Северна Корея съобщи за опит с водородна бомба

Официален Пхенян съобщи за успешно извършен ядрен опит с водородна бомба.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея съобщи за опит с водородна бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този дребен психопат ще разсипе държавата...хората така са я стегнали. гледах филм за северна корея...аман от комплексари в власт.

А сега Япония и Южна Корея ще ревнат за атомно оръжие за да се пазят! а след тях всички останали за да се пазят от някой си? а след това все някъде някой ще реши че комшията е виновен за всичко и край на целия свят всеки срещу всеки 3-та световна е близо

Ким го чака много остър сблъсък с македонците обаче...

С тях на глава не можеш да излезеш.

САЩ до месец трябва да унищожат кндр нека бог да бъде с тях

Няма такъв бог той е за глупаци.. а предстои ликвидиране на планетата.

Дали има или няма бог и кой е глупак са вечни загадки, които несъвършенният ти мозък не може да разреши.

Аз лично ще се изкефя наколко десетки термоядрени бомбички да гръмнат над основните катуни в Краваристан...

а на теб ти е изгърмял микро-мозъка.

А ще се изкефиш ли като "краварите" отговорят подобаващо на този, който им е пратил ракетите?

Радостта ти няма да е дълга. Ще трае колкото ответните ракети да поразят всеки по-голям град в света, включително и твоя.

Ако имаше бог нямаше да ги има кравите.

За цялата тая ситуация са виновни краварите.. Всички малки страни по света, като гледат какви ги вършат, стигнаха до извода, че единственият начин да се защитят е да се сдобият с ядрено оръжие. По тоя начин краварите с хамалските си намеси и бруталните войни в Югославия, Ирак, Либия, Сирия и т.н. сами подкопаха режима на неразпространение на ядрените оръжия. Нещо повече, Русия и Китай преди няколко месеца предложиха С.Корея да замрази ядрената си програма в обмен на прекратяване на всякакви учения с участие на краварите в близост до границите й, но задокеанските гейове и на това не се съгласиха. Е, да го духат тогава.

Тъпотии дрънкаш, Куба например е на един хвърлей от САЩ , там комунягите никой не ги плаши , нито те някого плашат, живуркат си , вярно за смях на света, че даже и екскурзии се правят дотам, че режимът даже припечелва от продажбата на някоя местна булка. В Северна Корея са бесни кучета, корейската война официално не е приключила, там сами нагнетяват напрежение и истерия , нужна им е тотална мобилизация и заплаха, щото в Азия главите хвърчат по-лесно и родовите диктатори се притесняват, че техните ще хвръкнат на мига , ако намалят истерията и агресията, в която поддържат обществото.

Притежанието на ядрени оръжия не помага - пример Русия, най-голямата ядрена сила след САЩ. Направиха я на пух и прах. Щото и да имаш ядрени оръжия ще ги използваш ли?

Колелото се върти....скоро в сервена корея ще има държавен преврат.единствения начин да се направи тоя на луд е като инсценира преврат и сложи някой роднина на кормилото да се прави луд още година или две..след това...война...и на изток и на запад ...и на север и на юг...в един аквариум живеем...

След много задълбочен анализ на обстановката в КНДР стигнах до извода , че тази лудост на Уй, пардон Ун може да бъде спряна само от Мелания. Доналд само се репчи и с това задълбочава кризата. Мои приятели антрополози твърдят, че значителната разлика в ръста на Мелания и на Уй нямала никакво значение при едно желано онождане от двете страни. Кимчо е извратеняк, той непременно ще иска тази схватка между него и Мелания да бъде наблюдавана на живо от бай Дончо. За да се осъществи това мероприятие най добре е посредници да бъдат Ангела Меркел и Тереза Мей. В последния момента те заедно могат да заформят една четворка. Ким има нужда от това, ако се жертва и тръгне да оре последните две запустяли ниви ще свали най малко 27 кг. и ще слезе под 132 кг.

и на малките деца е ясно, че руснаците им дават технологии. Отвратително и подло, но руснаците са такива.

как са чаветата?

Голем тарикат си бе, руснако, Настръхвам да знаеш!Дай си имената и адреса да ти покажа чаветата.

стресирани и побъркани. луда сган. заприличали на свини.

Ако става въпрос за фащ си прав.

не, става въпрос за такива като тебе

абе тия корейци нали щяха да умират от глад? бах ти нацията? ще карам унуките да учат корейски! дали не га правт с ориз?? ха-ха!!

Надеждата е в Ким Чен УН, той ще е този който ще взриви злото!

