Известни личности призоваха за бързи действия в помощ на Олег Сенцов

Украинският режисьор обяви гладна стачка от 14 май в руски затвор и вече е в критично състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На вниманието на ЕС! В България има 240 проститутки на мафията ! Нещо да направим по въпроса ........

Заглавието трябва да бъде: Известни личности призоваха за бързи действия в помощ на ТЕРОРИСТА Олег Сенцов

Призив: "Европейци от всички страни, да помогнем на терористите!"

Хайде тия известните вместо да искат едва ли не целия свят да защитава тоя дето решил да не яде понеже си изтърпява наказание за престъпление да фатат пушките и да нападат Русия защото едва ли не светът ще да се затрие ако не спасят тоя примитив дето освен с тези си дейности с друго няма как да му се чуе името..

Някой ще ли ме осведоми какво точно е създал, че не си заслужава труда да му търся на този ''творчеството'' режисьорско

Толкова известни че от тях нищо не зависи освен да си плямпат та да им се чуе името... Каквото си е надробил това ще сърба, защото не е запознат с поговорката че ''вола рие ама пръста пада на гърба му'' ... Поне тия ''известни'' личности си признаха че подкрепят тероризма ама ако гръмне при тях почват да оплакват жертвите му:((((

Какво стана с героинята Савченко, и тя беше осъдена, гладува, върна се в Украйна и къде е сега.

"Ако не действаме, ще оставим Олег Сенцов да умре. Това ще значи да загърбим своите ценности и принципи, да се откажем от онова, което браним, и от онова, което сме. Това значи да се примирим, че може човек да бъде убит заради своите идеи, своите мнения, заеманите позиции. Отношението към него представлява посегателство срещу неговата свобода на мисълта и свободата му да твори. Не можем да приемем това", пишат кинотворците - - и разсмяха доста хора ...

Хора имайте се уважението,първо се информирайте за този"режисьор"и тогава пишете глупости в САЩ този щеше вече да е в лагер и никой нямаше да узнае за него....

информирахме се - такива неща каквито се случват на режисьора могат да се случат основно в Русия, Турция, Иран, Китай, Северна Корея, Сирия... Кофти работа

Веднага да изпълнят исканията му но има една подробност-Руснаците не преговарят с терористи.

Путин е кремълски боклук рожба на руското гестапо

И като умре, какво, голяма работа.Да си е седял на Майдана.

тоя е участник в революцията на майдана - щом е ял от курабийките на щатската баронеса не се сещам името, няма страшно, те са като жива вода.

И за руската свиня има Коледа

И този ли ще танцува на гроба на Путин. След като възкръсне от поредната постановка. Лицемерни, нагли и продажни либералчета.

Смело с понятията, да не се окаже, че и ти си либерал. Кой ти е по-симпатичен: Путин, който си е либерал или Тръмп, който е консерватор Сам си отговори ти какъв си: либерал, консерватор или най-вероятното поредния неграмотен писач

то и Доган е либерал, така погледнато. Аз говоря за онези, истинските либерали, с конвенциите. И ти много добре ме разбираш :)

Сашеее, Сашеее... Аз не бих посмял да твърдя, че Путин е някакъв неистински либерал, щото така се става дървар на Колима, ама ти си знаеш най-добре. Иначе Турция на консерватора Ердоган беше първата държава, която подписа конвенцията и сега съм мъъъъничко объркан. Хайде пак обратно към книжките и понятията!

Само да поясня, че Великобритания, Германия, Франция, Турция, САЩ, а отскоро и Русия, не признават приоритета на международната норма над вътрешното право. Така че и пет конвенции да подпишат, ако противоречат на техните закони, не са задължени да ги спазват.

имаше един от доайените на руското кино, виден режисьор на тържествен президентски обяд по повод връчването на награди на руски културни дейци, който започна да се моли - ама пуснете го, той е такъв талант и т.н. Отговорът на президента (името го знаете) беше, че с въпросите, свързани с тероризъм, се занимават военните съдилища, където нито той, нито държавата има право да им се меси. демек с нищо не мога да ми помогна, господинът да си е гледал творческите задачи. това е най-общ преразказ, беше сравнително отдавна. така че Макрон не знам какво е постигнал - едва ли нещо повече, от смяната на килията с по-луксозна.

мммда руската съдебна ситема е напълно независима от Путин хахахахаха

дори да е зависима - което не е вярно - терористите не могат да разчитат на президентска закрила.

Хората пари дават за да отслабнат , тук даже има и една търгашка , която направи пачка с дебелариума си.А този иска хем да гладува, хем да печели.Да дава фира-един тъп укроп по малко.Що свинята Потрошенко не гладува?

Аман от псевдодемократи, набедени културни дейци, нямащи покой даже и сами със себе си!

Терористът е в Кремъл!

Либералите винаги защитават терористи и престъпници ...

за Андеш Берин Брайвик, попивал челен опит от ал кайда и расстрелял 77 човека, за чиято издръжка норвежците ежегодно харчат един милион долара и са му направили луксозна двустайна килия с тиви, интернет и всички екстри, за да стане ясно що е то либерастия в действие.

