Чеци признал пред съкилийник, че умъртвил Яна

Николай Русинов-Чеци призна, че е убил Яна Кръстева, заяви в Софийския градски съд Петър Велинов, който бил задържан за кражба на кола през май 2012 г. и лежал в една килия с Чеци, цитира го "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Чеци признал пред съкилийник, че умъртвил Яна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така би казал и Чезаре Ламброзо.

Знае ли се защо след като е спал с нея, я оставил гола или полуоблечена в парка. Може друг да мине и да се възползва. Това е достатъчно доказателство за морала на дон Чеци.Това със съкилийника не трябва да се взема за доказателство. То записите не се приемат,та това ли.Съкилийника е заинтересован за облаги.За мен този Чеци и най-вероятният убиец.Само това, че един стоя в затвора обвинен по същото дело е най-крещящото доказателство за некъдърността на следователи и съд.Щото минавал от там и събирал бутилки и то може би не в същата нощ.Щото косми "наподобявали" на неговите.Простащина.А този,който е спал с нея - по живо, по здраво.Кочина.

Абе как ги изкарвате всички престъпници толкова глупави че все пред съкилийници си признават всичко????Когато раследващите немогат да свършат качествено работата си и да заковът с доказателства дадено престъпление все прибягват до съкилийника, който за да отърве някаква присъда говори каквото са му казали. Всеки виновен трябва да си получи присъда подобаваща за деянието и основана на доказателства.

Държавата няма да върне на човека невинен да го обвинят, но хората могат много неща да променят.

Направо в наказателния кодекс да го въведат това доказателство - показания от съкилийник. То да бъде най-решаващото. Така разследващите органи ще могат да докажат каквото си щат. Естествено всеки един заподозрян ще бъде арестуван и държан в обща или най-малко двойна килия. Може и в библиотеки или видеотеки да се помещават арестите, за да има достъп арестанта до литература и филми.

Айде стига вече с тези лъжливи съкилийници. Как може да се вярва на такива измамници, които за да си намалят присъдата са готови да свидетелстват и срещу майка си. Според вас кой нормален човек ще си признае убийство заради което, ще лежи доживот на някои непознат бандит ?

В никакъв случай не защитавам Чеци и мисля, че ако той е извършителя трябва да си понесе наказанието и присъдата. Но не трябва да се вярва на такива съкилийници.

Все по мързеливи стават полицаите. Вече даже не ходят на местопрестъпленията, а карат пострадалите да, пишат обяснения в РПУ и после отговара е, че не може да се направи нищо по въпроса ,защото няма свидетели.Това е ако ти харесва,ако не просто напускаш България.Друг избор вече нямаш.

не знам коя би легнала доброволно с таз свиня............

Напълно те подкрепям,този има голяма нужда от психиатър.

Ако искат още един свидетел може да им препоръчам - Иширковеца. Той всичко знае, каквото му поръчат. Толкова ли могат от следствието и полицията. Вместо да се разработят и да намерят истинския убиец те фабрикуват интриги. А психара извършил убийството ще остане навън. Но това е стар подход. Спомнете си случая "Ваньо Александров". Ако си бяха свършили работата на време щяха да предотвратят няколко убийства. И сега са същите-завършили университети с партийни препоръки. Толкова си могат.

гнусен психар,доживотен!

партенката с удобния съкилийник не само се изтърка, а и вмириса Я да се понапънат разледващите органи да я заменят с друга Взеха да стават по-тъпи и от физкултурника, срамота!

Тия показания на съкилийника не са доказателство, за какво изобщо ги споменават? Истината е, че няма и да се намерят свестни доказателства, знаем как реагира полицията в първите дни след откриването на трупа - пълни аматьори, замазаха всякакви следи, а после съдът им бил винове...

Как да не са доказателства? Нали заради едно такова "доказателство" Лазар Колев ще лежи до живот. Не знам виновен ли е или не, но определено това доказателство е смешно. Колкото беше и смешно Пламен да лежи толкова време, само защото намерили косми, които приличали на неговите???

Тези признания пред съкилийници станаха патент на цветановото МВР, първо сестрите Белнейски, сега и убиеца на Яна. Нищо против, този човек е виновен със сигурност, но хайде вече в тая полиция да влязат нови мислещи и умни хора. Стига с тия тъпи милиционерщини, само такива ли завършват криминалистика или просто не се дава път на умните в МВР!

Личното ми мнение е, че този Чеци е виновен....но наш,та полиция как така прави ,че все съкилийници признават че престъпника им се изповядва...за убийствата които е извършил.Справка - сестрите Белнейски. Просто не вярвам на полицията...Тя е маша в ръцете на престъпниците които са ни управлявали и ни управляват и днес.

В цивилизованите страни е отменена практиката съкилийник да се превърне в свидетел на обвинението чрез скалъпен донос в замяна на облекчаване на присъдата му. Даже и да няма сделка с прокурора за това, един скучаещ закопчан криминал може да измисли каквото си ще за да поразнообрази ежедневието си, да стане известен, а и да направи мръсно на друг закопчан.

МИЛИЦИОНЕРИТЕ-НЕКАДЪРНИЦИ САМО СЕ ЧУДЯТ НА КОЙ ДА ПРИШИЯТ СЛУЧАИТЕ ЗА КОИТО НЕ ИМ СТИГА ПИЛЕШКИЯ МОЗЪК ДА ГИ РАЗКРИЯТ. КАК ДА ПОВЯРВАМЕ НА ИДИОТЩИНИ ОТ ТИПА: ЗАЩО НЕ Я ЗАКОПА.... - КЪДЕ ЩЕ Я ЗАКОПАЕ? В БОРИСОВАТА ГРАДИНА ЛИ?! ПО СЪЩИЯ НАЧИН ИСКАТ ДА ПРИШИЯТ УБИЙСТВОТО НА БЕЛНЕЙСКИ НА Л.КОЛЕВ АБЕ ВЪОБЩЕ НАШИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ СА....ГОВОРЕЩИ СВИНЕ!