Имаш нижда от много спешна помощ.

Хората не са своите правителства. Не знам дали го разбирате. Никой не иска бомби върху другите освен психо политиците и бизнес интетеси. Кимчо никой не го е избирал, а тръмп обеща че няма да си играе на световна полиция.

е длъжен да защити страната си, мурзило :)

да я защити ама не е този начина

Стрезов, как ще коментирате злостната комунизка агресия?- - Логично, навремето САЩ бомбардираха КНДР, сега става смяна на ролите - КНДР ще бомби САщ, ко толкуз страшно? Ни съ хябете гражданско убщиство!

Шъ бомби Корея САЩ га путин порасне два метра! Ким прасето се е скрил от страх 100-200 метра под земята и негови добре охранени двойници щъкат на повърхноста с вдигнати ръце за поздрав на американските ракети които за секунди ще покажат абсолютното превъзходство на Америка над старите немски разработки от ВСВ които руснаците приписват за свое изобретение!

И га са събуди, к'о? Пръста в контакта, а г..за - отвит :)))

...и твоят язик във моя ...ъз забит! Нали наистина не си взимаш тролипутническата заплата в рубли,не караш руска кола,а може би корейска,компютърът ти за тролене не е руски,а може би южнокорейски,операционната му система ,не е руска,любовнокът ти не е руснак ,а обикновен циганин който гласява за бес'пету щот плаща повИчИ???? А?

...Той определи опита като "пораждащ изключително силно съжаление". ХАХАХАХАХ в същото време е се е осрал до японските сандали и оставя кафява диря след себе си :)

Муньо, японската империя не един и два пъти се е разправяла с корейските отцепници. Както и с китайските мангали. Руски кучета и американски бизони също не вървят там. Само като се сетиш, че последния път гринговците им хвърлиха атомна бомба, няколко години по-късно - пазарът завладян от японски коли. Не са поискали - не са създали атомна бомба - естествено че ще предизвика съжаление този акт.

Първо - Корея не може да бъде оцепник, понеже е различна държава, с друг народ, който е бил поробен от Япония. Второ - японските коли се появяват на бял свят след като американците учат японците как да ги правят, познай кой печели от цялата работа (нищо не е даром). Въобще си доста зле.

ако тия новини не са някви фалшиви нещата са много сериозни,тва не са някви криви чалмари

путлераските спецове да обяснят какво точно може да направи Ким със 100 килотона бомба??? В най- най- и т.н. най-опасния случай е да поразят град (в сег. размер няколко квартала) в Ю. Корея или мах. Япония, айде база на САЩ в Тихи Океан ама веднъж ще е и после ... Та какво точно прави репата и какво ще уплаши????

Би било много интересно. Тогава САЩ ще отвърне с масиран ядрен удар по Сев. Корея? Как ще стане това? Юж. Корея, Китай и Япония дали ще са съгласни?

ще са съгласни и още как, нали кимчито може после по тях да пърди....

Ами, например Сеул ще се изпари за няколко секунди. Като Хирошима или Нагасаки. Бомбата е пет пъти мощна!

нито Хирошима, нито Нагасаки са изпарени. Вземи прочети малко.

нямаше да стават путлераски спецове които възхваляват животното Ким,че имал ракети и атомна бомба!И глупака Путин,че можел да направи Турция и Балканите на стъкло! Путлерасти!Какво да ги правиш?

Браво а малкия Кимчо!!!!!САЩ се оакаха!!!!!Сами причиниха и помогнаха на Сев.Корея да стане ядренна сила--сега ще се съобразяват с нея!!!!!!!

Радваш се, че малкият Ким има водородна бомба? Виж, утре е понеделник и всички психиатрии в страната би трябвало да работят. От теб си зависи, успех!

А ти искаш само краварите да имат и да пускат над Хирошима, Нагасаки............ и над когото си поискат??????????? На теб не психиатрия, а и господ не може да ти помогне!!!!!!!!!!

очакванията ми са за стартиране на японска и ю. корейска ядрена програма в близките дни цяла изт азия ще се напълни с бомби и ракети кофти ама това е положението

Като да си събереш сливи и да си свариш ракия!

Много си аграрен бе навлек.

всъщност Е!

За да е пълен абсурда сега Ким трябва да получи Нобелова награда за мир,каквато я получаваха американските президенти,които водеха по 2-3 войни едновременно.Защо в САЩ не се появи личност от величината на Сахаров,която да се противопостави на ядреното безумие?

