от положението в България.

Евротолерастията е виновна.

сигурен ли си, че не е виновен Путин?

Плевнелиев е виновен.

Без съмненние дори и да не пускат мюзлита убийствата са заразни. Бивш служител... Какво ли е направил или какво са му направили за да е бивш служител в Япония? Та там не уволняват дори и бездомните кучета! Все пак мисля че нямаше да тръгне да коли ако не беше примера на мюзлитата.

трябва такива да се социализират, например работа да им дават като в европа и у нас даже в администрацията ги назначават

учените от отряд 731 са ги социализирали в САЩ ли?

... като приеха преди около месец по строг контрол върху оружията да не би да спряха натурализирания французин в ница да вилнее с камиона! Ако имаше повече хора от тълпата с оръжие , този нямаше да измине и 50 метра!!! Оръжията имат 2 врага - Ръждата и Политиците !!! А в Европа политиците стават все по Репресивни към собствените си избиратели с удобното извинение че репресиите целят да спрат тероризма .... Този който жертва свободата заради сигурността - не заслужава нито сигурност , нито свобода!

японците и те изтрещяха и яко ги пере сачмата!

Те винаги са били малко (и не толкова малко) ексцентрични и пернати!

ще е от руската водка

Някой се опитва да отклони вниманието от ставащото в Европа.

в япония защо няма бежанци

Защото първо японците няма да ги пуснат там, и второ, защото дори и да приемат "мигранти" там, веднага ще ги хванат да бачкат, а няма да ги оставят да мързелуват на социални помощи, както правят в Западна Европа!

Такааа, хайде сега да видим как можем а анализираме фактите... 1. Случва се в Япония и го прави човек, който явно няма нищо общо с ислямистите! Извод: те не са ни виновни по никакъв начин за това, че тук в Европа се случват подобни неща! 2. В Япония било демокрация, а? Е, значи и в демокрациите има подобни неща, не само в Русия, нали? Извод: В Европа по този показател сме една зряла демокрация и няма защо да се правим на ударени, че бежанците имат нещо общо с атентатите! Те са просто едно хора, които бягат от най-лошото - войната! Ние нямаме никакво право да го гоним! Нали сме много широкоскроени?

по кратко

Примера може да е заразителен дори и да не е мюсулманин. Ако е бил решил да се самоубие, може като е видал убийствата да е решил да убива.

Защо Саудитска Арабия или Израел да имат право да не допускат "бежанците" на своя територия, а ние да нямаме?!

Ох, хора, идете на лекар, това вече е променена психика.

"Строг контрол върху оръжието" и 19 убити...с нож, ами да забранят и ножовете тогава. трябва да се либерализира закона за оръжието, за да могат хората да се защитават от такива изртрещели малоумници.

Нямат ли си еквивалент на БХК там за да го оправдаят?

Имат си смъртна присъда. И не дават на никой да им се меши в страната. Да не говорим че не пускат мюслита да живеят трайно там. По едно време ги пускаха като туристи, ама май и това го спряха -- просто не им дават визи.

Може да заключим следното. Луди е имало от памтивека, но сегашните луди са с възможности и си вярват, че могат да моделират света по техен образец. И го правят . Лошо е това,че тези които се имат за нормални, не правят нищо, за да ги спрат и още по-лошо. Нормалните прокарват закони ,чрез които узаконяват лудостта и я издигат в норма на поведение. Замислете се върху това което ви казвам.

Защо мислиш че е луд? Работел е с луди като пациенти, но няма особени признаци за е луд. Нито пък мюсулманите са луди. Просто са убийци.

Обучаван е от дете да убива хора и за него това е нормално?

Баси нинджата.

Закриха лудниците по света и всички луди и психично болни бродят между нас!!!! Че дори няколко хиляди си направиха и Ислямска държава!!!

Закриха лудниците само защото са скъпи. И е сериозен проблем че някои луди са на улицата. Като са на улицата трябва да си изкарват хляба и като не могат единственото което им остава е да се самоубият. Също както обявиха педерасите за нормални, защото не могат да намерят лечение. Като са обявени за нормални, даже не могат да искат да ги лекуват. Не мисля че от ИД са луди. Просто такава им е идеологията и вярата.