Защо милиционерски. Това са си типични полицейски тъпизми. Преди 25 години милицията си вършеше по-добре работата от днешната полиция.

ТОЯ ИЗВРАТЕНЯК, НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ОСЪДИ?!?

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ;-)

Глупости. Де що има убиец само чака да влезе в затвора и да почне да се изповяда на първия срещнат там... Чак пък толкоз.

Простотии на квадрат. Може и да е убиецът, ама това са пълни фантасмагории - в зандана ще им пускат секс филми, да бе.

че е написал "Под игото "? Сига, по често са случват тъкива шашмалогий ??

СМЪРТНА ПИСЪДА: 1. ПУБЛИЧНА ПО BG TV; 2. ЕЛ. СТОЛ, ОТ US; 3. ГИЛОТИНА OT FRANCE; 4. ВЪЖЕ, ПРЕД НС; 5. КВОТО И ДА Е, АМА ПУБЛИЧНО И ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА!!!

От известно време имам чувството, че живея в някакъв магически нереалиам (да ме прости Маркес за новоизмисления стил). В съда осъждат за убийство за това, че си чел книга със сюжет подобен на престъплението за което те съдят, няколко хиляди демонстранти и 1-2 ранени при демонстрации свалят правителство, парламента приема решение свързано със сваляне на цената на тока като в началните години на Лениновото управление, защото премиера бил обещал тока да поевтинее, уж независимата прокуратура, която никога не е проверявала нито едно енерго-разпределитерно дружество, влиза за проверка във всички такива, банкер се скарва с премиер и финансира протестите, които след два дни свалят уж едно от най-стабилните правителства в Европа, банкер обръща за 1 седмица политиката на медийни групи, на които е давал кредити, уж независим добър журналист-шеф на телевизия, уволнява една от топ-рейтинговите си журналистки, защото не ще да обърне лопатата, както е искал банкера, опозиция дето реве за оставка от 3 години, определя оставката като демагогия и тесно-партийни интереси, премиер дава на фермери 800 милиона, въпреки, че ги няма и кара финансовото министерство да емитира същия дълг за сметка на държавата за 4 дена, без да прави сметка за ликвидността в паричната система на страната си, да не говорим, че за изплащането на лихвите от емитирането на подобен дълг, всеки български гражданин, включително новородените бебета, ще трябва да плати допълнително 1 лев само заради по - високите лихви от нормалните, почти уволнен финансов министър се връща и е готов да довърши някои работи, шеф на почти разпаднала се партия и преди година, явно управляван от човек, обвиняван, че е топ мафиота на държавата става изведнъж шеф на парламентарна комисия срещу корупцията,изперкал шеф на националистическа партия, разцепена от бившата му жена заради любовница, изведнъж утроява рейтинга си,

продължавам ... граждани, които преди 7-8 години са гласували бивш цар да стане премиер, сега искат да забранят партиите и улицата да е представена 50% в управлението, същите граждани, които мислят, че Рейкявик е вероятно вид псувня на полинезийски, искат да въвеждат Исландски модел на управление в България, влоговете в банките се увеличават с 10% след наложен данък върху доходите от лихвите по депозитите и още много други невероятности, ама ми омръзна да пиша. Извод от невероятния магически нереализъм в България - да внимавате много тия дето се возите на влак, че ще ви осъдят за убийство, въз основа на това, че съседа ви в купето ще свидетелства, че докато пътувате сте чели Убийство в Ориент Експрес П.П. Итова ще го направи съдебна система в която 3 месеца не могат да намерят, некрал и немамил съдя или прокурар за член на конституционния съд. П.П. Според мен тоя Чеци е убил момичето, но не могат да го осъдят за това, че е чел книга. Просто да потърсят нормално доказателство.

ВЕЛИК СИ!!! ОТВСЯКЪДЕ МЕ КЕФИ ТОВА, КОЕТО КАЗА!!! НАДЯВАМ СЕ ПАК ДА ПРОЧЕТА ТВОИ РАЗМИСЛИ ;))))

Впечатляващо! Приемете моите поздравления за изключителното си творение :)))

++++++++++

От 23 години живеем по този начин, просто късно си го забелязал!

Neda1

Изстрел в десетката...

Братя садомазохисти, Някой от вас да знае как му е никът на тоя Чеци в сайта f-bg точка org

"Твърдеше, че се запознали в заведението "Маймунарника", пили алкохол, а после правили секс в храстите. На зазоряване Чеци си тръгнал и оставил Яна да спи гола." МНЕНИЕ: НА ТОЯ ДА МУ СЕ ОТРЕЖЕ ПИШКАТА ;-)

Ама публично, без право на, амнистия!

Не бе! Първо му я режат, а след един месец му отменят присъдата и го амнистират! :))))

Ти да не мислиш, че тая Яна е била по-арна от него? Коя нормална "прави секс" с Чецита в храсталаците из парка?

Ми да, ясно като бял ден, заслужила си е убийството. Колко ограничени хора има на този свят, Божеее!

Как па се намирате съквартирант услужлив

Ами то в затвора това - камерник - си е професия, направо на щат ги водят.