НСО обяви позицията си за хвърлената към ген. Радев ябълка

Националната служба за охрана излезе с официална позиция относно "стрелбата" с ябълка по новоизбрания президент Румен Радев по време на брифинга в НДК.

Обратно в новината

Коментари - НСО обяви позицията си за хвърлената към ген. Радев ябълка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво пък, че в Щатите щели да я застрелят? Та тя не е в Щатите. В уродливите Щати сума ти президенти си гръмнаха и да не би Великия Сикрет Сървис да успя да ги спаси? Това че, в Америка нещо си там, не означава, че целия свят трябва по тях да се равнява, има и там добри неща, но гадориите хич не са им малко нито пък демоните им.

нсо след внимателно оглеждане на ябълката заеви, че е добра и става за ядене. президента щял да си я хапне за закуска при първа възможниост :)

Този крокозъбер и изключително гнусна персона- Беновска би било истинско удоволствие да видим как НСО я отстрелва:) Жалко, че НСО не са като Сикрет сървис...

Освен Радан Кънев всички други пазят обирджиите на България . 1трилион 550 милиарда Русия източи от България затова сме бедни . Затова Българите бягат , а Руските , Лукойл с милярди обороти не плащат данъци обират децата ни , а родителите ни измират факт . При Бойко пазача на обирджиите Пазача на Българските пари в Лукоил е БСП лидера Румен Овчаров , Пазача на Човешки права е БСП лидерка , КЗК БСП , Стопанска камара БСП . И Бойко се прави на демократ. Реформаторите са му оправдание както и най големия Костов .Които изправи Фалиралата от Комунисти България Всичко Обрано и заложено , това са БСП , АБВ, АТАКА Псевдо гербери ,ДПС .Посредници на Руските обирджии факт . Всички помним и виждаме .

Истината е че НСО са пълни леваци, никаква реакция...дори и на шега , дори и ябълка. Няма никаква гаранция ,че ябълката е с пълнеж....и бумм...отиде новия президент. Пак ще сме първи ,преди да си гръмнат мериканският.

Абе честно, войника си е войник, ако друг беше на негово място, ябълката щеше да го уцели по мордата. Пилот е бе леваци...вижде клипа от 102 годишнина на авиацията ......няма такъв президент в света да лети така с Миг-29. А тази отвратителна журналистка-беше олицетворение на журналистическата мазна -продажна класа.

Абе честно, войника си е войник, ако друг беше на негово място, ябълката щеше да го уцели по мордата. Пилот е бе леваци...вижде клипа от 102 годишнина на авиацията ......няма такъв президент в света да лети така с Миг-29. А тази отвратителна журналистка-беше олицетворение на журналистическата мазна -продажна класа.

милионер ли е радев? или стохилядник,

АМА ТЯ БЕНОВСКА СИ Е КРИВОГЛЕДА,МЕНЕ ГЛЕДА КОГО ВИЖДА ТЯ СИ ЗНАЕ.

няма нищо секси във възрастен , плешив и тъпеещ военен приличащ на цялото бивше селско политбюро, да не говорим за Беновска

какъв вкус, новата му жена е селска пръчка от миналия век

какви са тези нагласени простотии, като отчето комунист, ей ние сме по-умни отколкото ни смятате поне някой от нас

Беновска направи доста сексуален жест към Радев, което не е заплаха за здрав и прав мъж. Както и да тълкуваме ябълката си е сексуален намек. Бонев нещо ревнува, от НСО са смаяни. Радев откри смисъла и показа чувство за хумор. Кефи ме тук един олигофрен, който нарича летеца "трудовак".

До другаря Богомил Бонев: "Ако това което ти присвои се беше случило в САЩ, веднагически щяха да ти конфискуват всичко до 9-то коляно + щеше да лежиш в пандиза за неопределено време!"

Да си вадиш ябълки от фустити и да замерваш мъж с тях демонстративно и това да е новоизбрания президент за мен е отвратително.

по фактите: 1. Русия не беше преизбрана за член на Съвета по правата на човека към ООН. 2. Хага призна Крим за ОКУПИРАН!