Ужасна трагедия, и то в спокойна Япония.

Много слаба успеваемост, от 160 само 19. Как очаква да изчезнат при това положение?!?!?

русофил...

японските болни - най-здравите болни в света.

Хората изтрещяха в целия свят.

От глобалното затопляне ще е. Ето и Джон Кери каза, че то е по-голяма заплаха от ИДИЛ :)))

Ако този японеца е бил истински японец, след клането трябва да направи харакири, обаче този май е не истенски японец, а с корените от ислама.

това е малко странно твърдение. ислямските терористи по традиция се самовзривяват накрая. може би те са взаимствали именно от самураите!

Мисля, че подобен тип информации трябва да спрат да бъдат водещи теми. Освен като идеи за други дремещи психари, на кога му е нужно да знае във всеки един момент по света кой се стреля, коля и какво ли още не ??????

То точно заради журналистите има такива убийства. Изкарат го на първа страница и всеки идиот се самовзривява за 5 минутната слава. Ето примерно в Русия редовно има стрелби и убийства, ама там избягват да пишат за тях на първа страница ... освен ако нещо такова не е станало в ЕС или САЩ.

Николовв

Ех пак намери повод да вмъкнеш Русия!!! :)))) Дано да ти плащат добре, защото ако не е така си много болен!!! А и дай някой пример или от къде го имаш това инфо!!!

Абе за тебе има ли нещо друго освен Русия и Путин?

Русия е същата като останалите. Виж протоколите от срещата на Г20. Нямат никакви различия че точно бедните трябва да платят всичко. Опитай се да търгуваш с Русия и ще видиш че всичко е наред. Опитай се да търгуваш с Китай и пресметни колко хартия ти трябва от българска страна. Русия си е вътре в кюпа и са я оставили като утеха на такива като теб -- хора с илюзии, дето си мислят че обкновените хора са нещо в очите на управляващите. Дори бухалите в БГ са по-важни от някой българин, изнемогващ в немотия. И за Путин и за Меркел и за Боко.

1 пьт на 100г Уволнен от работа е бил. Какво да кажем за Москов воденичния камьк на герб и дьржавата .Геноцида с ниските пенсии и олигарсите които ги крадят. Единственото радостно вчера е че премахнаха Баневи

В Япония има учудващо малко хоряа с увреждания, предвид че дишат горещи частици от авариралата Фукушима1. Но раковите клетки имат поне 5 години, после при всички жени чак при внуците им ще се появи. Така мисията на този японец е невъзможна. Прекалено много работа ще му се отвори след 5-50 години.

Рака не е увреждане в смисъла който се има в случая.

Изобщо не знаеш за какво говориш. Просто си правиш вятър.

...Той заявил, че всички хора с увреждания "трябва да изчезнат".... --- по силата на тази логика всички българи трябва да ги избият защо само хора с психически увреждания се стремят към европата, където ги чакат отвличания, агресия, осакатявания. разврат, ограбвания, обарвания и т.н....

FuckTheEU

Напълно закономерно изчезваме. Болна нация сме, след като не си знаем интересите и избираме политици, които всячески ни вредят и ни вкарват в блатото!

Русифилистията е много тежка болест и нелечима, дрогарю!

По отношение на демографията Япония е дори по-зле от България. Не само че имат проблеми със семействата и възрастта на която се решават да имат деца. Дори липсват достатъчно мъже с качествена сперма. И жените са с много ниска фертилност. Не се знае точно защо, тези работи с демография и фертилност за с закъснение от 20-30 и повече години. Пластмаси, почистващи препарати за да е много чисто, автоимунни реакции от медикаменти и ваксини? Сигурно ще нямерат както е, ама какво от това. Не са били така преди втората световна война. Абе явно дето стъпят янките индианци не остават.

само психично увреден и ниско интелигентен индивид като теб може да каже такава тъпотия.аз живея в европа и ми харесва повеч отколкото да съм сред говеда като теб. добре че повечето хора в бг искат изравняване на нашите с европеиските стандарти.

И къде в европа си ходил по-точно? и кога? европа ври от бежанци и потомци от колонизираните африкански и азиатски територии. Там е сбирщайн, какъвто и в България няма.

