”Амнести” ни критикува за Катуница и сблъсъците пред джамията

Международната правозащитна организация "Амнести интернешънъл" анализира в доклада си за миналата година ситуацията в 155 страни, сред които и България. Към нашата страна са отправени редица критики.

Обратно в новината

Коментари - ”Амнести” ни критикува за Катуница и сблъсъците пред джамията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сър

Оти си не го заврът?!

popov

А решение на причините имаш ли или само за последствията ще кудкудякаш до алилуя?

Ludiamaus

А не е ли по -голям проблемът, че българите в България не получават по -голяма подкрепа. Имигрантите като не им харесва -у тях си и после друга дестинация !!!

Още утре отивам в Комисията за защита от дискриминация да подам оплакване от Столична община, че ме дискриминира на етническа основа. Защо десетки хиляди български граждани от кв. Факултета и кв. Филиповци, десетки години живеят в незаконни къщи на по няколко етажа, за които не плащат и стотинка данък, а аз всяка година трябва да си плащам данъците за моето апартаментче, само защото съм от различен етнос и с различен цвят на кожата?

коку

Вместо да мрънкате тук, защо не пишете на амнести интернешънъл и да ги питате кога ще се заемат с правата на българското малцинство към което принадлежим и защо вие плащате данъци, циганите - не, защо вие си плащате билета за автобуса, циганите - не, защо вие си плащате водата и тока, а циганите - не. Аз вече им писах.

popov

А боклуците около твоя дом, и тях ли да ги прибере Амнести Интернешънъл?!

Какво трябваше да се случи в Катуница? Щеше ли са доволни Амнести интернешънъл ако циганите бяха започнали етническо прочистване от българското население ?

Всъщност циганите вече бяха започнали геноцида си срещу българите, умишлено убивайки момчето с микробуса. Само че Амнести не се занимава с това, защото няма как да изцедят кинти от защита на българите в България. Тях ги вълнуват мангустите, защото са малцинство и им трупат червени точки.

тези дървени философи от амнести защо не си гледат работата и да не си врат носа където не им е работа. ако искат можем да им изпратим всичкшти ни цигани да си се грижат те за тях.

Luna0102

"Споменава се още и това, че българските власти не са предприели адекватни мерки за обуздаване на протестите срещу роми в Катуница, избухнали след убийството на 17-годишния Ангел Петров." Съгласна съм с това, мисля че полицията прекали. Трябваше да оставят мангалите да се оправят сами, а не да ги защитава. Всичкото катун щеше да е изпапано от червейчетата вече, но фактите са различни, катуна си живей и Амнестито има възможността да си ги вземе в задният двор и да си ги гледа както смята за правилно.