Личи си , кой е играл бейзбол в школата (аз не бих я хванал ) ! А Беновска не вярвам да се е мислила за Ева ! Но от НСО можеха да хванат пък нея.

Добре, че Беновска е българска журналистка, иначе ако беше от някоя друга държава може би вече нямаше да е между живите.

Тъпо! Вие видяхте ли, че беновска си я извади тая ябълка изпод фанелата отстрани или от гащите си, ли? Нещо такова се случи. Хората са в правото си да недоволстват. Онези гарди въобще не я отразиха тая пача Бен*вска. Ако въобще е имало гарди...

Тия иди от ДАНС не разбират ли, че въпросът не е в опасността от ябълката и от инструкциите за храни, а в това, че една кукунделка спокойно е замахнала и замерила генерала с нещо. Е, било ябълка, но ако беше друго.

какъв подтекс търсите у Беновска. Истината е че тя горката като видя че Бойко пада, веднага хвърли око на генерала! Обаче не е познала, този човек е с вкус(харесва хубави жени) а тази хем нехубава, хем стара, хем злобна... това е, друго няма...

Наистина ли харесва хубави жени? Аз като му видях компанията след изборите, ми се стори, че за тая работа няма вкус, Илиана ли ви харесва или Корнелия или пък новата му съпруга??

това са едни хубави нормално израсли жени - едри, с голем ицици, във фертилна възрааст

Сигурно искаш да кажеш , хубави коне .

НСО вместо да мисли и анализира 2 дни и да се напряга да пише дълги обяснения, трябваше просто да хване пръдлата Беновска за мазната ѝ коса, да "омете пода" с нейните скъпи дрешки и да я изхвърли извън залата. За да даде възможност на другите журналя да си поставят тъпите въпроси.

Ако ябълката не е била нахапана, като на онази гейска фирма ;-P, то тогава тя може да издържи по-дълго, но пак ще изгние. Беновска очевидно е пожелала на ЦРУмен Крадев да изкара къс мандат, докато не е загнил Епъла де :) Предвид соросоидната му заместничка, тая гадина ще дава гражданство на всякакви талибани под команда на Сорос.. та това пожелание е добро... В никакъв начин не защитавам гробарите - едно и също са. ГРОБСП са един отбор разделен на две групи. Врага български просто игра с много отбори на изборите и очаквано Българите загубиха още на първия тур. Да, с референдума също - с мажоритарното набутване бетонираха статуквото на ГРОБСП + ДПС и ДОСТ. Честита диктатура на мафиятарията! А си мислехте, че с избори се променя нещо... Сега хващайте тоягите и винкелите и на улицата... като не можете да мислите по време на избори....

Това , дали защитаваш "ГРОБСП" или не, си е твоя работа. Ама защо обиждаш един български офицер, летец първи клас и доскорошен командващ военновъздушните сили на България? С какво жалкото ти съществуване ти дава право да си вреш гагата в сериозните неща и да коментираш хора, намиращи се на светлинни годени от умственото ти състояние?

Първо, великия ти Генерал, като генерал Бай-Хуй, не е паднал вчера от Марс. НАТОвецът заедно с Бай-Хуй и Ненчев и предишните сведоха ВВС до ДВА САМОЛЕТА през последните 10-20 години! И извинете, имам много по-малко овенен акъл, за да виждам нещата в дълбочина, за разлика от конете с капаци и розовите очила. Но вие му се радвайте, все така, както на ПедеРосен се радвахте. С Ал Бънди и Бийн са едно и също. Тепърва твоя генерал би трябвало доста да работи, за да спечели моето доверие, многоооо. Защото аз доверие нямам, особенно като виждам делата им до момента. Изкоментирах ли те, а? Между другото, наборната си овенна служба изкарах в Генералния Щаб преди 20 години, а сега съм на светлинни години от умственото ви състояние. Та с язовир генерали мога да те удавя, само да искаш :)

Кандидатът на Америка за България ли? Соросоидите ли защитаваш ти? Егати умствения багаж имаш. Скоро всички соросоиди ще копаят уран в урановите мини за националните предателства.

много хубава реплика, браво!

