НАСА откри извънземен живот на паднали метеорити

Учени от Националната космическа агенция на САЩ (НАСА) публикуваха резултати от изследване, което потвърждава съществуването на извънземни форми на живот.

Обратно в новината

Коментари - НАСА откри извънземен живот на паднали метеорити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки, че има много теории, няма абсолютно никакви доказателства, животът започва на Земята. Всъщност, има сериозни доказателства, че животът не би могъл да започне на тази планета. Земята не е център на биологичнато вселената. Коментари относно откритията на Ричард Хувер вече са публикувани в Journal of Cosmology и могат да се прочетат и он-лайн.

Някои още не могат да разберат колко необятна е Вселената или Майката Природа и че цялата Земя е една нищожна прашинка в Нея!

накрая ще се окаже, че тия метеорити всъщност не са метеорити, а камъни за затискане на кисело зеле от някогашната орбитална станция Мир. А тия "коренни организми" по тях, ще да са червена репа за оцветяване зелевият сок, която при навлизане в атмосферата е изгоряла до неузнаваемост...

Който е чел "Метеоритът" на Дан Браун ще намери голяма прилика с новината ... мисля че НАСА просто си търсят начин да оправдаят огромните субсидии за търсене на извънземен живот.

Сега САЩ, подготвят спасителен план за освобождаване и демократизация на тези планети.

Не вярвам. То няма живот на земята , та в Космоса.

Дано по всичките тия 500 000 000 планети живота да е устроен по-разумно

разбира се, че Вселената бъка от извънземен живот- всички го знаем(от време на време и знаци ни изпращат), но когато закръжат в нашето пространство странни летателни обекти, информацията бързо се скрива като "секретна"

Лин Пикнет и Клайв Принс имат книга от 99г."Конспирация Старгейт". В нея двамата журналисти от Лондон разследват Коварна и опасна конспирация с/у човечеството. Изпълнители на този план са разузнавателни служби, политици и водещи научни и бизнес личности. Става дума за постоянен контакт с извънземни и очакване от завръщането им. Обезпокоително в случая е влиянието чрез тези контакти в/у живота на хората. Отдавна-още от 80-те г.-се говори и търси тайна камера в платото Гиза под Сфинкса, която съдържа богата информация за всичко, случило се на Земята до ден днешен. Има подозрения че тази стая е намерена, но всичко около нея е засекретено. Че всичко е ала бала с извънземните е може би факта, че ТЕ няколко пъти обещават чрез контактьори да кацнат да ги видим. Има хора обаче, и то много богати и влиятелни, които вече 60г. упорито се занимават с тая тайна работа. Някои от тях с половин уста подхвърлят, че не сме дорасли за тая среща. Най-против били от Ватикана. А учените-изследователи се радват с основание, когато в ръцете им попаднат камъчета от космоса. За тях това е реалност, много по-голяма, отколкото рисунките на платото Наска.

Айде стига глупости де!! Тея богати и влиятелни хора,според теб са достаъчно силни и може би влиятелни и във Вселената ли,че да могат да спрът друга цивилизация която е милиони години напред и сподобна да пътува огромни космически разстояния да се покаже ли? Стига с тея теории на конспирациите.Ако ги е имало и са така развити,че да пътуват до тук,са щели да се покават. Не че може да ги няма,но чвно не могат и те да дойдат до тук знам ли.Мисълта ми е,че има ли ги,тея "влиятелните"не могат да ги спрът да се показват или правят каквото си поискат!ФАКТ!

А защо и е на цивилизация която може да пътува из галактиката да обръща внимание на цивилизация която е на нивото на нашето дет не можем даже една космическа станция да направим? Ти ако си някой богаташ ще ходиш ли при аборигените да им разясняваш принципите на двигателя с вътрешно горене? Да им помагаш финансово да станат по-силни? Съмнявам се. А и не забравяй, че Земята е само една най-обикновенна планетичка. Сигурно има много по-интересни места оттук.

Не правете такива категорични заключения, че това са глупости. Аз просто цитирах двама автори, а не мои измислици. Книгата я има в нета и можете да се запознаете с нея. Второ, не сте прочели правилно поста ми, моето момиче. Направете го внимателно и ако желаете, мога да споделя и други неща по темата.

И сред извънземните можеш да зърнеш само хамстер танцувач!!!

и не само танцувач, ами и хамстер дисководещ на мотор, че даже и ГМО тиква с бухалка и ножица

Ние самите сме извънземни. Преди няколко хилядолетия се заселваме на Земята инцидентно и за няколко години изтребваме местните жители - неандерталците.

Е па ние си имаме отдавна извънземни у парламенто !

Що всичко политизирате, бе го ева! Новината е достатъчно интересна каквато си е!

Аве всичко си е политика или както казваше Кръстника,каквото и да ти говорят накрая винаги става въпрос за пари.

Ех, до преди двайсетина години и тук имаше живот но всяко нещо си има начало и край.

Надявам се, че ще намерят разумен живот на друга планета, явно на земята няма такъв...

Дядо Кольо,не говори така,защото ще бъдеш обявен за комунист от дежурните дебили във дира.

Анти комунист съм чедо, но се оказа, че Социалистите са по-$кръвожадни$ и от комунистите. Хубав ден и се радвайте на поредният сняг, че скоро и него ще ни спрат.

и това ако не е поредниа спам по темата на Дядо Кольо след като е прочел само заглавитето както винаги... здраве му кажи.

То извънземното е в оная дупката в България, те хвърлят милярди за изследвания, да дойдат да го изровят като толко искат.

Винаги съм си знаел, че Бузлуджа не е случайно... :)

е, те сто пъти откриха тоя живот на други планети