Японският премиер въвлечен в скандал с продажба на земя

Министерството на финансите на Япония призна подправяне на документи за скандална поземлена сделка, в която са въвлечени премиерът и съпругата му.

Обратно в новината

Коментари - Японският премиер въвлечен в скандал с продажба на земя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак не са чиста вода ненапита като нашия Бате Бойко, г-н Цветанов, г-н Кумгейт....

А,какво ли да кажем НИЕ в България???? Какво,другарю Борисов????

Некадърници :) Да дойдат в България. Тука се краде 25 години вече и никой няма осъден. Ще им обясним и за офшорки, и за криене на данъци, и за фалшиви фактури, как се "продава" забатачена фирма на бедняк и т.н. То краденето не е като яденето :)

джапанките, човека си взел два-три имота да си построи мааалка виличка и го награкаха. У нас на половин България тока "придобиват" и си мълчим, тия за я има - я няма пет декара го оплюха.

японците не ги разбират нещата... трябвало е през фирмата на кака аико, която е дъщерна фирма на фирмата на леля ами, която пък се финансира от офшорка регистрирана на името на рибарката аяне, която на 98 години решила да зареже риболова и да захване бизнес.

Имаш грешка! Казва се оШФорка! Така е у нас

Преди стотина години, когато японски политик бъдеше хванат в подобна издънка, обикновено следваше сепуку. Но тази практика вече явно не е на мода в последно време... Затова пък в Китай за такива неща все още разстрелват публично, на стадиона.

аматиори! елате тук за обмяна на опит!

Ако това се беше случило по времето когато японците все още имаха чест и достойнство, сега премиера щеше да извърши сепуко и да изчисти името си, но дори и те са заразени от западната култура на липса на чест и достойнство и просто ще си замълчи, дакато се размине.

за япончетата има изход - харакири. Но наш Боко какво ще го правим...

Императорът да им натяга гайките на тия корумпирани демократи, че няма кой друг да ги вразуми.

Корупция има навсякъде!!! Човек трябва да е изключително морален, за да не се поддаде на облагите и чувството за недостижимост !!! Но в страните с развито гражданско общество политикът сам подава оставка (е, след като го хванат натясно, де) А в България и др., за да подаде оставка трябва целият народ да се вдигне, че и тогава не много сигурно !!!

Какво става с Делянчо Добрез, незаменимия специалист? Мой все още си добрува в НС. Ами Станишевите заменки, нали Боку щеше да ги отменя и зотова беше избран през 2009 г, както и да нищи далаверите на ДПС.

Избираме си ги от тъпотия, следващия да раздаде правосъдие и изземе присвоеното от предходните, пример ВЕРВАЙТЕ.

Dobromir Dimitrow

Еми к'во става, добре са си хората :):):)

Имаше едни записи от "нашия" премиер, където звънеше на шефа на митниците, да спира проверките за неговите хора. И пак нищо - всъщност единственото е, че шефа на тази фирма за производстов на алкохол, загадъчно почина на операционната маса...

Абе тоя Абе, кога дойде в София, кога се научи на корупция... Евалата, бързаци...

Tези, как не са чули, за гинка и чез и как се правят врътки бе!???;))

Пишат ли нещо за фалшификации се сещам веднага за герб!

Кво говориш ти бе пъпеш ?! ;)) Тия от геп са най-безкрупулни поради методите си и липсата на мозъчен ресурс, но иначе са дребни джебчии спрямо костоф и сие... Ами цар-вула simьон две и сие с неговата клика доведена от лондонското сити... А? Колко завлякоха? Помни ли ти помнилото? ;)) Няма да забравяте ей!!! Един ден народеца (ако оцелее) всичко да си потърси всичко с лихвите! ;)))

Абе има едни подписи на Баце за имоти в София , ама те са подправени Той такива работи ни върши !

В България опастност от такива скандали няма.Всички са навързани като свински черва и ако някой посмее да се "отвърже",бива отстранен чрез "клизма".

Това е похват на Якудза.

Веднъж на 20 години да се чуе нещо от Япония. Добре, че в Българската преса няма често такива новини, тоест България е по-добре от Япония!

Според пътя на Бушидо след опозоряване се прави сепуко. Това случи ли се?

традициите не са това което бяха.... самурайте станаха бизнесмени и вместо мечове въртят вече пари....

Първо се продава на някой супер неизвестен, с чисто нова фирма регистрирана за целта, който си купува имота на кредит. Кредита се гарантира пък от оШфорка. След време, ако няма скандал неизвестния излиза от фирмата, а на негово място влиза далавераджията.

Японците не са ли чували за заменки?:)

Сепуко, харакири! А нямало корупция!