още един, който не е чел история. Американски "Сахаров" има и то не един. Точно те са дали разработките на руснаците с надеждата да не ескалира ядреното въоражаване....

Аха. Абе на кво ми прилича тва? Спри си производството на оръжие, пък аз обещавам, честна пионерска, че и аз спирам.

Прави това, което прави сащ. Само че сащ го прави за да заплашва и напада чужди държави, налагайки им диктата си. А тия го правят, защото сащ ги заплашва и опитва да им наложи диктата си. Ако сащ се приберат някога в собствената си държава с мръсните си оръжия и не мърдат оттам, другите страни ще направят същото, както го правят и сега, между другото всички останали страни, освен сащ.

Ми не, историята е показала, че като се появи вакуум на власт, винаги се появява някой да заеме празното място.

Кое те кара да мислиш толкова позитивно? Особено за азиатците!

Т.анар. "термоядрени" (използващи реакция на синтез не леки ядра) бомби са всъщност ядрени (на разпад на тежки ядра, плутоний) с повишена мощност и по-компактни. Основната енергия пак идва от реакцията на разпад на плутония. Термоядрената реакция се използва главно за да създаде вторичен неутронен поток, който да подобри реакцията на разпада.

viper

Пълна глупост Реакцията на деление се използва , за да се достигне необходимата температура за синтез - около 10 млн градуса Отделената енергия при синтез е с около един порядък по-голяма от тази на деленето

Глупак си ти. Прочети внимателно разпределението на енергията какво е в ядрени боеприпаси по дизайна на Телер-Улман. Основната енергия идва от верижната реакция на разпад. Всеки съвременен ядрен боеприпас е с такъв дизайн.

В крайна сметка, защо едни държави да имат право на ядрено оръжие, а други да нямат?? В света официално ядрено оръжие имат 5 държави, но още няколко притежават такова "неофициално". А относно това, че севернокорейците са луди, вероятно до 1989-та и за нас се е говорело така...

Не случайно с такава злоба беше унищожен ядрения потенциал на БГ след 89-та. Закрити мини за добив на уран, закрито проучването на уранови находища (предприятието "Педки метали" в Бухово), закрит завод за обогатяване на уранова руда, закрит експериментален ядрен реактор, маргинализирано обучението на ядрени физици и ядрени инженери в СУ и ТУ.

закрити блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй...

"Редки метали" в Бухово...

А така . . . . и кво стана? нали уж имаше заплахи, тъй и тъй . . .а про - по защо никой не свали ракетата? - просто хич не е толкова лесно . . . . И ракетата, засега не стига до САЩ, но утре . . . . . или ще се разберат, или ракети ще летят

Този Ким Чен с лудостта си може да запали целия регион и да унищожи собственото си население,защото при война с Америка ще се използва ядрено оръжие и цяла Северна Корея ще гори в ада,лошото е,че ще пострадат и съседните държави! Ким може да предизвика трета световна война,но може да предизвика и гнева на Русия,САЩ и Китай взети заедно! Ким ли е човекът,който ще докара края на половината свят с лудостта си?!?? Най малкото от такава война ще пострадат 1/2 -ра от технологиите в света и ще настане брутална технологична криза... Това е най малкото,а може и 1/3-та от света да си отиде...

Кой е луд не знам . За 65 години фамилията КИМ не са нападнали никого ,не са извършили нито един терористичен акт.Не са свалили нито един чужд президент и не са убили нито един чужд държ.глава . Има ли нужда да се казва "нормалните" американци колко войни запалиха ,колко невинни хора бяха избити( Виетнам,Гренада,Чили ,Индонезия,Югославия Ирак ,Либия ,Афганистан ,Ирак) Колко цветни и кървави революции направиха. Колко държавни глави унищожиха-Патрис Лумумба,Сукарно,Алиенде,Морис Бишоп,Саддам Хюсеин,Кадафи,Милошевич и много други.

А кой нападна Южна Корея през 50-те? Би ли ни припомнил?

Не беше ли Ким дето уби чичо си като го остави да го разкъсат кучета за "измяна"? Бъркам ли? Може ли такъв човек да има нормални морални устои?

За погребението му ще му запазят ли прическата или погребение няма да има?

ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕ ДА НИ ТЪРПИ !!! Земетресения, Цунами, Урагани, HAARP, Бомби, Атентати, ..... Тези пари за оръжия, могат да изхранят цялото население на Планетата!!! Природата ни е дала толкова много, но богатите са ненаситни и ще унищожат тази цивилизация от жажда за власт и пари. Системата е сбъркана и е противоположна на хармонията в природата, затова е обречена. Каква е разликата между пещерите, от където е излязъл човека и модерните БОМБОУБЕЖИЩА ?