с експлозиви в раницата - осъден за участие в терористична група на десен сектор, арестуван в Крим. Има достатъчно инфо за мерките за поддържане на същия - ежедневно се харчат 1100 рубли за поддържането на основните функции и системи на организма му, каквито са налице в достатъчен асортимент и количество», — се казва в съобщението на Федералната служба за изтърпяване на наказанията На затворника е предписана поддържаща терапия, редовно го преглеждат лекари. всяка държава е в правото си да решава въпросите, свързани с тероризма, и никой няма право да се меси там.

Странен терорист?! Казваш експлозив в раницата? Картечница в джоба и боен хеликоптер в гаража има ли е?

... той е не само терорист, ами нагъл терорист - Самият Олег Сенцов започна гладната си стачка с искане Русия да освободи осъдените 64 украинци, лишени от свобода по политически причини. когато украйна освободи стотиците НАИСТИНА политически затворници и разследва убийствата на журналисти и палежа в Одеса, тогава ми се включвай, ок?

Ха, не разбирам каква е връзката между експлозива в раницата и пожарът в Одеса. Що го намеси? Кой те знае... Такива измислици с ексползив в раницата му дори и по руските сайтове няма. Тук винаги има някакви елементи, които са по-големи русофили и от руснаците. Относно Одеса, имаше разследване, не знам дали е приключило. Хванаха хора и то десен сектор (тамошните лумпени) и проруски екстремисти. Гледай си видеата от 2014та, сградата се запали преди проукраинския протест да стигне до нея.

Вижда се как хвърлят Молотов от сградата, която е окупирана от някакви руснаци. Може да са украинците, може и да са руснаците, а може и двете групи да са палели.

ами няма, ама в новините по тивито имаше кадри със съдържанието на въпросната раница - да си ги гледала. наличието или липсата на нещо в интернет не е никакъв критерий. връзката с Одеса е много проста - като част от подхода на рошенко към раздаването на правосъдие. експлозиви са използвани при взривове в Симферопол.

Е щом са го давали по телевизията... Извинете ме. Вземам си поука, убеди ме. В делото го няма, но щом са излъчили "въпросната раница" по телевизията - значи трябва да е истина.

освен раницата и притежателят беше там, че и задържането на режисьора О.С. го показаха - е, лицата на спецназовците не ги прожектираха.

Всъщност дали е там не става ясно от видеото. Всъщност това са две видеа следващи едно след друго. Второто е интересно, един човек с ръкавици и поклащаш се фотоапарат, рови в една раница, в която има туба и бутилка. От режисьора няма и помен. Тубата и бутилката с в черни пликове и омотани в жици. В един момент бутилката дори се катурва, но "милиционера" не губи присъствие на духа - нищо, че това било бомба дето трябва да взривява мостове. После вади една ножка и си реже по тубите. Обезврежда си ги - един вид. И оператора и той не трепна ма'аму стара...молодци ;) Не истинско си е видеото...този режисьорчето, още като му видях физиономията и разбрах - бомбаджия е.

Андрешко, само да добавя, че забравих. Не си баламурник, според мен си си баш руска подлога! :) Не си толкоз прост, знаеш за какво става дума и нарочно си мажеш по форумите. Ама нищо свикваме с такива като вас

Обвинен е и за продажба на оръжия. Смехотовторно и жалко

и украинско, демек двойно гражданство, и е осъден от военен съд. за какво и как - не съм бюро справки. жокер - съучастие в подпалвачество, взривове в Симферопол.

значи да обобщим: един осъден престъпник обявява гладна стачка, либерастите от запада се разревават и Русия трябва да пусне на свобода не само гладуващия, но и още 50 престъпници? Сега разбирам защо в евросъюзна България престъпник в затвор не влиза.

загрижени известните да му занесът новичок в израз на съпричастност,нали това дават на такива

Западът пак е на страната на терористите!

През 80-те години на ХХ в. терористите от ИРА, пардон критиците на британската анексия на северна Ирландия, излежаващи своите присъди по скапълени обвинения в бомбен тероризъм в британските затвори обявили гладна стачка. Тяхното искане да бъдат прекласифицирани от обикновени затворници в военно-пленници. Отговора на Великобритания? Те са терористи, а не военно-пленици. Ние са демократична държава - дадаме им храна, а дали да я дат или не - това си е лично демократично решение на всеки затворник. Ако терористите искат да умрат от глад - ние уважаваме този техен демократичен избор. Резултат - след първите умрели от глад, останалите веднага почнали да папкат и слушкат. А международната общност тогава е МЪЛЧАЛА! ПОЗОР ЗА ЛИЦЕМЕРНАТА МЕЖДУНАРОДНА ОБЩНОСТ! надявам се Русия да докаже, че е не молако демократична държава отколкoто UK!

А защо тези личности не се застъпят за опозиционни журналисти затворени от хунтата в Киев или за затворените стотици хора от Донбас?!

Известни личности???те знаят ли че този"режисьор"има един 20 мин.филм и е задържан с оръжие за тероризъм?!