Аз това с ябълката не го разбрах. Какво трябваше да ми каже? Ябълката на раздора ли? Щом не е забранения плод... Или пък трите власти като тримата братя и златната ябълка? Или Беновска като една селска мома се задяваше с новото момче на хорото? Май последното, а? Или ако не съм в час, някой да ме просветли.

Да си опича работата новоизбраният президент защото след ябълките идва сезона на дините,тиквите и други едри плодове. Ако Народа не е доволен и НСО няма да го спаси. Хайде, успех Генерале. Давай напред,сега цяла България Вази гледа.

ПИТАМ БЕНОВСКА -ЗАЩО ЗАДЪРЖА БАНАНА?!

Като оставим настрана факта, че Беновска е една невъзпитана, арогантна, грозна и деформирана женица.... В действията ѝ нямаше НИКАКВА заплаха! Първо обяви какво смята да направи - да подари ябълка на Радев. След това БАВНО я извади изпод блузката си... :) Вдигна я високо, за да я видят ВСИЧКИ. БАВНО се запъти напред към трибуната, като се оглеждаше и очакваше да я спрат. ЛЕКО подхвърли ябълката ОТДОЛУ НАГОРЕ, тоест "хващай", а не със замах ОТГОРЕ, тоест "на ти!". Действията ѝ представляваха просто символика - глупава, но символика. Но в никакъв случай ЗАПЛАХА.

Само че, умният човек, не разчита на ума на другите, да разбират символиката. Та можеше и гаф да стане, тъй като, ябълката й, за да изтрае мандата на авиатора, бая дълбоко трябва да се замрази. Който е умен, ще ме разбере. А който е още по умен, няма да го демонстрира (с други думи, ще се направи на улав).

НЕ МУТРА МОЖЕ ДА ИМА И СПЯЩА ОХРАНА. ЩОМ ИМАМЕ ИСТЕРИК ДУХОФФ -ДРАСКАЧ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КРЕЩИ ДО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ-КАКВО ЧУДНО

Кой в България си върши работата и кой е отговорен за това, което се случва , на всякакво ниво?

Богомил Бонев - ибрикчията на Гергов е зверски тъп педал.

Секюритито спи, работи все още за стария господар! В нормална страна , а не в нашата, щяха мигом да неутрализират целта Беновска или който и да е друг.

По Джордж Буш- Младши, докато беше президент, журналист от арабски произход хвърли обувки. Две. Една след друга. И то с явната цел да го НАРАНИ, а тук случая дри не е такъв. Не беше застрелян нито "моменталически" нито "веднагически". Боко Тиквата и Цеко Пъпеша ли са нзаначавали гардовете от Сикрет Сървис. И те ли са показали зверски непофесионализъм!? (Бел. авт. Окончанията "- ски" са присъщи на руския език, които ни бяха натрапвани по съвестко време като правилни. Не съм филолог, приемам критика, но само градивна. Използването им след 27 год. преход най- малкото показва яка соц. закалка, което прекрасно си личи и във въжделенията за "моменталическа" физическа саморазправа с фатален край за нарушителя, "Нет человек, нет проблем".

Ти си тъп, неук и неграмотен. Като знаеш две "руски думи", не знаеш как да ги използваш. Но ще те питам друго, идиоте. А какво става с македонците , с техния език и фамилии, които са масово на "-СКИ"? И как според тебе се е образувало прилагателното "българСКИ"? Да не е създадено след 44 година?

Правилните думи са "моментално" и "веднага". И все пак потвърждаваш мнението ми, че доста агесивно сте промити. Такава злъч, ууууу, чак неудобно ми стана.

Прави се от мухата слон, освен това ябълките трудно могат да се характеризират като оръжия. Изобщо толкова ли няма наистина важни новини в България, че се налага лудостта на една журналистка да се превръща в национална новина.

Иди се прегледай за тоя "странен смях", че не си у ред!

представяте ли си ако таз същата Беновска бе хвърлила буца втърдилсе асвалт по Асфалт паша , пардон Бойко Борисов?

Не съм фен на огромната и с твърде големи права НСО, но реакцията им е адекватна и интелигентна. Беновска е за лечение, но това не е работа на НСО, а на нейните близки и лекарите.