Инфаркт ли ще му предизвикат или нещо по-модерно ще му причинят, на лудия човекоподобен?

Защо? Върши чудесна работа на американското правителство и на техния ВПК.

Не е толкова лесно, трябва да имат достъп, а те вероятно нямат. Само ако Китай им помогне, но надали.

пустите, куреици, станали, зраелци, клети, герберасти, техните , подлоги, им пратили бомби!

кухоглавец...станал празноглавец!!!

Някаква странна патология се наблюдава тук. Едни безмозъчни човекомразци се радват на подготовката за унищожението на цивилизацията от един луд. Българската психиатрия е явно длъжник на обществото.

Не обиждай вожда Ким Чен Ун. Той не е луд и знае какво прави.

Не бе, не само цивилизацията. Корееца галактиката е решил да гръмне. И това още от 50те години. Звездата на смъртта е вече почти готова. А цивилизацията, едни бомбодемократизатори вече я направиха за смях.

Де да можеше да се случи цялата тази помия наречена човечество да бъде пратена в хендека, дето и е мястото. Но не би. Засега.

Ми имат вече бомба и това е факт. Не виждам КАКВО има да делат с американците. Просто американците трябва да спрат да провокират Ким, и да оставят съседите му да се договарят. Сигурен съм че Китай бързо ше успокои положението. Пък, ако севернокорейците им се приискат свободен пазар, демокрация, приватизация, депопулация и сички други екстри, нека сами си ги правят. Що трябва насила да им се натрапват тез "ценности".

Това ходи го кажи на южно корейците, щото май те драпат САЩ да им помага. И ти да беше и ти щеше да драпаш, щото лудия Ким набързо може да организира едно совободително нахлуване на юг.

Тези идиоти ще запалят огън ,който няма да може да се изгаси..

Че те отдавна го разпалиха в Близкия изток, и го насочват към Европа.

Сега вече Корея може да говори със САЩ на равна нога. Иначе я чакаше ракетно-бомбено "демократизиране" по Вашингтонски. като Ирак и Либия.

Да ти обясня,че този взрив е още една причина да се ликвидира режима на дебелият Ким и Китай да не се меси докато американците и Южнокорейците си свършат работата по ликвидацията на режима!

А'ш му тиквич :)

Китайците нямаше да го допуснат, а и манталитетът на корейците не е като на арабите.

Ти си бил значи любовника на Садам и после на Кадафито. Затова сега ревеш за х-уй.

Не бих казал, че са технологично изостанали.Ракети ,атомни и водородни бомби не се произвеждат с дървени пръчици.За това трябва да са развити много и различни клонове както на теоретичната , така и на инженеро-приложната наука.Както и производството в различни клонове както на металургията ,така и на химията на металите и горивата ,така и на електрониката.Прави впечатление , че срока от изпитанията на атомна до водородно бомба е много кратък

В КаНе Дере всичко идва наготово от Китай и... Россия, колкото и да не ви се иска да е така. Тези уж-пробни тестове са чист камуфлаж и при проследяване на етапите на разработка не се връзва последователността! При тези разработки не може да има произвол, всичко следва точно определена процедура! При сев.корейците това не се наблюдава, въпреки, че възможностите за наблюдение са налице. Тези подготвителни работи не могат да се укрият. тестовете са прах в очите на света, за да се замаскират доставките от Китай и Россия! Никой не знае какво става на границата между КНР и КНДР!

за моите симпатизанти (в дир-а е пълно) неделна оферта: бояришник 1л за 100 империалистически долара

смени си памперса,замърсен е и мирише

Следващият ядрен опит - на Гуам. Браво на севернокорейските учени!

Не на Гуам, ами върху Ню Йорк.

Ким Чен Ун - освободителя на народите от краварско робство.

Хората,който защитават суверенитета на страната си са луди, а българските дупедавци, свестни...Ех, да можеше да оживее Христо Ботев!

Водородната бомба си е водоеодна бомба - не е гнила тиква...

Абе тия и у събота ли работат?

Днеска сме неделя.

Нема нищо, че е недЕля, вчера явно пак са бачкали.

Ние лудите и в събота и неделя сме луди.

Велика кадрова нищета е обхванала остатъците от СССР. В Сирия съюзник им е военнопрестъпник и масов убиец, а в КНДР - луд. Какво излиза? Че за да се качиш на каруцата на путинизма трябва да си или луд или неморален убиец.