Действал е като Хитлер. И той така. Иначе на психично болните трябва да се забрани да имат деца. Както и на тези с тежки наследствени болести. Да не ги прехвърлят върху децата си. Тук май някога са се правили проверки при брак за болести.

Правеха, но само за да е наясно партньора с кого (или какво) се обвързва.

всъщност става дума за Спартанската логика "Който е в ущърб на обществото, няма място в него!". Дете с увреждане е проблем за родителите си, превръща се във взрастен с увреждане който е проблем за обществото. Затова проблеми при тях се решават кардинално още с рождение. Да и Хитлер си е взаимствал от тази логика. Не е лишена от смисъл и има съвсем ясна реално хуманна цел. Родителите на проблемно дете рядко имат следващо заради огромните грижи от които проблемното дете се нуждае. Е ако то беше умряло при раждане вместо да се роди недъгаво, щяха да потъгуват година две и да си родят следващо дано здраво. Но винаги остава болния въпрос "Кой ще решава кой да живее и кой не?". Когато този някой е Хитлер става страшно!

Айде имай "недъгаво" дете и тогава започни да се правиш на умник. Отглеждам такова и трябва да ти кажа, че неочаквано за повечето ми познати, го смятам за благословия. Но това може да бъде разбрано само от хора, които са се докоснали до "недъгъвите".

По тази логика, ако утре претърпиш инцидент и вече не си физически пълноценен/пълноценна, не забравяй да приключиш със себе си.

Щом и до тях стигна масовата психоза и започнаха да се избиват... А ги имахме за най-стабилната и незасегната от истериите на глобализацията нация :(

Очаквам некой сега да каже че в Япония исляма е забранен :)

Забранен е до колкото знам, но психопати има навсякъде.

Толкова е забранен, че в Токие се смята, че има около 30 до 40 джамии, а миналата година в град Нагоя е открита най-голямата джамия в Япония. Не дрънкайте глупости.

sonibvc@gmail.com

Язък че имаш интернет. Що не вземеш да провериш дали е така а говориш по енерция. Айде, нека ти спестя търсенето...НЕ Е ЗАБРАНЕН!

Това което е забранено е да работят в Япония. Просто не са стигнали до приемливи и реципрочни споразумения с арабските страни. След като не могат да имат храмове и църкви в някоя страна не могат да приемат хората им на работа. Също така на религиозните, от какъвто и да е тип в Япония се гледа лошо -- щом има началник на небето значи не мисли за интересите на фирмата и може да не слуша началника си. Така че ако е много религиозен може и да загуби работата си, дори и да е будист или католик (30% от японците са католици). Иначе японец може да е мюсулманин или какъвто си иска. И могат да си правят джамии ако не са финансирани отвън. Повечето японци са прагатични гностици.

Всъщност това е най-масовото убийство в Япония от десетилетия насам. Дори организираната терористична атака със зарин в метрото от сектата Аум през 1995-а убива по-малко хора. Въпросният бивш служител е искал да прочисти света и Япония от болни хора, според собствените му думи. Изперкал е. Скандалът обаче е, че то й е изпратил писмо до председателя на парламента, описвайки намеренията си, още през февруари тази година и нищо не е последвало.

И кротките Японци изтрещяха ...

Не губи време, не спира работа, като ще ти го направят, нашите! Не само американците, а също и, японците, кога ще ги надминеме? Лукареца се лутА, 30 дена, в УСА, сега е Боряна, и, КАКВО научиха? Само баба Цецка никаде не ходи, откакто, на Терминал 2 се изгуби? А със Нея, и една Цяла делегация, беше ги повела на гости в Индия ?

С тази тенденциозна и тъжна новина продажните медии и господарите им искат да ни внушат ,че е нормално ставащото в ЕС , където мюсулмански фанатици всеки ден убиват невинни европейски граждани ! Демек , нормално е да ви трепят ! Свиквайте ! Ето и в Япония , страна без мюсулмани стават същите неща ! Да , ама Не ! Има разлика !

Съгласна с теб!

Викаш отказваш да приемеш, че това се е случило, а щраусе?

глобализациа....