За хранителните продукти - ОК, ами за екскрементите?

Журналистката Беновска компенсира професионалната си некадърност с нахално поведение, което тя е сметнала за гражданско , а не за нахалство. Вулгарен глас, злобни заядливи въпроси и забележки. Това ми било журналистика.

другари и дугарки! да спасим живота на нашият проруски президент,които ще бди за нашето статукво на нашите хора от нашите партии-атака,бсп и подобни наши хора!друг е въпросът че продължаваме да сме наи изостаналата държава в еропа

той за какво следеше бе драги прозаподняко?

Вместо да се "трошите" със задълженията на НСО, коментирайте дейстията на разгонената Беновска!!!!

Недейте така. Мутретата в НСО са лично подбирани от Боко-Тиквата и Цеко-Пъпеша. По професионализъм те са също такива смели и ловки карате-"бойци", като самият бивш първи ... ако искаха можеха да разсекат ябълката на две още във въздуха...

Олелле, тая била много страшна.....ужас. Четох коментарите, че била крива, грозна, викам тия прекаляват да оплюват, ама като я гугълнах на снимка си плюх в пазвата от уплах. Това ли са Бг журналисти????

Чудно, ако беше Цецка, какъв плод или зеленчук щяха да ѝ метнат ? Чушка? Краставица? Банан? или просто тиква.

Ба си държавата и традициите! Журналята замерят президента с ябълки за подарък. Ако беше метнала една тиква можеше сега да е в следствието! Аз с картофи дали ще мина през входа на НДК? Или с яйца? Напрау ша зема кокошката. Тя там ша снесе и ша го метна на Курнелия!

Ама стига сте ни занимавали с Беновска и нейните изстъпления. Съгласен съм с НСО, всичко е преиграване. Има къде къде по-важни проблеми от една ябълка. Друг е въпросът, че Беновска е като вещицата в приказките и сигурно ябълката е отровна, но и Радев не е Снежанка, затова няма страшно!

И Мехмедов не можеше да убие Доган с газов пистолет,но лежа в затвора,нали.А ако в ябълката имаше нещо опасно,щяхте да пеете друга песен и някои да се радват.Е пожеланието не е ли клетва за къс мандат? И тя ли не е наказуема.Има си начини за изразяване на мнение,но не по този начин.Дано Радев да го пази господ.Още не е встъпил в длъжност и жъне омраза.Тази някоя с хулиганската постъпка трябва да си понесе отговорност за обида на новия президент,какъвто и да е той,защото е избран от народа,а не назначен като журналистката.

Тая Бенатовска има лицево-челюстна парализа, удар ли е претърпяла?! Много е разкривена в лицето, и как се мазни на силните на деня, не е за вярване. Дългокраката генералша ще и бие 2 шута, ако продължава да храни генерала с плодове, а може и да й поизправи чертите на лицето :)

започвам да събирам развалени яйца ,за подарък на тая -как и беше името,баси офцата, и на нея ще и се наложи да свиква с такива "поздравления"!

хвърли Бенатовска. Това беше намекът. Освен това искаше внимание, за да заяви плащане на злъчния ѝ характер. Нали си спомняте колко агресивна беше към Борисов в една такава нощ на изборна пресконференция и той я покани на личен разговор. От тогава само ласкателства и служба на Герб - видим материален успех, облекло, предаване и забелязях онази вечер - пластична операция на лицето ѝ. Пито платено. Жената търси нов спонсор в новото време с атрактивни запомнящ и се номера.

малииии,каква грозотия,и с пластична операция и без операция има вид и пипе на селска дърта ку.р.ва;дано да няма краста,че ..

Канал 3 не е лоша телевизия, но заради Беновска не я гледам - просто не ми е хигиенично.

на който му се наложи да свиква с такива "поздравления"! И този ако си мисли да прокарва подобна политика, ще трябва да свиква на такива "поздравления"!

Този не може да стъпи и на малкия пръст на плевнелиев. Какво да очакваш от един фатмак от строителни войски...

Верно????? Каква ти е диагнозата??

Я там Чехларската чета да си трае!