”Ислямска държава” уби единия от двамата японски заложници

"Ислямска държава" уби единия от двамата си японски заложници, Харуна Юкава, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” уби единия от двамата японски заложници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега като сглупихте и заколихте японец, най-добрете заколете барем един китаец...че да изчезнете от лицето на земята по най-бързия начин. Инак японците ще ви изтръгват черволята, ще боли, ще бъде тежко а и бавно.

Добра идея. Китайците да им пратят 2-3 милиона пехотинци. Всички джихадисти ще станат прилежни комунисти и войната ще приключи.

Бях на 5 годинки, когато за първи път чух че палестинците искат да си имат своя държава, сега съм на 50г и палестинците още нямат държава..

видял животни да могат да си създадат държава?

Психопатите от идил правят точно това, за което са се събрали и за което бяха въоръжавани от напиращи да се напъхат в ЕС, за да могат да диктуват условията на "играта" и в цивилизацията. Та, те са се събрали да всяват страх, ужас, отчаяние, мъка още преди да е стигнало до реален военен сблъсък с тях. Да очакваш от такива типове, че като се завърнат в Европа ще стоят мирно е просто меко казано престъпно слабоумие.

Искам да кажа нещо на оня с ника "насакото яката". Слушай човеко, аз видях живи японци преди месец. Не дрънкай глупости, че те мислели само за манга. Първо бачкат много яко, второ в страната си не допускат никакви емигранти и ТРЕТО...като се вгледаш в очите им, нищо че сме 21 век, в тях се таи душата на нинджата. Така че ще си отмъстят. А ти като не знаеш нещо си трай.

Кой създаде ИД и Алкайда? Кой им купува незаконният петрол? Кой се прави, че ги бомбандира, а ефект никакъв?

Ами руски и иракски военни, човек. Те си ги въоръжиха. Зад ИДИЛ стоят и страни от Перскийския залив, така че не може да се каже едностранно, че са само едни. От делата на ИДИЛ се вижда, че са настроени против НАТО и съюзните им държави. Още по-крещящо е поведението на пълно отрицание на цялата световна култура. ИДИЛ са убийци, които по престъпен начин събират средства, за да плащат за нови убийства.

Шило

Дрън, дрън.

поредмото доказателство че ислямистите не търпят друговерниците и ги избиват .третата световна е започната и преките виновници са американците с подкрепата на терористите в босна и в сиря и в ирак и като цяло турция

ЕС НАТО АМЕРИКА -най-великите или най-големите боклуци в световен МАЩАБ

А ти - ГЕНИЯТ на ВСИЧКИ времена и народи! Евала! Тази глупост ти ли я измисли или ти я казаха?

нека започваме от началото:коя е исламяската държава,кои са членовете й,кои са ръковителите й.и кой я създаде?тя е създадена от нато,турция пуска бойците идващи от европа спонсорирани от саудитска арабия и катар и с покривателство от европа и америка,ето например този на снимката е някакъв главорез ама англичанин идва от скапаната ангелия да режи глави в сирия,,а после като се връща в ангелия,остава без наказание,ето това е,:турця и америка купуват петрола от тях срещу оръжие ,това е ясно дори на слепите а тези две държави са в нато,значи нато купува от тях следвателно европа.така че да има война по нататак в европа е нещо нормално ще е защото терора е от европа излиза.

За съжаление ислямска държава прояви отношение и към неутрална Япония. Някой хора не си взимат поука от историята. Не е здравословно да се караш със всички деца в квартала, а и отвъд. Поне не и едновременно. Хитлер го разбра по трудния начин, а тия са елементарни и очевидно си просят сега и Япония да им прати "подкрепа".

Американците да не се правят на разсеяни - защо не отрежат интернет и мобилните телефони и сателитни връзки на тези главорези и терористи от т.н. ИД- ясно че са покровителствани от тях. Кой им купува нефта - няма ли забрана и контрол, ами бойната техника- ако беше Югославия или сега източна Украйна няма да се спрат със санкциите и ангажиментите.

Светът може да се справи с Ислямска държава за един месец, но не може да се справи с лобито на оръжейния и петролен бизнес. Войната е бизнес, жертвите статистика.

От една страна бизнесът с оръжие е мръсна работа, но оръжията сами не убиват. Убийци са хората. Когато се появят такива като ИДИЛ, тогава няма мръсни оръжия и мръсни убийци, особено ако защитаваш цивилизацията си от убийци като ИДИЛ. И да не знаеш, те знаят, че водят война с теб. Ти си викай против войната, но ако им паднеш в лапичките, ще ти праснат главата ако не получат обезщетение. затова е по- добре да се биеш и в бой да умреш , отколкото да те хванат жив.

