Кой е Нарухито, вероятният следващ император на Япония

Като баща си, синът е любезен и немногословен. 56-годишният престолонаследник Нарухито е женен за Масако - бивша дипломатка с диплома от Харвардския университет

Обратно в новината

Коментари - Кой е Нарухито, вероятният следващ император на Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази династия имаше много проблеми между жената на Нарухито и жената на брат му. Жената на неговия брат е много злобно същество и тя доведе до психически проблеми съпругата на Нарухито- подиграваше се, че не можела да роди момче и един ден нейният син ще бъде император на Япония. В Япония буквата К е буква която те не обичат- това е първият символ с който започва думата вода. Слънцето се символизира с един правоъгълник разделен на две. Не ме учудва, че е разделен точно на две. При уклон за поздрав е важно коя ръка държи другата ръка- различно за мъже и жени.

Защо японците мразят мужиците,турските читаци и арапите и ги боли фара за Путин и ердоган?

Шило

Мразят ли ги наистина? Всъщност, те наистина много са щаствили от здравословното лъчение, което било разпръснато през 1945 година над Япония, изгарят от щастие от случаите на посегателства на чуждите войски, които май не са много поканени там..

Пишеш наизуст, защото си нямаш и на идея, че Японската комунистическа партия е една от най-големите в света. Сигурно си прочел онази измислена статия, как тук нямало джамии и ислямът бил забранен. Нищо такова, камо че чужденците са малък процент от населението и нямат много права, както в Европа. Ако нещо сгафят, безцеремонно ги изритват без много въпроси и с еднопосочен билет.

сигурно защото са им закрили Манджурия ..

МНОГО СЕ КЕФЯ НА ИМАНЯРИТЕ - НЕ ИМ ПУКА ДАЛИ ПОГРЕБАНИЯ Е БИЛ БОЖЕСТВЕН ИЛИ СЕЛЯК :)))))

когато това е сигурно!

Що за простотия е това: "Името му, изписано с китайски йероглифи, означава човек с божествени добродетели." Е с какви други йероглифи да е изписано, японците са заели от китайците йероглифите преди 2 хиляди години.

Следващия път преди да коментираш веднага, моля прочети повече за knaji, hiragana и katakana.

Нищо по-различно. Просто отвличане с несъщественото и доказателство за неразбиране. Императорската династия идва от древността и е нормално императорът да се изписва с китайските йероглифи в японското kanji, с което се изразява традицията и уважението към историята на императорската династия, като символ на Япония. Kana с 2-те си подразделения за сричково писмо hiragana се използва предимно за натурални японски думи и названия, които няма как да бъдат обхванати с идеограмното китайско писмо, а katakana се използва за съвременни термини и заемки. Има и още едно съвсем ново писмо Rōmaji, което е азбучно.