а кога сирия и северна корея са били част от ссср?

Хайде да ти напомня че САЩ се съюзиха с Пол Пот. Човекоподобно избило 25% от собствения си народ.

Саше - ти живееш в някаква алтернативна вселена - Кампучия съвсем официално беше социалистическа. Последната жена на Мао беше ходила там на обмяна на опит - и после беше обявила, че кампучийските другари са стигнали най-далеч от всички - те видите ли дори били премахнали парите!

"""Нищета"""",мно-о-о-го подходящ ник, само сте забравили да добавите духовна и щяхте да сте пределно ясен

Ким вместо да предизвиква земетресения на своя територия, да си прави опитите на слънцето. Може и в България - тук има толкова много симпатизанти, които с радост ще се включат в заниманието.:)

Не трябва да се забравя че С Кореа е марионетка на Путин! Според последни дании именно Жужо снабдява тоталитарния режим там с технологии и материали с една единствена цел: терор над свободня свят и узурпация. Русия е главната цел, която трябва да бъде сломена за да имаме истинска демокрация, свобода и сигурност

САЩ е главната цел, която трябва да бъде сломена за да имаме истинска демокрация, свобода и сигурност.

аман от десно леви демократични третополови

Баси свободния свят. Южна Корея и Япония са победени и окупирани държави. Ама теб май повече те интересуват шарените им бонбонки.

Япония и южна корея са икономически гиганти, докато в северна корея си играят на войници.

Ами какво се следва: щом много ги е грижа американците, сядат на масата за преговори с Ким и се решава - той съкращава на половина и те съкращават на половина. После още на половина и така нататък ... Това е правилото на силния, което единствено важи в историята на този свят и което самите американци много обичат да прилагат.

Кочината ФАщ скоро ще бъде закрита - окончателно и безвъзвратно.

Скоро САЩ ще изпепели кочината на прасето с комун. прическа

Ким е луд, както и всички ненормалници, които му се кефят. До редакторите - когато се тества водородна бомба, опитът е ТЕРМОядрен. При ядрената бомба, взривът се базира на ядрен разпад, а при термоядрената - на ядрен синтез.

а като пръднеш какъв синтез е,бобен ли?

Изключителното човекомразие на милиционерите алкаши направи възможно това безумие, луд да притежава ядрено оръжие.

Абе Михайлов, къде ги видя тия 100 килоти- на двора на съседката?

НЯКОЙ ТУК НАРИЧА АМЕРИКАНЦИТЕ КРАВАРИ, СМЯТАЙКИ, ЧЕ ТОВА ИМЕ ГИ ОБИЖДА. ТОВА ПОКАЗВА НЕПОЗНАВАНЕ НА МАТЕРИЯТА, ЗА КОЯТО ПИШЕ. ФЕРМЕРСТВОТО В АМЕРИКА Е НАЙ УВАЖАВАНАТА ПРОФЕСИЯ. ДУМИЧКАТА КАУБОЙ- КРАВАР, ЗВУЧИ КАТО КОМПЛИМЕНТ. АКО ЦЕНИТЕ СЕБЕ СИ, МОЛЯ СПРЕТЕ ТАЯ ДУМА КАТО ОБИДА.

Кравите са най-големият причинител на парникови газове. Всекидневно, всяка крава изпърдява около 200 литра метан.

А защо си останал с впечатление че се опитва някой да ги обижда, напротив възхваляват тази така уважавана и престижна професия в USA.

Съдбата на Кадафи и на Либия е чудесен аргумент, за Ким да си прави бомба. Кадафи първо беше чудесен човек, който наред се прегръщаше с западните лидери, опъваше си шатрата в парка до Елисейския дворец и даваше пари за избори на Саркози. И изведнъж стана диктатор, а Либия беше засипана с бомби и томахавки и бъдещите игиловци убиха Кадафи. Либия от уредена и цветуща държава стана перманентно бойно поле, а африканците които Кадафи спираше, налазиха Европа. Ми и аз да бех на местото на Ким, и аз щях да искам бомба.

Като ти е толкова мил Кадафи, да кажеш нещо за нашите медици?

Ами за нашите медици то е ясно! Французите ги накиснаха пред Кадафи за да го изкарат "жесток и несправедлив тиранин", след това ги освободиха, за да се покажат пред света като "най-човечни освободители и борци за човешки права" и накрая, заедно с другите, отвъдокеанските "борци за човешки права" утрепаха "жестокия и несправедлив тиранин"!