...... такова се обадило ! Мисля си, че тези кратуни ислямисти джихадисти не знаят кого предизивикват? Японците са "друго тесто" хора! Преди 50-60 г. когато "японските живи торпили" са тръгвали на самоубийствени мисии в торпедата "камикадзе" срещу американските кораби, джихадистите-ислямисти хабер са нямали за света! Япония ще им го върне ТЪПКАНО!

Ти на живо японец кога си виждал? Да тогава са били такива, сега са почитатели на мангата и джаджите.

Оказва се, че Израел скрито подкрепя джихадистите. Вчера имаше статия в Шпигел по този въпрос.

Я прочити пак статията, ама не като дявола евангелието!

аха, и открито е подкрепял Хитлер, вчера имаше във Сънди Мънди Нюз две статтии

Докато Европеецът не разбере, че борбата срещу ИД, Ал Кайда, Джихада и т.н., е борба срещу самите САЩ, няма да знае дори откъде да я започне! Другото е неделна молитва в механата...

Утре заминаваме, при Японеца ! Един гзов Хъб ще му обещаем, а Той, една базичка около Нагзаки да дада да струпаме, в замяна !? Шърли- дрти Мудис

Няма Интернет, няма новини от Ислямска държава! Какво още чакат великите сили?!

Ако има възможност на Ислямска държава да се отреже достъпа до Интернет, може би няма да могат изнудват целия свят и да привличат млади хора на тяхна страна.

Погледнете истинското лице на тези убийци! От днес идеологията им се срина! с убийството на единия японец, ИДИЛ показват, че са против държави с мирни цели в Близкия Изток, но са високо технологични. За ИДИЛ трябва насрещен сблъсък и пълно изтребление, защото остатъците няма да спрат.

Че досега да не би да беше връх? Такива са били през 7-ми век и такива останаха. Никога не са имали развитие, освен военно, когато не са се ползвали технологии. Даже Турция и Иран, които приеха исляма, са на светлинни години пред арапите.

"Боко Харамите" ни режат главите, пресс кръста ! Нема пари за хляб, те ръгат да ми харчат милярди за асфалт, хареми и зали !? баба Шарлия, 43 килограма

Много от коментарите тук показват, че не знаете мащаба и силата на злото в лицето на ИД. Само драсканици във форума! Ама, като няма какво друго да правите, докато си пиете ракийката... Очаквам доста минусчета , след като се наспите.

А ти какво направи - отиде да избиеш двама-трима джихадисти, докато другите пиеха ракийка ли? Смотаняк.

Япония е единствената държава в света в която има забрана за мюсюлмани да работят и учат и получават каквито и да било визи.

А България е единствената държава в света, която нарича мюсюлманите си турци.

Също България е единствената държава в кято на българите е забранено да бъдат и да се чувстват хора

До реформатор. Ти пиеш ли си редовно лекарствата, или дозата ти е малка.

Новините от Източния фронт не са добри. Увеличават се демократичните разстройства.

Ето ги финансираните от Русия терористи, облечени с руски униформи, въоръжени с руски автомати, финансирани от руснаците и обучавани от руснаци. Ето я руската сатрапия, монголската деспотия, кървавата империя, убийците от североизтока, кръволоците на севера в целият им блясък. Вижте пред какво се прекланят нашите русофилистици, рубладжии, петоколнници и национални предатели.

нещо яко ти хлопа в главата, време е да ходиш при чичо доктор

Откога руснаците са управлявани от негър

Абсолютно си прав! През 90-те и след това руснаците изгубиха всички позиции в Близкия изток и сега въоръжават най- долнопробната сган на земята. Затова пък има перверзници, за които близките им нищо не струват и биха гледали как "патриотите " от ИДИЛ ги изнасилват и избиват. ИДИЛ имат и една добра страна- те отрезвяват обществото, което е замрежило поглед от самодоволство.

техниката и тайните! Тури му пепел. Толкова ли не можаха да гепят и ликвидират своя човек - английският резач на глави, щом го знаят???? Нещо ми мяза на дългия Ед Чайна от "Да продадеш колата си"... Трябва да се изтребват безмилостно и никаква демокрация за тях !!!!!!! Джелати!

Ей голяма тъпня са политиците. Японското правителство да беше платило на мафията Якудза 50 мил. Да им разгони фамилията.на тези от Ислямска д-ва .

Pesh0

Добре де защо само ги сатинизирате ?ако е вярно , че колят наред , защо го правят? Осама бин ланен е бил състудент на майками и баща ли вБългария и е завършил водно строителство. никои не е убил само се е учил.

За комунистите и терористите човешкият живот няма никаква стойност!

Pesh0

дали ? по добре е да дадем кредити на тях , за които да държим отговорни децата им. Ако въпреки всичко фалираме ..... държавата .... тоест пак те да платят . ако ти се струва нормално си луд .

Кредити не се дават, а се вземат! Или вече насила ги дават?

американците и японци ли убиват вече?

Прочети "Ефектът на Дънинг-Крюгер или как глупавите са твърде глупави, за да разберат, че са глупави". Може да вденеш нещо, макар да е невероятно.

искренно завиждам на найвността ти

Що си цъкаш сам плюсчета :))

Айдеее, 100млн "в канала". Японците ако бяха корави и мъдри биха казали на ИД: "Момчета, объркали сте адреса. Да бяхте отвлекли 2-ма американци - те са безценни и струват по 100млн на глава. Нашите хора не са чак толкова скъпи = пари няма да има. Като ще ги убивате, ваша работа/ваш грях и т.н.".

Заради такива идиоти като тебе има ИД. ИД много се радва, че читавите да се делят.

А ти, умнико, какво предлагаш? Да бяха платили 200 млн заради 2ма човека - и после да насърчат ИД да отвлекат още 100

Еми лошо ама как да има платят 200 милиона. Това е огромна сума, която ще изхарчат, за да убият още много хора. Пък и утре ще поискат половин милиард на човек.

Pesh0

е че какво пречи на сащ да ги печата ?да не им свършва и дървесината ?

Pesh0

Добре де .... ебават се с САЩ ЕВРОПА сега и с япония . И никой нищо не прави. Това малко като сумалийските пирати . Пленяваха кораби , плащаха се откупи . Докато не добараха и плениха руски кораб. Една седмица след като ги плениха излезе новина . Руския кораб е освободен от руски спец части. Загинали от екибажа на кораба и спец частите няма . Помните ли я .... новината много ме впечатли.преди 2 години.

москва ги финансира, москва ги ликвидира

Благодарим ти, че ни напомняш, колко си тъп

Явно Америка и Запада са тясно свързани с ИД, щом като нищо не се случва....всичко е прах в очите на хората, явно те имат изгода от всичко случващо се!

То е ясно като бял ден, само тъпите пубери и непросветените си мислят, че запада и Америка не е на тяхна страна!

Кой Запад? И каква е разликата между теб "знаещия" и "пуберите"? По-добре ли живееш, друг въздух ли дишаш, друга храна ли ядеш или вода пиеш? Как ползваш това "знание" за да промениш света - само с гръмки приказки не става! Или си просто "знаещ" пубер?!

Искрено се надявам сега Япония да започне война с мазните мюслита!Самураи с къси мечове да режат глави като в Китай!

Помня, по време на гражданската война в Ливан, бяха отвлекли двама руснаци от посолството и искаха нещо. След една седмица ги пуснаха, а после се разбра, че вместо исканото, получили пратка с глава на роднина на един от лидерите им...

И аз помня преди 2-3 дни убиха 2 руснаци в ИД. Русия гък не каза. Това е сложна тактика и ние по-простите няма да я разберем. Но каквото и да прави руснакът все е умно. А западняка и да прави и да не прави все е тъпо.

Мда. Отвлякаха 3-ма руски дипломати тогава. АЛФА тъкмо бяха създадени, това е и първата им мисия (АЛФА са руски спец части за операции ИЗВЪН Русия). И случката е съвсем истинска. 2-3 дни след отвличането, похитителите започнали да получават части от телата на роднините си). От тогава има само един случай с отвлечен руски дипломат (в Ирак, преди 2-3 години).

Това им беше голяма грешка на резняците. Японците нямат така наречените европейски "ценности" - те са изобретателите на харакирито и са най-жестоките хора по време на война, познати на човечеството. Сега ще видят мюслитата за какво става въпрос - да ги е.а у тъпанарските гъ..ве..

pompai

Филмите които си гледал преди време нямат общо със сегащната действителност.

Някой да си спомня през живота си да е прочел за някакво научно откритие или изобретение идващо от тези мюсюлмански държави? Огледайте се около себе си и вижте какво ползвате всеки ден дело на Западната цивилизация и какво ви дава исляма! Какво може да роди кратуна, която по 5 пъти на ден бие чело в пода и каканижи едни и същи слова, писани преди векове!

Не, че съм им фен, ама са измислили арабските цифри например, както и много други неща. Но това е било много отдавна - сега са по-долу от маймуите.

Не съм 100% сигурен, но мисля, че араби и арабски цифри има отпреди Мохадем и исляма. Т.е. измислили са хората там, преди да бъдат мюсулмани. Откак са приели "правата вяра" им е спряло творчеството. Може би "1001 нощи на Шехеразада" са от "след това".

"Арабските" цифри всъщност са индийски

"Арабските цифри" са измислени от индусите. Мохамед ал-Хорезм е персиец. Омар Хаям също. Друго не се сещам за да коментирам. Само за сведения.

за арабеските. Щото дръпнатите, не са като лигавата западна войска, те са войни до костния си мозък. Ядосаха самурайте и Алах няма да може да им помогне. А пък ако имат късмет да убият някой китаец, земята ще си отдъхне во веки от полумесеца.

pompai

Не ядосаха китайци а японци.Едва ли ще ядасът Китайци и Руснаци това е да се изправиш пред половина планета които не взимат пленници :))))

Те вече убиха 2-ма руснаци. Путин дори не се появи да каже една дума.

ligavite balgari

pompai

Мисля ,че тази година ще сме свидетели на сухопътна офанзива срещу ислямска държава.За такава операция си трябва време да се организира,по въздух,море и суша с минимални жертви. Почнели войната ще са искали тези там да не се раждат.

Гнусна ислямска религия!!!! От нея нищо добро не е произлязло,само изчадия, а ако се върнем назад към кланетата от турското робство и издевателствата върху християните,виждаме,че нищо не се е променило! пикая ви на алах,мохамед и исляма,изроди!!!!

и аз също наистина са изроди диваци и варвари в 21 век , а ескат да се облажват от прогреса на цивилизования свят , постигнат само с неговите усилия и развитие, мракобесни изроди увите като гнусни какавиди в чаршафи

+++++++++++++++ БРАВО евала ти давам

не ме разбирайте в два вариянта , ами ми слагаите плюсове.....истина е това което пише момчето

Шило

Жалко за хората. А тези страхливци милост не заслужават.

Крайно погрешна стратегия за борба с ислямския тероризъм - гласност на постъпките на тези изроди,и преговори за обречени заложници.Тези хора са отписани /не ме обявявайте за безчовечен/, ислямистите изобщо не смятат да ги помилват.Те за това поставят такива неизпълними условия.Целта им е публичност и прокламиране на тях,идеологиите им и действията им.Само тайни отговори като този на ФСБ - ликвидираха терориста който водеше екзекуцията на руските агенти - може да стресне ислямските фанатици.

Евала на ФСБ!

Като заиграха по свирката на щатите да пращат навън части, ще имат и екзекуции и атентати много ясно, това е само началото, късно ще се усетят че хамериката е тирания и нейната тирания спонсорира тиранията по света, така им е устроена икономиката - без война не могат.

те са клали и бесили по нашите земи по същия начин и със същите идеи , а тогава сащ изобщо не е съществувал

тук не става въпрос за нашите земи нито за време оно, това не ти е персия тролче. Тук става въпрос за СЕГА за това което става по света а именно че щатите създадоха мизерии по целият свят(откакто водят война с терорисма, тероризмът е станал повече у по-силен, а японците наското отмениха закона забраняващ им да се месят навънка с военни, тоест могат да бъдат разстрелвани от американски "приятески" огън както нашите го отнесоха, а след това да ти построят таен затвор до общежитието за бежанци и няма да знаеш кога сам можеш да се окажеш в него)

Айде стига сте повтаряли като папагали едно и също! А тирания е имало преди САЩ, ще я има и след нея! И докато тракаш празни приказки по клавиатурата можеш да се поинтересуваш кой стои в основата на това устройство, дето ти позволява да се правиш на всезнайко! Поинтересувай се кой е създателя на езика С, на който са написани основните операционни системи!

и защо и кой създаде ИД?

Само да вметна, че може да си изпуснал - Стив Джобс е наполовина сириец (по баща). Така че изглежда Apple е създадена от потомък на сириец, а не американец.